Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Uiligheid Ik heb alles doorgelezen, maar nog 1 vraag: Afhankelijk van je bootrom heb je met blackra1n een untethered of een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 8 November 2009, 13:27
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Uiligheid Bekijk bericht
Ik heb alles doorgelezen, maar nog 1 vraag:

Afhankelijk van je bootrom heb je met blackra1n een untethered of een tethered JB.

Ik heb nu versie 3.0.1 en wil graag naar 3.1.2. Als ik deze update uitvoer via iTunes, installeert ie dan ook meteen de laatste bootrom? Want dat zou betekenen dat ik alleen maar een tethered JB kan krijgen en dat is voor mij eigenlijk niet wenselijk.

Alvast bedankt voor de wijsheden!
Je firmware en je baseband worden gepdate, maar je bootrom niet. Je kan dus veilig updaten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kwiq Bekijk bericht
Als ik mn iphone haal is het wss tetheret jb.
Maar bij winterboard moet je iphone gereboot worden toch nadat je die hebt geiostalleerd?
En ook bij SBsettings toch?

Of heb ik het fout?

Deze kun je dus niet instaleren aangezien je jb weg is na een reboot?
Dat heb je helemaal juist, sommige cydia-apps vereisen een reboot.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 8 November 2009, 18:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Dat ging supersnel

Maar nu kan ik dus niet meer rebooten, hij heeft trouwens helemaal niks aangegeven, niet dat het niet kan of dat k niet kan rebooten ofzo...
  #83  
Oud 8 November 2009, 18:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door doggie1905 Bekijk bericht
Dat ging supersnel

Maar nu kan ik dus niet meer rebooten, hij heeft trouwens helemaal niks aangegeven, niet dat het niet kan of dat k niet kan rebooten ofzo...
Gewoon rebooten als hij het doet had je de oude bootrom, valt hij in recovery mode, dan heb je de nieuwe. Hang je hem weer aan blackra1n en klaar
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #84  
Oud 8 November 2009, 22:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

kan je hiermee ook de iPhone 2G jailbreaken?? en moet je dan op 3.1.2 zitten of niet? alvast bedankt!
  #85  
Oud 8 November 2009, 22:26
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aeger Bekijk bericht
kan je hiermee ook de iPhone 2G jailbreaken?? en moet je dan op 3.1.2 zitten of niet? alvast bedankt!
Jep, voorwaarde is wel dat je op FW 3.1.2. moet zitten inderdaad.
  #86  
Oud 8 November 2009, 22:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Jep, voorwaarde is wel dat je op FW 3.1.2. moet zitten inderdaad.
en ook simlockvrij maken gaat gewoon zoals met blacksn0w?
  #87  
Oud 9 November 2009, 22:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 17
Question 3GS FW 3.1.2 Jailbreak met BlackRa1n fout.

Ik weet dat er veel te veel topics zijn over het jailbreaken van een 3GS, maar ik heb een raar probleem wat ik nergens terug kan vinden.

Als ik mijn iPhone 3GS met firmware-versie 3.1.2 wil jailbreaken met BlackRa1n (RC3) duurt het erg lang voor hij zelf weer gaat reboote...
Als ik daarna kijk zie ik tussen mij apps nergens de app van Geohot staan.
Ook blijk ik voor het rebooten helemaal geen foto van Geohot te krijgen.

Weet iemand welk probleem ik heb?

-Edit: Ik heb mijn iPhone gewoon via t-Mobile, dus zit geen lock op lijkt me...
  #88  
Oud 9 November 2009, 22:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

//topic's samengevoegd.

@jroentjuh
Welk besturingssyteem heb je? Vista, xp of w7? Al op een andere pc geprobeerd?
  #89  
Oud 9 November 2009, 22:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 17
Standaard

@King1987:

Ik gebruik Windows XP...
En heb `m wel eens geprobeert te Jailbreaken op een andere laptop, ma dat was nog met BlackRa1n RC1 & RC2...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@jroentjuh
Welk besturingssyteem heb je? Vista, xp of w7? Al op een andere pc geprobeerd?
  #90  
Oud 10 November 2009, 22:10
ikPhone's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2008
Locatie: op de Veluwe
Berichten: 32
Send a message via twitter to ikPhone
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dennis.223 Bekijk bericht
Hallo, net geprobeerd m'n nieuwe simlockvrije 32GB gs te jailbreaken (enige reden is eigenlijk dat ik intelliscreen wil gebruiken)
Voor mij dezelfde reden om te gaan jailbreaken. Ik heb inmiddels een backup gemaakt in iTunes en wil met blackra1n aan de slag. Zijn er nog meer dingen waar ik op moet letten?

Is Blackra1n eigenlijk wel een goede oplossing of misschien toch PwnageTool gebruiken. Ik hoef mijn telefoon niet te unlocken (voorlopig niet) maar wil het liefst wel alle functionaliteit behouden, inclusief Wi-Fi.

Wat is voor mij de beste oplossing? BlackRa1n? PwnageTool of wellicht nog iets anders. Het gaat mij puur om de jailbreak zodat ik intelliscreen enzo kan gaan gebruiken!
  #91  
Oud 10 November 2009, 22:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ikPhone Bekijk bericht
Voor mij dezelfde reden om te gaan jailbreaken. Ik heb inmiddels een backup gemaakt in iTunes en wil met blackra1n aan de slag. Zijn er nog meer dingen waar ik op moet letten?

Is Blackra1n eigenlijk wel een goede oplossing of misschien toch PwnageTool gebruiken. Ik hoef mijn telefoon niet te unlocken (voorlopig niet) maar wil het liefst wel alle functionaliteit behouden, inclusief Wi-Fi.

Wat is voor mij de beste oplossing? BlackRa1n? PwnageTool of wellicht nog iets anders. Het gaat mij puur om de jailbreak zodat ik intelliscreen enzo kan gaan gebruiken!
Als beginner (dat leid ik toch af uit je bericht, excuseer mij als het niet zo is) raad ik je Blackra1n aan. Je zal geen functionaliteit verliezen en het gaat supersnel!
  #92  
Oud 10 November 2009, 23:41
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Modbreak:
Topic opgeschoond, dus het kan zijn dat je enkele berichten in je teller kwijt bent

  #93  
Oud 12 November 2009, 15:35
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

Een iPod Touch met blackra1n gejailbreakt.
Balckra1n reboot the iPod en dat gaat prima.
Cydia erop en vanalles genstalleerd.

Als ik dan de iPod een keer uitzet en weer aan dan knalt ie in recovery mode.
Blackra1n nog een keer gedraaid en dat werkt het weer maar de iPod uitzetten levert weer de recovery mode op als ie weer wordt aangezet.

de iPod zit nu op FW 3.1.2

Iemand een oplossing?
Liefst zonder dat ik alle programma's en muziek verlies die er al opstaat.

Laatst gewijzigd door Nilles; 12 November 2009 om 16:59.
  #94  
Oud 12 November 2009, 17:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 87
Standaard

Hallo allemaal,

ik ben helaas niet zo goed in uitleggen maar zal proberen mijn probleem uit te leggen.

Ik heb sinds afgelopen dinsdag een iPhone 3G[S] 32GB - Modemfirmware: 05.11.07 met als model: MC142DN met iPhoneOS 3.1.2.

Nadat ik hem otb direct in iTunes heb laten herstellen naar 3.1.2 hem ik blackra1n laten lopen over de iPhone.

De eerste dag ging het goed maar sinds vandaag is het helemaal niet zoals het moet zijn, Tweetie is na elke reboot zijn wachtwoord kwijt, Beejive wil geen push versturen, de naam van de iPhone blijft op iPhone staan en kan ik niet veranderen, en zo zijn er talloze dingen die hun instellingen vergeten etc.

Zit ik nu met een probleem? Omdat ik hoor dat mijn toestel misschien wel untethered jailbroken is.

Zijn deze problemen op te lossen?
  #95  
Oud 13 November 2009, 16:21
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 2
Standaard

Hier ook een Iphone 3GS van week 44, jailbreaken met blackra1n, maar start ook steeds in recovery mode. Ook met blackrain kreeg ik hem daarna niet meer opgestart, iedere keer dat ik blackrain draai, reboot de iphone en komt hij weer in recovery mode. het maakt niet uit of ik blackrain laat staan in de status "waiting for reboot" (oid) , dan gebeurt er helemaal niets, iphone blijft in recovery mode vragen op itunes, of dat ik blackrain afsluit en opnieuw start, de iphone reboot dan weer en komt wederom in recovery mode........

helaas ....helaas....
  #96  
Oud 13 November 2009, 16:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Berichten: 3
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Als je wilt jailbreaken met Blackra1n, en vervolgens wilt unlocken dan moet je inderdaad eerst je iPhone updaten naar 3.1.2. Blackra1n bevat hacktivatie dus nadat je je iPhone dan hebt gejailbreaked kun je gewoon je iPhone inkomen. Simkaartje er dus in doen, Blacksn0w draaien en na de reboot moet alles werken.
Bedankt.
Nog een vraagje voor ik begin.
Zet ik in iTunes alle synchronisatie af voordat ik de (VS) 3GS aansluit?
  #97  
Oud 13 November 2009, 17:10
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marc Van Cauwenberghe Bekijk bericht
Bedankt.
Nog een vraagje voor ik begin.
Zet ik in iTunes alle synchronisatie af voordat ik de (VS) 3GS aansluit?
iTunes moet helemaal niet aan te staan. iTunes gewoon helemaal afsluiten, je iPhone aansluiten en vervolgens de stappen doorlopen die ik eerder poste .
  #98  
Oud 14 November 2009, 13:03
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 5
Standaard

Hi mensen!

Ik heb een vraag: Ik heb een tijd geleden voor het eerst gejailbreaked en nu zie ik allemaal nieuwe dingen als blackra1n.

Ik wil het volgende probleem graag oplossen: Ik heb een gelockte (inmiddels geunlockt dus) iphone op firmware 3.0. Op dit moment is mijn geheugen vol, omdat ik 5,1 gb kwijt ben aan de categorie 'andere'. Zoals ik gelezen heb is dit corrupt geheugen. Ik wil graag opnieuw jailbreaken en unlocken naar 3.1.2 maar is mijn geheugen dan ook weer helemaal terug? (dus heb ik dan weer de beschikking over die kwijtgeraakte 5,1 gb?) Of is er misschien een andere mogelijkheid zonder update naar 3.1.2 om weer terug te komen aan die 5,1 gb?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!
  #99  
Oud 14 November 2009, 14:31
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denisegeurtsen Bekijk bericht
Op dit moment is mijn geheugen vol, omdat ik 5,1 gb kwijt ben aan de categorie 'andere'. Zoals ik gelezen heb is dit corrupt geheugen. Ik wil graag opnieuw jailbreaken en unlocken naar 3.1.2 maar is mijn geheugen dan ook weer helemaal terug? (dus heb ik dan weer de beschikking over die kwijtgeraakte 5,1 gb?) Of is er misschien een andere mogelijkheid zonder update naar 3.1.2 om weer terug te komen aan die 5,1 gb?
Ik denk dat het verstandig is om gewoon een backup te maken van je foto's en contactpersonen, eventueel ook smsjes en mmsjes.

Dan gewoon herstellen in iTunes en dan met blackra1n jailbreaken, dan via Cydia blacksn0w uitvoeren voor de unlock.

Dit lijkt mij toch het meest logische.
  #100  
Oud 17 November 2009, 00:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoi.

Heb met succes mijn Iphone 3G 3.1.2 (simlockvrij) gejailbreaked.
Maar wil mogelijkheid om jailbreak ongedaan te maken open houden. Daarom heb ik geen reservekopie meer genomen sinds voor de jailbreak.

Alleen zit ik met nog wat vragen hoe ik de jailbreak ongedaan kan maken.
Volstaat het om in Itunes op de herstel knop te duwen en de firmware en daarna back-up te laten terug zetten?
Of moet dit via een recovery methode?

Heb geprobeerd meer info terug te vinden. Maar overal wordt van een recovery of een DFU methode gesproken.

Volstaat het ook om enkel op de herstel knop te drukken (zonder recovery) Aangezien ik een simlock vrije + de laatste firmware wil blijven gebruiken?

Thx
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:55.