Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic

Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb geprobeerd om mijn iphone te jailbreaken ik heb versie 3.1.2 erop staan maar tijdens het herstellen naar een eerdere versie geeft hij een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 28 October 2009, 17:22
cab cab is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 14
Standaard jailbreaken lukt niet

ik heb geprobeerd om mijn iphone te jailbreaken ik heb versie 3.1.2 erop staan maar tijdens het herstellen naar een eerdere versie geeft hij een fout aan 015 en dan kan ik hem alleen maar herstellen weer naar 3.1.2

wie kan mij helpen

mvg cab
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #62  
Oud 28 October 2009, 17:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

// Bericht verplaatst

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cab Bekijk bericht
ik heb geprobeerd om mijn iphone te jailbreaken ik heb versie 3.1.2 erop staan maar tijdens het herstellen naar een eerdere versie geeft hij een fout aan 015 en dan kan ik hem alleen maar herstellen weer naar 3.1.2

wie kan mij helpen

mvg cab
Download Blackra1n en jailbreak je iPhone daarmee. Blackra1n werkt met firmwaer 3.1.2 dus downgrade hoeft helemaal niet
  #63  
Oud 28 October 2009, 18:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2009
Berichten: 22
Standaard

DFU mode heeft mij geholpen, thenks to iphoneclub.nl
super!
raad ik zeker aan
  #64  
Oud 28 October 2009, 19:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2009
Berichten: 8
Standaard

blackra1n.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Deze foutmelding krijg ik steeds en heb al van alles geprobeerd, andere usb poort, computer opnieuw opstarten maar krijg steeds deze foutmelding en daarna sluit hij het af.
  #65  
Oud 28 October 2009, 19:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 12
Standaard

Hallo,ik weet even niet meer hoe of wat,ik heb een 3G 16 gb simlockvrij uit Belgie die is jailbreaked naar 3.01 met redsn0w .
Omdat mijn batterij heel snel leeg is(halve dag)wil ik upgraden naar 3.12
Moet ik dat nu doen door in itunes gewoon shift restore te doen met de fw uit het andere topic of moet ik upgraden in itunes naar de officiele 3.12 en dan blackrain draaien? Graag hulp!!!
Alvast bedankt
  #66  
Oud 28 October 2009, 19:51
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcelh Bekijk bericht
Hallo,ik weet even niet meer hoe of wat,ik heb een 3G 16 gb simlockvrij uit Belgie die is jailbreaked naar 3.01 met redsn0w .
Omdat mijn batterij heel snel leeg is(halve dag)wil ik upgraden naar 3.12
Moet ik dat nu doen door in itunes gewoon shift restore te doen met de fw uit het andere topic of moet ik upgraden in itunes naar de officiele 3.12 en dan blackrain draaien? Graag hulp!!!
Alvast bedankt
upgraden in itunes naar de officiele 3.12 en dan blackrain draaien?

correct
__________________

  #67  
Oud 28 October 2009, 20:13
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 15
Standaard

Stel ik ik jailbreak mijn iPhone en er komt een nieuwe firmware. Hoe gaat het dan? Kun je dan gewoon weer officieel via iTunes updaten en hem dan opnieuw jailbreaken? En blijven je apps er gewoon op zitten of moet je die ook allemaal opnieuw installeren?
  #68  
Oud 28 October 2009, 20:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door June. Bekijk bericht
Stel ik ik jailbreak mijn iPhone en er komt een nieuwe firmware. Hoe gaat het dan? Kun je dan gewoon weer officieel via iTunes updaten en hem dan opnieuw jailbreaken? En blijven je apps er gewoon op zitten of moet je die ook allemaal opnieuw installeren?
Dan moet die jailbreak er natuurlijk eerst wel zijn

apps zitten in je reservekopie, geen probleem
  #69  
Oud 28 October 2009, 20:15
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door June. Bekijk bericht
Stel ik ik jailbreak mijn iPhone en er komt een nieuwe firmware. Hoe gaat het dan? Kun je dan gewoon weer officieel via iTunes updaten en hem dan opnieuw jailbreaken? En blijven je apps er gewoon op zitten of moet je die ook allemaal opnieuw installeren?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Dan moet die jailbreak er natuurlijk eerst wel zijn

apps zitten in je reservekopie, geen probleem
Behalve de apps uit Cydia, die zal je wl opnieuw moeten installeren. Tenzij je gebruikt maakt van een app als AptBackup natuurlijk.
  #70  
Oud 28 October 2009, 20:31
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Dan moet die jailbreak er natuurlijk eerst wel zijn

apps zitten in je reservekopie, geen probleem
Haha ja, uiteraard. Maar ben me eerst even aan het orinteren hoe en wat .

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Behalve de apps uit Cydia, die zal je wl opnieuw moeten installeren. Tenzij je gebruikt maakt van een app als AptBackup natuurlijk.
Oke. Alleen dan begrijp ik niet helemaal waarom er nog een custom firmware is, als je ook gewoon officieel via iTunes kunt updaten? Heb al gezocht, maar kan het zo niet vinden.
  #71  
Oud 28 October 2009, 20:38
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door June. Bekijk bericht
Oke. Alleen dan begrijp ik niet helemaal waarom er nog een custom firmware is, als je ook gewoon officieel via iTunes kunt updaten? Heb al gezocht, maar kan het zo niet vinden.
Bij een customfirmware wordt je baseband niet gepdate, dat mag momenteel niet als je afhankelijk bent van een softwarematige unlock. Heb je geen unlock nodig, dan kan je updaten met een officile firmware van Apple en daarna jailbreaken met Blacra1n.
  #72  
Oud 28 October 2009, 20:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Bij een customfirmware wordt je baseband niet gepdate, dat mag momenteel niet als je afhankelijk bent van een softwarematige unlock. Heb je geen unlock nodig, dan kan je updaten met een officile firmware van Apple en daarna jailbreaken met Blacra1n.
Oke, bedankt. Ik ben niet afhankelijk van een unlock, want ik zit gewoon bij T-mobile.
  #73  
Oud 28 October 2009, 21:55
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 23
Standaard

Lukt het nu wel of niet de blackra1n jailbreak met serienr : 89740..
Dus vanaf 40 ?

Zit momenteel OTB 3.1 .
Gewoonweg updaten naar 3.1.2 via itunes of toch maar custom firmware?
  #74  
Oud 29 October 2009, 11:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2009
Berichten: 2
Standaard Jailbreaken mogelijk bij nieuwe iPhone?

Beste mensen,

Ik ga morgen mijn iPhone ophalen en ik vraag me af of deze te jailbreaken zal zijn? Geen idee welke firmware erop draait en welke boot, maar ik haal 'm morgen op uit de winkel. het lijkt me dus dat het een nieuwe versie is.

Ik lees dat BlackRain dit kan? Of krijg ik dan issues met die reboot? Dat ik moet rebooten met de iPhone geconnect naar mn pc? Daar zit ik namelijk niet op te wachten...

Er is zoveel informatie en ik heb me wel geprobeerd in te lezen, maar ik ben eventjes door de bomen het bos kwijt.

Bedankt voor jullie hulp!
  #75  
Oud 29 October 2009, 12:28
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Arrow

@jlkiller // bericht verplaatst

Kwestie van proberen, je kunt altijd weer herstellen naar de originele situatie in iTunes
  #76  
Oud 29 October 2009, 14:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Mensen,

Ik probeer mijn iphone 3G te Jailbreaken. Draai firmwire 3.1.2 en heb een abbo via T-mobile. Ik run het blackra1n als admin en sluit overbodige processen van Apple. En houdt de power en home knop in tijdens de power down. Alleen sluit Windows (Vista 32b) blackra1n af omdat deze niet meer reageert. Blackra1n zelf meerdere malen gedownload om te kijken of het daar aan lag. Vervolgens knalt de Iphone in herstelmodus en kan ik het proces wat ik nu al meerdere malen gevolgd heb herhalen. Iemand enig idee waaraan dit zou kunnen liggen?

Peace Sjon
  #77  
Oud 29 October 2009, 14:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 3
Standaard

hallo iedereen

ik heb een groot probleem denk ik,
Ik heb een originele unlucked ihpone in belgie gekocht.
Ik heb met behulp van een custom firmware 3,1,2 (zonder activatie) mijn reeds
jailbroken iphone upgedate via itunes (op mac). Ik had 2,2 firmware op m'n iphone staan.

Na het installeren, herkende hij niet mijn sim kaart, toen heb ik met behulp van een andere telefoon mijn simkaart pin-code vrij gemaakt. Toen zag ik dat itunes mijn iphone wou activeren. Maar nu heb ik geen ontvangst meer, het is alsof ik een ipod heb.

Hoe moet ik dit aanpakken? (ik zie wel dat hij jailbroken is want cydia is genstalleerd)
Moet ik opnieuw een custom firmware gebruiken en opnieuw proberen?

Mvg

frederic
  #78  
Oud 29 October 2009, 14:59
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Deze handleiding volgen kuisekip, jij hebt blackra1n nodig
  #79  
Oud 29 October 2009, 15:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SjondeWolf Bekijk bericht
Mensen,

Ik probeer mijn iphone 3G te Jailbreaken. Draai firmwire 3.1.2 en heb een abbo via T-mobile. Ik run het blackra1n als admin en sluit overbodige processen van Apple. En houdt de power en home knop in tijdens de power down. Alleen sluit Windows (Vista 32b) blackra1n af omdat deze niet meer reageert. Blackra1n zelf meerdere malen gedownload om te kijken of het daar aan lag. Vervolgens knalt de Iphone in herstelmodus en kan ik het proces wat ik nu al meerdere malen gevolgd heb herhalen. Iemand enig idee waaraan dit zou kunnen liggen?

Peace Sjon

Opgelost! Zelfde procedure gevolgd alleen nu via Windows XP. Werkte in 1 keer! Yeeaahh



Sjon

EDIT: Krijg alleen nu een time out melding van Itunes als ik muziek op mijn phoon sleep. Hoe dit te fixen?

Laatst gewijzigd door SjondeWolf; 29 October 2009 om 15:13.
  #80  
Oud 29 October 2009, 15:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2009
Locatie: Denderhoutem
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
JA, zou niet weten waarom niet
Als je modem firmware 05.11.07 hebt, kan je die dus met blackra1n jailbreaken.
Maar als je reboot? Dan ben je alles weer kwijt? Of is dit probleem intussen opgelost met RC2?
Alvast bedankt voor je antwoord!
Groeten
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
UPDATED! Purplera1n RC2 TUTORIAL iPhone 3GS Jailbreak Maestroo Archief 2 22 April 2010 11:13
blackra1n RC1 vervangen door RC2 dungeon Archief 1 1 November 2009 15:43
Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) nanana Jailbreak 756 25 October 2009 20:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.