Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Rammsteen Ja, maar het is een beetje verwarrend zo ;P Ik kwam er ook achter dat als je per ongeluk toch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 November 2009, 21:08
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rammsteen Bekijk bericht
Ja, maar het is een beetje verwarrend zo ;P

Ik kwam er ook achter dat als je per ongeluk toch je iPod gereboot hebt en je het iTunes-scherm ziet, dat je je iPod kunt aansluiten op een pc en dan alsnog blackra1n kunt uitvoeren, dan gaan je gegevens niet verloren en hoef je je iPod niet helemaal opnieuw te herstellen.
Dat is inderdaad een tethered-jailbreak.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 November 2009, 21:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 91
Standaard

ik kan blackrainen wat ik wil maar het progje komt met geen mogelijkheid op me iphone :S
zie ook geen geohot logo of what so ever....moet je iphone helemaal leeg zijn om het wel te kunnen ofso want heb egt veel progjes erop staan...heb tevens alleen te jailbreak nodig niet het unlocken.

Gebruik windows 7 ultimate x64, heb ook alle stappen die aanbevolen werden ervoor gevolgd maar helaas pindakaas dat blackrain werkt voor geen meter.
  #23  
Oud 3 November 2009, 21:38
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
ik kan blackrainen wat ik wil maar het progje komt met geen mogelijkheid op me iphone :S
zie ook geen geohot logo of what so ever....moet je iphone helemaal leeg zijn om het wel te kunnen ofso want heb egt veel progjes erop staan...heb tevens alleen te jailbreak nodig niet het unlocken.

Gebruik windows 7 ultimate x64, heb ook alle stappen die aanbevolen werden ervoor gevolgd maar helaas pindakaas dat blackrain werkt voor geen meter.
Programma's hebben er niets mee te maken. Zou je ook kunnen vertellen wat er dan fout gaat? En even als draadlijn, dit zijn de stappen: iTunes sluiten, Blackra1n openen, iPhone aansluiten, op "Make it Ra1n" klikken".
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #24  
Oud 3 November 2009, 21:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Programma's hebben er niets mee te maken. Zou je ook kunnen vertellen wat er dan fout gaat? En even als draadlijn, dit zijn de stappen: iTunes sluiten, Blackra1n openen, iPhone aansluiten, op "Make it Ra1n" klikken".
alles gedaan zoals het hoort...itunes en alle andere meldingen uitgezet, blackrain aangezet, iphone aangekoppeld (3g btw), make it rain ingedrukt en dan doet het progje zijn ding.
Alleen het is allemaal binnen 3 seconden klaar en op de iphone verschijnt niks van geohot teken ofso.

Btw heb hem net aan mijn mcb pro gekoppeld en voila in een keer alles goed verlopen! Volgens mij ligt het toch mayb aan windows 7 dat het niet helemaal soepel verloopt. Ik zal dalijk ook even op vista,xp pro testen om eens te vergelijken of het op deze twee wel soepel verloopt.

btw even iets totaal anders...nadat ik blackrain heb geinstalleerd en cydia erop staat dan kan ik eigenlijk blackrain verwijderen neem ik aan of niet? Ik heb alleen cydia nodig en verder niets.
  #25  
Oud 3 November 2009, 21:58
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xionix Bekijk bericht
btw even iets totaal anders...nadat ik blackrain heb geinstalleerd en cydia erop staat dan kan ik eigenlijk blackrain verwijderen neem ik aan of niet? Ik heb alleen cydia nodig en verder niets.
Dat kan je inderdaad
  #26  
Oud 3 November 2009, 22:02
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard

Als ik de RC3 gebruikt dan reboot de iphone, kom ik in het scherm (orgineel) restore modus terecht en dan gaat blackra1n niet meer verder.
En staat er in Blackra1n prog "running"

kan iemand mij aub helpen?

Gr YiL
  #27  
Oud 3 November 2009, 22:04
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door YiL Bekijk bericht
Als ik de RC3 gebruikt dan reboot de iphone, kom ik in het scherm (orgineel) restore modus terecht en dan gaat blackra1n niet meer verder.
En staat er in Blackra1n prog "running"

kan iemand mij aub helpen?

Gr YiL
Home-button en Lock-button ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt (Hard Reset) om de Recovery Mode te verlaten, je iPhone start dan opnieuw op. Eenmaal opnieuw opgestart nogmaals proberen
  #28  
Oud 3 November 2009, 22:07
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard

Ik gebruik win7 64 bits.

De iphone van mijn vrouwtje ging zonder problemen.
Ik zal eens een goede hard reset proberen.

Inmiddels geprobeerd!
Blijf zelfde probleem houden :S

Kom niet verder dan 1e reboot en rescovery modus.

Gr YiL

Laatst gewijzigd door YiL; 3 November 2009 om 22:10.
  #29  
Oud 3 November 2009, 22:18
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door YiL Bekijk bericht
Ik gebruik win7 64 bits.

De iphone van mijn vrouwtje ging zonder problemen.
Ik zal eens een goede hard reset proberen.

Inmiddels geprobeerd!
Blijf zelfde probleem houden :S

Kom niet verder dan 1e reboot en rescovery modus.

Gr YiL
Windows 7 schijnt vaker problemen te geven, je hebt niet toevallig een Mac/XP/Vista tot je beschikking?
  #30  
Oud 3 November 2009, 22:20
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard

Pff in huis heb ik alleen win7 dan zou ik aan moeten kloppen bij de buuf.

Ik snap alleen niet dat de 3gs van mijn vrouwtje vlekkenloos ging en die van mij niet :S

Ik doe nu een restore, kijken of dat het verschil maakt!
Ander nogmaals naar de buuf

THNX voor de hulp.

Gr YiL
  #31  
Oud 3 November 2009, 22:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door YiL Bekijk bericht
Ik gebruik win7 64 bits.
Vreemd, hier ook Windows 7, 64 bits en geen problemen gehad met gebruik van blackra1n

Je kan proberen alles van iTunes wat op de achtergrond nog draait te stoppen en daarna blackra1n opnieuw te draaien (desnoods in Windows XP mode).
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #32  
Oud 3 November 2009, 22:33
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard

alles gestopt van itunes. xp modus vista modus geen verschil :S

ik gaat even naar de buuf om daar te proberen.

thnx
  #33  
Oud 3 November 2009, 22:52
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard

Nou het is gelukt, op een xp machine, zit dus echt iets in Win& hier wat niet lekker werkt :S

Thnx voor alle hulp!!

Gr YiL
  #34  
Oud 3 November 2009, 22:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 22
Standaard

Hier een duidelijke uitleg om te jailbreaken en unlocken!

iClarified - iPhone - How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3G, 3GS Using BlackSn0w [Windows]
  #35  
Oud 3 November 2009, 23:29
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2009
Berichten: 11
Send a message via twitter to djb902
Standaard

Wat altijd helpt is om blackra1n in compabiliteitsmodus te draaien (win xp sp 3). Bij de 3gsn lukte het jailbreaken me in iedere versie van windows (t/m 7). Echter bij de 3g lukte me het alleen via deze methode (die overigens ook werkt bij de 3gs). Vandaar dat ik standaard draai in comp.modus.
Ik praat hier overigens wel over eerste versie van blackrain maar dat terzijde.
  #36  
Oud 3 November 2009, 23:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 91
Standaard

even ter informatie heb dus testje gedaan met verschillende iphones op verschillende windows uitvoeringen.
Iphone 3G 16GB, 3GS 16GB en 32GB op de volgende systemen xp pro,vista ultimate x64 en x32, windows 7 ultimate x64, mac osx 10.6 snow leopard.

op xp en vista 32bits verliep alles vlekkeloos op vista 64bits wilde hij het niet de eerste 3x doen pas in comp modus op xp service pack 3 pakte hij hem. Op windows 7 64bits is er maar een tel 1x gelukt, volgens mij kan het hem erin zitten of je een 32 of 64 bits uitvoering draait van windows. Zie dat de 64 bits uitvoeringen het minder goed deden bij mij dan de 32 bits uitvoeringen.
Maar goed op mac deden ze het allemaal meteen de eerste keer zonder problemen.

Mijn aanrader zou zijn heb je ook een mac thuis of de beschikking over eentje dan gebruik die want het gaat echt vlekkeloos op mac!
  #37  
Oud 4 November 2009, 00:57
P@t's schermafbeelding
P@t P@t is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 32
Standaard

Excuses voor de misschien wat onnozele vraag maar ik heb mijn simlockvrije 3G van T-Mobile onlangs gejailbreaked via Blackra1n RC2.

Waarom zou ik moeten updaten (wat is het voordeel ten opzichte van mijn huidige jailbreak) en hoe kan ik dat het makkelijkste doen?

B.v.d. voor de reactie.
__________________
I'm a gadget junky!!
  #38  
Oud 4 November 2009, 10:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2008
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Magistic Bekijk bericht
Helaas.


bron

Net getest en de 3GS met nieuwe bootrom is idd alleen nog maar tethered te jailbreaken.

Bij mij doet het het toch anders helemaal perfect perfect hoor?

Ik heb de Iphone 2 dagen geleden bij Belcompany gekocht en heb de nieuwste bootrom (05.11.07 oid). Ik heb na de jailbreak de telefoon eens uitgezet en daarna weer aan...doet het gewoon perfect.
  #39  
Oud 4 November 2009, 10:20
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rob S. Bekijk bericht
Bij mij doet het het toch anders helemaal perfect perfect hoor?

Ik heb de Iphone 2 dagen geleden bij Belcompany gekocht en heb de nieuwste bootrom (05.11.07 oid). Ik heb na de jailbreak de telefoon eens uitgezet en daarna weer aan...doet het gewoon perfect.

Bootrom is iets anders dan baseband

welke week is ie ?
__________________

  #40  
Oud 4 November 2009, 10:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 July 2008
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Bootrom is iets anders dan baseband

welke week is ie ?

Ow sorry..termen zijn nog helemaal nieuw voor me

Ik heb xxx39...dus neem aan week 39. Daar zal het dus aan liggen dat ik dat probleem niet heb.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:53.