Het is fout gegaan

Het is fout gegaan discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Een paar minuten geleden heb ik hier een tpoic geplaatst voor het jailbreaken van 3.1.2 IK had zelf een gejailbreakte iphone 3g met firmware ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 October 2009, 16:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard Het is fout gegaan

Hallo,

Een paar minuten geleden heb ik hier een tpoic geplaatst voor het jailbreaken van 3.1.2

IK had zelf een gejailbreakte iphone 3g met firmware 3.0.1

Ik heb via herstellen + shift iets geprobeerd, maar dat is dus fout gegaan. Ik heb nu wel een leuke versie 3.1.2 erop, maar geen jailbreak of unlock.

Ik gebruik nu blackra1n om iets te jailbreaken, maar die zegt op een gegeven moment de hele tijd door "running" maar doet daarna niks meer. Op mn iphone heb ik constant een schermpje om aan itunes te connected.

HOE MOET IK DIT OPLOSSEN !!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2009, 16:42
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Blackra1n gaat niet zo eenvoudig op een iPhone 3G. Dat zal je dus moeten blijven proberen, vroeg of laat werkt het wel.
Wat je kan doen als Blackra1n op 'running' blijft hangen is een tweede sessie van Blackra1n openen terwijl de eerste blijft openstaan. Of je iPhone loskoppelen en daarna weer koppelen. Dan wil het wel eens lukken.

In dit topic vind je trouwens alles ivm Blackra1n.
  #3  
Oud 21 October 2009, 16:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

eindelijk werkte het.... hoe kan ik nu trouwens mijn iPhone unlocken ??
  #4  
Oud 21 October 2009, 16:44
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Niet meer, je hebt je iPhone gepdate naar firmware 3.1.2 waardoor ook je baseband is gepdate naar versie 05.11.07. Deze is momenteel (nog) niet te unlocken.
  #5  
Oud 21 October 2009, 16:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

Ok, hij deed alles wat er werd gezegd. Maar als ik hem na het jailbreaken weer opstart, kan hij alleen maar emergicy calls maken.

Hoe los ik dit op

ik heb btw niet geupdate, maar herstel + shift gedaan

Laatst gewijzigd door iMario; 21 October 2009 om 17:13. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #6  
Oud 21 October 2009, 16:48
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zorphion Bekijk bericht
Ok, hij deed alles wat er werd gezegd. Maar als ik hem na het jailbreaken weer opstart, kan hij alleen maar emergicy calls maken.

Hoe los ik dit op
Waarschijnlijk je pin nog niet ingevoerd.

Pin invoeren -> loskoppelen -> koppelen.
  #7  
Oud 21 October 2009, 16:49
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Bekijk dan even je basebandversie onder Instellingen. Is het 05.11.07, dan kan je iPhone niet unlockt worden.
  #8  
Oud 21 October 2009, 16:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

hij komt gewoon niet meer verder dan emergynci calll... met daarachter een afbeelding van een stekker en itunes icon!
  #9  
Oud 21 October 2009, 17:00
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Even een harde reset, blackra1in heeft dit gedaan

Maar dan nog snap ik het niet, heb je nou eerst een custom firmware gedaan en daarna blackra1n ??

Dat is niet goed
__________________

  #10  
Oud 21 October 2009, 17:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

hoe kan ik dit nu goed oplossen.
  #11  
Oud 21 October 2009, 17:08
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Wat zie je op je scherm zelf? Alleen maar mogelijkheid tot emergency nummer intoetsen? Dus geen pijltje of dergelijke meer?
  #12  
Oud 21 October 2009, 17:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

Ok hier komt wat ik heb gedaan:

Eerst heb ik een Firmware met ie gedownload. (3.1.2). Vervolgens in iTunes herstel + shift, firmware geladen en vervolgens installeerde hij dat.

Vevolgens kreeg ik een scherm met dit:



Vervolgens ging ik met blackrain jailbreaken. Na een aantal keer jailbreakte hij en starte hij opniew op, maar toen kreeg ik weer dit scherm:



Hoe kan ik dit nu oplossen?
  #13  
Oud 21 October 2009, 17:10
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Berichten: 27
Standaard

Leg eens eerst uit wat je precies hebt gedaan.

Wat ik begrijp: je had een JB iPhone 3.0, vervolgens via herstellen de nieuwe versie erop gezet.

Je hebt nu dus een iPhone met firmware 3.1.2 zonder JB. Om deze versie weer te jailbreaken moet je Blackra1n gebruiken. Dat heb je gedaan.

Je kan alleen emergency calls maken totdat je je iPhone hebt verbonden met iTunes, heb je dit gedaan?

en zoals WDS001 al zei:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Bekijk dan even je basebandversie onder Instellingen. Is het 05.11.07, dan kan je iPhone niet unlockt worden.

*EDIT*
Je was al eerder.

Je zult eerst een officiele simkaart moeten invoeren om verder te kunnen gaan.
  #14  
Oud 21 October 2009, 17:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

vraag staat hier al boven
  #15  
Oud 21 October 2009, 17:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

Ik kan ook emerginy calls maken zonder itunes, alleen daar blijft het ook bij. Het zou fijn zijn als de iphone meer kan.

en als ik hem aansluit op itunes, dan zegt itunes dat de simkaart die er in zit, niet wordt ondersteund.

Laatst gewijzigd door iMario; 21 October 2009 om 17:16. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #16  
Oud 21 October 2009, 17:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Berichten: 27
Standaard

Dat is omdat je geen officiele simkaart gebruikt. Is je iPhone nederlands, dan moet er een T-mobile simkaart in. Je kunt je vodafone/KPN/Hi/... pas gebruiken als de iphone unlocked is.
  #17  
Oud 21 October 2009, 17:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

dat weet ik, maar ik heb geen t-mobile kaart, dus hoe moet ik dat doen ?
  #18  
Oud 21 October 2009, 17:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Berichten: 27
Standaard

Je kunt proberen om te downgraden naar 3.0 en dan te unlocken. Maar ik kan niet mer 100% zekerheid zeggen dat dit werkt.
  #19  
Oud 21 October 2009, 17:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 41
Standaard

is er nog een manier om hem op een andere manier te jailbreaken of te downgraden ?
  #20  
Oud 21 October 2009, 17:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Berichten: 27
Standaard

Hoe ik heb gedowngrade van 3.1.2 naar 3.0:
YouTube - How TO DOWNGRADE iPhone or iPodTouch 3.1.2 firmware to 3.0.1/3.0 EASY WAY

En daarna de handleiding op deze site volgen om te unlocken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SMTP fout [Het Net mailaccount] eQuation iPhone algemeen 0 23 April 2009 14:41
iPhone Restore fout gegaan! david007 iPhone algemeen 1 18 January 2009 22:12
Fout bij het unlocken, HELP! Yasin2830 Archief 1 1 January 2009 21:36
Fout bij het testen app macfreaker Ontwikkelen voor iOS 22 14 August 2008 18:05
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20 February 2008 14:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.