Statusbalk verdwijnt na het openen van een applicatie.

Statusbalk verdwijnt na het openen van een applicatie. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb sinds gisteren m'n iphone kunnen jailbreaken. Alles gaat goed,alleen heb ik een klein probleem... elke keer als ik een app open en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2010, 23:18
Kenzoo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 12
Standaard Statusbalk verdwijnt na het openen van een applicatie.

Hallo,

ik heb sinds gisteren m'n iphone kunnen jailbreaken.
Alles gaat goed,alleen heb ik een klein probleem... elke keer als ik een app open en deze weer sluit is m'n statusbalk bovenaan verdwenen...

De enige manier om deze terug zichtbaar te krijgen is m'n iPhone ff te locken en te unlocken.. alhoewel het zo ook niet altijd lukt..

Ik heb in winterboard alle intellingen al nagekeken en het is niet zo dat m'n statusbalk automatisch uitgeschakeld wordt ofzo..
Iemand met een gelijkaardig probleem en/of een oplossing ??

THX !!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2010, 07:51
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

Als je hem goed in DFU zet dan moet hij het gewoon doen en natuurlijk custom 3.1.2 gebruiken!
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #3  
Oud 27 January 2010, 08:50
Kenzoo's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 12
Standaard

Moet ik alvorens hem in DFU te zetten een backup maken?
En daarna waarschijnlijk m'n Iphone opnieuw jailbreaken?
Of ben ik als de Iphone in DFU wordt gezet geen data kwijt?
  #4  
Oud 27 January 2010, 09:21
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Vaak is de oplossing bij dit soort problemen om juist niet je backup terug te zetten omdat daar vaak het probleem juist inzit.
Lijkt erop dat de jailbreak niet geheel goed gegaan is maar ik vind het wel erg vreemd.
Herstellen zonder backup terug te zetten zou ik proberen, heb je weer een vers OS op je iPhone waardoor dit niet meer voor moet komen, daarna evt opnieuw jailbreaken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
prijs voor het laten ontwikkelen van een App door een student siardvdbosch Ontwikkelen voor iOS 9 5 May 2011 21:18
Prijs voor het ontwikkelen van een applicatie markvwijnen Ontwikkelen voor iOS 0 12 October 2009 18:41
Raar scherm bij het openen van Itunes SuperJay iTunes 5 9 September 2009 12:31
Flytunes, komt het echt van de grond of is het een Hoax?? Celf Archief 2 23 January 2008 11:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.