Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door kuotje zou wel moeten want je moet door blackrain hem toch juist activeren/unlocken ? ja maar aangezien alles gewoon goed is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 4 January 2010, 22:54
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
zou wel moeten want je moet door blackrain hem toch juist activeren/unlocken ?
ja maar aangezien alles gewoon goed is en ik precies alles volgens de handleiding doe zou ik me niks anders kunnen bedenken.
zijn er mischien andere die een iphone hebben geactiveerd met blackra!n?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 4 January 2010, 22:58
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door natenextdoor Bekijk bericht
ja maar aangezien alles gewoon goed is en ik precies alles volgens de handleiding doe zou ik me niks anders kunnen bedenken.
zijn er mischien andere die een iphone hebben geactiveerd met blackra!n?
Je kunt gewoon alle stappen veilig doorlopen . Iedereen die met een andere provider werkt, zoals ik ook een tijdje heb gedaan, heeft zijn iPhone bij fw 3.1.2. gehacktiveerd met Blackra1n (bij een jailbreak).
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #223  
Oud 4 January 2010, 23:01
natenextdoor's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Je kunt gewoon alle stappen veilig doorlopen . Iedereen die met een andere provider werkt, zoals ik ook een tijdje heb gedaan, heeft zijn iPhone bij fw 3.1.2. gehacktiveerd met Blackra1n (bij een jailbreak).
Jaa dat begrijp ik, maar dat was het probleem niet.

Citaat:
licht het aan mij of wil blackra!n gewoon niet op een nog-niet-geactiveerde-iphone werken?

als ik op make it rain druk, gaat eerst alles goed totdat je dat plaatje hoort te zien, ik krijg alleen maar een zwart beeld dan.
en dit is al 20x zo gegaan
  #224  
Oud 5 January 2010, 21:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Weet iemand hier trouwens of de dfu restore beter is om alles sporen te verwijderen van een jailbreak of is een gewone restore ook voldoende?
  #225  
Oud 6 January 2010, 13:34
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Dfu is meest van de eerste keer goed. Geen foutcodes ofzo ...
  #226  
Oud 6 January 2010, 14:27
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Ja maar is t beter als een gewone restore ivm jailbreak sporen die achterblijven?
  #227  
Oud 6 January 2010, 14:32
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Ik denk dat het juist omgekeerd is. Dfu is beter eigenlijk is het gelijk. Dfu is gwn voor als gewone niet werkt
  #228  
Oud 6 January 2010, 14:50
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2009
Berichten: 8
Standaard

Ok op die manier, heb em wel eens gerestored na een jailbreak en toen bleven er sporen van make it mine achter dat is dat je je provider naam kan veranderen, maar toen ik daarna nog mijn instellingen herstelde in me iphone zelf was het evengoed weg dus niks aan de hand maar ben bang dat ie dan nog meer restjes achterlaat die niet te zien zijn.
  #229  
Oud 6 January 2010, 18:10
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

DFU is eigelijk iets beter omdat ie dan de opstartstring van de foon zelf gebruikt en minder snel in de fout schiet .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #230  
Oud 9 January 2010, 11:23
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Locatie: Huizen
Berichten: 32
Standaard

Ik zie her en der hele dunne plaatjes staan met een paar contactjes erop en een chipje.
Dit zou al dt gezeur van Jailbrake enz. overbodig moeten maken. Bestaat er al ervaring biinnen het forum met deze plaatjes
  #231  
Oud 9 January 2010, 12:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bukkie Bekijk bericht
Ik zie her en der hele dunne plaatjes staan met een paar contactjes erop en een chipje.
Dit zou al dt gezeur van Jailbrake enz. overbodig moeten maken. Bestaat er al ervaring biinnen het forum met deze plaatjes
De meeste van die kaartjes werken niet meer.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #232  
Oud 10 January 2010, 01:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 1
Standaard mijn iconen zijn verdwenen!!

Hallo,

Wie zou me kunnen helpen, heb mijn iphone geupdate met blackra1n en geunlockt dit was op het eerste moment goed waarna ik hem aan itunes heb gehangen, kreeg telefoon ondertussen waarna plotseling mijn iconen verdwenen zijn? degene die je standaard moet hebben, dus het icoon van instellingen, agenda, camera, fotos , kaarten, mail, berichten ipod, contacten enz. Een paar zijn er wel te weten weer, dictafoon, youtube, aandelen.
Hoe krijg ik dus de andere terug kan nu niks meer met de iphone, moet ik hem restoren ik kom er niet meer uit wie kan me helpen?
  #233  
Oud 10 January 2010, 10:10
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Link voor custom ipsw iPhone 3GS hacktivated met cydia....
http://www.zshare.net/download/6689103843b0d275/
(Bron Link:https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html)
(- Sluit je iPhone aan op de computer.
- Klik met je rechtermuisknop op je iPhone en maak een backup.) moet je niet doen
- Schakel je telefoon nu geheel uit, maar laat deze aangesloten aan je computer. Laat iTunes eveneens ingeschakeld staan.
- Zet iPhone in DFU
- iTunes zal nu een waarschuwing geven dat je iPhone in de herstel modes staat.
- Ga naar je iPhone in iTunes en druk shift+herstel en zoek de Custom Restore package op die je net gedownload hebt.

(- Laat je iPhone restoren en zet vervolgens je backup terug.)

Laatst gewijzigd door WDS001; 24 January 2010 om 21:34.
  #234  
Oud 12 January 2010, 20:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 122
Standaard

Hallo,

Ik heb gelezen dat na een jailbreak de Wi-Fi en gps
niet meer werkt en ik weet dat je dit min of meer kan fixen.

Ik vroeg me af:

Is na herstel alles terug 100 % zoals het was vr de jailbreak ?
Of kunnen die gps en Wi-Fi problemen terug komen omdat je een jailbreak hebt uitgevoerd ?

Alvast bedankt.

Mvg,
Soxbrother
  #235  
Oud 13 January 2010, 21:10
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Soxbrother Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb gelezen dat na een jailbreak de Wi-Fi en gps
niet meer werkt en ik weet dat je dit min of meer kan fixen.

Ik vroeg me af:

Is na herstel alles terug 100 % zoals het was vr de jailbreak ?
Of kunnen die gps en Wi-Fi problemen terug komen omdat je een jailbreak hebt uitgevoerd ?

Alvast bedankt.

Mvg,
Soxbrother
Als je je iPhone herstelt wordt alles opnieuw hoe het was voor de jailbreak. De Wi-Fi en GPS problemen zullen zich dus niet meer voor doen.
  #236  
Oud 17 January 2010, 14:33
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 7
Standaard

dit is alleen voor jailbreaken toch?
Als je hem ook moet unlocken wat is dat het handigst om te gebruiken?
  #237  
Oud 17 January 2010, 14:57
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lars1994 Bekijk bericht
dit is alleen voor jailbreaken toch?
Als je hem ook moet unlocken wat is dat het handigst om te gebruiken?
Blackra1n unlockt je iPhone niet, daarvoor heb je BootNeuter nodig. Althans, als je een iPhone 1e generatie hebt, zoals jouw profiel zegt.

Laatst gewijzigd door WDS001; 24 January 2010 om 21:38.
  #238  
Oud 17 January 2010, 21:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Berichten: 2
Standaard

Bij het starten van Blackra1n (Make it ra1n) krijg ik de volgende foutmelding:
The procedure entry point sqlite3_prepare_v2 could not be located in
the dynamic link library SQLite3.dll

Daarna moet mijn iphone 3gs 3.1.2 (firmware 05.11.07) hersteld worden. . .blij dat ik de tip om eerst een backup te maken heb gevolgd.

Iemand bekend met het probleem?
  #239  
Oud 18 January 2010, 11:36
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Ik heb eenzelfde probleem met jailbreaken als ik al eerder hebt gelezen in dit topic, alleen de oplossing ontbreekt nog
Ik kan jailbreaken met RC3 en zie ook het hoofd van Geohot, na reboot is er geen blackra1n icoon op het springboard aanwezig, heb het al vele malen geprobeerd en ook al aantal malen hersteld en gejailbreaked. maar telkens is er dus geen icoon aanwezig terwijl hij wel gewoon het proces doorloopt.

Het gaat hier om een 3G met daarop 3.1.2 en 05.11.07
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #240  
Oud 19 January 2010, 14:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fridge65 Bekijk bericht
Ik heb eenzelfde probleem met jailbreaken als ik al eerder hebt gelezen in dit topic, alleen de oplossing ontbreekt nog
Ik kan jailbreaken met RC3 en zie ook het hoofd van Geohot, na reboot is er geen blackra1n icoon op het springboard aanwezig, heb het al vele malen geprobeerd en ook al aantal malen hersteld en gejailbreaked. maar telkens is er dus geen icoon aanwezig terwijl hij wel gewoon het proces doorloopt.

Het gaat hier om een 3G met daarop 3.1.2 en 05.11.07
*Zucht*

Voor het moment is blackra1n gebruiken elke keer wanneer je u iPhone herstart de enigste manier voor MC modellen met 3.1.2.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.