Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) heb nog firmware 1.1.3, kan ik deze jailbreak gebruiken? hoe update ik dan naar firmware 3.1.2, want bij mij staat er nog " klik op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 30 January 2010, 11:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 19
Standaard

heb nog firmware 1.1.3, kan ik deze jailbreak gebruiken? hoe update ik dan naar firmware 3.1.2, want bij mij staat er nog " klik op werk bij om bij te werken naar 1.1.4"
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 30 January 2010, 12:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zjeronimo Bekijk bericht
heb nog firmware 1.1.3, kan ik deze jailbreak gebruiken? hoe update ik dan naar firmware 3.1.2, want bij mij staat er nog " klik op werk bij om bij te werken naar 1.1.4"
Eerst en vooral heb je iTunes 9 nodig. Dan kan je updaten naar 3.1.2 en jailbreaken met Blackra1n.
  #283  
Oud 30 January 2010, 12:19
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 19
Standaard

heb nochthans iTunes 9.0.2...
  #284  
Oud 30 January 2010, 12:21
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dus er staat niet gewoon 'update'? Download dan even een 3.1.2 firmware van hier en update door shift+update of shift+herstel te doen in iTunes.
  #285  
Oud 30 January 2010, 13:18
Hussie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WillyD Bekijk bericht
Ik lees steeds over serienummer de 4e en 5e cijfer als dat samen 40 is dan mag je hem niet rebooten of uitzetten want dan ben je je jailbreak kwijt.
Als ik naar mijn serienummer kijk dan is de 4e cijfer een 0 en vijfde cijfer een 2. DUs geen 40, maar ben wel steeds mijn jailbreak kwijt.

Groeten,Willy
Dat is dan best raar, maar ja als je iedere keer moet jailbreaken tijdens rebooten heeft het toch geen zin dat je geen 40 hebt.

Ik heb trouwens IPhone van de laatste week
52.
  #286  
Oud 30 January 2010, 14:44
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 6
Standaard

Hier een iPhone uit week 39, jailbreaken werkt niet. Via windows machine gaat het wel ,alleen het probleem bij herstarten. Via MacBook pro kom ik helemaal niet ver. Jammer maar helaas.
  #287  
Oud 30 January 2010, 15:48
Kenzoo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 12
Standaard Jailbreak... doe ik iets fout ??

Vorige week heb ik voor de rste keer m’n Iphone 3G kunnen jailbreaken dmv blackra1n.
Dit ging meteen hl vlot en van de eerste keer was het gelukt…
Echter had ik soms het probleem dat m’n statusbalk verdween als ik een applicatie afsloot.
Na navraag hier op het forum kreeg ik het antwoord de Iphone in DFU mode te zetten en alles opnieuw te installeren…

Dit is allemaal gelukt…echter lukt het me niet meer om de Iphone opnieuw te jailbreaken..

Is er iets dat ik fout doe ?

Zo doe ik het =

*Iphone aansluiten aan pc en Itunes afsluiten.

*Blackra1n.exe uitvoeren

*Make it rain klikken

*Dan verschijnt de afbeelding van GeoHot op m’n Phone en krijg ik de melding “done wait for reboot

*Na de reboot unlock ik m’n sim maar het blackrain icoon is nergens op m’n Phone te vinden.


Het automatische slot is op de Iphone ook uitgeschakeld.

Doe ik iets verkeerd ? Iemand een oplossing?

Bedankt !

Laatst gewijzigd door Kenzoo; 30 January 2010 om 15:51.
  #288  
Oud 30 January 2010, 15:53
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #289  
Oud 31 January 2010, 20:50
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Het Zonnige Zuiden
Berichten: 175
Standaard

Ik heb mijn 3GS met 3.1.2 en 05.11.07 proberen te jailbreaken. Alles gaat goed, zelfs het installeren van Cydia. Maar als ik daarna mijn iPhone uit zet of aan de lader plug waardoor iTunes opstart krijg ik opeens het "connect to Itunes" schermpje en iTunes geeft een pop-up dat hij niks met deze iPhone kan omdat deze aan het herstellen is..... Zelfs na een harde reset blijf ik het "connect to iTunes" schermpje krijgen.....
Iemand een idee wat het probleem kan zijn? Of moet ik nadat de "druppel" als app er op staat de gsm uit/aan zetten of nadat Cydia is geinstalleerd is de gsm uit/aan zetten of..........
Ben nu in ieder geval weer bezig met herstel via Ituns dus kan er weer alles opnieuw op gaan zetten
__________________
iPhone 4S 16GB / iPad 2 16GB / iMac 27" / Apple TV 2e

Laatst gewijzigd door Chicco68; 31 January 2010 om 21:02.
  #290  
Oud 31 January 2010, 21:29
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard jailbreak

klopt dit nu of niet!
Mijn iphone heeft versie 3.1.2 (7D11) en heeft een serienummer met 4e cijfer een 0 een vijfde cijfer een 2, Model MC 139DN! En toch ben ik mijn jailbreak kwijt als ik me iphone uitzet! Of heb ik het niet goed gedaan!
  #291  
Oud 31 January 2010, 21:31
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WillyD Bekijk bericht
klopt dit nu of niet!
Mijn iphone heeft versie 3.1.2 (7D11) en heeft een serienummer met 4e cijfer een 0 een vijfde cijfer een 2, Model MC 139DN! En toch ben ik mijn jailbreak kwijt als ik me iphone uitzet! Of heb ik het niet goed gedaan!
Tja, boven de 40 van 2009. Jouw iPhone is dus van 2010
  #292  
Oud 31 January 2010, 21:39
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Tja, boven de 40 van 2009. Jouw iPhone is dus van 2010
Misschien stom, maar hoe kom je nu boven de 40 de 0 en de 2 is toch geen 40!
  #293  
Oud 31 January 2010, 21:41
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WillyD Bekijk bericht
Misschien stom, maar hoe kom je nu boven de 40 de 0 en de 2 is toch geen 40!
Misschien omdat een jaar maar 52 weken telt Het gaat hierover iPhones geproduceerd na week 40 van 2009. Week 2 van 2010 hoort daar dus ook bij.
  #294  
Oud 31 January 2010, 21:48
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Misschien omdat een jaar maar 52 weken telt Het gaat hierover iPhones geproduceerd na week 40 van 2009. Week 2 van 2010 hoort daar dus ook bij.
Aha, nu begrijp ik het. Zo lees ik het dus nergens. Maar goed we hebben altijd van die lieve moderators die je altijd proberen te helpen!!
En dan nu maar wachten op een fantastische patch van de goddelijke geo!

Tank joehoe!!!!
WillyD
  #295  
Oud 1 February 2010, 12:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 8
Standaard

Ik heb de handleiding gevolgd en alles doet het perfect.

Moet ik echter niet mijn wachtwoord achteraf aanpassen? Iemand vertelde mij dat er nu ergens een standaard wachtwoord in staat en dat ik die moet aanpassen, omdat ze mijn iphone anders kunnen hacken?
Klopt dat?
  #296  
Oud 1 February 2010, 13:47
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marvin Reuv Bekijk bericht
Ik heb de handleiding gevolgd en alles doet het perfect.

Moet ik echter niet mijn wachtwoord achteraf aanpassen? Iemand vertelde mij dat er nu ergens een standaard wachtwoord in staat en dat ik die moet aanpassen, omdat ze mijn iphone anders kunnen hacken?
Klopt dat?

Password Cydia
  #297  
Oud 1 February 2010, 14:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 6
Exclamation

1 ding wat ik overal op het internet mis is als mijn jailbreak gelukt is en ik na een week toch ineens een keer mn iphone moet opstarten moet ik hem dan weer helemaal opnieuw originele firmware erop zetten en dan weer opnieuw jailbreaken wat dus betekend dat al mijn shissle weg is? of kan ik als ik dat ituneskabeltje op mn scherm heb gewoon blackrain starten en vind hij mijn iphone dan? en helpt hem op te starten?... anders heeft het geen zin om hem te jailbreaken aangezien ik 20 cydia apps en themes opnieuw moet instaleren....(en daarbij dus geen 1 keer vast mag lopen...)
  #298  
Oud 2 February 2010, 22:04
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Let op dat als je nu herstelt in iTunes de kans bestaat dat je de nieuwe firmware update erop zet 3.1.3! En die is momenteel NIET te jailbreaken.
  #299  
Oud 2 February 2010, 23:46
Kenzoo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Mij is het uiteindelijk gelukt....
Wat was het probleem =
Volgens mij was m'n jailbreak meteen weer gelukt maar had ik het zelf niet door...
Na 101 keer blackra1n.exe geopend te hebben en geen blackra1n icoon te vinden heb ik de zoekfunctie van m'n iphone eens geopend en blackra1n gezocht...en jawel hoor.. meteen gevonden...
Via de zoekfunctie blackra1n geopend en Cydia geinstalleerd....
Maar nog altijd geen Cydia icoon te vinden..

Dan heb ik het volgende gedaan.. =
Instellingen>Algemeen>Stel Opnieuw In> Herstel Beginschermindeling

En jawel...plotseling vond ik het icoontje van blackra1n en cydia...

Hopelijk heb je er wat aan SweetMissy...;-)
  #300  
Oud 3 February 2010, 14:34
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 27
Standaard

Weet niet of ik goed zit, ik probeer blackra1n van mn iphone af te krijgen, maar krijg dit niet gedaan......als ik wil restoren zegt itunes dat ik moet updaten naar 3.1.3.

Weet ook niet hoe het precies met het unlocken zat, toen ik mn simkaart in mn iphone deed, gaf hij aan dat er een simlock opzat, nadat ik hem aan itunes hing en redsnow draaide gaf hij in itunes aan dat hij was geunlocked, komt dit door redsnow of is het anders gegaan.

Anyway, ik wil blackra1n eraf hebben omdat ik het vervelend vind mn iphone steeds aan mn laptop te hangen nadat hij uit is geweest.

misschien dom geweest maar had geen back ip gemaakt voordat ik blackra1n begon te draaien.

wat moet ik doen??
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:54.