Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Raafie Help, misschien over heen gekeken maar ben ook vrij nieuw hier. Maar wil mijn iphone 3G JB maar na let ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #481  
Oud 15 March 2010, 22:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raafie Bekijk bericht
Help, misschien over heen gekeken maar ben ook vrij nieuw hier. Maar wil mijn iphone 3G JB maar na let it rain laat hij het usb stekkertje zien met i tunes en dan kan ik hem alleen maar herstellen wat doe ik fout????
Nog een keer op let it rain drukken
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #482  
Oud 15 March 2010, 22:45
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richard_r86 Bekijk bericht
ik heb dus hetzelfde probleem. Het vervelende hierbij is dat ik niet kan upgraden om vervolgens te downgraden ivm unlock die ik dan kwijtraak (vodafone simkaart)

Ik heb precies het zelfde, normaal gesproken deed ik elke keer blackra1n opnieuw. Maar nu wilt dat dus niet meer, als ik blackra1n heb uitgevoerd zegt hij op mijn mac " enjoy etc etc etc." ik trek mijn usb kabeltje eruit en er gebeurt niks. Na iets van 10 minutne reboot mij iPhone.

3.1.2
iPhone 3GS 32GB wit, t-mobile simlock.
Vodafone simkaart
mc142
serienummer serie 8894

Ik heb nooit problemen gehad eerder, nu wilt hij ineens niet meer jailbreaken. Heb niks veranderd.
  #483  
Oud 17 March 2010, 15:49
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: omgeving Rotjeknor
Berichten: 20
Standaard

iedereen gaat blijkbaar op zn muil met het jailbraken ;-)
dat thetered gezeik .. daar word je niet goed van !?
Wie wil er nu een telefoon die enkel opnieuw gestart kan worden als er een pc in de buurt is ..
dat wil je niet !
Is daar een goede / permanente oplossing voor ?
het herstellen van de telefoon enkel ? en dat je niet meer ge-jail braakt bent ?
let me know !
DeeJ
  #484  
Oud 17 March 2010, 15:58
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je het niet tethered wil dan moet je hem niet jailbreaken. Lijkt me logisch toch.
  #485  
Oud 17 March 2010, 16:02
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: omgeving Rotjeknor
Berichten: 20
Standaard

klinkt jou wellicht loginsch in de oren .. ja .. das inderdaad logisch ..
echter lees je enkel al in dit kleine stukje van dit grote forum
dat er veel mensen toch gezeik mee hebben ..
en nu dus met een apparaat zitten welke niet meer opstart zonder pc ..
is daar een goede oplossing voor ?
en .. kun je unlocken, zonder te jailbraken?
groet
DeeJ
  #486  
Oud 17 March 2010, 17:18
Seksendokuz's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2009
Locatie: Den haag
Berichten: 61
Standaard

Jongens/damens..

Ik had mijn mooie iphone 3gs FW 3.1.2 gejailbreakt..
Alles ging prima tot dat ik mijn broertjes iphone wouw gaan jailbreaken.
Ik had mijn iphone aangesloten met mijn pc en toen klikte ik op '' make it rain ''
maar 3/4 sec later, toen ik dit zag, rukte ik me iphone weg van de kabel.. en meteen Blackra1n afgesloten..

En nu is mijn iphone gesloten en heb ik een logo van een '' stekkertje met itunes ''
en dan geeft itunes aan als ik hem wilt hersttelen dat hij die nieuwe 3.1.3 gaat upgrade en dat wil k dus niet ! dus heb ik me iphone maar afgesloten..

En nu lees ik dat je 3.1.3 niet kan jailbreaken..
Dus dan zou ik hem moeten terug upgraden naar 3.1.2 , en heb ik ff rond gekeken, er staat een url met alle Firmware ( iClarified - iPhone - Waar kan je de iPhone Firmware Bestanden vandaan downloaden ). Als ik hem save zal itunes dan aangeven met upgrade en k dat zou moeten kiezen welke firmware..
Dat gebeurt dus niet ? Hoe kan ik terug downgrade ?
Dank u wel.
Gr. Peri
  #487  
Oud 17 March 2010, 17:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Ook hier een probleem met blackrain
Nooit eerder last gehad en na gisteren wil die opeens niet meer
Het scherm van het jongetje met de iPhones blijft in beeld staan en ik kom niet verder.. na een tijdje kom ik weer terug bij het Apple logo met itunes enz...

Als ik nu de iphone zou willen resetten, ben ik dan alles kwijt??
  #488  
Oud 18 March 2010, 00:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 January 2010
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tamaartje1982 Bekijk bericht
Ook hier een probleem met blackrain
Nooit eerder last gehad en na gisteren wil die opeens niet meer
Het scherm van het jongetje met de iPhones blijft in beeld staan en ik kom niet verder.. na een tijdje kom ik weer terug bij het Apple logo met itunes enz...

Als ik nu de iphone zou willen resetten, ben ik dan alles kwijt??
Heb ik ook gehad. Na alles ingedrukt houden komt de iphone weer in "reset" mode en wil m,et itunes gekoppeld worden. Niet doen. Gewoon telefoon opnieuw "laten regenen" en trek usb stekker er wel uit voordat itunes opstart. Ben je te laat dan begin je gewoon weer opnieuw. Dus laten regenen en dan voor itunes telefoon van computer loskoppelen. ff wachten en voila.

Bij mij werkte alles gewoon weer.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Seksendokuz Bekijk bericht
Jongens/damens..

Ik had mijn mooie iphone 3gs FW 3.1.2 gejailbreakt..
Alles ging prima tot dat ik mijn broertjes iphone wouw gaan jailbreaken.
Ik had mijn iphone aangesloten met mijn pc en toen klikte ik op '' make it rain ''
maar 3/4 sec later, toen ik dit zag, rukte ik me iphone weg van de kabel.. en meteen Blackra1n afgesloten..

En nu is mijn iphone gesloten en heb ik een logo van een '' stekkertje met itunes ''
en dan geeft itunes aan als ik hem wilt hersttelen dat hij die nieuwe 3.1.3 gaat upgrade en dat wil k dus niet ! dus heb ik me iphone maar afgesloten..

En nu lees ik dat je 3.1.3 niet kan jailbreaken..
Dus dan zou ik hem moeten terug upgraden naar 3.1.2 , en heb ik ff rond gekeken, er staat een url met alle Firmware ( iClarified - iPhone - Waar kan je de iPhone Firmware Bestanden vandaan downloaden ). Als ik hem save zal itunes dan aangeven met upgrade en k dat zou moeten kiezen welke firmware..
Dat gebeurt dus niet ? Hoe kan ik terug downgrade ?
Dank u wel.
Gr. Peri
Geldt trouwens ook voor jou. Niets aan het handje waarschijnlijk net te snel kabel eruit getrokken. Opnieuw laten regenen enz.

succes (dit kan natuurlijk alleen als je nog niet naar 3.1.3 hebt "herstelt")

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeeJ Bekijk bericht
klinkt jou wellicht loginsch in de oren .. ja .. das inderdaad logisch ..
echter lees je enkel al in dit kleine stukje van dit grote forum
dat er veel mensen toch gezeik mee hebben ..
en nu dus met een apparaat zitten welke niet meer opstart zonder pc ..
is daar een goede oplossing voor ?
en .. kun je unlocken, zonder te jailbraken?
groet
DeeJ
En voor jouw is er hopelijk binnenkort de IDONGLE. staat iets op de site bij nieuws. Google het anders volgens mij heette de website iets van myboyfriendisageek.com .

Heb het opgezocht voor je http://www.myboyfriendisageek.com/

Laatst gewijzigd door WDS001; 19 March 2010 om 23:14. Reden: Edit/MQuote-knop gebruiken aub!
  #489  
Oud 18 March 2010, 09:57
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: omgeving Rotjeknor
Berichten: 20
Standaard

Bedankt Bettina,
Dat ziet er inderdaad redelijk uit.
Kun je versie 3.2.1 helemaal niet jaibraken zonder elke keer die blackra1n nodig te hebben ?
werkt dit voor de 3g ook op deze zelfde irritante manier ?
of .. zijn er ook iphone die zonder het hele tetering werken

Groet,
DeeJ
  #490  
Oud 18 March 2010, 10:15
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

@DeeJ
tethered jailbreak is alleen voor de recente iPhone 3GS en iPod Touch modellen.
  #491  
Oud 18 March 2010, 10:53
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2010
Locatie: omgeving Rotjeknor
Berichten: 20
Standaard

Ok, Bomans das fijn !
is er een tutorial om je Iphone niet naar de .3 maar naar de .2 te gooien ?
overigens. . gaan al mn apps e.d. eraf als ik dat doe ?
of .. blijven die aanwezig ..
er zijn wat zaken die er echt op moeten blijven zeg maar

Greetz
DeeJ
Bedankt voor jullie repons!
  #492  
Oud 19 March 2010, 01:26
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Yess..

net dus een clean restore gedaan dmv shift restore. Dan de orginele apple firmware terug gezet. Toen Blackra1n gedraaid en toen kreeg ik wel die mooie "zwarte druppel" (blackra1n dus) om mijn Springboard.

thanks voor de tips.

nu ff een mooie donatie doen !!!!!

gr Dave

Waar kan je de ispw 3.1.2 orginele downloaden, ik wil nameljk een clean instal en daarover blackrain.

Ps ik heb iphone2,1_3.1.2_7d11_restore.ispw is ik die via dfu mode terug wil zetten zegt itunes dat het niet de geschikte versie voor mijn iphone is, iemand een idee?

Laatst gewijzigd door Beaux; 19 March 2010 om 01:30.
  #493  
Oud 19 March 2010, 06:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beaux Bekijk bericht
Ps ik heb iphone2,1_3.1.2_7d11_restore.ispw is ik die via dfu mode terug wil zetten zegt itunes dat het niet de geschikte versie voor mijn iphone is, iemand een idee?
Die hier naast me (van de Commercieel Directeur) zegt dat ook !!
Was compleet 'dada' en heb ik wel moeten upgraden naar 3.1.3

Ter zijde :
De ene is dus niet gejailbreaked, WAT EEN VERSCHIL zeg !!!!!
Zijn batterij gaat twee dagen mee, al onze andere, wel gejailbreakte iPhones, gaan een halve dag mee !

Jochen
  #494  
Oud 19 March 2010, 07:45
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 222
Thumbs up

Yep, maar kan hij ook zijn Iphone ook zelf customizen noppes
want daar heb je een jealbreak voor nodig.
Ik begrijp het werkelijk niet de mijne is ook thethered en tientallen keren uitgezet gereboot etc. nooit een centje pijn geohot's blackra1n is werkelijk een uitvinding.
en klagers over thethered jealbreak het staat jullie vrij om zelf met Jealbreak te komen (maar dat zie ik niet zo snel gebeuren)

Een zeer tevreden thethered jealbreaker
  #495  
Oud 19 March 2010, 23:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 60
Standaard

Help!

Heb alle stappen door genomen, alles is verder ook goed gegaan..
Alleen bij het opnieuw opstarten kreeg ik een kabeltje in beeld dat ik moet verbinden met itunes..

En nu?
  #496  
Oud 19 March 2010, 23:13
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flock Bekijk bericht
Help!

Heb alle stappen door genomen, alles is verder ook goed gegaan..
Alleen bij het opnieuw opstarten kreeg ik een kabeltje in beeld dat ik moet verbinden met itunes..

En nu?
Jij hebt een tethered-jailbreak. Tenminste, als je profiel fout is ingevuld en je een iPhone 3GS hebt.
  #497  
Oud 19 March 2010, 23:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2009
Berichten: 60
Standaard

Sorry, gaat om een 3Gs van iemand anders..
Zelf nooit problemen gehad, en het op dezelfde manier gedaan..

Iemand al een oplossing?
Doet het nog steeds niet

Laatst gewijzigd door WDS001; 20 March 2010 om 09:27. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #498  
Oud 20 March 2010, 09:28
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flock Bekijk bericht
Sorry, gaat om een 3Gs van iemand anders..
Zelf nooit problemen gehad, en het op dezelfde manier gedaan..

Iemand al een oplossing?
Doet het nog steeds niet
Zoals er bij tethered-jailbreak staat: gewoon opstarten door je iPhone aan de computer aan te sluiten en Blackra1n te draaien.
  #499  
Oud 20 March 2010, 21:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Mensen help me aub , ik wordt er helemaal gek van.

Het hele proces verloopt zoals het moet maar er verschijnt geen icoontje van blackra1n op me iphone.

Het installatieprocedure gaat goed maar zoals ik het heb vermeld , ik krijg het icoontje na het hele proces niet in mijn iphone ?

Wat moet ik doen ?
  #500  
Oud 20 March 2010, 22:40
Scooter's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.186
Send a message via twitter to Scooter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DeeJ Bekijk bericht
iedereen gaat blijkbaar op zn muil met het jailbraken ;-)
dat thetered gezeik .. daar word je niet goed van !?
Wie wil er nu een telefoon die enkel opnieuw gestart kan worden als er een pc in de buurt is ..
dat wil je niet !
Is daar een goede / permanente oplossing voor ?
het herstellen van de telefoon enkel ? en dat je niet meer ge-jail braakt bent ?
let me know !
DeeJ
Snap probleem niet hoor als ik hem afwil zet ik hem gewoon op vliegtuigmodus
__________________
Ik ben vlaming en daar ben ik fier op
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.