Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Waarom ben ik zo onzeker en bang als ik moet gaan klooien met m'n iPhone :') .. Kan iemand mij bevestigen of dit zo moet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #361  
Oud 14 February 2010, 18:37
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Berichten: 21
Standaard

Waarom ben ik zo onzeker en bang als ik moet gaan klooien met m'n iPhone :') .. Kan iemand mij bevestigen of dit zo moet (van 3.0 jailbreaked naar 3.1.2 jailbreaked):

1. iPhone updaten via iTunes, met dit bestand (op bijwerken klikken terwijl je shift ingedrukt houdt en dan dat bestand selecteren).

2. iPhone is nu 3.1.2, nu jailbreaken volgens artikel.

3. iPhone is nu jailbreaked, nu unlocken op deze manier.

4. Klaar. Vodafone weer klaar voor gebruik.

Is dit kloppend? :') En gaat alles weg, alle contacten, alle smsjes, het verbruik tot nu toe, alle apps (dat is het minst erg..)?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #362  
Oud 14 February 2010, 20:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Probeer Redsn0w eens. Tevens topic verplaatst.
waarom? als het bij de meeste wel lukt.?. ik moet wat verkeerds doen

ik heb itunes 9.0 en firmware 3.1.2. ik volg alle stappen maar zie alleen een zwartscherm en geen meneer krullebol !!. iemand een tip ???????
  #363  
Oud 14 February 2010, 20:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LeNick Bekijk bericht
Waarom ben ik zo onzeker en bang als ik moet gaan klooien met m'n iPhone :') .. Kan iemand mij bevestigen of dit zo moet (van 3.0 jailbreaked naar 3.1.2 jailbreaked):

1. iPhone updaten via iTunes, met dit bestand (op bijwerken klikken terwijl je shift ingedrukt houdt en dan dat bestand selecteren).

2. iPhone is nu 3.1.2, nu jailbreaken volgens artikel.

3. iPhone is nu jailbreaked, nu unlocken op deze manier.

4. Klaar. Vodafone weer klaar voor gebruik.

Is dit kloppend? :') En gaat alles weg, alle contacten, alle smsjes, het verbruik tot nu toe, alle apps (dat is het minst erg..)?

lees het onderste bericht

Laatst gewijzigd door Timbaland; 14 February 2010 om 20:49.
  #364  
Oud 14 February 2010, 20:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LeNick Bekijk bericht
Waarom ben ik zo onzeker en bang als ik moet gaan klooien met m'n iPhone :') .. Kan iemand mij bevestigen of dit zo moet (van 3.0 jailbreaked naar 3.1.2 jailbreaked):

1. iPhone updaten via iTunes, met dit bestand (op bijwerken klikken terwijl je shift ingedrukt houdt en dan dat bestand selecteren).

2. iPhone is nu 3.1.2, nu jailbreaken volgens artikel.

3. iPhone is nu jailbreaked, nu unlocken op deze manier.

4. Klaar. Vodafone weer klaar voor gebruik.

Is dit kloppend? :') En gaat alles weg, alle contacten, alle smsjes, het verbruik tot nu toe, alle apps (dat is het minst erg..)?

ja, je moet alleen wel via itunes je back-up installeren op je phone. dan zijn al je smsjes, contacten etcc terug. mij is het niet eens gelukt om te jailbreaken lol.
  #365  
Oud 14 February 2010, 20:49
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Berichten: 21
Standaard

Het is me inmiddels gelukt! En dat jailbreaken, dat is met blackra1n echt 3x niks hoor
  #366  
Oud 14 February 2010, 20:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik zou graag mijn iphone 3g jailbreaken naar 3.1.2, maar nu 3.1.3 er is, wat moet ik dan in itunes doen? Updaten naar 3.1.3 en dan verder deze handleiding volgen? Of iets anders?
Graag snel antwoord. Maxim.
  #367  
Oud 14 February 2010, 20:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LeNick Bekijk bericht
Het is me inmiddels gelukt! En dat jailbreaken, dat is met blackra1n echt 3x niks hoor

hoe moet ik m jailbreaken dan??, niemand legt het me verdomme uit. maar verwijst me naar een andere link. of negeert me.

ik heb itunes 9.0 en firmware 3.1.2. ik volg alle stappen maar zie alleen een zwartscherm en geen meneer krullebol !!. iemand een tip ???????
  #368  
Oud 14 February 2010, 20:58
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timbaland Bekijk bericht
waarom? als het bij de meeste wel lukt.?. ik moet wat verkeerds doen

ik heb itunes 9.0 en firmware 3.1.2. ik volg alle stappen maar zie alleen een zwartscherm en geen meneer krullebol !!. iemand een tip ???????
als het niet gelijk lukt moet je nog een keer blackra1n opstarten en het andere schermpje laten staan, ook het scherm waar je op ok kan klikken. En pas als je tel weer aan is de schermpjes wegklikken.
Hoor wel of het is gelukt..
  #369  
Oud 15 February 2010, 02:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Beste,

heb moeten restoren omda in herstelmodus was aangetroffen
heb een 3Gs 32G laatste generatie dus met thtered jb
ik kon gn custom firmw opzetten v 3.1.2 die ik hier heb gedownload, via itunes op shift herstel en itunes zegt da firmw ni compatibel is? Waar kan ik mss ergens anders een compatibel firmw 3.1.2 downloaden om zo terug blackra1n te draaien en te kunnen jb
want ik sta nu op 3.1.3 origineel via itunes en wil hem custom downgraden
En kan ik nu met firmw 3.1.3 ook gewoon blackra1n overdraaien? mn iphone was in verleden ge jb op 3.1.2?heb ik dan terug cydia?
thx voor hulp alvast

Laatst gewijzigd door greengoblin; 15 February 2010 om 03:13.
  #370  
Oud 15 February 2010, 08:59
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

als je niet je shsh gegevens had opgeslagen is er geen mogelijkheid om van 3.1.3 terug naar 3.1.2 te gaan en anders gewoon proberen met blackrain .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #371  
Oud 15 February 2010, 12:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Locatie: Utrecht
Berichten: 20
Standaard

ik heb net mijn 3Gs ge-jb't en het werk prima. maar ik vind tethered maar niks. is daar ondertussen geen fix voor? zo ja waar kan ik die vinden wnat het is me allemaal nogal nieuw.
  #372  
Oud 15 February 2010, 13:05
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raydekok Bekijk bericht
ik heb net mijn 3Gs ge-jb't en het werk prima. maar ik vind tethered maar niks. is daar ondertussen geen fix voor? zo ja waar kan ik die vinden wnat het is me allemaal nogal nieuw.
Neen daar is momenteel nog geen oplossing voor.
  #373  
Oud 15 February 2010, 18:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 19
Standaard

Model: MC139DN
FW: 3.1.3
Week: 33
Provider: T-mobile
Sim: T-Mobile

Kan ik nu de CF 3.1.3 erop laden zonder tetherd jb?
Nooit eerde jailbroken.
  #374  
Oud 15 February 2010, 18:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2008
Berichten: 5
Standaard

Bij mij lukt de jailbreak wel.. maar kan cydia niet installeren voor hem te unlocken met blacksn0w. hij geeft altijd maar dat er geen internet is terwijl ik op het Wi-Fi netwerk van mij thuis zit..

raar..
  #375  
Oud 15 February 2010, 19:34
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Modbreak:
Bekijk ook even dit topic als je je afvraagt of je iPhone te jailbreaken is en op welke manier je dat kan doen!

  #376  
Oud 15 February 2010, 20:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
als je niet je shsh gegevens had opgeslagen is er geen mogelijkheid om van 3.1.3 terug naar 3.1.2 te gaan en anders gewoon proberen met blackrain .
dus het kan gn kwaad om ff blackra1n erover te draaien? Op origineel 3.1.3?
  #377  
Oud 16 February 2010, 02:58
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Hallo iedereen,

Ik heb een Iphone 3gs 16gb met 3.1.2 firmware.
Deze wou ik na grondig jullie stappen hebben gelezen met behulp van blackrain RC3 kraken. Alles ging prima tot het moment dat er na rebooting device niks meerin het venster van blackrain gebeurde, affin ik ging gewoon verdermet de iphone, snow en rock geinstalleerd alles ging prima..

Na wat apps geinstalleerd te hebben vroeg het apparaat om een reboot, na de reboot verscheen het connect itunes scherm..

Nadat ik de iphone met de pc had verbonden geeft itunes aan direct te willen update naar 3.1.3. Als ik dit weg klik en blackrain bijv weer opnieuw uitvoer komt hij doormaar na verloop van tijd blijf ik het zelfde probleem krijgen. Nu is het zo dat hijniet meer doorstart ook niet metbehulp van blackrain.

Enige wat ik nu kan doen is dus update naar 3.1.3?

Alvast bedankt aan iedereen die mee wil denken.
Grt Ad.
  #378  
Oud 16 February 2010, 04:05
FridgeNL's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 956
Stuur een bericht via ICQ naar FridgeNL Stuur een bericht via MSN naar FridgeNL Send a message via twitter to FridgeNL
Standaard

Je hebt een tethered-jailbreak
__________________
"Of all the things i've ever lost, i miss my mind the most."
Ozzy Osbourne
  #379  
Oud 16 February 2010, 09:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2010
Berichten: 1
Standaard

- Ik zie net dat je bericht onderaan geplaatst wordt, waar dus alle nieuwste/laatste berichten staan, hier heb ik ondertussen ook gelezen dat de tethered jailbreak nog niet verholpen kan worden..

But correct me if i'm wrong...




Hallo allen,

een vraag van mij die wellicht al eens gesteld is, maar ik ben niet zo bekend op dit forum...
Ik heb een iPhone 3GS, firmware 3.1.2 gejailbreakt met blackra1n. Volgens mij is dit een zogeheten tethered jailbreak (?), want elke keer als ik hem uit zet, moet ik hem middels een laptop opnieuw opstarten.

Is dit te verhelpen met de Pwnagetool 3.1.4?? En wat wordt er dan verwijderd van mijn iPhone aan apps??

Alvast bedankt voor tijd/hulp!

Groeten,
Rudolf

Laatst gewijzigd door rkassenaar; 16 February 2010 om 09:31.
  #380  
Oud 16 February 2010, 12:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door greengoblin Bekijk bericht
dus het kan gn kwaad om ff blackra1n erover te draaien? Op origineel 3.1.3?
Weet iemand hiermee raad?
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:41.