Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn Mobiel is simlockvrij ben ik dat dan kwijt?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 19 January 2010, 14:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Berichten: 76
Standaard

Mijn Mobiel is simlockvrij ben ik dat dan kwijt?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 19 January 2010, 18:50
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn2308 Bekijk bericht
Mijn Mobiel is simlockvrij ben ik dat dan kwijt?
nee niet als hij simlockvrij fabrieksaf is. Anders blacksn0w draaien
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #243  
Oud 19 January 2010, 19:08
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kvno Bekijk bericht
*Zucht*

Voor het moment is blackra1n gebruiken elke keer wanneer je u iPhone herstart de enigste manier voor MC modellen met 3.1.2.
Je kunt nu wel de bijdehand gaan uithangen met dat *Zucht* maar ik kom niet uit een spreekwoordelijk ei, het gaat hier namelijk niet om een MC model maar MB
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #244  
Oud 20 January 2010, 08:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Berichten: 1
Standaard jailbreak iphone 3.1.2 met mac

goedemorgen!
heb al een tijdje een iphone, maar nu eindelijk besloten om te gaan jailbreaken....

heb een aantal handleidingen gelezen. maar op een of andere manier werkt het niet.

ik sluit iphone op macbook aan
maak een backup
zet alle instellingen terug naar fabrieksinstellingen
sluit itunes
download blackra1n
pak het uit en zet het op mijn bureaublad
wil het bestand, de zwarte regendruppel, openen... maar er gebeurt niks!

wat doe ik fout?

alvast bedankt voor de tips!
  #245  
Oud 20 January 2010, 20:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 23
Standaard

hoi !

Ik heb zojuist mijn telefoon gejailbreakt via blackrain. Toen ik het schermpje kreeg met die knul bleef hij hangen. Ik heb hem een harde reset gegeven maar nu krijg ik hem helemaal niet meer aan????? Kan iemand mij helpen?
  #246  
Oud 20 January 2010, 22:40
loopezz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Locatie: Horst (Limburg)
Berichten: 135
Standaard

Kan een jailbreak gevolgen hebben voor als je terug wilt naar de originele OS? Blijven er 'ghost' bestanden op? En hoe snel is de 3GS bij een jailbreak?
Als het goed is vervalt de garantie niet bij een jailbreak, toch?

Ik ben namelijk aan het over nadenken om 'm te jailbreaken, vooral doordat ik dan thema's kan installeren.
  #247  
Oud 20 January 2010, 23:07
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je restored in DFU mode ben je alles van de jailbreak kwijt. Een jailbreak heeft geen effect op de performance. Hoogstens op de stabiliteit. Als je thema's gaat installeren zal hij wel merkbaar langzamer worden.
De garantie vervalt wel, maar als je herstelt in iTunes kun je niet meer zien of de iPhone gejailbreakt is of niet.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #248  
Oud 21 January 2010, 21:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 9
Standaard

Hey,

probleempje. Ik heb een iPhone 3Gs met 3.2.1 erop
Gejailbreakt met blackra1n en blacksnow zodat ik met Vodafone kan bellen.
Dat gaat allemaal goed, maar als ik hem nu aan iTunes koppel om te syncen met m'n mac. Dan zegt iTunes heel leuk, geen geldige sim. Dus dat hij hem niet kan 'activeren'. Is natuurlijk al gebeurd, maar dus niet in iTunes.

Kan je met een willekeurig t-mobile kaartje erin en dan aan iTunes hangen zonder problemen zorgen dat je kunt syncen, of juist niet.
Wat is mijn beste optie?

Thx alvast
  #249  
Oud 21 January 2010, 22:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 4
Standaard Al eerder een jailbreak gedaan

Wat kan ik het beste doen als ik nu een 3GS heb met software 3.0.1 die al gejailbreaked is?
Ik wil graag de nieuwste versie software om zo meer toepassingen te kunnen gebruiken.
Moet ik nou gewoon de telefoon software updaten via Itunes naar de nieuwste software en de laatste versie Blackra1n draaien of moet ik andere stappen doen vanwege de al bestaande jailbreak?

Alvast bedankt voor de reacties.
  #250  
Oud 21 January 2010, 22:47
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door siemed Bekijk bericht
Wat kan ik het beste doen als ik nu een 3GS heb met software 3.0.1 die al gejailbreaked is?
Ik wil graag de nieuwste versie software om zo meer toepassingen te kunnen gebruiken.
Moet ik nou gewoon de telefoon software updaten via Itunes naar de nieuwste software en de laatste versie Blackra1n draaien of moet ik andere stappen doen vanwege de al bestaande jailbreak?

Alvast bedankt voor de reacties.
Als je veel app's via Cydia hebt geinstalleerd kan je AptBackup gebruiken. Die slaat alle packages op en installeert ze opnieuw, na je update.

Dus:
1. AptBackup installeren, backuppen en reservekopie maken.
2. Updaten.
3. Blackrain draaien.
4. Cydia installeren
5. AptBackup opnieuw installeren

6. Restore en je hebt precies alle packages terug. Maar onthou *hij slaat geen instellingen op*
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #251  
Oud 22 January 2010, 19:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2009
Berichten: 5
Standaard Probleem met Blackra1n

Hey iedereen,

Ik probeerde vandaag mijn iphone te jailbreaken/unlocken met Blackra1n maar de eerste paar keren stond er dat ik geen internet had, ookzal was ik met Wi-Fi connected aan mijn eigen netwerk.

Ik heb Blackra1n toen vanuit de app ge uninstalled, toen ik het er daarna weer op probeerde te zetten volgde ik de normale stappen. Na het bootscreen van Geohot en het venster op mijn pc dat zegt "done!"... stond echter het blackrain logo er niet meer bij op mijn SB. Ik heb ookal geprobeerd mijn iphone te restoren naar een backup, maar het werkt nog niet. Enige probleem nu is dus dat ie... of niet goed blackra1n installeerd, of het icoontje niet weergeeft op mijn SB

Hoop dat iemand me kan helpen, en ja ik heb al gezocht op het forum of ik ergens het antwoord kon vinden. De handleidingen heb ik verder normaal gevolgd.

Ik heb een 3GS met 3.1.2
  #252  
Oud 23 January 2010, 12:09
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Hallo allemaal,

Ik heb al een aantal malen eerder een jailbreak uitgevoerd op mijn iPhone 3GS 3.1.2. en werkte tot nu toe altijd perfect (RC2 en RC3). Nu is mijn iPhone vannacht om de een of andere reden uitgevallen (geen idee welke, want mn batterij zat nog vol) dus ik probeerde weer opnieuw te jailbreaken..

Blackra1n start op, zegt vervolgens dat alles gelukt is (''Done, wait for reboor'') maar mijn telefoon blijft hangen op het gezicht van Geohot! Ik zie na 5 min wel een cirkeltje draaien, dat hapert dan direct weer, en daarna reboot mn iPhone automatisch weer (zonder dat de jailbreak gelukt is!). Kan iemand mij alstjeblieft helpen? Het heeft latijd perfect gewerkt en nu dus niet meer

alvast bedankt!!
  #253  
Oud 23 January 2010, 15:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dennis_rnb Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik heb al een aantal malen eerder een jailbreak uitgevoerd op mijn iPhone 3GS 3.1.2. en werkte tot nu toe altijd perfect (RC2 en RC3). Nu is mijn iPhone vannacht om de een of andere reden uitgevallen (geen idee welke, want mn batterij zat nog vol) dus ik probeerde weer opnieuw te jailbreaken..

Blackra1n start op, zegt vervolgens dat alles gelukt is (''Done, wait for reboor'') maar mijn telefoon blijft hangen op het gezicht van Geohot! Ik zie na 5 min wel een cirkeltje draaien, dat hapert dan direct weer, en daarna reboot mn iPhone automatisch weer (zonder dat de jailbreak gelukt is!). Kan iemand mij alstjeblieft helpen? Het heeft latijd perfect gewerkt en nu dus niet meer

alvast bedankt!!
In DFU zetten, herstellen, jailbreaken met Blackra1n, reservekopie terug zetten en klaar
  #254  
Oud 23 January 2010, 17:46
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
In DFU zetten, herstellen, jailbreaken met Blackra1n, reservekopie terug zetten en klaar
Hmm maar betekend dit dat ik al mijn jailbreak apps kwijt ben? Is er geen manier om Blackra1n wel gewoon te laten werken op een bepaalde manier, zodat ik m gewoon weer kan aanzetten ipv reservekopie maken, herstellen, etc. ?

Alvast bedankt!

EDIT: ik heb ondertussen een keer geprobeerd RC1 de iPhone te laten jailbreaken, en zat nu vast op het cirkeltje met geohot's gezicht. Na een minuut of 10 valt de iPhone spontaan uit en krijg m nu zelfs niet meer aan (iTunes herkent m wel en zegt dat hij in herstelmodus is maar het scherm blijft zwart) wat moet ik doen??

Edit2: Nu heb ik dus helemaal een probleem.. krijg de iphone niet meer aan (iTunes herkent hem wel). geprobeerd te herstellen maar niet gelukt (error code 13).. ik krijg een helemaal wit scherm tijdens het herstellen, waar hij nu ook op vast blijft zitten

wie o wie kan me helpen?? alsjeblieft??

Laatst gewijzigd door King1987; 24 January 2010 om 01:10. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #255  
Oud 24 January 2010, 13:21
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Houd je home-knopje (rondje) en lock-knopje (aan/uit/sleep knopje) tegelijk ingedrukt tot je iphone weer opstart.

Wat je ook kunt proberen is,om je home-knopje (rondje) ingedrukt houden en dan je iphone aansluiten op je pc (wel de home-knop ingedrukt houden!!) tot iTunes inschakeld

Laatst gewijzigd door Econz; 24 January 2010 om 13:23.
  #256  
Oud 24 January 2010, 21:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Modbreak:
Topic opgeschoond.
Een kleine noot: als je iPhone in recovery mode beland na het opnieuw opstarten heb je een tethered-jailbreak. Alle vragen daaromtrent kunnen worden gesteld in dat topic en dus (liefst) niet hier

  #257  
Oud 26 January 2010, 10:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 14 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Het lukt niet mijn iphone te jailbreakenik heb alle stappen gevolgd, maar na het rebooten komt er geen blackrain logo in mijn iphone. Wat doe ik fout? Thanks grtjs Ellen
  #258  
Oud 26 January 2010, 20:41
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 January 2010
Berichten: 58
Standaard blackra1n jailbreak

Hallo allemaal,

Ik heb een iphone 3g 8Gb met software 3.1.2 en wou deze jailbreaken, nou zei een vriend van mij dat het erg makkelijk was via blackra1n, ik heb dus die stappen gevolgd die op het forum staan alleen gaat mijn telefoon in recovery en krijg ik nooit het plaatje te zien, ook reboot de telefoon daarna niet.. en dan kan ik mijn lock-button(bovenop) inhouden en dan gaat ie uit en dan opnieuw aanzetten is die gewoon normaal zonder blackra1n app.
Wie kan mij helpen?
  #259  
Oud 26 January 2010, 20:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd, je vraag kan hier perfect bij.
  #260  
Oud 26 January 2010, 20:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 1
Standaard

same here
al wel 10 x laten regenen maar ik kom niet uit die gevangenis
3gs
16gb
3.1.2 (7D11)
sn 86925H........ dus oude bootrom
Model MC139DN

help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laatst gewijzigd door slim; 26 January 2010 om 20:57. Reden: wat gegevens vergeten
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.