Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Rens- Wat ik me nog afvraag, kan het kwaad als een telefoon gejailbreaked wordt op een ndere pc dan de jouwe? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 27 December 2009, 00:49
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rens- Bekijk bericht
Wat ik me nog afvraag, kan het kwaad als een telefoon gejailbreaked wordt op een ndere pc dan de jouwe?
Nee, dit kan geen kwaad en maakt niets uit. Blackra1n is niet afhankelijk van je pc.

Laatst gewijzigd door WDS001; 24 January 2010 om 21:19.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 27 December 2009, 00:52
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 4
Standaard ik snap er niks meer van

hoi allemaal,

Ik heb een iphone 3G 8GB met versie 3.1.2. Ik probeer hem nu al maanden te jailbreaken maar het wilt steeds niet lukken.. Wat doe ik fout?

Ik download blackrain en ik sluit mijn iphone aan. dan klik ik op make it rain, vervolgens gaat mijn iphone uit en dan zie ik zo'n kabeltje op me scherm dat ik moet verbinden met itunes dan verschijnt er op me pc scherm een melding in itunes met iets van in herstel modus ofzo.... ondertussen op me iphone scherm is het kabeltje verdwenen en daar blijft het dan bij. ik krijg wel een melding te zien op me pc scherm dat jailbreak is gelukt. ik heb het al op verschillende pc's geprobeerd maar iedere keer het zelfde verhaal.

pleaseee kan iemand mij helpen ik word langzamerhand GEK
  #183  
Oud 27 December 2009, 00:56
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nedzow Bekijk bericht
hoi allemaal,

Ik heb een iphone 3G 8GB met versie 3.1.2. Ik probeer hem nu al maanden te jailbreaken maar het wilt steeds niet lukken.. Wat doe ik fout?

Ik download blackrain en ik sluit mijn iphone aan. dan klik ik op make it rain, vervolgens gaat mijn iphone uit en dan zie ik zo'n kabeltje op me scherm dat ik moet verbinden met itunes dan verschijnt er op me pc scherm een melding in itunes met iets van in herstel modus ofzo.... ondertussen op me iphone scherm is het kabeltje verdwenen en daar blijft het dan bij. ik krijg wel een melding te zien op me pc scherm dat jailbreak is gelukt. ik heb het al op verschillende pc's geprobeerd maar iedere keer het zelfde verhaal.

pleaseee kan iemand mij helpen ik word langzamerhand GEK
iTunes moet je uit hebben staan wanneer je jailbreakt.
  #184  
Oud 27 December 2009, 01:04
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 4
Standaard

ook dat lukt helaas niet want dan start itunes opnieuw zodra jailbreaken bezig is. en ik krijg weer de melding te zien dat jailbreaken gelukt is in blackrain en dan staat er done, wait for reboot en me iphone scherm blijft heeel lang zwart
  #185  
Oud 27 December 2009, 01:09
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nedzow Bekijk bericht
ook dat lukt helaas niet want dan start itunes opnieuw zodra jailbreaken bezig is. en ik krijg weer de melding te zien dat jailbreaken gelukt is in blackrain en dan staat er done, wait for reboot en me iphone scherm blijft heeel lang zwart
iTunes zou niet mogen opstarten. Probeer anders pas je iPhone te verbinden met je computer wanneer het kabeltje met het cdtje op je iPhone verschijnt, wanneer je Blackra1n hebt opgestart. Wellicht ook even de instellingen van iTunes nalopen en zorgen dat deze niet automatisch opstart.

Voor de duidelijkheid je krijgt geen druppel op je iPhone te zien, na het rebooten van je iPhone?
  #186  
Oud 27 December 2009, 01:26
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Nope dat lukt ook niet.

Itunes doet eigenwijs en start alsnog op... ik krijg nog steeds de melding te zien ''enjoy your jailbroken iphone'' en daaronder '' your jailbreak is done once the device reboots'' maar dat reboot doet ie niet hij blijft hangen op een zwarte scherm en een druppel zie ik ook niet
  #187  
Oud 28 December 2009, 11:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb hier al veel dingen gelezen en kom er niet meer hoe het nu precies zit.

Ik heb op dit moment een iPhone 3GS met een untethered gejailbreakte FW3.0.1. Ik wil nu graag upgraden naar FW3.1.2 en dan natuurlijk weer met een untethered jailbreak. Ik heb trouwen gewoon T-Mobile en hoef dus geen SIM-unlock.
Mijn modelnummer is MC141DN en serienummer 869238xxxxx. Kan ik zonder problemen upgraden naar FW3.1.2 met behoud van untethered jailbreak en hoe moet dit ik heb een Mac en een Windows computer?

En omdat ik nu al een jailbreak heb lijkt het me het verstandigst dat bij de FW update alle resten van de cydia apps verwijderd worden maar gaat dit of automatisch of hoe kan ik dit doen?
  #188  
Oud 28 December 2009, 11:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnG Bekijk bericht
Ik heb hier al veel dingen gelezen en kom er niet meer hoe het nu precies zit.

Ik heb op dit moment een iPhone 3GS met een untethered gejailbreakte FW3.0.1. Ik wil nu graag upgraden naar FW3.1.2 en dan natuurlijk weer met een untethered jailbreak. Ik heb trouwen gewoon T-Mobile en hoef dus geen SIM-unlock.
Mijn modelnummer is MC141DN en serienummer 869238xxxxx. Kan ik zonder problemen upgraden naar FW3.1.2 met behoud van untethered jailbreak en hoe moet dit ik heb een Mac en een Windows computer?

En omdat ik nu al een jailbreak heb lijkt het me het verstandigst dat bij de FW update alle resten van de cydia apps verwijderd worden maar gaat dit of automatisch of hoe kan ik dit doen?
Gewoon updaten in iTunes naar een officile 3.1.2 firmware. Dan Blackra1n downloaden vanaf blackweather en daarmee je iPhone jailbreaken. Dat zal een untethered-jailbreak zijn.
  #189  
Oud 28 December 2009, 11:40
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Gewoon updaten in iTunes naar een officile 3.1.2 firmware. Dan Blackra1n downloaden vanaf blackweather en daarmee je iPhone jailbreaken. Dat zal een untethered-jailbreak zijn.
Heb ik op deze manier ook gelijk een hele schone "OS" partitie of moet ik dan iets doen met DFU restore?
  #190  
Oud 28 December 2009, 11:42
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnG Bekijk bericht
Heb ik op deze manier ook gelijk een hele schone "OS" partitie of moet ik dan iets doen met DFU restore?
'Gewoon' herstellen is genoeg, in DFU herstellen mag, maar hoeft niet.
  #191  
Oud 28 December 2009, 11:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
'Gewoon' herstellen is genoeg, in DFU herstellen mag, maar hoeft niet.
Ok thx dan ga ik het straks of morgen ff proberen eerst ff lijstje maken met alle cydia apps en instellingen opschrijven voor de apps waarbij dat nodig is.
  #192  
Oud 28 December 2009, 13:54
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartijnG Bekijk bericht
Ok thx dan ga ik het straks of morgen ff proberen eerst ff lijstje maken met alle cydia apps en instellingen opschrijven voor de apps waarbij dat nodig is.
er zit in Cydia ook een AppsBackup , deze doet dat al voor , je samen met je backup onder iTunes .
  #193  
Oud 28 December 2009, 18:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2009
Locatie: Nederland EHV
Berichten: 107
Standaard

Hee iedereen.
Ik heb net me iPod touch 3g 32gb GEPROBEERD te jailbreaken op onze Mac OSX. Ik sluitte me iPod aan, iTunes synct em ff, ik maak nog een keer reservekopie en ik sluit iTunes HELEMAAL af. (dus niet alleen kruisje) en ik open Blackra1n en klik op Make It Ra1n. De iPod word zwart, en na 5sec komt de foto van die vent GeoHot. Dan zie je zoon laad-wieltje onder aan die foto van die vent, en dan na 10 sec, zie ik een iTunes logo met een kabeltje.
Mislukt.
Jammer, dus ik herstel me iPod en na alles hersteld te hebben, dacht ik: Nog n keer nou gebeurt er WEER PRECIES HETZELFDE!
Weet iemand hoe ikdit op kan losssen?
Nogmaals: ik heb een iPod touch 3G 32GB en een Mac OSX.

Plz help!
  #194  
Oud 28 December 2009, 19:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psp2000sam Bekijk bericht
Hee iedereen.
Ik heb net me iPod touch 3g 32gb GEPROBEERD te jailbreaken op onze Mac OSX. Ik sluitte me iPod aan, iTunes synct em ff, ik maak nog een keer reservekopie en ik sluit iTunes HELEMAAL af. (dus niet alleen kruisje) en ik open Blackra1n en klik op Make It Ra1n. De iPod word zwart, en na 5sec komt de foto van die vent GeoHot. Dan zie je zoon laad-wieltje onder aan die foto van die vent, en dan na 10 sec, zie ik een iTunes logo met een kabeltje.
Mislukt.
Jammer, dus ik herstel me iPod en na alles hersteld te hebben, dacht ik: Nog n keer nou gebeurt er WEER PRECIES HETZELFDE!
Weet iemand hoe ikdit op kan losssen?
Nogmaals: ik heb een iPod touch 3G 32GB en een Mac OSX.

Plz help!
Als je het kabeltje en iTunes logo ziet nogmaals Blackra1n draaien.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #195  
Oud 28 December 2009, 21:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Dit probleem heb ik ook gehad. Bleek een brakke USB poort te zijn. Probeer eens een andere poort.
  #196  
Oud 28 December 2009, 23:49
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Locatie: Huizen
Berichten: 32
Standaard

Ik heb getracht mijn Iphone te jailbreaken en unlocken.Mijn telefoon staat nu op het plaatje van Blackrai met als laatste melding waiting to reboot device maar gebeurd helemaal niets meer. I Tunes wil de phone ook niet meer zien.
Hoe moet ik nu verder. Kan de Iphone niet eens uitzetten
  #197  
Oud 30 December 2009, 02:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Berichten: 2
Standaard Probleem met jailbreaken en unlocken

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum en maak deze post omdat ik er niet uit kom. Ik had de oude firmware 2.2, en ben eindelijk overstag gegaan om te gaan updaten naar 3.1.2. Na alle informatie te hebben bestudeerd over blacksn0w en de nieuwste versie van blackra1n dacht ik alles in het snotje te hebben, en ben dus begonnen:

- iTunes mijn 2.2 versie laten updaten naar 3.1.2
- blackra1n gedownload
- blackra1n uitgevoerd <-- en daar ging het (al) fout

1: Ik start blackra1n
2: Ik druk op "let it rain"
3: Ik koppel mijn iphone aan
4: blackra1n reageert verder niet! hij blijft hangen op "waiting for device"

okay, hierna ben ik dus gaan zoeken naar mogelijke oplossingen voor dit probleem, en heb de volgende dingen geprobeerd:

- programma uitvoeren als administrator
- Alle mogelijke volgordes van opstarten; eerst iphone aankoppelen, daarna op let it rain drukken, etc etc
- andere USB poorten geprobeerd
- andere PC geprobeerd (een laptop, maar op de laptop crasht blackrain al nadat ik op let it rain druk, fout raportage etc.)
- ik heb de iphone laten herstellen in herstelmode, en het daarna opnieuw geprobeerd
- ik heb de iphone laten herstellen in DFU-mode en het daarna opnieuw geprobeerd

Euhm... volgens mij ben ik niks vergeten nu, maar ben me wel ten einde raad. Ik heb veel mensen gezien die dezelfde problemen hebben, maar eigenlijk geen concreet antwoord voor het probleem kunnen vinden. Ik (en velen anderen) zitten met een iphone die gelocked en niet gejailbreaked is.. en dat is vervelend.

Ik hoop dat deze nieuwe topic niet wordt verwijderd, ik heb de zoekfunctie op en top gebruikt, maar geen degelijk antwoord kunnen vinden, en zit dus met dit probleem.

Mensen die deze (veel te) lange post lezen; bij voorbaat dank!!

Rink
  #198  
Oud 30 December 2009, 06:02
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Bij mij werkte was toen iTunes auto opstart uit , Foon uit , blackrain starten en foon koppelen en het was gaan met die banaan Wel blijven zorgen dat itunes meteen weer afgesloten word ls deze op zou springen .
  #199  
Oud 30 December 2009, 08:41
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
haha thanks voor je antwoord. Geef toe niet echt ingelezen. Zal wat rondneuzen
Korte extra vraag. Is dit ook het geval met de custom firmware? Blijft de iPhone dan ook in recovery hangen na een reboot?
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #200  
Oud 30 December 2009, 10:47
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Korte extra vraag. Is dit ook het geval met de custom firmware? Blijft de iPhone dan ook in recovery hangen na een reboot?
De nieuwe bootrom waarbij dit voorkomt is nog niet te jailbreaken met Pwnagetool en dus met een customfirmware.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.