3GS blijft in recovery mode

3GS blijft in recovery mode discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, Na 8 uur proberen toch maar een vraag. Ik heb mijn Iphone 3GS gejailbreaked met Blackra1n. Alles ging goed totdat ik de instellingen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 February 2010, 17:54
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Question 3GS blijft in recovery mode

Hoi allemaal,

Na 8 uur proberen toch maar een vraag. Ik heb mijn Iphone 3GS gejailbreaked met Blackra1n. Alles ging goed totdat ik de instellingen van de telefoon wilde herstellen. Op dat moment liep de telefoon vast en kan hij niet meer opstarten. Hij blijft in recovery mode. De Iphoke is nieuw dus werkte alleen met een tethered-jailbreak. Wanneer ik Blackra1n gebruik om de telefoon te starten blijft het plaatje van Blackra1n hangen.

Ik heb geprobeerd om een custom FW te installeren in DFU en recovery mode maar geen succes.

Een originele FW terug zetten wil niet omdat Apple dan ene melding geeft dat dat niet kan. Ik had via Cydia wel de SHSH files opgeslagen maar ondanks dat ik de host file heb aangepast werkt het niet.

Hebben jullie nog ideen wat ik zou kunnen doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2010, 18:40
Guest
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Dit zou je met iReb moeten kunnen fixen. Die heeft een optie 'fix recovery mode loop'.



Als je je SHSH blobs hebt, kun je wel via itunes officiele 3.1.2 erop zetten, alleen moet je dan je windows hosts file even aanpassen zodat ie het niet aan 'de echte' gs.apple.com vraagt. Als je even zoekt op 'hosts' en 'gs.apple.com' op dit forum, vind je het wel.

Je hebt overigens je SHSH blobs dus nog wel, dus kun je ook veilig 3.1.3 erop zetten. Dat moet van apple mogen.

Dus gewoon op de 'hestellen' knop duwen zonder shift of wat dan ook.

Daarna zul je moeten downgraden naar 3.1.2 volgens de howto's, tenminste, wel als je 'm weer wilt jailbreaken.

Laatst gewijzigd door garbage; 20 February 2010 om 18:42.
  #3  
Oud 20 February 2010, 18:57
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guest Bekijk bericht
Dit zou je met iReb moeten kunnen fixen. Die heeft een optie 'fix recovery mode loop'.



Als je je SHSH blobs hebt, kun je wel via itunes officiele 3.1.2 erop zetten, alleen moet je dan je windows hosts file even aanpassen zodat ie het niet aan 'de echte' gs.apple.com vraagt. Als je even zoekt op 'hosts' en 'gs.apple.com' op dit forum, vind je het wel.

Je hebt overigens je SHSH blobs dus nog wel, dus kun je ook veilig 3.1.3 erop zetten. Dat moet van apple mogen.

Dus gewoon op de 'hestellen' knop duwen zonder shift of wat dan ook.

Daarna zul je moeten downgraden naar 3.1.2 volgens de howto's, tenminste, wel als je 'm weer wilt jailbreaken.
Ik heb die SHSH blobs wel maar als ik wil updaten terwijl ik de host heb aangepast dan krijg ik toch de melding dat dit niet mag.

Upgraden naar 3.1.3. is geen optie omdat ik een KPN kaart wil gebruiken.

Ik heb het met Ireb ook geprobeerd maar dan blijft de recovery mode komen. Moet ik daar nog iets speciaals doen?
  #4  
Oud 20 February 2010, 19:15
Guest
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je je hosts file wel goed aangepast? Daarna ook ipconfig /flushdns gedaan?

Welke windows versie draai je?

Let er op dat bv. anti-virus programma's als mcafee ook je hosts file beveiligen, het kan zijn dat je even in je virusscanner oid moet aangeven dat je ermee accoord bent dat de hostsfile veranderd is.

Let er ook op dat het opslaan van de hosts file echt goed gaat. Op een standaard vista gaat dat niet, dan moet je notepad als administrator draaien.

iReb weet ik verder niet.

Als laatste.. je hebt de shsh files wel, maar staan die ook wel op sauriks? of heb je ze lokaal?
  #5  
Oud 20 February 2010, 19:24
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guest Bekijk bericht
Heb je je hosts file wel goed aangepast? Daarna ook ipconfig /flushdns gedaan?

Welke windows versie draai je?

Let er op dat bv. anti-virus programma's als mcafee ook je hosts file beveiligen, het kan zijn dat je even in je virusscanner oid moet aangeven dat je ermee accoord bent dat de hostsfile veranderd is.

Let er ook op dat het opslaan van de hosts file echt goed gaat. Op een standaard vista gaat dat niet, dan moet je notepad als administrator draaien.

iReb weet ik verder niet.

Als laatste.. je hebt de shsh files wel, maar staan die ook wel op sauriks? of heb je ze lokaal?
Ik heb het geprobeerd met windows Xp en een Mac. Als ik gs.apple.com in mn browser intyp krijg ik: een TSS mapje. Dus dat lijkt goed te zijn.

Ik heb alleen in Cydia gisteravond 'Make my life easier' knop gedaan dus ik neme aan dat ze bij saurik staan. Ik heb ze zelf niet opgeslagen lokaal.
  #6  
Oud 20 February 2010, 20:36
Guest
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan weet ik het iig niet.. mss iemand anders..

een officiele 3.1.3 moet natuurlijk altijd kunnen, maar ja, dat wil je niet.

Bedenk je overigens wel, als je naar een officiele toe wil, kun je nog de wijziging uit de hostsfile weghalen. Dan mag ie namelijk wel gewoon bij Apple kijken.
  #7  
Oud 20 February 2010, 20:52
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guest Bekijk bericht
Dan weet ik het iig niet.. mss iemand anders..

een officiele 3.1.3 moet natuurlijk altijd kunnen, maar ja, dat wil je niet.

Bedenk je overigens wel, als je naar een officiele toe wil, kun je nog de wijziging uit de hostsfile weghalen. Dan mag ie namelijk wel gewoon bij Apple kijken.
Klopt. Ik denk dus dat die SHSH blobs niet op Sauriks server staan. Ik heb die knop in Cydia 100 % zeker gebruikt. Zou het kunnen zijn dat het even duurt voordat ze actief op Sauriks server zijn?
  #8  
Oud 21 February 2010, 04:04
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

probeer de HOME + POWER knop 15 seconden ingedrukt te houden daarna laat je de HOME knop los en houd de POWER voor 2 seconden ingedrukt.

misschien helpt het, anders moet je op zoek naar iRecovery. Dit kan helpen om uit de recovery mode te komen.

Ik had precies dezelfde probleem, ben helaas toen niet tot een oplossing gekomen.
  #9  
Oud 21 February 2010, 13:00
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Almo Bekijk bericht
probeer de HOME + POWER knop 15 seconden ingedrukt te houden daarna laat je de HOME knop los en houd de POWER voor 2 seconden ingedrukt.

misschien helpt het, anders moet je op zoek naar iRecovery. Dit kan helpen om uit de recovery mode te komen.

Ik had precies dezelfde probleem, ben helaas toen niet tot een oplossing gekomen.
Ook dit heb ik geprobeerd. Maar de bestaande FW die er nu opstaat is gecrasht dus ik moet hoe dan ook eerst herstellen. Maar de Custom FW werkt niet omdat ik 16xx meldingen krijg. Ireb werkt daarbij niet voor de 3GS met nieuwe bootrom.

Ondanks dat ik de SHSH blobs in Cydia heb kan ik helaas niet naar de originele 3.1.2 toe
  #10  
Oud 21 February 2010, 13:10
Almo's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: Zuid - Holland
Berichten: 118
Standaard

Heb je al geprobeerd met reds0w 0.9.4 te jailbreaken om zo uit de recovery mode te komen.

Probeer TETHERED BOOT aan te vinken
  #11  
Oud 21 February 2010, 13:35
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Almo Bekijk bericht
Heb je al geprobeerd met reds0w 0.9.4 te jailbreaken om zo uit de recovery mode te komen.

Probeer TETHERED BOOT aan te vinken
Helaas. Dat werkt ook niet. Ik zie dan wel dat hij iets doet wat dat rondje (laadtekentje) verschijnt wel op het scherm maar loopt vast. Iemand nog een idee?

Laatst gewijzigd door jurrian; 21 February 2010 om 13:50.
  #12  
Oud 22 February 2010, 22:49
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 969
Standaard

vaker proberen aan en uit te zetten blijven proberen om hem in recovery mode te krijgen dan wel in dfu mode zodat je weet kunt restoren naar 3.1.2 heb dit probleem ook gehad heb echt een uur zitten klooien met de iphone uiteindelijk toch gelukt om hem in dfu te krijgen
  #13  
Oud 22 February 2010, 23:30
Guest
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

knip nev mind niet goed gelezen.
  #14  
Oud 23 February 2010, 08:54
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door trimix Bekijk bericht
vaker proberen aan en uit te zetten blijven proberen om hem in recovery mode te krijgen dan wel in dfu mode zodat je weet kunt restoren naar 3.1.2 heb dit probleem ook gehad heb echt een uur zitten klooien met de iphone uiteindelijk toch gelukt om hem in dfu te krijgen
Ik kan de Iphone ook prima in DFU krijgen. Ik kan alleen geen Custom FW installeren vanwege de 16xx meldingen. En aangezien ik een 3GS heb met een nieuwe bootrom werkt Ireb ook niet om dat tegen te gaan.
Reageren

Labels
3gs, blackra1n, recovery, vast


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS blijft in Recovery mode light iPhone algemeen 8 27 December 2010 13:36
iPhone: iPhone 3GS blijft in recovery mode sjorriss Jailbreak 18 16 October 2010 17:06
iPhone blijft in recovery mode Levitas Archief 2 27 January 2010 13:01
iphone blijft in recovery mode ramin iPhone algemeen 3 12 September 2008 22:50
iPhone 1e gen.: help! iphone blijft in recovery mode DaveyY Unlock 12 16 August 2008 20:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:30.