Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic

Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een Iphone 3GS 16GB uit in belgie gehaald toen geupdated van versie 3.1 naar 3.1.2 Hebtoen Blackra1n 2 geopend krijg ik dat poppetje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 27 October 2009, 17:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: EDE
Berichten: 2
Unhappy Jailbreak werkt niet

Ik heb een Iphone 3GS 16GB uit in belgie gehaald toen geupdated van versie 3.1 naar 3.1.2
Hebtoen Blackra1n 2 geopend krijg ik dat poppetje te zien gaat ie laden start ie opnieuw op krijg ik weer dat poppetje en dan gewoon mn schrem met lock staat blackra1n er wel op en kan cydia instaleren maar elke keer als ik mn telefoon uitzet en weer aandoe komt hij in zn recovery en moet ik hem weer herstellen iemand enig idee?

heb het al op verschillende pc's geprobeerd maar het lukt maar niet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #42  
Oud 27 October 2009, 17:46
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door -Ronalddd Bekijk bericht
Ik heb een Iphone 3GS 16GB uit in belgie gehaald toen geupdated van versie 3.1 naar 3.1.2
Hebtoen Blackra1n 2 geopend krijg ik dat poppetje te zien gaat ie laden start ie opnieuw op krijg ik weer dat poppetje en dan gewoon mn schrem met lock staat blackra1n er wel op en kan cydia instaleren maar elke keer als ik mn telefoon uitzet en weer aandoe komt hij in zn recovery en moet ik hem weer herstellen iemand enig idee?

heb het al op verschillende pc's geprobeerd maar het lukt maar niet
Jouw iPhone is heel nieuw ? Dan heb je de nieuwe bootrom en onderstaande verklaart jouw probleem

Tethered-jailbreak: de term tethered heeft in deze context niets te maken met het delen van de internetverbinding tussen een iPhone en een desktop-computer. Een Tethered-jailbreak wil zeggen dat de iPhone of iPod steun nodig heeft tijdens het opstarten van een gejailbreakt bestandssysteem van een ander apparaat (om code te kunnen injecteren).
__________________

  #43  
Oud 27 October 2009, 19:16
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gekke_turk Bekijk bericht
ik kan blackra1n niet openen hij zegt blackra1n.exe werkt niet meer
wat moet ik doen ik heb opnieuw gedownload maar lukt nog steeds niet
ik gebruik nu win7
Ik ben al jaren lang geen Windows gebruiker meer, dus ik ll ook maar na wat ik gelezen heb, maar wat ik dus gelezen heb is dat je BlackRa1n voor niet-XP versies in een of andere "compatibel modus" of zoiets moet draaien. Een term die Windows gebruikers vast wel bekend klinkt.
  #44  
Oud 27 October 2009, 19:31
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 5
Standaard

kleine vraag,

ik heb een Iphone 3GS met firmware 3.0 en heb hem gejailbreaked met blackra1n
wat moet ik nu doen om firmwar 3.1.2 erop te zetten en te jailbreaken?.??
iemand raad?
  #45  
Oud 27 October 2009, 19:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2009
Locatie: EDE
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Jouw iPhone is heel nieuw ? Dan heb je de nieuwe bootrom en onderstaande verklaart jouw probleem

Tethered-jailbreak: de term tethered heeft in deze context niets te maken met het delen van de internetverbinding tussen een iPhone en een desktop-computer. Een Tethered-jailbreak wil zeggen dat de iPhone of iPod steun nodig heeft tijdens het opstarten van een gejailbreakt bestandssysteem van een ander apparaat (om code te kunnen injecteren).

Mmm ja klopt je hebt gelijk als ik hem aansluit op mn computer en weer blackrain uitvoer start ie op hmm dan moet ik maar wachten tot ze daar wat voor hebben

Thnxx in elk geval
  #46  
Oud 28 October 2009, 00:00
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colincouvreur Bekijk bericht
kleine vraag,

ik heb een Iphone 3GS met firmware 3.0 en heb hem gejailbreaked met blackra1n
wat moet ik nu doen om firmwar 3.1.2 erop te zetten en te jailbreaken?.??
iemand raad?

Als jij niet afhankelijk bent van een unlock, eerst updaten in iTunes en dan Blackra1n runnen en je iPhone is jailbroken.

Succes
  #47  
Oud 28 October 2009, 00:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Heeft iemand last van dat iphone geen 3g verbinding kan opzetten?
  #48  
Oud 28 October 2009, 00:20
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door musi Bekijk bericht
Heeft iemand last van dat iphone geen 3g verbinding kan opzetten?
Voordat je ging jailbreaken werkte 3G wel ?

Welke provider zit je ?
  #49  
Oud 28 October 2009, 00:21
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Ja als een treintje zelfs . T-mobile. Kan het aan activatie probleem liggen?
  #50  
Oud 28 October 2009, 00:25
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sharmena Bekijk bericht
Mijn jailbreak is gelukt en ik heb cydia geinstalleerd. Misschien een domme vraag maar wat nu? Hoe installeer ik apps?
Je zult vaak genoeg iets voor zien komen op het forum of op de website.

Dan kun je zoeken in Cydia, bijvoorbeeld SBsettings zoek je op en dan klik je op install, wijst zichzelf.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door musi Bekijk bericht
Ja als een treintje zelfs . T-mobile. Kan het aan activatie probleem liggen?
Dan zou je ook niet kunnen bellen.

3G schuifje staat goed ?

probeers eens instellingen/algemeen/stel opnieuw in/herstel netwerkinstelling

Laatst gewijzigd door iMario; 28 October 2009 om 21:16. Reden: Gebruik voortaan de MQuote-knop.
  #51  
Oud 28 October 2009, 02:04
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Ik heb helaas iets te vroeg gejuicht en zit met hetzelfde probleem wat een aantal anderen ook schijnen te hebben.

- Vandaag een nieuwe iPod Touch gekocht met standaard al 3.1.1 erop.
- Via iTunes officieel gepdate naar 3.1.2.
- Blackra1n erover en lijkt allemaal goed.
- Van alles genstalleerd en ingesteld, werkt allemaal prima.
- Een keer rebooten en in Recovery Mode eindigen.

:-( Ik begrijp inmiddels goed dat hier (nog) niets tegen te doen is omdat mijn iPodje te nieuw is?
  #52  
Oud 28 October 2009, 10:36
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

Hey boys,
Ik heb een originele simlockvrije 3GS die op de originele FW 3.1.2 draait met de laatste modemfirmware en alle toeters en bellen..
Stel ik wil dit toestel nu jailbreaken met blackrain RC2; houd dat dan in dat ik een tethered jailbreak krijg straks? Of gewoon een normale? En kan ik dit wel allemaal veilig doen nu?

Thx,
Niels
__________________
Windows says: reboot.. Linux says be root!
  #53  
Oud 28 October 2009, 10:41
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stereopanda Bekijk bericht
Hey boys,
Ik heb een originele simlockvrije 3GS die op de originele FW 3.1.2 draait met de laatste modemfirmware en alle toeters en bellen..
Stel ik wil dit toestel nu jailbreaken met blackrain RC2; houd dat dan in dat ik een tethered jailbreak krijg straks? Of gewoon een normale? En kan ik dit wel allemaal veilig doen nu?

Thx,
Niels
Dat ligt eraan van welke week hij is. Week 40 schijnt de grens te zijn.

Je kunt het natuurlijk gewoon proberen, je kunt altijd weer herstellen in iTunes mocht het niet zo werken als jij wil, dus als je geen untethered jailbreak hebt.
  #54  
Oud 28 October 2009, 10:44
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

De eerste cijfers van mijn serienummer zijn iig als volgt: 879394NM...
Lijkt me dan toch een week 39 uit 2009 model of niet?

Alvast bedankt voor de hulp!
  #55  
Oud 28 October 2009, 10:47
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

@ stereopanda : Ik heb 88939KEL...en heb gelukkig ook geen problemen Try it zou ik zo zeggen
  #56  
Oud 28 October 2009, 10:56
stereopanda's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Berichten: 172
Standaard

Jailbreak is done! ben nu Cydia aan het installeren
thanks voor de hulp! zometeen iig ff rebooten, kijken wat hij dan doet

edit: reboot is gelukt! hij doet het perfect hier!

Laatst gewijzigd door stereopanda; 28 October 2009 om 10:58.
  #57  
Oud 28 October 2009, 12:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 31
Standaard

Dit is echy creapy (geen idee hoe je het schrijft), maar goed.

Sinds afgelopen weekeinde de gelukkige bezitter van een laptop met nog daarop Vista.
Ik dacht **** it, nog maar een keer Blackrain proberen.
Want op mijn pc met XP, en Panda virus, lukte het TOTAAL niet.
Nu dus op de nieuwe lap.


- itunes geupdated
- blackrain RC2 geinstalleerd
- uitgevoerd als administrator
- virus en firewall effe een uurtje uitgezet
- blackrain uitgevoerd door te klikken
- daarna aangesloten
- en WAAAAW, het plaatje van Geohot

- Nu weer bezig met cydia installeren.
  #58  
Oud 28 October 2009, 17:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2009
Berichten: 22
Standaard

Beste heren/dames,
ik heb een probleem!
ik heb met werk een Iphone 3Gs gewonnen, 16gb zwart..
ontvangen na een paar weken etc, mja, ik had dus een toestel wat gesimlocked was EN ik gebruik geen tmobile als provider. heb al 2 abbo's en om daarbij een tmobile te nemen is onnodig vind ik, dus ik wou hem jailbreake.
leuke is, een vriend van me heeft ook een iphone 3gs 16 gb, daarmee heb ik hem gejailbreaked met een purplera1n, geen problemen mee gehad, dat was trouwens wel versie 3.0.1, ik heb zelf de 3.1
op internet was gezocht, en kwam uiteindelijk bij de blackra!n. en dat ging veeelsneller als de purplera1n, dus was al verbaasd, mja bleek dus dat deze niet goed was.

wou ik hem herstellen via iTunes met een 3.0.1, kreegik de error melding.. wou ik hem terug zetten via het toestel zelf, algemeen -> stel opneiuw in -> terug naar fabrieksinstellingen..

daar ging het helemaal mis. toestel ging uit.. en ging niet meer aan. als ik hem reset via toestel, gaat die uit, en als ik hem aanzet, komt er alleen een APPLE LOGO, zonder enige informatie om inte pluggen etc. dit is dus het scherm wat je krijgt als het toestel uit staat en je zet hem aan. daar blijft die haken, als ik hem verbindt met mijn laptop, vindt de itunes mijn iphone niet.
wat nu wat nu? is er iemand die dit ook heeft gehad en eventueel weet wat die er mee moet doen?
mvg Vol
  #59  
Oud 28 October 2009, 17:25
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Home knop ingedrukt houden en dan kabeltje aansluiten. Met een beetje mazzel herkent iTunes 'm en kun je 'm herstellen.
  #60  
Oud 28 October 2009, 17:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2009
Berichten: 22
Standaard

helaas, al geprobeerd, lukt niet
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
UPDATED! Purplera1n RC2 TUTORIAL iPhone 3GS Jailbreak Maestroo Archief 2 22 April 2010 12:13
blackra1n RC1 vervangen door RC2 dungeon Archief 1 1 November 2009 16:43
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:36.