Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Vorige week een 3GS gekocht in de US en gejailbreaked en geunlockt met blackra1n en sn0w. Toen werkte Wifi nog. Terug in NL werkt mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #321  
Oud 7 February 2010, 16:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 6
Standaard Wi-Fi uitgevallen

Vorige week een 3GS gekocht in de US en gejailbreaked en geunlockt met blackra1n en sn0w. Toen werkte Wi-Fi nog. Terug in NL werkt mijn Wi-Fi niet meer. Wat is de oorzaak, heeft die wellicht niets met Blackra1n te maken ??

Tweede vraag: De jailbreak is thetered. Is daar al iets aan te doen ??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #322  
Oud 7 February 2010, 17:10
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

1e vraag, wellicht ff Wi-Fi fix downloaden uit Cydia of netwerkinstellingen herstellen. Mss dat het helpt

antwoord 2e vraag: LEZEN!!!!
  #323  
Oud 8 February 2010, 15:39
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 6
Standaard

ik heb een vraagje,,, ik heb een 3gs en nu heb ik bij deal extreme zo'n tv kabel gekocht staat er in de iphoneclub.nl review heel mooi dat ik een gepatched bestandje ffies in de map root/var/mobile ofzow moet zetten nu heb ik iphone explorer gedownload maar die map staat er dus nergens bij... nu begin ik te twijvelen omdat ik een thetered jailbreak heb of iphonebrowser e.d. dit wel herkennen als volwaardige jailbreak... heeft iemand een tip hoe ik dit bestandje er alsnog op kan krijgen?
  #324  
Oud 8 February 2010, 16:32
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: tilburg
Berichten: 9
Standaard

Als ik wil jailbreaken krijg ik nadat ik op de knop ''make it ra1n'' heb geklikt, geen blackra1n logo in mijn scherm. Ik zie op mijn iphone scherm een usb kabel met een pijltje naar het logo van iTunes, wat moet ik doen?
  #325  
Oud 8 February 2010, 19:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rensvj Bekijk bericht
Als ik wil jailbreaken krijg ik nadat ik op de knop ''make it ra1n'' heb geklikt, geen blackra1n logo in mijn scherm. Ik zie op mijn iphone scherm een usb kabel met een pijltje naar het logo van iTunes, wat moet ik doen?
Nog een paar keer proberen of je iPhone met een andere kabel/andere usb poort met je pc/mac verbinden
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #326  
Oud 9 February 2010, 15:43
mustii's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: zd
Berichten: 33
Standaard Zwarte beeld tijdens jailbreaken

Beste leden,

Vandaag heb ik mijn 3gs binnen met 3.12 software de modemfirmware is 05.11.07 dus ik zou hem jailbreaken.

Ik download blackra1n en start hem op even later zie ik op me iphone dat fototje dat k hem moet aansluiten (Itunes) maar die zie ik heel kort paar seconde. Daarna krijg ik alleen maar zwart beeld?

Waarom gaat hij niet verder of moet ik w8ten? Maar de video's op youtube worden gelijk gejailbreakt.

Gr,
  #327  
Oud 9 February 2010, 16:24
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Locatie: Bergschenhoek
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar FrankNL
Standaard

Maar je hoeft je iPhone niet uit te zetten gewoon je iPhone aansluiten op de PC als die aanstaan dan klik je op Make It Ra1n en dan als het goed is doet blackra1n de rest
  #328  
Oud 9 February 2010, 16:31
mustii's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: zd
Berichten: 33
Standaard

Ja, Mijn iphone staat gewoon aan en dan klik ik op make it rain.
hij start mijn iphone opnieuw op maar dan krijg ik zwarte scherm alleen maar.

Laatst gewijzigd door mustii; 9 February 2010 om 16:39.
  #329  
Oud 9 February 2010, 17:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 8
Standaard reset iphone

ik zou eens proberen je iphone te resetten, door 20 sec power en home in te drukken. Ben wel geen expert :-(
  #330  
Oud 9 February 2010, 19:13
mustii's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: zd
Berichten: 33
Standaard

iemand anders een idee?

serienummer begint met; 880031
  #331  
Oud 9 February 2010, 19:58
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #332  
Oud 9 February 2010, 22:41
mustii's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: zd
Berichten: 33
Standaard

Ow oke bedankt!

Maar weet echt niemand waarom ik hem niet kan jailbreaken?
Het gaat niet om mij om te jailbreaken nadat ik dat heb gedaan wil ik hem heel graag gaan unlocken. Daarom moet ik hem echt gaan jailbreaken maar ik krijg telkens zwart beeld!

Als niemand het echt weet ga ik een programma downloade voor 12euro.
100% Unlock iPhone 3G / 3GS - iPhone 3GS Simlockvrij - 3G iPhone Unlocken - iPhone Unlock - Unlock iPhone 3GS
  #333  
Oud 10 February 2010, 00:40
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mustii Bekijk bericht
Als niemand het echt weet ga ik een programma downloade voor 12euro.
Je kan die 12 euro ook gewoon in de prullenbak dumpen
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #334  
Oud 10 February 2010, 01:21
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Jezus inderdaad!
  #335  
Oud 10 February 2010, 10:14
mustii's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Locatie: zd
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fridge65 Bekijk bericht
Je kan die 12 euro ook gewoon in de prullenbak dumpen
huh ik kreeg van hun een mailtje dat het 100% lukt..
  #336  
Oud 10 February 2010, 11:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 4
Standaard Uit / aanzetten

Zou iemand mij kunnen helpen? Ik heb 3 maand geleden een iPhone 3GS Gekocht en gelijk de Jailbreak uitgevoerd. Na de jb kan ik mijn telefoon niet meer uit / aanzetten. Als ik hem uitzet en vervolgens weer aanzet krijg ik een melding dat ik hem aan itunes moet aansluiten. Hij gaat dus niet meer aan.

Ik krijg de telefoon alleen nog maar aan als ik hem weer aan Blackrain aansluit en de jailbreak opnieuw toe pas.

Weet iemand hier meer van?

Alvast bedankt!
  #337  
Oud 10 February 2010, 11:18
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iThomas Bekijk bericht
Zou iemand mij kunnen helpen? Ik heb 3 maand geleden een iPhone 3GS Gekocht en gelijk de Jailbreak uitgevoerd. Na de jb kan ik mijn telefoon niet meer uit / aanzetten. Als ik hem uitzet en vervolgens weer aanzet krijg ik een melding dat ik hem aan itunes moet aansluiten. Hij gaat dus niet meer aan.

Ik krijg de telefoon alleen nog maar aan als ik hem weer aan Blackrain aansluit en de jailbreak opnieuw toe pas.

Weet iemand hier meer van?

Alvast bedankt!
Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Jij zit met een tethered-jailbreak (klik op de link voor meer info).
  #338  
Oud 10 February 2010, 11:24
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Berichten: 4
Standaard Uit / aanzetten

Bedankt voor je snelle antwoord "De Generaal".

Ik heb het gelezen, denk je dat dit nog te fixen is de komende tijd?

Groet,
  #339  
Oud 10 February 2010, 13:34
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mustii Bekijk bericht
huh ik kreeg van hun een mailtje dat het 100% lukt..
Zijn gewoon oplichters die geld voor iets vragen voor iets wat gratis te downloaden is, ze teren juist op onwetende gebruikers zoals jij
  #340  
Oud 10 February 2010, 19:19
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 22
Standaard

ik heb de telefoon van een vriendin van mij geprobeerd te jailbreaken met blackra1n.
maar ik heb nu een probleem want hij gaat niet meer aan. ik ben bang dat ze geen firmware 3.1.2 erop had want ze heeft hem een hele tijd geleden een keer geupdate..

het volgende was gebeurt:
ik heb gewoon blackrain gestart en toen op "make it rain' geklikt. toen ging hij uit en bleef hangen in de herstselmodus (usb met itunes op het scherm) vervolgens kreeg ik hem in geen mogelijkheid meer uit dus moest ik gewoon wachten tot de batterij maar op was en nu krijg ik hem helemaal niet meer aan de praat... weet iemand wat ik kan doen om hem weer normaal te krijgen zonder dat de gegevens verloren zijn?

alvast heel erg bedankt
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:53.