Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Nu heb ik dat ook gedaan en nu krijg ik precies het zelfde. Ik krijg het beeld met het gezicht en de iphone's, daarna weer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #141  
Oud 6 December 2009, 16:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 15
Standaard

Nu heb ik dat ook gedaan en nu krijg ik precies het zelfde.
Ik krijg het beeld met het gezicht en de iphone's, daarna weer het apple teken en dan gaat hij gewoon weer nar de standby modus.
En blackrain blijft in mijn scherma staan maar doet niks meer. (done, wait for reboot)

P.s. er zit geen sim kaart in ik weet niet of dat wat uit maakt.

Ik kijk nu net weer, staat blackrain wel op de iphone maar er staat geen cydia of andere dingen alleen:
please check your internet connection. (Err...

en de rest is niet te lezen

Sorry ik heb nu mijn sim erin gedaan en ik kan cydia installeren dus ik zou zometeen even aangeven of alles is gelukt.
Bedankt voor de hulp, en sorry voor het ongemak mijn excuses

Laatst gewijzigd door Mdv1980; 6 December 2009 om 17:02.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 6 December 2009, 17:00
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mdv1980 Bekijk bericht
Nu heb ik dat ook gedaan en nu krijg ik precies het zelfde.
Ik krijg het beeld met het gezicht en de iphone's, daarna weer het apple teken en dan gaat hij gewoon weer nar de standby modus.
En blackrain blijft in mijn scherma staan maar doet niks meer.

P.s. er zit geen sim kaart in ik weet niet of dat wat uit maakt.
Heb je de iPhone zo snel hersteld? De nieuwste versie RC3, zou de iPhone 3G ditmaal zonder problemen moeten kunnen jailbreaken, dus het zou moeten lukken.

Het zou in principe verderniets moeten uitmaken of je nu met of zonder sim jailbreakt, maar je zou het kunnen proberen. Het is ook het beste om iTunes uit te hebben staan.
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #143  
Oud 8 December 2009, 22:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Berichten: 56
Standaard

Misschien een stomme vraag, maar toch stel ik hem. Ik heb een iPhone 3Gs met FW 3.0.1 ECID on file en ik wil graag mijn iPhone updaten naar 3.1.2. maar ben afhankelijk van een unlock.

Na alle topics gelezen te hebben, is het volgens mij de beste manier om je iPhone op de officile manier te updaten en daarna dmv Blackra1n je iPhone weer te jailbreaken en te unlocken.

Maar de vraag is, ben ik al mijn topscores en behaalde levels van de games kwijt. Het liefst laat ik natuurlijk mijn score van +1000K bij Bejeweled staan. Is dit op een bepaalde manier mogelijk?
  #144  
Oud 9 December 2009, 23:43
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Nope, er is nog geen untetherd-jailbreak uit .
Goed mensen, ik heb me kapotgezocht maar helaas niets gevonden. Ik zocht naar een lijstje met de iPhones en welke firmware er standaard opstaat als je hem met de winkel meekrijgt.
Ik heb vorige week zaterdag een witte iPhone 3GS 32GB gekocht, maar deze nog niet opengedaan. (ben ik ook niet van plan). Nu is mijn vraag simpel: Welke firmware staat er op? Hij is dus nog NOOIT in een computer geweest of wat dan ook.
En nu dat ik toch bezig ben: Als er 3.0 of 3.0.1 op staat, kan ik dit doen:
https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html
Als er 3.1 of 3.1.2 op staat is het deze:
https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post319331
Ben ik correct dat, indien ik het met blackra1n doe, het dan alleen maar Tethered is?

En een vraagje over dat tether ding... Elke keer dat ik hem helemaal uitzet, moet ik hem opnieuw jailbreaken, ok. Maar ik las hierboven dat ik dan AL mijn gegevens kwijtben. Of is dit alleen als ik terug naar officiele firmware overschakel.

Mvg.

Laatst gewijzigd door freekydude; 10 December 2009 om 14:05.
  #145  
Oud 10 December 2009, 14:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 67
Standaard

Als ik mijn iPod touch 3g 32 gb jailbreak, doet ie het niet. Hij gaat in recovery en dan zegt ie dat ie klaar is,
maAr ik heb geen foto en geen reboot EN geen jailbreak. Echt heel zuur, iemand een oplossing?
  #146  
Oud 10 December 2009, 14:41
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freekydude Bekijk bericht
Goed mensen, ik heb me kapotgezocht maar helaas niets gevonden. Ik zocht naar een lijstje met de iPhones en welke firmware er standaard opstaat als je hem met de winkel meekrijgt.
Ik heb vorige week zaterdag een witte iPhone 3GS 32GB gekocht, maar deze nog niet opengedaan. (ben ik ook niet van plan). Nu is mijn vraag simpel: Welke firmware staat er op? Hij is dus nog NOOIT in een computer geweest of wat dan ook.
En nu dat ik toch bezig ben: Als er 3.0 of 3.0.1 op staat, kan ik dit doen:
https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html
Als er 3.1 of 3.1.2 op staat is het deze:
https://forum.iculture.nl/f14/i...tml#post319331
Ben ik correct dat, indien ik het met blackra1n doe, het dan alleen maar Tethered is?

En een vraagje over dat tether ding... Elke keer dat ik hem helemaal uitzet, moet ik hem opnieuw jailbreaken, ok. Maar ik las hierboven dat ik dan AL mijn gegevens kwijtben. Of is dit alleen als ik terug naar officiele firmware overschakel.

Mvg.
Firmware 3.0 kan gejailbreakt worden met Purplerain, dus de tweede link die je poste. Gezien je vorige week echter je iPhone hebt gekocht (althans als je deze uit de winkel hebt gekocht), zal er waarschijnlijk 3.1.2 (of 3.1) op zitten welke gejailbreakt kan worden met Blackra1n (sowieso geen 3.0). Het gemakkelijkst is om sowieso up te daten naar 3.1.2 als je een lagere firmware hebt. en vervolgens te jailbreaken met Blackra1n.

Als je een tethered jailbreak hebt, en je reboot de iPhone terwijl deze aan je pc hangt en je jailbreakt deze dan opnieuw, dan ben je NIET al je gegevens kwijt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jkthebest Bekijk bericht
Als ik mijn iPod touch 3g 32 gb jailbreak, doet ie het niet. Hij gaat in recovery en dan zegt ie dat ie klaar is,
maAr ik heb geen foto en geen reboot EN geen jailbreak. Echt heel zuur, iemand een oplossing?
Kun je misschien wat meer vertellen over wat er misgaat. Je iPod reboot dus ook niet? Jij zult overigens sowieso met een tethered-jailbreak zitten.

Laatst gewijzigd door WDS001; 10 December 2009 om 16:39.
  #147  
Oud 10 December 2009, 15:54
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 67
Standaard

Ja ik zit zoieso met een tethered jailbreak. Maar oke: ik hang mijn ipod aan de computer, druk op make it ra1n en dan zegt ie, going in to recovery, en dan running, en dan done wait for reboot. Maar ik heb nog geen foto gezien, geen reboot, helemaal niks. Wel een zwart scherm, verlicht. echt heel raar, ook na twee keer runnen.
  #148  
Oud 10 December 2009, 16:25
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jkthebest Bekijk bericht
Ja ik zit zoieso met een tethered jailbreak. Maar oke: ik hang mijn ipod aan de computer, druk op make it ra1n en dan zegt ie, going in to recovery, en dan running, en dan done wait for reboot. Maar ik heb nog geen foto gezien, geen reboot, helemaal niks. Wel een zwart scherm, verlicht. echt heel raar, ook na twee keer runnen.
Voor de duidelijkheid; de reboot komt dus nadat er staat 'Wait for reboot'. Maar heb je iTunes en dergelijke uitstaan?
  #149  
Oud 10 December 2009, 16:27
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 67
Standaard

er komt zoieso geen reboot, en itunes is uit
  #150  
Oud 10 December 2009, 17:54
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Firmware 3.0 kan gejailbreakt worden met Purplerain, dus de tweede link die je poste. Gezien je vorige week echter je iPhone hebt gekocht (althans als je deze uit de winkel hebt gekocht), zal er waarschijnlijk 3.1.2 (of 3.1) op zitten welke gejailbreakt kan worden met Blackra1n (sowieso geen 3.0). Het gemakkelijkst is om sowieso up te daten naar 3.1.2 als je een lagere firmware hebt. en vervolgens te jailbreaken met Blackra1n.

Als je een tethered jailbreak hebt, en je reboot de iPhone terwijl deze aan je pc hangt en je jailbreakt deze dan opnieuw, dan ben je NIET al je gegevens kwijt.
Thnx voor de reply! Nog een laatste vraagje:
Dus als ik mijn tethered iPhone uitzet, heeft hij gewoon hulp nodig van een computer om terug aan te gaan. Hij wist geen bestanden of wat dan ook. Gewoon aan een pc zetten, die blackra1n toepassen en hij is weer aan zonder iets kwijt geraakt te hebben van ervoor. (Dus ook geen cydia apps ofzo.)
  #151  
Oud 10 December 2009, 17:55
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freekydude Bekijk bericht
Thnx voor de reply! Nog een laatste vraagje:
Dus als ik mijn tethered iPhone uitzet, heeft hij gewoon hulp nodig van een computer om terug aan te gaan. Hij wist geen bestanden of wat dan ook. Gewoon aan een pc zetten, die blackra1n toepassen en hij is weer aan zonder iets kwijt geraakt te hebben van ervoor. (Dus ook geen cydia apps ofzo.)
Inderdaad .
  #152  
Oud 10 December 2009, 17:59
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 83
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Inderdaad .
Okay
Ik snap het! Heel erg bedankt!
  #153  
Oud 11 December 2009, 17:35
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

het lukt mij niet..
ik heb een ipod 1G 8GB
heb fw 3.1.2 en heb de nieuwe versie van blackra1n gedownload..
ik krijg het geohot logo niet..
en het scherm blijft zwart als er staat done, wait for reboot...
  #154  
Oud 11 December 2009, 18:59
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

En als je het nog een keer laat " regenen"
  #155  
Oud 11 December 2009, 19:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

ik laat het 500x regenen maar ik krijg het geohot logo niet en het scherm blijft gewoon zwart.
heb al antivirus enz uitgezet en geprobeerd.
andere usb-poort geprobeerd
heb mijn ipod terug gewoon herstelt zodat er de originele fw er terug opstaat en zo geprobeerd maar er gebeurd elke keer hetzelfde..
  #156  
Oud 11 December 2009, 19:17
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
ik laat het 500x regenen maar ik krijg het geohot logo niet en het scherm blijft gewoon zwart.
heb al antivirus enz uitgezet en geprobeerd.
andere usb-poort geprobeerd
heb mijn ipod terug gewoon herstelt zodat er de originele fw er terug opstaat en zo geprobeerd maar er gebeurd elke keer hetzelfde..
En je bent zeker dat je op firmware 3.1.2 zit? Het is trouwens de bedoeling dat je een originele firmware draait.
  #157  
Oud 11 December 2009, 19:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
En je bent zeker dat je op firmware 3.1.2 zit? Het is trouwens de bedoeling dat je een originele firmware draait.
ja..
versie: 3.1.2 (7D11)
serienummer: 9C8280C014N
Model: MA623ZD

de originele firmware? ge kunt op een ipod touch toch geen andere zetten ofwel?
ik heb hem gewoon in itunes op herstellen gedrukt..
en daarna blackra1n gestart..
maar hij werkt niet..

is er nog iets anders wat ik kan proberen?


mag/kan ik trouwens de nieuwe blackra1n gebruiken voor mijn ipod 1G
want er staat bij alleen 3G/3GS

Laatst gewijzigd door voetbalsterke__; 11 December 2009 om 19:24.
  #158  
Oud 11 December 2009, 19:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
ja..
versie: 3.1.2 (7D11)
serienummer: 9C8280C014N
Model: MA623ZD

de originele firmware? ge kunt op een ipod touch toch geen andere zetten ofwel?
ik heb hem gewoon in itunes op herstellen gedrukt..
en daarna blackra1n gestart..
maar hij werkt niet..

is er nog iets anders wat ik kan proberen?
Eerst Blackra1n starten, op Make it Rain drukken en dan pas de iPod aansluiten.
  #159  
Oud 11 December 2009, 19:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Eerst Blackra1n starten, op Make it Rain drukken en dan pas de iPod aansluiten.
weer 10x geprobeerd maar niks..
als het scherm zwart blijft dan mag ik toch gewoon home + sleep knop indrukken e zodat hij uit de recovery is?

kwordt er stilaan wanhopig van!!
gisteren al de hele dag liggen proberen.. vandaag weeral..
ik heb windows XP dus daar kan het ni aan liggen wel?
  #160  
Oud 11 December 2009, 19:47
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door voetbalsterke__ Bekijk bericht
weer 10x geprobeerd maar niks..
als het scherm zwart blijft dan mag ik toch gewoon home + sleep knop indrukken e zodat hij uit de recovery is?

kwordt er stilaan wanhopig van!!
gisteren al de hele dag liggen proberen.. vandaag weeral..
ik heb windows XP dus daar kan het ni aan liggen wel?
Probeer eens op een andere pc indien mogelijk. Normaal is het in ieder geval niet.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.