Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey ik wil mijn 3GS 3.0 updaten naar 3.1.2. Nu heb ik het probleem dat mijn simkaart niet wordt herkend in iTunes ! Dus in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 12 December 2009, 18:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar msnijder
Standaard

Hey ik wil mijn 3GS 3.0 updaten naar 3.1.2. Nu heb ik het probleem dat mijn simkaart niet wordt herkend in iTunes! Dus in de telefoon wordt mijn niet tmobile sim wel goed gelezen. Dit betekent dat ik niet kan herstellen via iTunes, zie mijn vorige topic:

https://forum.iculture.nl/f14/i...s-melding.html

De generaal zegt dat ik hem in DFU mode moet zetten en dan wordt deze automatisch naar de nieuwe softwareversie 3.1.2 geupdate. Nu wil ik graag weten of dan ook mijn baseband veranderd? Ik wil namelijk niet een tethered jailbroken iphone krijgen. Ik heb gelezen dat je enkel een tethered jailbroken iphone kan krijgen wanneer het 4e en 5e getal van je serienummer meer is dan 40. klopt dit?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 12 December 2009, 20:05
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door msnijder Bekijk bericht
Hey ik wil mijn 3GS 3.0 updaten naar 3.1.2. Nu heb ik het probleem dat mijn simkaart niet wordt herkend in iTunes! Dus in de telefoon wordt mijn niet tmobile sim wel goed gelezen. Dit betekent dat ik niet kan herstellen via iTunes, zie mijn vorige topic:

https://forum.iculture.nl/f14/i...s-melding.html

De generaal zegt dat ik hem in DFU mode moet zetten en dan wordt deze automatisch naar de nieuwe softwareversie 3.1.2 geupdate. Nu wil ik graag weten of dan ook mijn baseband veranderd? Ik wil namelijk niet een tethered jailbroken iphone krijgen. Ik heb gelezen dat je enkel een tethered jailbroken iphone kan krijgen wanneer het 4e en 5e getal van je serienummer meer is dan 40. klopt dit?
Update je je iPhone via iTunes, dan update je inderdaad ook je baseband. Zie als leidraad de handleidingen die ik je heb gepost (de unlock handleiding), want daar staat dat ook in uitgelegd. Wat dat laatste betreft, daar heb je gelijk in . Echter, jij hebt een iPhone waar 3.0 op zit, dus jij hoeft je sowieso niet druk te maken om een tethered jailbreak, want daar krijg jij sowieso niet mee te maken. Jij hebt gewoon de oude bootroom, welke zonder poespas kan worden gejailbreakt en unlockt .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #163  
Oud 12 December 2009, 21:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: beveren
Berichten: 47
Standaard

mijn zus haar iphone 2G is per ongeluk geupdate naar 3.1.2 dus ik dacht ik draai blackra1n maar daar komt enkel waiting for divice .... wat kan ik doen?
  #164  
Oud 12 December 2009, 21:22
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mattias Bekijk bericht
mijn zus haar iphone 2G is per ongeluk geupdate naar 3.1.2 dus ik dacht ik draai blackra1n maar daar komt enkel waiting for divice .... wat kan ik doen?
Normaal zou het moeten lukken met Blackra1n. Anders kan je nog herstellen met een customfirmware.
  #165  
Oud 12 December 2009, 21:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: beveren
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Normaal zou het moeten lukken met Blackra1n. Anders kan je nog herstellen met een customfirmware.
neen fouten 1600,1604 bij costume firmware
  #166  
Oud 12 December 2009, 21:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Gebruik dan iReb om die fouten te voorkomen.
  #167  
Oud 13 December 2009, 20:00
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Ik krijg steeds melding waiting for device als ik blackra1N probeer.
Hoe moet ik mijn iphone zetten?
Ik gebruik mac

Als ik het ged begrijp moet blackra1n op je Iphone verschijnen,maar ik krijg men iphone niet meer aan de praat,enkel noodoproep.
Wat moet ik doen,stap voor stap aub.

Laatst gewijzigd door WDS001; 13 December 2009 om 20:49. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #168  
Oud 13 December 2009, 20:07
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maltje Bekijk bericht
Als ik het ged begrijp moet blackra1n op je Iphone verschijnen,maar ik krijg men iphone niet meer aan de praat,enkel noodoproep.
Wat moet ik doen,stap voor stap aub.
Als je de openingspost van dit topic bekijkt, dan zie je dat het al stap voor stap wordt uitgelegd .
  #169  
Oud 13 December 2009, 20:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Als je de openingspost van dit topic bekijkt, dan zie je dat het al stap voor stap wordt uitgelegd .
Ik werk met mac maar dat zal niets uitmaken.
Ik start blackra1n,dan krijg ik op mijn scherm van iphone de afbeelding van de stekker naar itunes.
Op mijn laptop scherm krijg ik entering recoverymode.
Ik krijg die afbeelding dus niet te zien.
Wat nu?

Laatst gewijzigd door maltje; 13 December 2009 om 20:52.
  #170  
Oud 14 December 2009, 18:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 15
Standaard

blackra1n kan toch ook gebruikt worden voor de ipod touch?
  #171  
Oud 14 December 2009, 18:14
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Genius66 Bekijk bericht
blackra1n kan toch ook gebruikt worden voor de ipod touch?
Jep, alleen als je de nieuwste iPod Touch (3G) of een iPod Touch MC model hebt, dan zit je met een tethered-jailbreak. Meer daarover als je op de link klinkt .
  #172  
Oud 20 December 2009, 12:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 20
Standaard Probeer mijn Iphone te Jealbreaken

Hallo ik ben nieuw hier, dus ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Ik heb een 3Gs, en probeer hem met Blackr te JB, ik krijg het scherm in beeld zoals hier in de tut.
Maar na een paar seconde krijg ik op mijn beeld scherm een tekst met info..als ik dez weg klik start mijn IP opnieuw op.

Maar helaas staat er geen cyndia op.

Hij is simlockvrij, omdat ik bij Vodafone zit en er wel mee kan bellen.

Graag hoor ik van iemand een tip
  #173  
Oud 20 December 2009, 19:17
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Ook niet een springboardpagina verder en dan moet er Blackra1N ( zwarte druppel ) op staan en daaruit doe je dan Cydia instaleren en anders stug volhouden en nog eens proberen .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #174  
Oud 20 December 2009, 21:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 23
Standaard

Ik krijg het maar niet in orde:s
Al 3 keer geinstalled..
Het werkt, maar tot wanneer hem uit en terug aan zet, start hij niet meer op:s
  #175  
Oud 20 December 2009, 21:49
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Trekhond Bekijk bericht
Ik krijg het maar niet in orde:s
Al 3 keer geinstalled..
Het werkt, maar tot wanneer hem uit en terug aan zet, start hij niet meer op:s
tethered-jailbreak
  #176  
Oud 21 December 2009, 11:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2009
Berichten: 1
Standaard

Hoi, even een vraag, ik heb mijn nieuwe Iphone dmv blackra!n gejb't.
Ik heb inmiddels begrepen dat het nog niet mogelijk is om dit te doen op een manier waarop je niet na een reboot de iphone aan de pc moet hangen.

Maarrrr.... waar ik mee zit is het volgende: hoe vaak komt het voor dat de Iphone echt helemaal uit moet?
Ik ben een HTC gewend en die moest ik regelmatig via een soft reset herstarten. Als ik onderweg ben en ik moet de Iphone echt afsluiten en opnieuw starten en dan niets meer kan, omdat hij eerst aan de pc moet hangen, tja..... dan heb ik een probleem.

Dus... hoevaak gebeurt het dat je de Iphone echt helemaal moet uitschakelen??

Of is er inmiddels toch een versie van blackra!in waarbij dit euvel is opgelost?

groet, Iefje
  #177  
Oud 21 December 2009, 11:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iefje Bekijk bericht
Hoi, even een vraag, ik heb mijn nieuwe Iphone dmv blackra!n gejb't.
Ik heb inmiddels begrepen dat het nog niet mogelijk is om dit te doen op een manier waarop je niet na een reboot de iphone aan de pc moet hangen.

Maarrrr.... waar ik mee zit is het volgende: hoe vaak komt het voor dat de Iphone echt helemaal uit moet?
Ik ben een HTC gewend en die moest ik regelmatig via een soft reset herstarten. Als ik onderweg ben en ik moet de Iphone echt afsluiten en opnieuw starten en dan niets meer kan, omdat hij eerst aan de pc moet hangen, tja..... dan heb ik een probleem.

Dus... hoevaak gebeurt het dat je de Iphone echt helemaal moet uitschakelen??

Of is er inmiddels toch een versie van blackra!in waarbij dit euvel is opgelost?

groet, Iefje
Tja, ik moet mijn iPhone zelden rebooten. Af en toe wanneer er een update in cydia staat, maar ook dat is bijna nooit. Meestal is een respring voldoende. En moet je even een herstart doen, zorg dan dat je dat doet als je thuis bent. Een andere oplossing is er (voorlopig) niet.
  #178  
Oud 22 December 2009, 17:39
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 81
Standaard

ik heb net voor iemand 3g gejailbreakt,maar heeft geen Wi-Fi verbinding,hij zoekt wel maar vind niets,anders kan ik niet unlocken zonder Wi-Fi toch? is er andere oplossing misschien om Wi-Fi te krijgen? ik heb alles geprobeerd,1o keer hersteld custom hard reset,netwerk en alle instelling reset gedaan,maar heelaas seteeds het zelfde probleem,ow ja hij is een keer gepakt tussendoor,maar daarna weer weg........iemand een idee? Wi-Fi kapot ofzo ? of door blackra1n?
  #179  
Oud 22 December 2009, 23:08
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Mocht je ooit in de situatie komen dat je je iPhone of iPod touch naar de originele fabrieksstaat moet herstellen, lees dan dit artikel op iPhoneclub en deze blogpost van Saurik goed door voordat je deze hersteloperatie (restore) uitvoert

is naar mijn idee een guideline .
  #180  
Oud 27 December 2009, 00:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 October 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 8
Standaard

Wat ik me nog afvraag, kan het kwaad als een telefoon gejailbreaked wordt op een ndere pc dan de jouwe?
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:57.