Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Waarom kan ik gn custom firmware 3.1.2 selectere op itunes , hier gedownload zn krijg steeds melding da ni compatibel is met iphone? Een originele ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #421  
Oud 26 February 2010, 06:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Waarom kan ik gn custom firmware 3.1.2 selectere op itunes, hier gedownload zn krijg steeds melding da ni compatibel is met iphone? Een originele 3.1.3 staat erop
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #422  
Oud 26 February 2010, 19:56
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Hij blijft bij mij Hangen op:
Done Wait for reboot.

Wat moet ik dan doen?
  #423  
Oud 26 February 2010, 19:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

USB er uit en terug in
  #424  
Oud 26 February 2010, 20:00
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Oke
hij starte net weer op en er is niks gebeurt
  #425  
Oud 26 February 2010, 22:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 68
Standaard

Eh het jailbreaken gaat niet geheel goed! Ik drukte op "Make it ra1n" en toen starte iTunes op en "Blackdra1n moest onverwachts stoppen" en nu staat er op mijn iPhone dat ik hem aan moet sluiten op itunes!

Iemand suggesties?
  #426  
Oud 26 February 2010, 22:33
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Je moet je iPhone aan en uit doen dan is er niks gebeurt anders moet je herstellen en ben je alles kwijt
  #427  
Oud 26 February 2010, 22:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 68
Standaard

Ok, als ik herstel wilt tie naar 3.1.3. MAar ik wil hem jailbreaken, kan dat daarna gewoon nog? Of kan ik hem weer terugzetten naar 3.1.2?
  #428  
Oud 26 February 2010, 22:51
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Hou gewoon 3.1.2
je moet dan gewoon die uprafe negereen als je hem dan probeert te jailbreaken. Als het weer fout gaat dan loer je geponeerd je iPhone aan en uit doen dan is er niks gebeurd. Bij mij is het ook nog moet gelukt ik vraag of iemand die er ook een stel van me vrienden heeft gedaan wil doen dan al ik het wel laten weten Joe het goed moet
  #429  
Oud 26 February 2010, 22:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2008
Berichten: 68
Standaard

Ja, gewoon 3.1.2 houden zit er niet bij. Want die doet het dus niet!

Ik herstel hem gewoon. Ik probeer dan 3.1.3 wel te jailbreaken en als dat niet kan ,jammer dan!
  #430  
Oud 26 February 2010, 23:09
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Ok ik heb het er ook maar bij gelaten want het lukt gewoon niet
  #431  
Oud 27 February 2010, 12:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

Mijn GPS-probleem is opgelost. Het probleem lag bij Navigon, een ander GPS-programma werkt perfect !
  #432  
Oud 27 February 2010, 16:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door greengoblin Bekijk bericht
Waarom kan ik gn custom firmware 3.1.2 selectere op itunes, hier gedownload zn krijg steeds melding da ni compatibel is met iphone? Een originele 3.1.3 staat erop

Niemand weet mr over dit probleem?
  #433  
Oud 1 March 2010, 22:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Ik kom er niet meer uit.
Hier aan het stoeien met een 3G 8gb met Custom Firmware 3.1.2 en baseband 05.11.07 ... prima begin dus.
Dan Blackra1n gedownload en gedraait (Make it ra1n). De iPhone schakelt uit, daarna weer in. Ik krijg geen plaatjes te zien en Blackra1n blijft staan op Entering Recovery...
De iphone zelf staat weer op het itunes->usb scherm.
Wanneer ik Blackr1n opnieuw start staat er Waiting for Device... :s

Wie oh wie kan me helpen?
  #434  
Oud 1 March 2010, 23:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobertGTT Bekijk bericht
Ik kom er niet meer uit.
Hier aan het stoeien met een 3G 8gb met Custom Firmware 3.1.2 en baseband 05.11.07 ... prima begin dus.
Dan Blackra1n gedownload en gedraait (Make it ra1n). De iPhone schakelt uit, daarna weer in. Ik krijg geen plaatjes te zien en Blackra1n blijft staan op Entering Recovery...
De iphone zelf staat weer op het itunes->usb scherm.
Wanneer ik Blackr1n opnieuw start staat er Waiting for Device... :s

Wie oh wie kan me helpen?
Je hebt toch al een jailbreak als er een custom firmware op staat. Blackra1n werkt alleen op de standaard FW en niet op een custom FW.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door greengoblin Bekijk bericht
Niemand weet mr over dit probleem?
Ja natuurlijk wel. Eigenlijk zou ik nou moeten antwoorden dat eerst even zoeken op dit forum je vraag beantwoord zou hebben. Apple staat het installeren van FW 3.1.2 niet meer toe. Daarom krijg je deze melding.

Laatst gewijzigd door King1987; 1 March 2010 om 23:28. Reden: mquote gebruiken aub.
  #435  
Oud 2 March 2010, 05:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 11
Standaard

Ik ben al de hele nacht bezig om me Iphon te rebooten maar kom de 2e sessie van blackra1n niet voorbij (heb een tethered jailbreak)
Als ik telefoon opstart en blackrain run krijg ik netjes foto van Geohot op me scherm en als ik vervolgens een 2e keer blackra1n wil runnen doet hij niks meer. Hij blijft hangen op de foto van GEohot en na een tijdje reset ie zich weer naar apple logo en usb logo.
Iemand een idee hoe dit opgelost kan worden?
  #436  
Oud 2 March 2010, 07:54
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Heb je al geprobeerd om Blackra1n als administrator uit te voeren? dat moet je namelijk wel doen. Rechter muis knop op Blackra1n klikken en dan moet je "als administrator" uitvoeren klikken ik weet dan zeker dat hij hem er op zet.

Succes.

Dave
  #437  
Oud 2 March 2010, 09:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door egoovy Bekijk bericht
Je hebt toch al een jailbreak als er een custom firmware op staat. Blackra1n werkt alleen op de standaard FW en niet op een custom FW.
Werkt Blackra1n alleen op officile firmware?!
Is het dan de moeite waard om het toestel terug te zetten naar een officile 3.1.2 firmware? (mits die er is en ergens vandaan te halen is)
  #438  
Oud 2 March 2010, 09:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 1
Standaard Stel opnieuw in na jailbreak!

Weet iemand of ik via instellingen,algemeen,stel opnieuw in mijn iphone terug naar "fabrieks instellingen" kan krijgen. Zodat ik opnieuw een Jailbreak kan uitvoeren.

ik heb FW 3.1.2 en hij is nu ook al gejailbreaked.
  #439  
Oud 2 March 2010, 09:58
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Dat zou niet uit moeten maken, anders probeer je het volgende: telefoon uit zetten eerst je snoer los koppelen. Dan de home knop ingedrukt houden en je snoer weer aansluiten maar je home knop ingedrukt houden tot je een logo ziet. Daarna probeer je zo als ik het je eerder uitgelegt had Blackra1n er op te zetten.
  #440  
Oud 2 March 2010, 17:55
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 1
Standaard

maar de 3GS kan je dus jailbreaken?
Ik heb van anderen gehoord van niet??
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:54.