Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Celestine09 Heb je al geprobeerd om Blackra1n als administrator uit te voeren? dat moet je namelijk wel doen. Rechter muis knop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #441  
Oud 2 March 2010, 17:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Celestine09 Bekijk bericht
Heb je al geprobeerd om Blackra1n als administrator uit te voeren? dat moet je namelijk wel doen. Rechter muis knop op Blackra1n klikken en dan moet je "als administrator" uitvoeren klikken ik weet dan zeker dat hij hem er op zet.

Succes.

Dave
Ik wel als administrator ingelogd en de blackrain.exe staat op mijn bureaublad.

Ik heb windows XP en als ik rechter muisknop doe en dan naar de eigenschappen ga zie ik er geen "als administrator uitvoeren" optie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #442  
Oud 2 March 2010, 18:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2010
Locatie: utrecht
Berichten: 23
Send a message via twitter to marcovan
Standaard blackrain

iedere keer als de iphone uit is geweest moet ik blackrain weer gebruiken op de pc,eant de iphone geef dan de stekker met de itunes
weet iemand hoe ik dat kan oplossen

3gs 16 gb op 3.1.2
  #443  
Oud 2 March 2010, 19:06
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcovan Bekijk bericht
iedere keer als de iphone uit is geweest moet ik blackrain weer gebruiken op de pc,eant de iphone geef dan de stekker met de itunes
weet iemand hoe ik dat kan oplossen

3gs 16 gb op 3.1.2

Daar is geen oplossing voor,voor zo ver dat ik weet.
Je hebt namelijk een tethered toestel..

Laatst gewijzigd door Econz; 2 March 2010 om 19:09.
  #444  
Oud 2 March 2010, 22:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobertGTT Bekijk bericht
Werkt Blackra1n alleen op officile firmware?!
Is het dan de moeite waard om het toestel terug te zetten naar een officile 3.1.2 firmware? (mits die er is en ergens vandaan te halen is)
Ja kun je gewoon doen. Genoeg sites waar je de officiele FW kunt downloaden, bv hier iClarified - iPhone - Where To Download iPhone Firmware Files From

Succes!
  #445  
Oud 2 March 2010, 22:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 4
Standaard Jailbreak 3gs 3.1.2 tethered lukt niet meer met blackrain

Probleem: opstarten, 3gs (tethered) komt in DFU modus (usb logo) start Blackrain, Geohot verschijnt en blijft zeker twee minuten in beeld, dan reboot de iphone en komt weer terug in DFU met het usb itunes logo.

Hoe kan ik dit herstellen?
Kan ik een restore doen met gedownloade 3.1.2 ispw of kan dat niet meer nu 3.1.3 "verplicht" is?

Help!
  #446  
Oud 2 March 2010, 23:00
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

shift indrukken en ingedrukt houden als je op herstel drukt ( in itunes ) en dan kan je kiezen welke FW je wil installeren als deze wel op je comp. staat .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #447  
Oud 2 March 2010, 23:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
shift indrukken en ingedrukt houden als je op herstel drukt ( in itunes ) en dan kan je kiezen welke FW je wil installeren als deze wel op je comp. staat .
Dat is mij bekend, maar het probleem is dus dat BlackRa1n niet meer werkt.
Deze 3gs is thetered, dus als ie leeg is of gerest is, moet ik hem effe aan de pc hangen en dan weer blackra1n draaien.
Dat ging altijd goed.
Behalve dus nu.
Ik sluit de 3gs aan met usb-itunes logo, dan sluit ik itunes en start blackra1n. Geohot verschijnt en blijft een minuut of twee in beeld, iphone start weer op maar komt telkens weer terug in restore modus.

Hoe kan ik dat nu doorbreken?

Als ik nu 3.1.2 herstel, wordt dan niet door Itunes de update naar 3.1.3 geforceerd? Want dat zou betekenen dat jailbreak en unlock niet meer werkt.

Groeten,
Geert
  #448  
Oud 2 March 2010, 23:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 11
Standaard

Vreemd maar zelfde probleem hier dus ook
Ik krijg hem ook niet verder dan geohotz foto
blijft maar rebooten
  #449  
Oud 3 March 2010, 07:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sqlerror Bekijk bericht
Dat is mij bekend, maar het probleem is dus dat BlackRa1n niet meer werkt.
Deze 3gs is thetered, dus als ie leeg is of gerest is, moet ik hem effe aan de pc hangen en dan weer blackra1n draaien.
Dat ging altijd goed.
Behalve dus nu.
Ik sluit de 3gs aan met usb-itunes logo, dan sluit ik itunes en start blackra1n. Geohot verschijnt en blijft een minuut of twee in beeld, iphone start weer op maar komt telkens weer terug in restore modus.

Hoe kan ik dat nu doorbreken?

Als ik nu 3.1.2 herstel, wordt dan niet door Itunes de update naar 3.1.3 geforceerd? Want dat zou betekenen dat jailbreak en unlock niet meer werkt.

Groeten,
Geert
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door acarr Bekijk bericht
Vreemd maar zelfde probleem hier dus ook
Ik krijg hem ook niet verder dan geohotz foto
blijft maar rebooten
Toevallig de SHSH van 3.1.2 opgeslagen op Saurik's server (Make my life easier) en je weet nu wat hij bedoelde.
  #450  
Oud 3 March 2010, 10:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Wie kan mij helpen. Zie zo'n beetje door de bomen het bos niet meer. Ben nou niet bepaald handig maar wil graag JB. Volgens mij heb ik alles geprobeerd, synchronisren met pc, i tunes afsluiten, blackrain via administrator starten. Hij doet het hele progje zeg maar alleen zie ik geen regendruppel. Heb het 1x gehad maar toen stond er iets met me internet verbinding. Kan het komen omdat ik nog geen abo heb bij t-mobile? Dat duurt nog 4 mndn.
  #451  
Oud 3 March 2010, 11:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2010
Berichten: 1
Question Jailbreak

Hoi,

Kan iemand mij helpen. Heb net geprobeerd me iphone te jailbreaken maar nu loopt me iphone totaal vast. Hij kan niet eens meer uitgezet worden. Ook herkent me computer me iphone niet meer...

Hoop dat iemand me kan helpen
  #452  
Oud 3 March 2010, 13:04
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Larissaout Bekijk bericht
Hoi,

Kan iemand mij helpen. Heb net geprobeerd me iphone te jailbreaken maar nu loopt me iphone totaal vast. Hij kan niet eens meer uitgezet worden. Ook herkent me computer me iphone niet meer...

Hoop dat iemand me kan helpen
Zet je iPhone in DFU en herstel dan in iTunes.
  #453  
Oud 4 March 2010, 02:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo,

Ik heb het gejailbreakt.. het icontje van Blackra1n staat in het menu.
Maar opeens krijg ik geen verbinding meer met het netwerk..

Wat moet ik hier aan doen om een werkende jailbreak te krijgen?
  #454  
Oud 4 March 2010, 08:28
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

je kan via een Wi-Fi point internet op , en dan de rest uitvoeren .
  #455  
Oud 5 March 2010, 13:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2010
Berichten: 1
Standaard

Hallo

Ik heb sinds gister een iphone 3g.
Hij was gejailbreaked maar zetten er vanochtend foto's op en hij download tegelijk een nieuwe software 3.1.3 en die zorgt er dus voor dat mijn jailbreaked er af gaat.
En nu krijg ik hem dus niet meer terug in de jailbreaked.
Hoe kan ik dat weer terug krijgen zodat mijn vodafone kaart er weer in kan??
Of moet ik dan eerst weer een tmobile kaart er in doen zodat ik weer in het menu kan komen en dan via daar jailbreaken en unlocke? en dat ik dan me vodafone kaart er weer in kan doen??

Laatst gewijzigd door Anne14061993; 5 March 2010 om 13:43.
  #456  
Oud 5 March 2010, 17:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 1
Standaard Het lukt me niet.....

Allen,

Ik voel me nu echt een Nit-wit digibeet. Ik krijg het niet voorelkaar.
Ik heb een 3Gs versie 3.2.3. en het lukt me niet om deze versie terug te zetten naar 3.2.2? Omdat ik behoorlijk eigenwijs ben heb ik het toch geprobeerd maar het lukt me niet, zou dat aan de versie kunnen liggen?

Ik hoop snel op een rea van jullie....
  #457  
Oud 5 March 2010, 22:44
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Maatje Bekijk bericht
Allen,

Ik voel me nu echt een Nit-wit digibeet. Ik krijg het niet voorelkaar.
Ik heb een 3Gs versie 3.2.3. en het lukt me niet om deze versie terug te zetten naar 3.2.2? Omdat ik behoorlijk eigenwijs ben heb ik het toch geprobeerd maar het lukt me niet, zou dat aan de versie kunnen liggen?

Ik hoop snel op een rea van jullie....
Even zoeken is de boodschap Dan had je ongetwijfeld dit gevonden.

Off-topic
Trouwens, als jij firmware 3.2.3 al hebt dan ben ik nu hl jaloers



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anne14061993 Bekijk bericht
Hallo

Ik heb sinds gister een iphone 3g.
Hij was gejailbreaked maar zetten er vanochtend foto's op en hij download tegelijk een nieuwe software 3.1.3 en die zorgt er dus voor dat mijn jailbreaked er af gaat.
En nu krijg ik hem dus niet meer terug in de jailbreaked.
Hoe kan ik dat weer terug krijgen zodat mijn vodafone kaart er weer in kan??
Of moet ik dan eerst weer een tmobile kaart er in doen zodat ik weer in het menu kan komen en dan via daar jailbreaken en unlocke? en dat ik dan me vodafone kaart er weer in kan doen??
Helaas, geen unlock meer voor jou. Meer informatie in dit overzicht.

Laatst gewijzigd door WDS001; 5 March 2010 om 22:46.
  #458  
Oud 9 March 2010, 22:31
peerke2's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 79
Standaard

Ik heb de zoekfunctie gebruikt en kan echt nergens geen antwoord vinden op me vraag.Dus bij deze nog een keer.

Ik heb mijn telefoon succesvol geJBt.Nu als ik me telefoon opnieuw opstart moet ik hem aan me usb hangen en weer blackrain draaien anders kom ik niet meer in me telefoon.Wat doe ik nou fout??

Moderators ik heb me gek gezocht maar kan echt geen antwoord vinden.Graag me vraag laten staan
__________________
-=*Peerke2*=- Phone: 3Gs 16G Firmware: 05.12.01 Versie: 3.1.3 Jailbreak: Spirit
  #459  
Oud 9 March 2010, 22:32
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peerke2 Bekijk bericht
Ik heb de zoekfunctie gebruikt en kan echt nergens geen antwoord vinden op me vraag.Dus bij deze nog een keer.

Ik heb mijn telefoon succesvol geJBt.Nu als ik me telefoon opnieuw opstart moet ik hem aan me usb hangen en weer blackrain draaien anders kom ik niet meer in me telefoon.Wat doe ik nou fout??

Moderators ik heb me gek gezocht maar kan echt geen antwoord vinden.Graag me vraag laten staan
Ik heb je net ook al de link gegeven volgens mij
https://forum.iculture.nl/f59/i...jailbreak.html
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #460  
Oud 9 March 2010, 22:35
peerke2's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 79
Standaard

Sorry had de link niet gezien in je mail.Maar dank je voor je antwoord.Telefoon is net een paar uurtjes oud en behoort idd tot die groep.

Dank je voor je antwoord
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:06.