Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic

Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Blackra1n RC2 is net uitgekomen die o.a. de problemen met de 3G moet oplossen. Linkje voor download. Modbreak: Dit is de vervolg-dicsussie van de vorige ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 October 2009, 20:24
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic

Blackra1n RC2 is net uitgekomen die o.a. de problemen met de 3G moet oplossen. Linkje voor download.

Modbreak:
Dit is de vervolg-dicsussie van de vorige discussie over Blackra1n (versie 1.0).
Deze discussie kan je hier terugvinden. Hier vind je ook de handleiding voor Blackra1n!

__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 October 2009 om 21:04. Reden: verwijzing aangepast
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 October 2009, 21:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Berichten: 42
Standaard

Ik heb het natuurlijk gelijk ff getest (RC2)... maar ik geloof niet dat GeoHot iets van de 3G weet... het is nog steeds k*t met peren.

Waar ik normaal het iTunes connect logo zag, springt hij door naar een half verlicht zwart scherm. Ik heb geen GeoHot logo op mijn telefoon gehad, terwijl blackra1n leuk zegt dat het allemaal klaar is na de reboot van de telefoon.
Dat zwartige scherm is alleen geen reboot... hij doet helemaal niets, en ik moet hem zelf rebooten... zonder jailbreak!

Waar blijft dat DevTeam nou met zijn Windows jailbreak!? Sjesus

EDIT
Het is een wonder... toen ik nogmaals blackra1n starte terwijl mijn scherm zwart was en de 1e blackra1n zei dat ie klaar was... en ik op make it rain drukte... deed ie het!


Laatst gewijzigd door King1987; 25 October 2009 om 21:48.
  #3  
Oud 26 October 2009, 00:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

YES

Met de oude Blackra1n was het onmogelijk om mijn nieuwe 3GS 16 GB te jailbreaken, dus dat zal wel met de bootrom te maken hebben.

Met de nieuwe is het in een keer gelukt. Hulde voor Geohot.

iedereen bij wie het tot nu toe niet gelukt is, probeer het nog een keer
__________________

  #4  
Oud 26 October 2009, 09:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart)  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 14
Standaard

ik heb jailbreak 1.0 van black kan 2.0 ergewoon overheen
  #5  
Oud 26 October 2009, 09:11
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanana Bekijk bericht
ik heb jailbreak 1.0 van black kan 2.0 ergewoon overheen
Kan, maar is niet nodig! Als jouw iPhone goed jailbroken is met de Blackra1n 1.0, waarom zou je dan Blackra1n RC2 eroverheen willen doen?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #6  
Oud 26 October 2009, 09:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Locatie: Bilthoven
Berichten: 19
Standaard

Hmmm.... Jailbreak lukte nu in n keer. Echter na een herstart van de iPhone springt ie in recovery modus en begint het verhaal van restoren weer......

Wat doe ik verkeerd?
  #7  
Oud 26 October 2009, 09:35
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cornetje Bekijk bericht
Hmmm.... Jailbreak lukte nu in n keer. Echter na een herstart van de iPhone springt ie in recovery modus en begint het verhaal van restoren weer......

Wat doe ik verkeerd?
Dat is vreemd.

Omdat ik zelf bijvoorbeeld gelijk SBsettings heb gedownload moest ik even een harde reset doen, maar alles bleef het normaal doen.

Ik zou de telefoon even opnieuw jailbreaken dan.
  #8  
Oud 26 October 2009, 09:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Locatie: Bilthoven
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Dat is vreemd.

Omdat ik zelf bijvoorbeeld gelijk SBsettings heb gedownload moest ik even een harde reset doen, maar alles bleef het normaal doen.

Ik zou de telefoon even opnieuw jailbreaken dan.

Wat is je advies?
Vanuit deze modus Blackra1n er opnieuw overheen schieten? Of eerst restoren?
  #9  
Oud 26 October 2009, 09:41
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 5
Standaard blackra1n

Ik heb een Belgisch toestel dus zonder simlock en beschik over een Mobistar abonnement.

IK heb reeds geprobeerd de custom zonder activatie maar hij doet het gedeelte niet met dat wit scherm. Als ik er dan weer de standaard van apple opzet dan doet hij dat wel en is er geen vuiltje aan de lucht.

Ik kan blackrain helaas niet gebruik daar ik iet over een Mac beschik (ik dacht dat blackrain enkel beschikbaar was voor Mac).

Dus ik weet me eigenlijk geen raad, als ik alles officieel doe dan werkt hij perfect maar ik kan dan geen tethering e.d. gebruiken.
Wil ik het via custom doen dan doet hij gewoon niet verder. Hij zit in DFU maar op het moment dat hij hem aan het voorbereiden is dan geeft hij na verloop van tijd die foutcode 1601. Ligt ook niet aan USB-poorten want hij wil wel de standaardherstel doen op dezelfde poort zonder problemen.

Ik weet niet wat ik over het hoofd zie. Ik kan hem nu ook perfect gebruiken maar kan niks van jailbreack toepassingen installeren en da had ik graag gekund.

Wie kan mij helpen, aub?
  #10  
Oud 26 October 2009, 09:46
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Blackra1in is ook voor windows, download de nieuwe en het zal goed gaan

Hoeft niet in DFU te staan
  #11  
Oud 26 October 2009, 09:48
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Dat is vreemd.

Omdat ik zelf bijvoorbeeld gelijk SBsettings heb gedownload moest ik even een harde reset doen, maar alles bleef het normaal doen.

Ik zou de telefoon even opnieuw jailbreaken dan.
idd dat is normaal en was aangegeven ook ->
Een tethered-jailbreak wil zeggen dat de iPhone of iPod steun nodig heeft tijdens het opstarten van een gejailbreakt bestandssysteem van een ander apparaat (om code te kunnen injecteren). Dit betekent in de praktijk dat je blackra1n telkens opnieuw moet gebruiken als je een iPhone 3GS of 2e generatie iPod touch 8GB met een nieuwe bootrom opnieuw op wilt starten.


..bij mij het zelfde probleem maar ben al blij dat ze dit al kunnen..nu afwachten op het volgende probleem
  #12  
Oud 26 October 2009, 09:49
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Blackra1in is ook voor windows, download de nieuwe en het zal goed gaan

Hoeft niet in DFU te staan

Ik zou eerst even herstellen en dan blackra1n rc2 eroverheen
  #13  
Oud 26 October 2009, 11:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 9
Standaard

Net even uitgevoerd.
Van 3.0 naar 3.1.2 geupdate. Daarna Blackrain erover zonder problemen.
  #14  
Oud 26 October 2009, 16:15
Sten's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: Drachten
Berichten: 32
Standaard

Gelukt! Eerst van 3.0 ge-update via iTunes naar 3.1.2, daarna precies de handleiding van iPhoneclub gevolgd met Blacra1n RC2, iPhone 3G T-Mobile met firmware 3.1.2. Ik weet dat ik nu dan de mogelijkheid van een unlock verlies, maar ik heb m'n iPhone nu toch langer dan een jaar, dus ik kan die unlock gratis door T-Mobile laten verwijderen als ik zou willen.
Ging echt ontzettend snel zeg!
  #15  
Oud 26 October 2009, 16:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iBroek Bekijk bericht
Net even uitgevoerd.
Van 3.0 naar 3.1.2 geupdate. Daarna Blackrain erover zonder problemen.
Bij mij is het ook gelukt echter wil hij Cydia niet installeren. Geeft als foutmelding een time out error.
Rock installeerd hij wel probleemloos.

Iemand een tip?
  #16  
Oud 26 October 2009, 16:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik heb een 3gs 16 gb iphone en mijn abbo gaat pas 14 dec in. Ik wou hem graag jailbreaken met blackrain maar elke keer als ik op " make it rain" klik dan geeft die een fout aan en sluit hij blackrain af!!
Ik heb echt geen idee hoe ik nou verder kom
  #17  
Oud 26 October 2009, 17:06
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mits Bekijk bericht
Ik heb een 3gs 16 gb iphone en mijn abbo gaat pas 14 dec in. Ik wou hem graag jailbreaken met blackrain maar elke keer als ik op " make it rain" klik dan geeft die een fout aan en sluit hij blackrain af!!
Ik heb echt geen idee hoe ik nou verder kom
heb je wel de nieuwe gedownload ?
  #18  
Oud 26 October 2009, 17:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
Bij mij is het ook gelukt echter wil hij Cydia niet installeren. Geeft als foutmelding een time out error.
Rock installeerd hij wel probleemloos.

Iemand een tip?
Ja ik had hetzelfde probleem. Doe het eens met 3g en niet met Wi-Fi.
  #19  
Oud 26 October 2009, 17:17
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Ja heb de nieuwe gedownload van www.blackra1n.com! telefoon is al wel geactiveerd maar elke x als ik op make it rain klik krijg ik een foutmelding en sluit blackrain af
  #20  
Oud 26 October 2009, 17:19
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mits Bekijk bericht
Ja heb de nieuwe gedownload van www.blackra1n.com! telefoon is al wel geactiveerd maar elke x als ik op make it rain klik krijg ik een foutmelding en sluit blackrain af
Welke foutmelding wordt er gegeven?
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
UPDATED! Purplera1n RC2 TUTORIAL iPhone 3GS Jailbreak Maestroo Archief 2 22 April 2010 11:13
blackra1n RC1 vervangen door RC2 dungeon Archief 1 1 November 2009 15:43
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:46.