Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ChoCoLaTo Is die jailbreak met Blackra1n voor een iPhone 2G ook tethered? Een 2G is altijd Un-Tethered. Wat Tethered is kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #521  
Oud 30 March 2010, 23:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ChoCoLaTo Bekijk bericht
Is die jailbreak met Blackra1n voor een iPhone 2G ook tethered?
Een 2G is altijd Un-Tethered. Wat Tetheredis kan je lezen via de link. lees jezelf eens in wat het precies is. Voor meer info, kijk eens in de wiki
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak

Laatst gewijzigd door King1987; 30 March 2010 om 23:38.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #522  
Oud 30 March 2010, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Locatie: Roeselare Be
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar ChoCoLaTo
Standaard

Hoezo een 2G is altijd tethered? Ik lees net in die link die je me geeft dat mensen met een 2G zich geen zorgen hoeven te maken?
  #523  
Oud 30 March 2010, 23:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ChoCoLaTo Bekijk bericht
Hoezo een 2G is altijd tethered? Ik lees net in die link die je me geeft dat mensen met een 2G zich geen zorgen hoeven te maken?
Hehe, foutje gemaakt, heb het al gefixt. Je hoeft dus geen zorgen te maken
  #524  
Oud 30 March 2010, 23:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Locatie: Roeselare Be
Berichten: 17
Stuur een bericht via MSN naar ChoCoLaTo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hehe, foutje gemaakt, heb het al gefixt. Je hoeft dus geen zorgen te maken
Oke, hartelijk dank voor het snelle antwoord.
Nu nog eens zien hoe ik al mijn cydia en app-store apps kan behouden na de firmware update...
K'zal eens gaan zien in de threads ivm Appbackup en Aptbackup

Thx.
  #525  
Oud 2 April 2010, 16:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 3
Standaard Iphone 3GS, 3.1.3 (7E18) modem firmware 05.12.01

Hallo allemaal,

ik ben eigenlijk een Nokia man maar heb dus een Iphone aangeschaft.
Toen ik hem aankoppelde met de PC vertelde Itunes dus dat er een update van de firmware was. Dat gedaan, nu heb ik dus dit:

Iphone 3GS, 3.1.3 (7E18) modem firmware 05.12.01

Nou interesseerd het me niet dat ik alleen T-Mobile kan gebruiken, daar heb ik een abonnenment bij, maar vanuit de newsgroepen is er veel te downloaden van applicaties, hoe krijg ik dat erop zonder dat IRRITANTE Itunes? Met dat itunes leg ik constat in conflict met dat creditcard gedoe, ik heb geen creditcard en wil die ook niet.
Is dat dus alleen maar mogelijk et dat Cydia, zo ja, is dat mogelijk om dat erop te krijgen zonder dat ik van alles hoef te doen en dat ik misschien de Iphone sloop?
Bedankt als iemand het antwoord weet?
  #526  
Oud 2 April 2010, 16:46
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door master-1967 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

ik ben eigenlijk een Nokia man maar heb dus een Iphone aangeschaft.
Toen ik hem aankoppelde met de PC vertelde Itunes dus dat er een update van de firmware was. Dat gedaan, nu heb ik dus dit:

Iphone 3GS, 3.1.3 (7E18) modem firmware 05.12.01

Nou interesseerd het me niet dat ik alleen T-Mobile kan gebruiken, daar heb ik een abonnenment bij, maar vanuit de newsgroepen is er veel te downloaden van applicaties, hoe krijg ik dat erop zonder dat IRRITANTE Itunes? Met dat itunes leg ik constat in conflict met dat creditcard gedoe, ik heb geen creditcard en wil die ook niet.
Is dat dus alleen maar mogelijk et dat Cydia, zo ja, is dat mogelijk om dat erop te krijgen zonder dat ik van alles hoef te doen en dat ik misschien de Iphone sloop?
Bedankt als iemand het antwoord weet?
Aller eerst zou je moeten downgraden naar firmware 3.1.2 met andere woorden , je had dus die update niet moeten doen maar dat kon je niet weten. De 3.1.3 firmware zorgt voor veel problemen.
Ik neem aan dat je een 3GS hebt , dus goole en download jou firmware.
Koppel dan je telefoon aan iTunes en dan shift ingedrukt houden en dan opherstellen klikken in iTunes. Als het klaar is , doe je iTunes helper uit dmv taakbeheer (crlt,alt,del tegelijk indrukken). Download nu blackra1n via Google en doe gewoon wat het zegt.
Als je telefoon weer is op gestart is het klaar met de jailbreak. Anders is YouTube ook jou beste friend.
Wil wel erbij zeggen dat als je geen account in of bij iTunes hebt , dat je dat ook geen gebruik kan maken van de AppStore en dat iTunes steeds moeilijk gaat doen met syngroniseren.
Kijk in safari op je telefoon en scrol helemaal naar beneden en zoek in je Apple handlijding hoe je een accound kan maken , anders bel even met het Apple support nummer dat erbij staat.
Succes en laat weten als je nog vragen hebt.

Laatst gewijzigd door floa1512; 2 April 2010 om 16:55.
  #527  
Oud 2 April 2010, 16:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 3
Standaard Iphone 3GS 16gb

Dank je voor het snelle antwoord, ik ga het proberen, resultaat laat ik weten, als ik de Iphone sloop, ook bedankt. Wil het toch weten.

Master-1967
  #528  
Oud 2 April 2010, 17:11
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ferhaddd Bekijk bericht
hey

ik had gisteren succesvol mijn iphone gejailbreakt met blackrain ging heel soepel maar had een probleem met de simkaart ik had geen bereik en geen service. Af en toe kwam links bovenin Zoeken... maar daarna kwam weer geen service.

dus ik had besloten om via itunes te herstellen (dus opnieuw 3.0.2 opgezet) en daarna te jailbreaken.
herstellen was gelukt maar nu als ik probeer te jailbreaken met blackrain dan start de iphone opnieuw op en blijft het hangen bij waarop itunes logo met de usb cabel is afgebeeld. ik heb ook alle processen die iets te maken had met itunes uitgezet maar nog steeds geen positieve resultaat.

weet iemand misschien hierop een oplossing?

alvast bedankt
volgens mij is blackra1n niet voor 3.0.2 of is dat een typfout? Zet firmware 3.1.2 erop via shift/restore en dan kies je je firmware. laat iTunes je telefoon eerst activeren als je een t-mobile abbo hebt en daarna jailbreaken. Laat hem dus aan je USB gekoppelt tot er op je telefoon de text telefoon is geactifeerd en daarna kun je verder. Voor je gaat jail breaken met blackra1n doe iTunes voor de zekerheid uit via taakbeheer (crlt,alt,del tegelijk en dan ituneshelper.exe beindigen )
start dan pas blackra1n op en doe gewoon wat het zegt. Als het herstart is heb je een gejailbreakte iPhone met firmware 3.1.2
succes en laat weten als je nog vragen hebt.
  #529  
Oud 2 April 2010, 17:18
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Locatie: Noord Holland
Berichten: 33
Standaard

Is dat nieuw dat we nu een 3.1.3 iphone 3GS kunnen jailbreaken????
Want dan snap ik er helemaal niets meer van, iedereen roept namelijk dat je voorheen, op een vorige fw je SSHS files opgeslagen zou moeten hebben en dat heb ik niet, de persoon hierboven ook niet begrijp ik uit zijn verhaal.

Hoop dat iemand mij meer kan vertellen, want zou graag alvast jailbreaken totdat de unlock uit is

Laatst gewijzigd door Mr.Boss; 2 April 2010 om 17:24.
  #530  
Oud 2 April 2010, 17:20
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Locatie: Noord Holland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Aller eerst zou je moeten downgraden naar firmware 3.1.2 met andere woorden , je had dus die update niet moeten doen maar dat kon je niet weten. De 3.1.3 firmware zorgt voor veel problemen.
Ik neem aan dat je een 3GS hebt , dus goole en download jou firmware.
Koppel dan je telefoon aan iTunes en dan shift ingedrukt houden en dan opherstellen klikken in iTunes. Als het klaar is , doe je iTunes helper uit dmv taakbeheer (crlt,alt,del tegelijk indrukken). Download nu blackra1n via Google en doe gewoon wat het zegt.
Als je telefoon weer is op gestart is het klaar met de jailbreak. Anders is YouTube ook jou beste friend.
Wil wel erbij zeggen dat als je geen account in of bij iTunes hebt , dat je dat ook geen gebruik kan maken van de AppStore en dat iTunes steeds moeilijk gaat doen met syngroniseren.
Kijk in safari op je telefoon en scrol helemaal naar beneden en zoek in je Apple handlijding hoe je een accound kan maken , anders bel even met het Apple support nummer dat erbij staat.
Succes en laat weten als je nog vragen hebt.

Is dat nieuw dat we nu een 3.1.3 iphone 3GS kunnen jailbreaken????
Want dan snap ik er helemaal niets meer van, iedereen roept namelijk dat je voorheen, op een vorige fw je SSHS files opgeslagen zou moeten hebben en dat heb ik niet, de persoon hierboven ook niet begrijp ik uit zijn verhaal.

Hoop dat iemand mij meer kan vertellen, want zou graag alvast jailbreaken totdat de unlock uit is.
  #531  
Oud 2 April 2010, 17:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door red_spike Bekijk bericht
Deze vraag is vast al eens gesteld, maar ik wil mijn iphone unlocken, ik heb 3.1.2 met 05.11.07. Ik voldoe dus aan alle eisen.

Ik had blackra1n draaien, tot op zekere hoogte, ik kon niet kiezen wat ik verder nog wilde installeren, ik had namelijk geen internet.
Ik heb toen het blackra1n van mijn telefoon verwijderd, maar nu krijg ik het er niet meer op, ik heb nu ook geen ontvangst meer.
Hopelijk kunnen jullie mij snel helpen, wil hem namelijk gaan gebruiken met mijn hi abbo tot over 4 maanden mij tmobile abbo ingaat.

Bedankt alvast.
Je moet hem dan weer in iTunes herstellen. Ik raad je aan om niet de firmware 3.1.3 maar de 3.1.2 erop te zetten. 3.1.3 zorgt voor problemen.
Daarna weer jailbreaken met blackra1n
  #532  
Oud 2 April 2010, 17:25
tracker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Locatie: Zwitserland
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mr.Boss Bekijk bericht
Is dat nieuw dat we nu een 3.1.3 iphone 3GS kunnen jailbreaken????
Want dan snap ik er helemaal niets meer van, iedereen roept namelijk dat je voorheen, op een vorige fw je SSHS files opgeslagen zou moeten hebben en dat heb ik niet, de persoon hierboven ook niet begrijp ik uit zijn verhaal.

Hoop dat iemand mij meer kan vertellen, want zou graag alvast jailbreaken totdat de unlock uit is.
haal eerst jailbreak en unlock uit elkaar. als je alleen maar jailbreak wil, ben ik nog steeds de mening dat je eerst dat shsh gedoe moet doen. aan de andere kant ik het best de moeite om het gewoon te proberen. downside is alleen maar dat je vast loopt en je iphone weer terug naar de basic moet brengen. verliezen kan je dus niet, alleen maar winnen.
__________________
Heb ik nu een appel of een apple.
富蘭久 伴 多 告, 伴 久 富
  #533  
Oud 2 April 2010, 17:28
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fasi Bekijk bericht
dag allen ik ben nu al 2 uur bezig met blackrai maar het lukt niet.
ik heb een 3G met FW 3.1.2 ik klik op make it rain dan verschijnt en tering recovery ,maar de foto van GEOHOT verschijnt niet allen het stekkertje en het itunes logo .
ik heb het nu al 20 keer geprobeerd maar steeds hetzelfde liedje .
wie owie kan deze leek helpen.
bij voorbaat mijn dank.
Doe iTunes uit via taakbeheer (crlt,alt,del tegelijk en dan ituneshelper.exe beindigen ) daarna blackra1n het werk voor je laten doen.
Succes

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jephone Bekijk bericht
Clean restore lukt niet bij mij, ik heb een iphone 3g uit UK met 3.1.2 en 05.09 en 05.11.07

itunes zegt dat de "iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw" niet compatibel is met mijn 3g 3.1.2 05.11.07, dan maar de "iPhone1_2_3.1.2_7D11_Custom_Restore.ipsw" geprobeerd, dat lukt, maar dan krijg ik de blackra1n app niet te zien op de springboard na install blackra1n... dus is unlocken opnieuw onmogelijk...

iemand hulp??
Dat vind ik wel raar. Heb je je gedownloade 3.1.2 hernoemt of heb je geprobeerd dat zip besandje te gebruiken ? Anders zou het niet werken nee.
Is dat het geval , dan moet je het zip bestand niet proberen uit tepakken , maar hernoemen naar ipv zip maak je er ipsw van dan moet het wel lukken met shift/ restore.
Succes

Laatst gewijzigd door King1987; 2 April 2010 om 21:08. Reden: edit knop gebruiken
  #534  
Oud 2 April 2010, 18:21
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Locatie: Noord Holland
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tracker Bekijk bericht
haal eerst jailbreak en unlock uit elkaar. als je alleen maar jailbreak wil, ben ik nog steeds de mening dat je eerst dat shsh gedoe moet doen. aan de andere kant ik het best de moeite om het gewoon te proberen. downside is alleen maar dat je vast loopt en je iphone weer terug naar de basic moet brengen. verliezen kan je dus niet, alleen maar winnen.
Tracker, bedankt voor je reactie.
Het is mij allemaal wel duidelijk hoor, jailbreak of unlock. Heb mn nieuwe 3GS sinds half febr dit jaar, en was helaas met mn neus in de boter gevallen dat er al 3.1.3 voor me was opgezet en ik dus tot op de dag van vandaag een mooie ipod heb waarmee ik niet kan bellen...

Ik ben er ook van overtuigd dat het nog niemand is gelukt om een iphone te downgraden van 3.1.3 naar 3.1.2 zonder SHSH files van 3.1.2. En vervolgens te jailbreaken.
Ik kan dus wel uren gaan zitten klooien maar als het zou lukken was dat ongetwijfeld een maand geleden wel al op het forum te vinden.

Zoals hierboven is beschreven, lijkt het alsof iemand de manier om te jailbreaken heeft uitgevonden voor iemand sonder SHSH files van 3.1.2
Daarover was ik verbaasd en erg in genteresseerd.

Laatst gewijzigd door Mr.Boss; 2 April 2010 om 18:47.
  #535  
Oud 2 April 2010, 18:37
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Mr.Boss , wat je moet doen is downgraden van 3.1.3 naa 3.1.2 dan moet het lukken. De upgrade naar 3.1.3 is bedoelt om jailbreaken niet mogelijk te maken en ik denk dat dat pas zal kunnen als de nieuwe 4G reeds van de zomer op de markt is.
Geven ze nou vast de jailbreak software vrij , dan kan apple de gaten alvast dichten voor de iPhone 4G op de markt komt. Zo werkt het al sinds day one. (kat en muis splel)
  #536  
Oud 4 April 2010, 09:03
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Locatie: Poesele /Nevele
Berichten: 3
Thumbs up

Ik heb mijn Iphone 2G kunnen jailbreaken met redsnOw 0.9.4 en dit op de firmware 3.1.3 alles werkt perfect
  #537  
Oud 4 April 2010, 12:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 3
Standaard

Krijg hem toch niet gedowngrade, alles al geprobeerd. Maar ik vraag me af, als je nu de 3.13 naar zip noemt, met Total Commander erin, en dan de 018-6029-014.dmg van 277.9mb file van 3.1.2 in de 3.1.3 copieerd, zou die dan wel wat gaan doen?

Of ga ik nu te ver?
  #538  
Oud 5 April 2010, 01:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 April 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 15
Standaard Jailbreaken Iphone

Ik heb een Iphone 3G gekocht en wil hem Jailbreaken/unlocken zodat ik een KPN sim erin kan doen. Nu heb ik de firmware 3.1.2 erop gezet en wil ik hem jailbreaken met Blackra1n maar ik krijg een foutmelding.

Als ik blackra1n gedownload heb en open zegt hij:

In Blackra1n is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

Even later krijg ik nog een melding van: asl dll niet gevonden kan worden.

Ik kom dus niet verder dan deze stap.
Aangezien ik een KPN sim heb kan ik de iphone ook niet activeren en dus niks ermee doen.

Bedankt voor de hulp.
  #539  
Oud 5 April 2010, 02:34
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arjenp Bekijk bericht
Ik heb een Iphone 3G gekocht en wil hem Jailbreaken/unlocken zodat ik een KPN sim erin kan doen. Nu heb ik de firmware 3.1.2 erop gezet en wil ik hem jailbreaken met Blackra1n maar ik krijg een foutmelding.

Als ik blackra1n gedownload heb en open zegt hij:

In Blackra1n is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

Even later krijg ik nog een melding van: asl dll niet gevonden kan worden.

Ik kom dus niet verder dan deze stap.
Aangezien ik een KPN sim heb kan ik de iphone ook niet activeren en dus niks ermee doen.

Bedankt voor de hulp.
er is hoop.
Heb je wel de juiste blackra1n ? Bv niet de mac versie gedownload ipv de Windows versie of andersom ?
Wat je kan doen is : gooi blackra1n er weer af , instaleer hem op nieuw , voor dat je hem weer gaat gebruiken , zorg dat iTunes uitstaat want dat geeft weleens een conflikt. iTunes uit doen dmv taakbeheer ( crlt,alt,del tegelijk indrukken ) en dan beijndig je itunehelper.exe.
Start nu blackrain en doe wat het zegt. Als het gereboot is. Is je iPhone gejailbreakt. Installeer cydia uit blackraIn. Haal je KPN simkaart eruit en installeer uit blackrain het programma om je iPhone te unlocken.
Doe je telefoon uit , stop je KPN sim erin , start je phone weer op en dan kan je weer lekker zingen wie heb ik aan de lijjjjn hallo halo.
Succes
Succes

Laatst gewijzigd door floa1512; 5 April 2010 om 02:40.
  #540  
Oud 5 April 2010, 02:51
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door master-1967 Bekijk bericht
Krijg hem toch niet gedowngrade, alles al geprobeerd. Maar ik vraag me af, als je nu de 3.13 naar zip noemt, met Total Commander erin, en dan de 018-6029-014.dmg van 277.9mb file van 3.1.2 in de 3.1.3 copieerd, zou die dan wel wat gaan doen?

Of ga ik nu te ver?
Ga dan even naar YouTube
klik op dit linkje YouTube - Broadcast Yourself. en je ziet vast wel wat je niet snapt.
Succes

Laatst gewijzigd door floa1512; 5 April 2010 om 10:05.
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 21:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 22:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:53.