SHSH file on Saurik server??

SHSH file on Saurik server?? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Zelfde verhaal hier... Ik had alle iPhones in het bedrijf gejailbreaked (3.1.2 met afhankelijk zijnde van Blackrain bij heropstarten). (Alle = een dikke 20 stuks) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 16 March 2010, 08:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Thumbs down

Zelfde verhaal hier...

Ik had alle iPhones in het bedrijf gejailbreaked (3.1.2 met afhankelijk zijnde van Blackrain bij heropstarten). (Alle = een dikke 20 stuks)
Ik heb namelijk een App geschreven om de bezoekersaantallen te zien in onze verschillende parken. Om die App te kunnen installeren, moesten alle iPhone gejailbreaked worden.

Onze Commercieel Directeur had gisteren plots problemen met zijn iPhone en zat thuis, hij kon niet wachten, het is nu nmaal een commercieel directeur en voor ons nu de drukste periode.
Zijn problemen waren : melding van volle schijf, terwijl dit helemaal niet zo was (heb het deze morgen gevonden : logfile van Rock).

Hij heeft zijn iPhone aan iTunes gehangen en natuurlijk de update naar 3.1.3 uitgevoerd

Nu heeft hij :
Versie : 3.1.3 (7E18)
Serienummer : 87003******
Model : MC131NF
Modemfirmware : 05.12.01

Zijn iPhone is nu wel terug volledig werkende, echter jailbreak wss onmogelijk. Ik heb er al een uurke en half aan geprutst, maar het lukt me niet.

Alle iPhones zijn aangekocht bij Mobistar en we zijn dus niet afhankelijk van locked of unlocked.

Ben ik correct ? De jailbreak is ONmogelijk ?

Groeten,
Jochen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 16 March 2010, 09:47
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

De jailbreak zou mogelijk zijn als je de iPhone Downgrade naar 3.1.2, maar Unlock ( simlockvrij ) zal echter nog niet gaan. De baseband ( modemfirmware ) is ge-update naar 05.12.01, hiervoor is nog geen unlock beschikbaar.
  #23  
Oud 16 March 2010, 09:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Koksijde, Belgi
Berichten: 47
Standaard

Ook als wij een lockvrij-phone hebben ?
Hij is aangekocht bij een officile iPhone-provider (Mobistar)

Jochen
  #24  
Oud 16 March 2010, 10:18
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jochenandries Bekijk bericht
Ook als wij een lockvrij-phone hebben ?
Hij is aangekocht bij een officile iPhone-provider (Mobistar)

Jochen
Aangezien je al een iPhone bezit die simlockvrij is, kan je de telefoon alsnog jailbreaken. Je moet hiervoor wel downgraden naar 3.1.2.

Gebruik hiervoor de handleiding : https://forum.iculture.nl/f59/i...e-versies.html

Veel succes
  #25  
Oud 27 April 2010, 22:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 184
Stuur een bericht via MSN naar cwsmdb
Standaard

ik wil de host toevoegen maar tijdens het opslaan van het bestand wordt de toegang geweigerd
  #26  
Oud 27 April 2010, 22:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2010
Locatie: Roosendaal
Berichten: 53
Stuur een bericht via MSN naar antgin Send a message via twitter to antgin
Standaard

Dan moet je de hostfile aanpassen als administrator.
  #27  
Oud 27 April 2010, 23:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 17
Standaard

Heren, ik ben hier echt aan het einde van mijn latijn 3.1.3 met 05.12.01 . De iPhone is nog niet geactiveert. Heb tweedehands overgenomen, vorige eigenaar zegt dat hij wel gejailbreakt is op 3.1.2. Als ik umbrella gebruik en klik op Sauriks server vind hij ook een .shsh bestand voor 3.1.2. Met welke code ik ook het host bestand aanpas, hij blijft errors geven dat het niet eligible is blabla....

Ook custom firmware/Sn0wbreeze werkt niet, 1604 errors blijven komen. Zit op x64 Windows 7 een iREB wil ook maar niet helpen... iemand een ideetje?
  #28  
Oud 27 April 2010, 23:22
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvanarnhem Bekijk bericht
Heren, ik ben hier echt aan het einde van mijn latijn 3.1.3 met 05.12.01 . De iPhone is nog niet geactiveert. Heb tweedehands overgenomen, vorige eigenaar zegt dat hij wel gejailbreakt is op 3.1.2. Als ik umbrella gebruik en klik op Sauriks server vind hij ook een .shsh bestand voor 3.1.2. Met welke code ik ook het host bestand aanpas, hij blijft errors geven dat het niet eligible is blabla....

Ook custom firmware/Sn0wbreeze werkt niet, 1604 errors blijven komen. Zit op x64 Windows 7 een iREB wil ook maar niet helpen... iemand een ideetje?
Je kan het SHSH bestand zelf HOSTEN, daar zijn ook handleidingen voor. Dan hoef je het bestand in system32/ niet te veranderen. Itunes wordt hierdoor nog meer misleid, werkt simpel.
  #29  
Oud 27 April 2010, 23:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 17
Standaard

Ook geprobeerd, met TinyTSS. Dat programma is helemaal een raadsel, het cmd schermpje popt omhoog, maar verdwijnt ook weer als sneeuw voor de zon
  #30  
Oud 27 April 2010, 23:30
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

probeer WINDOWSTOETS + R, daarna CMD en ENTER en vervolgens die commando's invoeren.

Ik zou het mapje tinytss wel plaatsen in ROOT van C:/ zodat het navigeren en opzoeken makkelijker is in MSDOS.
  #31  
Oud 27 April 2010, 23:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 17
Standaard

en welke commando's zijn dat als ik vragen mag? Navigeren naar de map lukt maar hoe open ik dan TinyTSS? (en selecteer is het .shsh bestand, of gaat dat automatisch?)
  #32  
Oud 27 April 2010, 23:51
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

de commando's kan je terugvinden in de readme file. Ik zal ze hieronder plaatsen.

Citaat:
**TinyTSS**
TinyTSS will load your shsh blob and serve it up to iTunes when they try to "Verify the restore".
Options:
-f - file or directory - The shsh file to load OR the saved directory you copied when you saved your 3.0 or 3.0.1 restore files.
-m - enable forced mode - If the shsh blobs you saved are not complete (meaning you have less than the required 20 shsh's) this option
will force TinyTSS to keep going without throwing an exception. The only exception to this is
if you don't have your iBSS. Without that you're screwed anyway.
-q - enable quick mode - If you turn on this switch, TinyTSS will not start the service on port 80. If -f points to a directory,
TinyTSS will try to reconstitute the shsh files and quit.
To get iTunes to use TinyTSS - Simply add:
127.0.0.1 gs.apple.com
to your etc hosts file. Make sure there are no other entries for gs.apple.com. Once you do this, run TinyTSS, verify it came
up correctly and then open iTunes and restore to whatever version ipsw you have shsh blobs for.
  #33  
Oud 27 April 2010, 23:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 17
Standaard

Ok tnx TinyTSS is aan het draaien en geeft aan dat hij 3.1.2 heeft gevonden, maar krijg nog steeds dat de firmwareversie niet geschikt is voor het apparaat. Ook heb ik een keertje error 3014 gehad, in DFU mode....
  #34  
Oud 27 April 2010, 23:57
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

Je iPhone moet zowiezo in de DFU mode zitten d8 ik.

Heb je wel de ect/host file aangepast, je moet dus : 127.0.0.1 gs.apple.com
toevoegen.

Open je notepad als ADMINISTRATOR ( RECHTERMUISKNOP, UITVOEREN ALS )
  #35  
Oud 27 April 2010, 23:57
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

127.0.0.1 = je LOKALHOST
  #36  
Oud 28 April 2010, 00:03
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

Je kan testen of het wel goed gegaan is met het host bestand.

Dit kan je doen door in CMD te PINGEN naar gs.apple.com

de vermelde IP ADRES moet je LOKALHOST zijn, en niet 17.151.36.30

zie anders de bijlage
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Ping apple.jpg‎ (79,9 KB, 44x gelezen)
  #37  
Oud 28 April 2010, 08:03
onair's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvanarnhem Bekijk bericht
Ok tnx TinyTSS is aan het draaien en geeft aan dat hij 3.1.2 heeft gevonden, maar krijg nog steeds dat de firmwareversie niet geschikt is voor het apparaat. Ook heb ik een keertje error 3014 gehad, in DFU mode....
Hoi, ik heb precies het zelfde probleem mee gemaakt telkens error 1604.
Mijn oplossing was mijn computer formatteren en itunes op nieuw instaleren en hij deed het zonder probleem of errors.
Het heeft iets te maken met de cats in itunes.
Zoek ander maar eens in Google naar Phone error 1604.

Laatst gewijzigd door Bomans; 28 April 2010 om 10:31.
  #38  
Oud 28 April 2010, 10:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 63
Standaard

Als je die host file wil veranderen in vista / windows 7 / of xp moet je um gewoon in veilige modes zetten, dan kan je um gewoon opslaan.

Laatst gewijzigd door Bomans; 28 April 2010 om 10:30.
  #39  
Oud 29 April 2010, 09:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 17
Standaard

Het is me gelukt Dank allen. Hieronder wat ik precies heb gedaan (weet niet of alle stappen per se nodig zijn, maar zo werkte het voor mij

1. Via Umbrella SHSH halen, in de map plaatsen van umbrella.
2. Itunes afsluiten, hosts veranderen : 127.0.0.1 gs.apple.com
3. cmd: ipconfig /flushdns
4. in cmd: cd naar de map van ubrella: tinytss -f (naam van shsh bestand).shsh
5. cmd ping gs.apple.com, vervolgens ipconfig /flushdns
6. Itunes openen, shift + restore naar 3.1.2 --> error 1015. Laten staan, PWNage tool en booten maar Nu staat hij bij mij op 3.1.2, met blackra1n gehacktivate en jailbroken
  #40  
Oud 2 September 2010, 15:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2010
Berichten: 12
Standaard Iphone 3GS met 4.0.2 naar 4.0.1

Hallo,

Mijn iphone crashte gisteravond waardoor ik hem moest herstellen. Aangezien hij gejailbraekt was ging ik ervan uit dat het dus geen probleem was. Ik heb de handtekening opgeslagen toen ik hem jailbreakte op 4.0.1.

Nu krijg ik hem toch niet meer gedowngrade. HELP!! Wat nu te doen.
Ik heb alles afgezocht en ook alle handleidingen gelezen.
Ik loop al vast met die HOST, dat mag ik namelijk niet veranderen geeft de comp aan. Opnieuw erop zetten heb ik geprobeert ook via het programma van saurik die hulp of zoiets. Ook dat lukte niet.
En hoe haal je die blobs of shsh's of zoiets van saurik naar umbrella??
Heb ik nu pech of doe ik iets ontzettend fout??

Groetjes Sanne
Reageren

Labels
downgrade, jailbreak, saurik, shsh, umbrella


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia repo van Saurik kan niet updaten, Packages.gz file ontbreekt?? koekjedebij Jailbreak apps en thema's 21 27 May 2011 18:56
Shsh files verdwenen van server saurik? pieterwillems iPhone algemeen 2 26 August 2010 13:41
Save je SHSH file van je iPad Yzord iPad algemeen 15 11 May 2010 16:57
iPhone: SHSH file opgeslagen op de computer marcelca Jailbreak 4 8 March 2010 16:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:00.