Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic

Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Vraagje: Ik heb mij iphone terug weten te krijgen naar 3.1.2 ik had eerst 3.1.3 met een jailbreak van Sn0wbreeze en nu dus weer terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #641  
Oud 18 May 2010, 02:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: 5206.023'N 004 15.818'E
Berichten: 38
Standaard

Vraagje: Ik heb mij iphone terug weten te krijgen naar 3.1.2 ik had eerst 3.1.3 met een jailbreak van Sn0wbreeze en nu dus weer terug naar Blackra1n. Erg blij weer met 3.1.2 maar wat mij opvalt met beide jaibreaks doet mijn youtube het niet meer ?? ik krijg telkens een melding dat de verbinding met youtube mislukt is nu kan ik wel met IVideocamera uploaden naar youtube en inloggen op mijn youtube account.

Heeft iemand hier een verklaring/oplossing voor ? alvast bedankt !

Gr,
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 18 May 2010, 05:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 9
Standaard

ja! eerst youtube een keer starten na de fw reset met een Wi-Fi verbinding en pas daarna blackra!n starten... er zit voor jou ff niks anders op dan opnieuw 3.1.2 terug te zetten, als eenmaal youtube wegens "cannot connect" niet meer werkt. suc6
  #643  
Oud 18 May 2010, 08:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rkhtan Bekijk bericht
ja! eerst youtube een keer starten na de fw reset met een Wi-Fi verbinding en pas daarna blackra!n starten... er zit voor jou ff niks anders op dan opnieuw 3.1.2 terug te zetten, als eenmaal youtube wegens "cannot connect" niet meer werkt. suc6
De cydia Wi-Fifix werkt super na een restart en je behoud je instellingen, de YouTube en pushfix staan er ook bij.
  #644  
Oud 22 May 2010, 23:09
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

mensen!
mijn accu was leeg en ik wist dat je dan via blackra1n je iphone kon aanzetten.
alleen nu na het opstarten van blackra1n krijg ik de volgende melding:

Deze toepassing kan niet worden gestart omdat ASL.dll niet kan worden gevonden.

Kan iemand mij hier aub mee helpen?
thnx!!
  #645  
Oud 23 May 2010, 08:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jdj86 Bekijk bericht
mensen!
mijn accu was leeg en ik wist dat je dan via blackra1n je iphone kon aanzetten.
alleen nu na het opstarten van blackra1n krijg ik de volgende melding:

Deze toepassing kan niet worden gestart omdat ASL.dll niet kan worden gevonden.

Kan iemand mij hier aub mee helpen?
thnx!!
Eerlijk gezegt weet ik niet waarom je dat met een lege accu uitprobeer en als dat het probleem is .
Ik zou zeggen , laat je accu een bedje op en probeer dan dit http://www.iphoneclub.nl/70609/spirit-untethered-jailbreak-voor-iphone-en-ipad-duitgebracht/
succes.
  #646  
Oud 23 May 2010, 14:45
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

ik had al een half jaar mijn iphone met blackra1n erop..
en ik wist dat als me accu leeg raakte en ik me tel opnieuw op moest starten ik blackra1n moest openen vanaf me laptop... en dat werkte altijd goed want ja,, ik vergeet ook wel is me tel op te laden,,,,,
maar dus vanaf gister werkte blackra1n niet meer op me laptop :S
  #647  
Oud 23 May 2010, 15:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 11
Standaard

Zet blackrain in de goeie map en hij werkt weer, een aatal post hiervoor staat de oplossing
  #648  
Oud 23 May 2010, 15:38
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jdj86 Bekijk bericht
ik had al een half jaar mijn iphone met blackra1n erop..
en ik wist dat als me accu leeg raakte en ik me tel opnieuw op moest starten ik blackra1n moest openen vanaf me laptop... en dat werkte altijd goed want ja,, ik vergeet ook wel is me tel op te laden,,,,,
maar dus vanaf gister werkte blackra1n niet meer op me laptop :S
Heb je iTunes 9.1 of so moet je ff Google op blackbreeze wat de blackrain fix voor iTunes 9.1 is
  #649  
Oud 25 May 2010, 16:47
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

thnx voor de moeite guys!!

maar ik heb dus al me iphone HELAAS weer moeten herstellen met als gevolg al me save games weg en al me contactpersonen ... de rest had ik wel allemaaL weer terug ...
maar blackra1n stond altijd in me Download map en werkte prima,,, in welke map moet deze file dan staan?
  #650  
Oud 25 May 2010, 17:09
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jdj86 Bekijk bericht
thnx voor de moeite guys!!

maar ik heb dus al me iphone HELAAS weer moeten herstellen met als gevolg al me save games weg en al me contactpersonen ... de rest had ik wel allemaaL weer terug ...
maar blackra1n stond altijd in me Download map en werkte prima,,, in welke map moet deze file dan staan?
Als je voor de jailbreak een backup hebt gemaakt in iTunes , dan komen je contacten ook weer terug.
Eerder gaf ik ook een link hoe je dat moet jailbreaken met spirit. Laat die map maar voor wat het is en gebruik spirit. Had je dat gadaan was je reeds lang klaar.
Anders stuur mij een pm dan als er nog vragen zijn.

Laatst gewijzigd door floa1512; 25 May 2010 om 17:30.
  #651  
Oud 6 June 2010, 11:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Berichten: 45
Standaard

klopt het als je de fw wil update van 3.0 naar 3.1. dat eert via itunes moet doen en daarna de handleiding volgen.
even checken voordat het fout gaat.
ik heb nl een B&O app die het niet doet in 3,0 misschein wel in 3.1.

thx
  #652  
Oud 6 June 2010, 13:23
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 181
Standaard JB naar 3.1.2

Ik heb nu een 2G met fw 3.0 (7A341) met baseband 04.05.04_G en ik wil graag naar fw 3.1.2. Updaten via itunes moet ik dus niet doen want dan ga ik naar 3.1.3. Kan ik nu het beste custom fw 3.1.2 er op zetten en klopt het dat ik daarna dan geen blackrain meer hoef te draaien? Of kan ik het beste de originele fw 3.1.2 er op zetten en dan met blackrain jailbreaken? Of is spirit voor mij misschien een goede optie? Ik heb wel zojuist op mijn MAC itunes op 9.1.1(12) gezet-was dit onverstandig? Ik heb dus het topic helemaal door gelezen maar kom er toch niet echt uit. Wie zet mij svp op het goede (lees: eenvoudigste) spoor? King1987: kan jij mij advies geven svp? Ik durf het vooralsnog nog niet aan om te gokken wat de beste manier is...

Laatst gewijzigd door ABKtje; 7 June 2010 om 13:16.
  #653  
Oud 9 June 2010, 16:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 4
Standaard Problemen met Blackrain na "herstel alle instellingen"

Hallo,

Ik heb vandaag in mijn Iphone via Instellingen-Algemeen-stel opnieuw in-
de knop "herstel alle instellingen" ingedrukt.
Als ik nu via mijn laptop de iphone via blackrain wil opstarten (thethered jailbreak) laat ie keurig het logo zien, maar vervolgens start hij niet op (ik krijg een scherm met de witte appel met een wit balkje eronder die volloopt). Itunes start vervolgens wel op met de melding van een iphone met de mogelijkheid om te herstellen. Na een tijdje springt hij weer terug naar het logo met de stekker.

Wat kan ik doen.

Firmware 3.1.2. terugzetten(heb destijds bij Cydia de SHSH gegevens opgeslagen)-daarna weer jailbreaken en unlocken.
(Mocht deze mogelijkheid lukken, kan ik dan ook weer een reservekopie terugzetten via itunes zodat ik al mijn instellingen weer terug heb?)

of

Customfirmware 3.1.3. erop zetten

Of zijn er andere mogelijkheden

Dank voor jullie moeite
  #654  
Oud 9 June 2010, 19:39
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

// Samengevoegd
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #655  
Oud 9 June 2010, 21:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 11
Standaard

hallo ik heb een vraag.

ik heb een 3gs en is gj als ik deze uitzet dan wil hij niet meer aan

nou heeft een maatje hem aan blackrain gezet en dan start hij zo weer op.

alleen ik krijg blackrain niet op mijn laptop met vista??

de melding krijg ik

deze toepasing kan niet worden gestart omdat asld11 niet kan worden gevonden. het opnieuw instaleren van deze toepassing kan het probleem oplossen.

iemand een idee hoe ik dat kan oplossen. ik ben wel een leek op pc gebied dat wel

alvast bedankt
  #656  
Oud 9 June 2010, 21:03
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 181
Standaard

Wel Generaal, wat kan ik (#652) hier mee? Samengevoegd....ik heb echt alles al doorlopen, maar zou heel graag advies hebben over wat te doen. Is dit mogelijk svp?
  #657  
Oud 9 June 2010, 21:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Anders
 
Geregistreerd: 10 April 2010
Berichten: 11
Standaard blackrain wil niet op mijn laptop en iphone is nu uit

hallo ik heb een vraag.

ik heb een 3gs en is gj als ik deze uitzet dan wil hij niet meer aan

nou heeft een maatje hem aan blackrain gezet en dan start hij zo weer op.

alleen ik krijg blackrain niet op mijn laptop met vista??

de melding krijg ik

deze toepasing kan niet worden gestart omdat asld11 niet kan worden gevonden. het opnieuw instaleren van deze toepassing kan het probleem oplossen.

iemand een idee hoe ik dat kan oplossen. ik ben wel een leek op pc gebied dat wel

alvast bedankt
  #658  
Oud 9 June 2010, 22:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 20
Stuur een bericht via MSN naar pancu007 Stuur een bericht via Skype™ naar pancu007
Standaard

Probeer met deze programma het lukt wel
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
  #659  
Oud 10 June 2010, 10:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Laatste update:

Hostbestand aangepast: firmware 3.1.2 proberen terug te zetten. Pakt ie niet.
Custom firmware 3.1.3. (gedownload van dit forum) proberen terug te zetten (zowel in restore modus als DFU): krijg foutmelding 1600.
Ireb genstalleerd: kan t/m 3G herstellen: zit geen 3GS mogelijkheid op.

Op dit moment kan ik hem helemaal niet meer opstarten.
Hij doet niets meer.

Kan ie in de kliko of heb ik nog mogelijkheden?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door teuntje67 Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb vandaag in mijn Iphone via Instellingen-Algemeen-stel opnieuw in-
de knop "herstel alle instellingen" ingedrukt.
Als ik nu via mijn laptop de iphone via blackrain wil opstarten (thethered jailbreak) laat ie keurig het logo zien, maar vervolgens start hij niet op (ik krijg een scherm met de witte appel met een wit balkje eronder die volloopt). Itunes start vervolgens wel op met de melding van een iphone met de mogelijkheid om te herstellen. Na een tijdje springt hij weer terug naar het logo met de stekker.

Wat kan ik doen.

Firmware 3.1.2. terugzetten(heb destijds bij Cydia de SHSH gegevens opgeslagen)-daarna weer jailbreaken en unlocken.
(Mocht deze mogelijkheid lukken, kan ik dan ook weer een reservekopie terugzetten via itunes zodat ik al mijn instellingen weer terug heb?)

of

Customfirmware 3.1.3. erop zetten

Of zijn er andere mogelijkheden

Dank voor jullie moeite
  #660  
Oud 12 June 2010, 11:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2009
Berichten: 23
Send a message via twitter to JefVH
Standaard

Je moet blackra1n.exe in de map /Program Files/Common Files/Apple/Apple Application Support/ zetten, dan werkt het wel..
Reageren

Labels
3.1.2, 3gs, blackra1n, doet het niet, geohot, iphone, jailbreak, rc3


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53
Alle iDevices: Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic oetkaa Jailbreak 725 3 October 2009 21:03
iPhone 1e gen.: Volledige vastloper na gebruik QuickPWN RC3 Pjotr-C Unlock 7 27 May 2009 15:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.