Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Rock is ongeveer het zelfde als Cydia , alleen meer uitgebreid en overzichtelijker/sneller (correct me if Iam wrong)...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #401  
Oud 17 February 2010, 20:06
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Rock is ongeveer het zelfde als Cydia, alleen meer uitgebreid en overzichtelijker/sneller (correct me if Iam wrong)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #402  
Oud 17 February 2010, 20:10
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ab156 Bekijk bericht
Rock is ongeveer het zelfde als Cydia, alleen meer uitgebreid en overzichtelijker/sneller (correct me if Iam wrong)
Hmm, waarom installeerd dan 9/10 leden op deze website Cydia?
  #403  
Oud 18 February 2010, 01:55
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FectionNL Bekijk bericht
Hmm, waarom installeerd dan 9/10 leden op deze website Cydia?
Bestaat cydia dan ook niet wat langer?
  #404  
Oud 18 February 2010, 04:47
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Waarom kan ik gn custom firmware 3.1.2 selectere op itunes, hier gedownload zn krijg steeds melding da ni compatibel is met iphone? Een originele 3.1.3 staat erop
  #405  
Oud 19 February 2010, 09:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Ik ben ook van plan zeer binnenkort te breaken met blackrain.

Vraagje nog:

Is het zo dat je push het niet meer doet (met app's, maar ook belangrijk: met mail (via microsoft exchange) na de jailbreak?

Dank alvast.
  #406  
Oud 19 February 2010, 09:58
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 153
Standaard

Even een vraagje: zie door de bomen het bos niet meer. Heb van een vriend een iphone 3g die nog op een oudere firmware versie zit, vroeger unlocked met yellowsnow of zoiets via cydia. Nu is mijn vraag de volgende: als ik daar gewoon de custom firmware 3.1.2 of 3.1.3 overzet, wordt deze dan ook unlocked. Het is een spaans toestel waar origineel een simlock opzit.
Alvast bedankt voor de reactie
Ik weet dat er een zoekfunctie is, maar wil gewoon zekerheid voor ik de iphone van iemand anders ga trachten te unlocken.
  #407  
Oud 19 February 2010, 10:59
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KeobNepo Bekijk bericht
Ik ben ook van plan zeer binnenkort te breaken met blackrain.

Vraagje nog:

Is het zo dat je push het niet meer doet (met app's, maar ook belangrijk: met mail (via microsoft exchange) na de jailbreak?

Dank alvast.
Het kan zijn dat Push het niet meer doet na je jailbreak (ook youtube en gps kunnen problemen krijgen), maar dit is eenvoudig op te lossen door Pushfix te installeren via cydia (source: Pushfix.info).

Het kan ook best zijn dat je geen problemen ondervind na je jailbreak (heeft te maken met certificaten)

Microsoft exchange werkt prima na jailbreak! Geen problemen mee
  #408  
Oud 19 February 2010, 11:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 61
Standaard

Tutorial werkt 100% alleen heb ik nu geen Wi-Fi meer!!
Iemand enig idee ?
  #409  
Oud 19 February 2010, 11:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dennis_rnb Bekijk bericht
Het kan zijn dat Push het niet meer doet na je jailbreak (ook youtube en gps kunnen problemen krijgen), maar dit is eenvoudig op te lossen door Pushfix te installeren via cydia (source: Pushfix.info).

Het kan ook best zijn dat je geen problemen ondervind na je jailbreak (heeft te maken met certificaten)

Microsoft exchange werkt prima na jailbreak! Geen problemen mee
Thanks voor de snelle en duidelijke reactie! Ga vanavond poging doen tot jb
  #410  
Oud 19 February 2010, 21:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 16
Standaard

jailbreak uitgevoerd. Alles ging prima en doet het ook goed.

Weet niet of het ligt aan alle berichten die ik heb gelezen, maar heb het gevoel dat mijn batterij wel sneller leegloopt....
  #411  
Oud 20 February 2010, 12:30
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KeobNepo Bekijk bericht
jailbreak uitgevoerd. Alles ging prima en doet het ook goed.

Weet niet of het ligt aan alle berichten die ik heb gelezen, maar heb het gevoel dat mijn batterij wel sneller leegloopt....
Dit kan heel veel oorzaken hebben. JB heeft er iig niet veel mee te maken.. push en Wi-Fi zijn grote veroorzakers van het snel lleeglopen van de batterij
  #412  
Oud 20 February 2010, 17:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Berichten: 2
Standaard

Kan ik hiermee ook de iPhone 3.1.3 jailbreaken?
  #413  
Oud 21 February 2010, 19:37
Heccer's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: Nunspeet
Berichten: 26
Stuur een bericht via MSN naar Heccer
Standaard Imei: Iccid

Ik alles zo beetje gedaan volgens mij.
Eerst Itunnes reboot moeten doen daarna blackra1n gedaan.
Maar krijg nu dit in me beeld kan alleen SoS bellen.
Kom niet in het hoofd menu.

En krijg nu dit in me beeld IMEI: 01 215600m ##########
EN ICCID: 7745 8889 8874 7444 785854 zo iets. Heb ik dan verkeerd blackra1n gedaan of iets anders?
Of moet ik een andere progje eerst gebruiken.
Alvast bedankt.

Henri
  #414  
Oud 21 February 2010, 19:45
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.

Welke Blackra1n heb je gebruikt? Blackra1n RC3 hacktiveert normaal gezien ook. Unlocken moet je met Blacksn0w doen.
  #415  
Oud 24 February 2010, 23:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 40
Standaard

Kan het zijn dat een jailbreak de werking van een homebutton beinvloed?
  #416  
Oud 25 February 2010, 01:02
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Palme Bekijk bericht
Kan het zijn dat een jailbreak de werking van een homebutton beinvloed?
De werking op zich blijft hetzelfde, wel kan het zijn dat hij wat trager reageert en dan (volgens mij) alleen als je gebruik maakt van een thema via winterboard.
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #417  
Oud 25 February 2010, 12:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 40
Standaard

Ik heb de iphone gerestored en de update naar 3.1.3 erop gezet en de home-button bleef het nog altijd slecht doen, dus ik verwacht dat het eerder een mechanische probleempje is.
  #418  
Oud 25 February 2010, 17:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

Heb net blackrain gedraaid, werkt perfect, alleen :
- dikwijls terug moeten blackrainen omdat hij iTunes aangeeft op de 3GS
- GEEN GPS-signaal :-( (heb reeds de fix gedraaid)

Iemand een ander idee ?
Ik heb op iphoneheat een ipsw gevonden die reeds gejailbreaked is...

iPhone 3GS
Carrier : B Mobistar (Unlocked dus)
Versie : 3.1.2 (7D11)
Serienr : 87003******
Model : MC131NF
ModemFW : 05.11.07

GPS moet gewoon werken (ik veronderstel wel dat er een GPS-ontvanger inzit...)

Jochen

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 February 2010 om 17:41. Reden: Serienummer hoeft niet.
  #419  
Oud 25 February 2010, 17:42
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Jouw eerste probleem stelt een tethered-jailbreak voor.
  #420  
Oud 25 February 2010, 19:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

Okidoki, dan gaan op zoek of dit kan, maar ik vrees het :-(

overal lees je over BlackRain
ik wil gewoon dat mijn gps werkt.

Groetjes,
Jochen

PS : ik was een ENORME WindowsMobile gebruiker, en nu een iPhone... Give me some credit please
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.