Custom 3.1.2 firmware

Custom 3.1.2 firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Als je op 3.1 zit/zat met een iPhone met simlock zul je nu verder moeten wachten op het DEVteam voor een unlock . mvveelen heeft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 26 September 2009, 09:07
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als je op 3.1 zit/zat met een iPhone met simlock zul je nu verder moeten wachten op het DEVteam voor een unlock.
mvveelen heeft een origineel simlockvrije telefoon..... en jij nu voorlopig(?) inderdaad een luxe iPod.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 26 September 2009, 14:42
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KadirK Bekijk bericht
Heel erg bedankt, mn iPhone werkt,heb mijn backup erop gegooit, alleen heb geen netwerk bereik.
Ik ga ff op `t forum zoeken of ik het kan vinden, want zonder netwerk is iPhone gwn een iPod
Even voor de duidelijkheid : je hebt geen netwerk ? Je bedoelt dat je signalbars en provider niet verschijnen linksbovenin ? Je hebt geen last van een simlock ?

Ik had namelijk met de link (mt activatie) exact datzelfde en heb daarna de 3e link (zonder activatie) geprobeerd, en die ging wl goed. Hij ging daarna namelijk contact zoeken met de server en zo het toestel "vrijgeven" zeg maar. Ik heb dan wel een origineel simlockvrij toestel. In feite zou dat dan bij jou ook moeten lukken als jij bijv. een T-Mobile gelockt toestel hebt en ook een T-Mobile simkaartje gebruikt.

Dus, laat ff weten wat je precies hebt, want misschien is er nog hoop
  #63  
Oud 26 September 2009, 14:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Even voor de duidelijkheid : je hebt geen netwerk ? Je bedoelt dat je signalbars en provider niet verschijnen linksbovenin ? Je hebt geen last van een simlock ?

Ik had namelijk met de link (mt activatie) exact datzelfde en heb daarna de 3e link (zonder activatie) geprobeerd, en die ging wl goed. Hij ging daarna namelijk contact zoeken met de server en zo het toestel "vrijgeven" zeg maar. Ik heb dan wel een origineel simlockvrij toestel. In feite zou dat dan bij jou ook moeten lukken als jij bijv. een T-Mobile gelockt toestel hebt en ook een T-Mobile simkaartje gebruikt.

Dus, laat ff weten wat je precies hebt, want misschien is er nog hoop
Er staat "Geen service" link boven.. Ik heb 3de link gebruikt, 2de heb ik niet geprobeert.. ik gebruik t-mobile simkaart, en mn iphone heb ik met een abo gekocht maar die simkaart is bij mn pa, ik gebruik een andere t-mobile simkaart. Hij is niet officiel geloof ik..

Zal ik gewoon de 2de link gebruiken met jouw methode?

btw ik heb een iPhone 3G

Laatst gewijzigd door KadirK; 26 September 2009 om 15:03.
  #64  
Oud 26 September 2009, 15:03
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik zou het in ieder geval proberen. En als dat niet lukt, tch nog eens de 3e link, wie weet gaat het dit keer wel goed ?
Het kan niet aan het simkaartje liggen, T-Mobile-sim = T-Mobile-sim
  #65  
Oud 26 September 2009, 15:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ik zou het in ieder geval proberen. En als dat niet lukt, tch nog eens de 3e link, wie weet gaat het dit keer wel goed ?
Het kan niet aan het simkaartje liggen, T-Mobile-sim = T-Mobile-sim
Ok, ik ga nu de 2de link proberen.. Bedankt =)

EDIT:
2de link is niet gelukt, ik herstel nu weer naar de 3de link.
Na het herstellen van de 2de link heb ik voor "nieuwe iphone" gekozen inplaats van "backup iKadir", moest ik backup terug zetten of?

Laatst gewijzigd door KadirK; 26 September 2009 om 15:33.
  #66  
Oud 28 September 2009, 15:20
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zonder activatie is voor:
Alle officieel geunlockte iPhones (Belgische en Italiaanse) en voor Nederlandse t-Mobile iPhones met een t-Mobile SIM kaart. Deze iPhones kunnen namelijk gewoon m.b.v. iTunes worden geactiveerd.

Met activatie is voor alle andere iPhones....
  #67  
Oud 28 September 2009, 15:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 80
Standaard

oke thanks dit heeft dus niks met jailbreaken te maken?
en 3GS 3.1 in nog niet te jailbreake?
  #68  
Oud 28 September 2009, 15:40
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door swenvdheuvel Bekijk bericht
oke thanks dit heeft dus niks met jailbreaken te maken?
en 3GS 3.1 in nog niet te jailbreake?
De custom firmware is een firmware waar cydia al inzit....dus het heeft wel degelijk met jailbreaken te maken...
maar voor de 3GS is er voor zover ik weet nog geen custom firmware...
  #69  
Oud 28 September 2009, 16:55
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

Als ik probeer mijn iPhone in DFU mode te plaatsen.. dus door 10 sec home/power knop.. en dan 10 sec home knop krijg ik geen wit scherm. iTunes meld me echter wel dat mijn iPhone in herstelmodus is aangetroffen, maar eigenlijk durf ik niet zo goed verder zonder een wit scherm. Weet iemand hoe dit komt?
__________________
Windows says: reboot.. Linux says be root!
  #70  
Oud 28 September 2009, 19:03
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Wit scherm hoeft niet. Belangrijkste is dat iTunes je die melding geeft en je het stekkertje NIET ziet! Bij mij is in DFU het scherm gewoon zwart trouwens...Dus volgens mij zit je goed en gewoon verder gaan

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stereopanda Bekijk bericht
Als ik probeer mijn iPhone in DFU mode te plaatsen.. dus door 10 sec home/power knop.. en dan 10 sec home knop krijg ik geen wit scherm. iTunes meld me echter wel dat mijn iPhone in herstelmodus is aangetroffen, maar eigenlijk durf ik niet zo goed verder zonder een wit scherm. Weet iemand hoe dit komt?
  #71  
Oud 28 September 2009, 19:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Wit scherm hoeft niet. Belangrijkste is dat iTunes je die melding geeft en je het stekkertje NIET ziet! Bij mij is in DFU het scherm gewoon zwart trouwens...Dus volgens mij zit je goed en gewoon verder gaan
Je hebt DFU en DFU Wanneer hij in DFU staat heb je altijd een zwart scherm. Wanneer hij echter verder gaat geeft hij het witte scherm Krijg je dat niet, heb je bijna altijd de foutcode 16xx en dat betekend verkeerde DFU mode
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #72  
Oud 28 September 2009, 20:11
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

Thanks boys voor de snelle reacties
Ik kan me namelijk ook herinneren dat ik bij de oude firmware versies zoals 2.1 en 2.2 altijd een kabeltje met het iTunes logo te zien kreeg, handig dat ik weet dat dit nu niet meer het geval is.. want daar zat ik namelijk ook over te twijfelen
  #73  
Oud 29 September 2009, 21:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2008
Locatie: Mortsel
Berichten: 12
Standaard

Bestaat er ook een ireb versie voor OSX ? Indien niet hoe los ik dan die 16xx foutcodes op?

mvg
Erik
  #74  
Oud 29 September 2009, 21:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Berichten: 1
Stuur een bericht via MSN naar helldog668
Standaard

en welke firmware moet ik voor een originele unlockte belgische iphone gebruiken aangezien ik ook nog "Push" wil gebruiken?
  #75  
Oud 29 September 2009, 21:58
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door helldog668 Bekijk bericht
en welke firmware moet ik voor een originele unlockte belgische iphone gebruiken aangezien ik ook nog "Push" wil gebruiken?
Mja, ik heb ook een origineel silockvrij toestel en alles werkt keurig bij mij.....heb link #3 gebruikt. Dus zonder activatie. Dat doet ie namelijk automatisch nadat ie aangesloten wordt op iTunes.
  #76  
Oud 30 September 2009, 16:30
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Berichten: 2
Standaard

Hoe kom je aan die ECID SHSH files ?
  #77  
Oud 30 September 2009, 16:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Uhhmmmmm volgens mij haal je dan de baseband er ook af en de firmware ook (duhh tuurlijk die ook) maar goed daar hebben wij de beste experts voor op deze forum, die kunnen dat ff nog extra bevestigen
Ik dacht dat je eens een update had gedaan van de baseband dat deze niet meer valt te downgraden. Firmware downgrade is dus wel mogelijk.

Jij werkt ook met een 3GS, kijk eens bij de instellingen - Info. Ik heb het volgende staan (had ook eerst FW3.1 en zit nu op FW3.0)

Versie 3.0(7A341)
Modemfirmware 05.11.07

@ fgmobile : Dit werd ooit gevraagd in cydia om op te slaan maar ik weet niet hoe je er nu nog kan aankomen.

Laatst gewijzigd door wrc1; 30 September 2009 om 16:52.
  #78  
Oud 30 September 2009, 16:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wb1987 Bekijk bericht
belgische iphone, dus geen unlock enkel jailbreak!

Maar mijn grote vraag is: kan ik mijn 3GS met 3.1 (vanuit de winkel, dus niet zelf geupdate) downgraden naar 3.0
Voor de laatste maal : Ja dat kan op voorwaarde dat je de ECID SHSH files hebt opgeslaan op de server van saurik !

Ik had een iphone 3gs gekocht met 3.01 erop. Had een update gedaan via itunes naar 3.1 en ben zonder problemen kunnen terugkeren naar 3.0 dank zij die ECID SHSH files omdat die ergens iets omzeilen met de controle bij apple !
  #79  
Oud 30 September 2009, 19:37
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deKevster Bekijk bericht
Hij is eindelijk gelukt bij mij!
Heb alleen geen carrier logo/text meer, maar dat is alweer opgelost met MakeItMine.
De gouden tip was om ipv de DFU mode te gebruiken, de Recovery Mode gebruiken. Heb iPhone 3G. Unlock werkte ook perfect!

Bedankt iedereen voor de tips!
ik heb een usa iphone 3g 8gig met jailbreak (FW3.0) en unlock (ultrasn0w)

..dus kan ik gewon updaten naar FW3.1 zonder problemen om te bellen nzo ?
  #80  
Oud 30 September 2009, 19:39
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
ik heb een usa iphone 3g 8gig met jailbreak (FW3.0) en unlock (ultrasn0w)

..dus kan ik gewon updaten naar FW3.1 zonder problemen om te bellen nzo ?

Je moet dan wel de custom firware gebruiken van dit forum en niet de 3.1 van Apple
__________________

Reageren

Labels
help filmware, jailbreak 3.1, jailbreaken


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Custom firmware 4.2 Luka77 Jailbreak 1 4 December 2010 15:29
Custom Firmware 3.1.2 mastermark Archief 1 10 October 2009 13:22
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 22:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 22:29
Custom Firmware 2.1 Jakiie Archief 1 18 September 2008 23:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.