Devteam brengt PwnageTool 3.1.4 voor Mac OS X uit.

Devteam brengt PwnageTool 3.1.4 voor Mac OS X uit. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hebben meer mensen wifi problemen? Ik krijg maar geen toegangspunten. (pff nog nooit zo'n stroeve update gehad)...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 14 October 2009, 00:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Berichten: 21
Standaard

Hebben meer mensen Wi-Fi problemen? Ik krijg maar geen toegangspunten.
(pff nog nooit zo'n stroeve update gehad)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 14 October 2009, 00:27
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

wat voor Wi-Fi-probleem dan?
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #123  
Oud 14 October 2009, 00:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Berichten: 21
Standaard

M'n iphone vind gewoonweg geen Wi-Fi netwerk. reboot heeft ook niet gewerkt. 3g doet het wel gewoon
  #124  
Oud 14 October 2009, 13:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guids Bekijk bericht
M'n iphone vind gewoonweg geen Wi-Fi netwerk. reboot heeft ook niet gewerkt. 3g doet het wel gewoon
Dan is de Wi-Fi-chip waarschijnlijk kapot. Een hardwareprobleem waar je voor terug zal moeten gaan naar de winkel.
  #125  
Oud 14 October 2009, 14:22
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Locatie: Lier, Belgi
Berichten: 12
Stuur een bericht via Skype™ naar Carlke
Standaard

...............

Laatst gewijzigd door Carlke; 14 October 2009 om 20:24.
  #126  
Oud 14 October 2009, 15:52
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

In het jailbreak-deel staat al een sticky-post met alle custom firmwares op een rijtje. Gelieve daar naar te verwijzen.
  #127  
Oud 14 October 2009, 17:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Question Nieuwste pwnagetool

Beste,

Is het mogelijk dat sinds je naar de 3.1.2 gaat met de nieuwste pwnagetool dat je mobieldatanetwerk niet meer werkt?

Het zit zo ik heb gisteren geupdate dus naar de 3.1.2 met de nieuwste pwnagetool. Sinds gisteren krijg ik als ik ergens ben op mijn gsm kan het mobieldatanetwerk niet activeren? Dus ik kan niet genieten van mijn 3G verbinding nogtans heb ik dat in mijn abonnement en ging het op de 3.1.1 nog wel?

Heb ik wat fout gedaan of is dit probleem gekend?

Alvast bedankt,

Groetjes click66
  #128  
Oud 14 October 2009, 18:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Berichten: 21
Standaard

je moet tijdens het maken van je custon firm 'activate phone' uitvinken. aangenomen dat je gewoon bij tmobile zit.

je moet ook even verder kijken dan je neus lang is. want dit staat al een paar keer op het forum
  #129  
Oud 14 October 2009, 18:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door click66 Bekijk bericht
Beste,

Is het mogelijk dat sinds je naar de 3.1.2 gaat met de nieuwste pwnagetool dat je mobieldatanetwerk niet meer werkt?

Het zit zo ik heb gisteren geupdate dus naar de 3.1.2 met de nieuwste pwnagetool. Sinds gisteren krijg ik als ik ergens ben op mijn gsm kan het mobieldatanetwerk niet activeren? Dus ik kan niet genieten van mijn 3G verbinding nogtans heb ik dat in mijn abonnement en ging het op de 3.1.1 nog wel?

Heb ik wat fout gedaan of is dit probleem gekend?

Alvast bedankt,

Groetjes click66
ik weet het niet zeker, maar ik heb niet geupdate, en vandaag kreeg ik elke keer hetzelfde bericht als jij op mijn gsm : "kan het mobiel datanetwerk niet activeren". Ben geabonneerd op mobistar. Ik ga morgen eens bellen.
  #130  
Oud 14 October 2009, 18:27
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Ok wil ff wat voor de zekerheid weten, heb mijne gewoon moeiteloos kunnen unlocken van 3.0 jailbroken naar 3.1.2.
Maar een vriend van me heeft dus sinds gister zijn 3Gs binnen, ws dus met 3.1+ fw. Mijn vraag is dus of herstellen met costum fw (gemaakt met pwnagetool) voldoet. Unlock is niet nodig. Is het nog nodig om bepaalde codes te installen? Las wat over die ECID, is die echt nodig?

Excuses als deze vraag newbish is, maar wil het gewoon zeker weten. Vooral omdat het niet om mijn telefoon gaat.
  #131  
Oud 14 October 2009, 18:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Aa jij hebt ook die error en je hebt niet geupdate? Laat je hier iets weten in het topic of er iets is met mobistar of niet?
  #132  
Oud 14 October 2009, 18:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alantk Bekijk bericht
Ok wil ff wat voor de zekerheid weten, heb mijne gewoon moeiteloos kunnen unlocken van 3.0 jailbroken naar 3.1.2.
Maar een vriend van me heeft dus sinds gister zijn 3Gs binnen, ws dus met 3.1+ fw. Mijn vraag is dus of herstellen met costum fw (gemaakt met pwnagetool) voldoet. Unlock is niet nodig. Is het nog nodig om bepaalde codes te installen? Las wat over die ECID, is die echt nodig?

Excuses als deze vraag newbish is, maar wil het gewoon zeker weten. Vooral omdat het niet om mijn telefoon gaat.
Als je geen softwarematige unlock nodig hebt kan je beter jailbreaken met Blackra1n van Geohot. Met een iPhone 3GS gaat dit vele malen sneller dan restoren met een custom firmware.
  #133  
Oud 14 October 2009, 18:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Berichten: 4
Standaard

ok thnx voor je snelle reactie

edit: Oja en codes zijn niet nodig? Of is het beter om ze voor de zekerheid te hebben?

Laatst gewijzigd door Alantk; 14 October 2009 om 19:00.
  #134  
Oud 14 October 2009, 19:50
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Hageland Vl Brabant, BE
Berichten: 100
Standaard

Ik heb sedert vanmiddag ook dit probleem, ook Mobistar ...

EDIT : net gebeld met Mobistar, er zijn netwerkproblemen, probleem ligt dus bij hen ...

Laatst gewijzigd door Wim_; 14 October 2009 om 19:55.
  #135  
Oud 14 October 2009, 20:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 11
Standaard

Ik wou morgen bellen ... is dus niet meer nodig.

bedankt !
  #136  
Oud 14 October 2009, 20:07
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guids Bekijk bericht
je moet tijdens het maken van je custon firm 'activate phone' uitvinken. aangenomen dat je gewoon bij tmobile zit.

je moet ook even verder kijken dan je neus lang is. want dit staat al een paar keer op het forum
Dat is wel een hele 'kort door de bocht' reactie hoor.

In dit geval is het dus toeval dat zijn mobiele internet het niet doet
__________________

  #137  
Oud 14 October 2009, 20:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

aa ok dus het ligt niet bij ons. Dan zal dit zeer snel zijn opgelost.

En idd die reactie is zeer kort. Het is raar dat ik nu dezelfde procedure deed met pwnage tool en dat ik nu dit probleem had de andere mensen bedankt voor jullie hulp.
  #138  
Oud 14 October 2009, 22:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Berichten: 21
Standaard

pff ik heb m'n Wi-Fi nog steeds niet aan de praat. nog steeds geen andere mensen met dit probleem?
  #139  
Oud 15 October 2009, 18:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2009
Berichten: 50
Standaard

Andere mensen van Mobistar hebben jullie nog steeds hetzelfde probleem?
  #140  
Oud 15 October 2009, 18:43
» iPhone US 4GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo,

Ik lees net dit topic door (erg intressant!!).. Nu is nog 1 ding niet duidelijk. Ik heb een iPhone 2G en geunlockt en jailbroken met ultrasn0w op fw 3.0, zodra ik een custom fw(naar 3.1.2) maak in pwnagetool ZONDER baseband update, dan moet ik hem weer unlocken via ultrasn0w of hoe zit dat?

Alvast super bedankt!
Vincent
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: PwnageTool 2.1 en QuickPwn 1.1 alleen voor Mac OS X? Raggamannn Jailbreak 1 13 September 2008 16:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:32.