Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Blackra1n RC3 is net uitgekomen en is op de volgende punten verbeterd: - Hacktivation - Blacksn0w - Geen AFC2! Meer hierover Dit is de vervolg-dicsussie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 03-11-09, 18:01
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 is net uitgekomen en is op de volgende punten verbeterd:

- Hacktivation
- Blacksn0w

-Geen AFC2! Meer hierover

Dit is de vervolg-dicsussie van de vorige discussie over Blackra1n RC2. De handleiding kun je hier vinden.

Meer over de unlockmethode Blacksn0w vind je
hier. Stel hier enkel vragen over de jailbreak!
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl

Laatst gewijzigd door iScorpio; 14-02-10 om 12:24.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-11-09, 18:15
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Whow ik heb hem zelf ook eventjes gejailbreakt. Dat gaat wel erg snel
  #3  
Oud 03-11-09, 18:31
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Oss
Berichten: 112
Standaard

Hijs flink verbeterd met de vorige versie heb net voor iemand 3G gejailbreakt en dat ging in 1 keer terwijl ik voor 6 uur met de oude deed en die deed niks dat ging weer fataal fout. Dusja echt top deze nieuwe!
  #4  
Oud 03-11-09, 18:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 45
Standaard

Er zijn 3 opties die ik kan kiezen bij RC3:

Cydia, Rock en sn0W (voor de unlock). Ik ben aan het denken om ze alle 3 te installeren maar is dit wel slim en evt terug te draaien? Heb zelf T-Mobile abo dus unlock is eigelijk onnodig.

Alvast bedankt voor de hulp.
  #5  
Oud 03-11-09, 18:39
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rob S. Bekijk bericht
Er zijn 3 opties die ik kan kiezen bij RC3:

Cydia, Rock en sn0W (voor de unlock). Ik ben aan het denken om ze alle 3 te installeren maar is dit wel slim en evt terug te draaien? Heb zelf T-Mobile abo dus unlock is eigelijk onnodig.

Alvast bedankt voor de hulp.
Dan zou ik alleen cydia doen. Unlock is niet nodig, kan altijd nog, en Rock vind ik zelf geen alternatief.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 03-11-09, 18:56
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Ik heb nu een 3.1.2 iphone en al een jaiobrack uitgevoerd.

Kan ik nu al een unlock doen of MOET ik echt wachten totdat blacksn0w in cydia staat.

Kan ik geen restore doen en een nieuwe jailbreack en dan dus ook een unlock doen met blackra1n ?

gr Dave
Je kan Blackra1n gewoon nog een keer draaien heb je Blackra1n weer terug op je iPhone
  #7  
Oud 03-11-09, 18:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Je kan Blackra1n gewoon nog een keer draaien heb je Blackra1n weer terug op je iPhone
dat heb ik net 2 keer gedaan maar ik krijg geen zwarte druppel op mijn springboard.

wat kan ik verkeerd gedaan hebben ?
__________________
SDDU
  #8  
Oud 03-11-09, 19:02
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
dat heb ik net 2 keer gedaan maar ik krijg geen zwarte druppel op mijn springboard.

wat kan ik verkeerd gedaan hebben ?
Kreeg je de foto fan geohot op je iPhone te staan? Zorg er voor dat je op 3.1.2 zit, anders werkt blackra1n niet.
  #9  
Oud 03-11-09, 19:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door segers909 Bekijk bericht
Kreeg je de foto fan geohot op je iPhone te staan? Zorg er voor dat je op 3.1.2 zit, anders werkt blackra1n niet.
Yep ik kreeg de foto, reboor ging ook goed en heb 3.1.2
  #10  
Oud 03-11-09, 19:05
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard

Doe dan eens eerst een clean restore. Dus volledige backup maken met iTunes, herstellen naar 3.1.2 in DFU modus, blackra1n draaien, cydia installeren en dan pas backup terugzetten.
  #11  
Oud 03-11-09, 19:10
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1
Standaard

hallo,

Even een vraagje, Ik heb nu 2 dagen de 3gs en daar zit de officiele 3.1 firmware op.
Kan ik eerst officieel naar de 3.1.2 updaten en daarna jailbreaken.

Of kan ik ook op de 3.1 blijven.
of kan t helemaal niet

Alvast bedankt
  #12  
Oud 03-11-09, 19:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik zag iets over thetering terug... Iemand die weet hoe ik weer kan theteren? Moet ik dan unlocken ofzo?

EDIT:
Voor 2 posts naar boven:

Ik heb BlackRain gebruikt (RCII) om mn iPhone 3GS met 3.1 te jailbreaken... Updaten is dus niet nodig.
  #13  
Oud 03-11-09, 19:12
segers909's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hasselt, Belgie
Berichten: 145
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
en dan een restore doen met een orginele 3.1.2 firmware ?
Ja, inderdaad.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jlkiller Bekijk bericht
Ik zag iets over thetering terug... Iemand die weet hoe ik weer kan theteren? Moet ik dan unlocken ofzo?

EDIT:
Voor 2 posts naar boven:

Ik heb BlackRain gebruikt (RCII) om mn iPhone 3GS met 3.1 te jailbreaken... Updaten is dus niet nodig.
Handleiding tethering-op-3.1.2-door-commcenter-te-patchen

Laatst gewijzigd door segers909; 03-11-09 om 19:14.
  #14  
Oud 03-11-09, 19:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 25
Standaard

Ik heb zonet een nieuwe iPod Touch 8GB gejailbreaked met Blackra1n. Ik was in de veronderstelling dat RC3 geen tethered maar volledige jailbreak zou uitvoeren. Nu blijkt dit toch niet het geval?

Kan iemand dit bevestigen?
  #15  
Oud 03-11-09, 19:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Yep ik kreeg de foto, reboor ging ook goed en heb 3.1.2
Yess..

net dus een clean restore gedaan dmv shift restore. Dan de orginele apple firmware terug gezet. Toen Blackra1n gedraaid en toen kreeg ik wel die mooie "zwarte druppel" (blackra1n dus) om mijn Springboard.

thanks voor de tips.

nu ff een mooie donatie doen !!!!!

gr Dave
  #16  
Oud 03-11-09, 19:58
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mac-fan Bekijk bericht
Ik heb zonet een nieuwe iPod Touch 8GB gejailbreaked met Blackra1n. Ik was in de veronderstelling dat RC3 geen tethered maar volledige jailbreak zou uitvoeren. Nu blijkt dit toch niet het geval?

Kan iemand dit bevestigen?
Klopt, bij mij werkt het ook niet (krijg weer verzoek om met iTunes te verbinden na reboot).
  #17  
Oud 03-11-09, 19:59
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rammsteen Bekijk bericht
Klopt, bij mij werkt het ook niet (krijg weer verzoek om met iTunes te verbinden na reboot).
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mac-fan Bekijk bericht
Ik heb zonet een nieuwe iPod Touch 8GB gejailbreaked met Blackra1n. Ik was in de veronderstelling dat RC3 geen tethered maar volledige jailbreak zou uitvoeren. Nu blijkt dit toch niet het geval?

Kan iemand dit bevestigen?
Het was toch al bekend dat de iPod touch 3 nog niet te jailbreaken is?
  #18  
Oud 03-11-09, 20:02
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Het was toch al bekend dat de iPod touch 3 nog niet te jailbreaken is?
Citaat:
Met blackra1n kan elke iPhone en iPod touch op firmware 3.1.x gejailbreakt worden.
Er staat niet dat het met een iPod Touch 3 niet kan..
  #19  
Oud 03-11-09, 20:04
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rammsteen Bekijk bericht
Er staat niet dat het met een iPod Touch 3 niet kan..
Maar het is dus wel zo Ik zal het even melden.
  #20  
Oud 03-11-09, 20:06
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Maar het is dus wel zo Ik zal het even melden.
Ja, maar het is een beetje verwarrend zo ;P

Ik kwam er ook achter dat als je per ongeluk toch je iPod gereboot hebt en je het iTunes-scherm ziet, dat je je iPod kunt aansluiten op een pc en dan alsnog blackra1n kunt uitvoeren, dan gaan je gegevens niet verloren en hoef je je iPod niet helemaal opnieuw te herstellen.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 03-11-09 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25-10-09 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 03-10-09 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27-05-09 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:41.