Hulp nodig bij downgraden van firmware 3.1.3 naar 3.1.2 - Verzameltopic

Hulp nodig bij downgraden van firmware 3.1.3 naar 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door JPtje Hallo, ik heb ook een probleem met downgradne van 3.1.3 naar 3.1.2 met een iPhone 3GS. Ik heb m'n SHSH ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 February 2010, 21:46
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JPtje Bekijk bericht
Hallo, ik heb ook een probleem met downgradne van 3.1.3 naar 3.1.2 met een iPhone 3GS.

Ik heb m'n SHSH op saurik's server geupload met cydia, een lange tijd geleden.
Ik heb dat stappen plan gebruikt van fear4me's link.

Maar ik krijg een fout: This device isn't eligible for the requested build (3194)


Iemand enig idee hoe ik kan downgraden? Want m'n SHSH staat on file, en ik heb m'n Hosts bestand aangepast, ik heb dit al geprobeert in XP en in OSX maar geen van beiden werken..


iemand enig idee?
Ik krijg exact dezelfde melding.
Ik weet absoluut zeker dat ik via Cydia mijn SHSH file's on file heb staan.
Het aanpassen van de host file heb ik ook gedaan, maar helaas werkt het niet.
Heb een aantal pogingen gedaan onder Windows 7 en XP.
Als iemand een idee heeft; ik hoor het heel graag.
__________________
HTC Shift Windows 7 - Palm Treo 500v WM6 - HTC TyTN II WM6.1 - HTC Touch PRO WM6.1 - Samsung i780 WM6.1 - iPhone 4 16GB
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 7 February 2010, 08:44
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 2
Standaard

die melding kreeg ik dus ook

ik wou een source toevoegen in cydia en toen liep ie vast.
daarna ging ik hem herstellen maar ik wist niet dat ie naar 3.1.3 zou gaan en kan
ie niet meer terug naar 3.1.2

als iemand weet hoe het moet hoor ik het graag

kan iemand mij alstjeblieft helpen ik heb een ipod touch 32GB firmware 3.1.3 maar ik wil hem terug naar 3.1.2 zodat ik hem opnieuw kan JBen

Laatst gewijzigd door King1987; 7 February 2010 om 11:40. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #23  
Oud 7 February 2010, 17:52
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Yes!!! Ik heb het!!!
Mijn iPhone is aan het herstellen as we speak!!

Ik denk dat het kan komen door je router/modem.
Mijn router heeft volgens mij een soort beveiliging voor het aanpassen van de hostfile. Vroeger waren er diverse virussen die bijv. de hostfile aanpasten zodat je niet meer bij Microsoft terecht kwam als je bijv. naar update.microsoft.com toe ging.

Wat ik gedaan heb is mijn PDA met Windows Mobile aan mn PC hangen, vervolgens internet-sharing aanzetten en mijn LAN verbinding disabelen.
Hierna de restore gestart via iTunes en het werkt!!!

Om te kijken of je hostfile "werkt" kan je even via je browser naar gs.apple.com gaan. Kom je op de server van Saurik dan werkt het (je ziet een mapje TTS ofzo) maar kom je op de site van apple dan werkt het niet.
  #24  
Oud 7 February 2010, 18:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Roosendaal
Berichten: 53
Stuur een bericht via MSN naar antgin Send a message via twitter to antgin
Standaard

Oke heb het geprobeerd(mislukt kan geen verbinding maken met server) maar kan je aub wat duidelijker zijn hoe je het geflikt heb
Bijvoorbaat dank
  #25  
Oud 7 February 2010, 18:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2009
Locatie: Kerkrade
Berichten: 5
Standaard automatische update

Ik ben als de dood dat ik dezelfde fout ga maken... Is het mogelijk om de automatische update uit te zetten of moet ik er nu altijd op blijven letten dat ik geen internetverbinding heb?
  #26  
Oud 7 February 2010, 18:59
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antgin Bekijk bericht
Oke heb het geprobeerd(mislukt kan geen verbinding maken met server) maar kan je aub wat duidelijker zijn hoe je het geflikt heb
Bijvoorbaat dank
Je komt op de site van Apple als je naar gs.apple.com gaat, terwijl je wel je hostfile hebt aangepast?
Als dat je probleem is, negeert je router de hostfile. (dat denk ik tenminste)
Je zal dus op een andere manier verbinding moeten maken met het internet, ik heb dat dus gedaan via mijn Windows Mobile PDA.
  #27  
Oud 8 February 2010, 10:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2010
Berichten: 6
Standaard Restoren

Beste mensen

ik zou graag mijn iphone 3GS 16 gb Black
willen restoren dus gewoon even blanco firmware er op zonder naar firmware 3.1.3 te moeten gaan


MC131NF
Modemfirmware 05.11.07
firmware 3.1.2 (7D11)
ID 0000008D7***5CF

maar krijg het maar niet voor elkaar

kan iemand mij misschien helpen

Alvast bedankt
  #28  
Oud 8 February 2010, 11:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Hallo,

ik heb vandeweek mijn iphone 3G geupdate naar 3.1.3, nu is natuurlijk mijn jailbreak eraf. Nu heb ik al meerdere malen geprobeerd via custom firmware mijn iphone terug te zetten naar 3.1.2. Mijn telefoon is orgineel met een T-mobile abbo gekocht. Als ik de firmware terugzet naar 3.1.2 dan vind mijn telefoon geen netwerk, ook het tabje aanbieders is weg bij instellingen. Als ik hem dan unlock met redsn0w, komt het tabje aanbieders er wel te staan maar geeft hij aan netwerklijst kan niet geladen worden en hij blijft op automatisch staan en linksbovenin staat zoeken maar daar blijft het bij. Mijn pincode van de Sim is eraf ik had gelezen dat dit er ook nog mee te maken kon hebben. Echter heb ik ergens gelezen dat het om de modemfirmware gaat die staat bij mij op 05.12.01 en die moet terug naar 4 nog wat als ik het goed heb..

is er een mogelijkheid om mijn iphone weer werkend en bellend te krijgen met een jailbreak op 3.1.2 ? Momenteel heb ik alles weer teruggedraait en staat hij op 3.1.3.

tnx alvast!
  #29  
Oud 8 February 2010, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Beste mensen,

Ik heb nu 3.1 er op staan en wil naar 3.1.2 en niet naar 3.1.3 ivm Tethering etc...
En dat schijnt top te gaan op 3.1.2 De simlock etc.. heb ik niet nodig.
Jailbreak wel uiteraard dat heb ik nu ook en ben ik erg blij mee.

Heeft er iemand een idee hoe dat te kunnen doen ( zonder dat ik alles kwijt raak wat er nu op staat, Appz,Foto's,Etc... )

Itunes zegt nu dat ik alleen maar naar 3.1.3 kan ( maar dat wil ik dus niet )

Tnx alvast voor de hulp!
  #30  
Oud 8 February 2010, 16:38
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door J0HAN85 Bekijk bericht
Yes!!! Ik heb het!!!
Mijn iPhone is aan het herstellen as we speak!!

Ik denk dat het kan komen door je router/modem.
Mijn router heeft volgens mij een soort beveiliging voor het aanpassen van de hostfile. Vroeger waren er diverse virussen die bijv. de hostfile aanpasten zodat je niet meer bij Microsoft terecht kwam als je bijv. naar update.microsoft.com toe ging.

Wat ik gedaan heb is mijn PDA met Windows Mobile aan mn PC hangen, vervolgens internet-sharing aanzetten en mijn LAN verbinding disabelen.
Hierna de restore gestart via iTunes en het werkt!!!

Om te kijken of je hostfile "werkt" kan je even via je browser naar gs.apple.com gaan. Kom je op de server van Saurik dan werkt het (je ziet een mapje TTS ofzo) maar kom je op de site van apple dan werkt het niet.
Dankje, dit werkte voor mij ook!

de fout "This device isn't eligible for the requested build (3194)" is weg!

Ik heb gewoon even via de router van m'n buren connectie gemaakt met de Saurik server, en toen werkte het!
  #31  
Oud 8 February 2010, 17:03
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 May 2009
Locatie: Oss
Berichten: 112
Stuur een bericht via Skype™ naar Dannybevers
Standaard

Ik blijf nu constant krijgen:

De iPhone iPhone kan niet worden hersteld, omdat het firmwarenbestand niet compatibel is.

Ik heb de *.shsh file lokaal staan. Heb de hosts ingesteld. Ik heb tinytss aangezet.

Het blijft niet werken weet iemand een oplossing hiervoor? (iPhone 3GS)
  #32  
Oud 8 February 2010, 19:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: St Oedenrode
Berichten: 3
Standaard

Ik heb nog steeds het probleem met de melding This device isn't egilible....

Wanneer ik naar de site gs.apple.com ga kom ik echter wel terecht op een site met TSS map. Daarnaast heb ik 2x het originele Firmware bestand gedownload van versie 3.1.2 (het is een Iphone 3GS)

Mijn probleem...ik heb onlangs mijn iphone gejailbraked en vervolgens wilde ik Navigon installeren. Hierna bleef hij in de herstelmodus hangen. Er staat nu versie 3.1.2 op dus ik hoef hem volgens mij niet te downgraden...

ik hoor graag van jullie wat ik op dit moment nog fout doe!

Groeten


Geert van Gils
  #33  
Oud 8 February 2010, 20:07
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 48
Standaard

Ik snap er ook niks meer van nu , ik heb de cydia files opgeslagen en heb een downgrade gedaan van 3.1.3 maar 3.1.2 , alleen start het toestel niet normaal op maar krijg ik het Itunes logo , dan zet ik blackra1n aan en start hij wel op alleen vind hij geen netwerk... Iemand enig idee ?
  #34  
Oud 8 February 2010, 20:57
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Ja dat heeft inderdaad gewerkt erg bedankt
  #35  
Oud 8 February 2010, 21:46
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wirehub Bekijk bericht
Ik snap er ook niks meer van nu , ik heb de cydia files opgeslagen en heb een downgrade gedaan van 3.1.3 maar 3.1.2 , alleen start het toestel niet normaal op maar krijg ik het Itunes logo , dan zet ik blackra1n aan en start hij wel op alleen vind hij geen netwerk... Iemand enig idee ?
Ik denk dat dit te maken heeft met de nieuwe baseband.
Blackra1n ziet dat je toestel nog niet is geactiveerd, en probeert dus een hacktivate. Dit lukt niet met de nieuwe baseband.
Ik zou de methode met iREB proberen die in de handleiding wordt genoemd.

Als je 3GS een simlock heeft heb je sowieso een probleem.
De nieuwe baseband is niet te unlocken.

Heb je een 3GS die geen simlock heeft, start hem dan met iREB, activeer de iPhone en voer dan pas een jailbreak uit met blackra1n of redsn0w.
  #36  
Oud 9 February 2010, 01:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2010
Berichten: 4
Post OS 3.1.3. Downgrade OS 3.1.2.

Iphone is automatisch naar 3.1.3 gegaan door Itunes.
Echter heb ik door wat creativiteit het voor elkaar gekregen hem weer naar 3.1.2 down te graden.

YouTube - How To Downgrade 3.1.2/3.1.3 On iPhone and iPod Touch Update!

Nu het probleem de jailbreak is gelukt.


Unluck echter niet heb alles geprobeerd

Iemand TIPS??????????????


  #37  
Oud 9 February 2010, 10:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 7
Standaard downgrade baseband?

Hoi piepeloi,

Ook ik ben dus zo stom geweest (en niet eens per ongeluk) om mijn iPhone 3GS 16g te upgraden na mijn iTunes upgrade.

Ik heb een t-mobile abbo op mijn iPhone dus unlocken hoeft wat mij betreft niet. Na het ontdekken van mijn fout, heb ik het in ieder geval voor elkaar gekregen om mijn iPhone te downgraden van 3.1.3 (7E18) naar 3.1.2 (7D11) Ik heb nu dus weer een schone, non-jailbroken/unlocked iPhone.

Het probleem is echter dat ik zie dan mijn baseband nog wl ge-upgrade is. Namelijk 05.12.01

Is er iemand die weet of ik mijn iPhone dan alsnog kan jailbraken? Of moet ik ook mijn baseband downgraden, en zo ja, hoe doe ik dat dan?

Groetjes
  #38  
Oud 9 February 2010, 11:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DonBompa Bekijk bericht
Hoi piepeloi,

Ook ik ben dus zo stom geweest (en niet eens per ongeluk) om mijn iPhone 3GS 16g te upgraden na mijn iTunes upgrade.

Ik heb een t-mobile abbo op mijn iPhone dus unlocken hoeft wat mij betreft niet. Na het ontdekken van mijn fout, heb ik het in ieder geval voor elkaar gekregen om mijn iPhone te downgraden van 3.1.3 (7E18) naar 3.1.2 (7D11) Ik heb nu dus weer een schone, non-jailbroken/unlocked iPhone.

Het probleem is echter dat ik zie dan mijn baseband nog wl ge-upgrade is. Namelijk 05.12.01

Is er iemand die weet of ik mijn iPhone dan alsnog kan jailbraken? Of moet ik ook mijn baseband downgraden, en zo ja, hoe doe ik dat dan?

Groetjes
SnowBreeze of Pwnage tool gebruiken voor een custom FW en die erop zetten. Downgraden van je baseband lukt niet.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #39  
Oud 9 February 2010, 11:10
J0HAN85's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DonBompa Bekijk bericht
Hoi piepeloi,

Ook ik ben dus zo stom geweest (en niet eens per ongeluk) om mijn iPhone 3GS 16g te upgraden na mijn iTunes upgrade.

Ik heb een t-mobile abbo op mijn iPhone dus unlocken hoeft wat mij betreft niet. Na het ontdekken van mijn fout, heb ik het in ieder geval voor elkaar gekregen om mijn iPhone te downgraden van 3.1.3 (7E18) naar 3.1.2 (7D11) Ik heb nu dus weer een schone, non-jailbroken/unlocked iPhone.

Het probleem is echter dat ik zie dan mijn baseband nog wl ge-upgrade is. Namelijk 05.12.01

Is er iemand die weet of ik mijn iPhone dan alsnog kan jailbraken? Of moet ik ook mijn baseband downgraden, en zo ja, hoe doe ik dat dan?

Groetjes
Baseband is idd niet te downgraden.
Ik zelf zit ook weer op 3.1.2 met de nieuwe baseband, maar ik kon zonder problemen jailbreaken.
Ik zou het gewoon zo houden, en een jailbreak uitvoeren met blackra1n of redsn0w.
  #40  
Oud 9 February 2010, 11:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JPtje Bekijk bericht
Hallo, ik heb ook een probleem met downgradne van 3.1.3 naar 3.1.2 met een iPhone 3GS.

Ik heb m'n SHSH op saurik's server geupload met cydia, een lange tijd geleden.
Ik heb dat stappen plan gebruikt van fear4me's link.

Maar ik krijg een fout: This device isn't eligible for the requested build (3194)


Iemand enig idee hoe ik kan downgraden? Want m'n SHSH staat on file, en ik heb m'n Hosts bestand aangepast, ik heb dit al geprobeert in XP en in OSX maar geen van beiden werken..


iemand enig idee?
De baseband hoef je niet te downgraden en kan volgens mij ook niet. Aangezien je met T-Mobile belt ook geen probleem. JB'en kan dus gewoon.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Hulp nodig bij synchroniseren applicaties van Iphone naar Itunes ibrouw iTunes 3 1 July 2010 20:00
Hulp nodig bij downgrade 3.0 naar 2.2 (of eerder) isezumi Archief 5 29 June 2009 18:42
iPhone: Hulp nodig bij updaten naar 2.1 Dazzle Jailbreak 7 28 September 2008 13:44
hulp nodig: van 1.1.1 via 1.1.2 naar 1.1.3 (mac) dutchy86 Unlock [archief] 8 2 February 2008 00:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.