Downgrade iPhone 3Gs firmware 3.1.3 to 3.1.2 zowel voor nieuw als oude bootrom

Downgrade iPhone 3Gs firmware 3.1.3 to 3.1.2 zowel voor nieuw als oude bootrom discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ja maar je kan van de 3GS de baseband nog niet downgraden dit is overigens als meerdere keren uitgelegd dus doe je ding en lees...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 2 April 2010, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: 5206.023'N 004 15.818'E
Berichten: 38
Standaard

ja maar je kan van de 3GS de baseband nog niet downgraden dit is overigens als meerdere keren uitgelegd dus doe je ding en lees
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 3 April 2010, 01:35
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Phyzx Bekijk bericht
3.1.3 kan wel gedowngrade worden naar 3.2.1 om zodoende de telefoon de jaibreaken?
3.1.3 kan wel terug gezet worden, maar wat ik al zei:
Die Modemfirmware(Baseband) van 3.1.3 blijft staan.

Dus als je dan 3.1.2 erop hebt, omdat je die weer terug hersteld heb van 3.1.3, Dan heb je geen bereik.
Ik heb daarmee ook zitten *****n afgelopen week voor een vriend van me..
maar elke keer al kwam hij terug van 3.1.3 naar 3.1.2 had hij geen berijk omdat die Modenfirmware(Baseband) blijft staan van 3.1.3 en klopen de verhoudingen niet meer,,
en kan je dus niet bellen etc, en heb je er dus niets aan.

Mensen 3.1.3, die hun Iphone willen unlocken omdat ze geen t-Mobile hebben, zullen geduld moeten hebben, en tot die tijd hebben ze een hele dure Ipod Touch!

Laatst gewijzigd door Erickvergara; 3 April 2010 om 01:39.
  #223  
Oud 3 April 2010, 02:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: 5206.023'N 004 15.818'E
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Erickvergara Bekijk bericht
3.1.3 kan wel terug gezet worden, maar wat ik al zei:
Die Modemfirmware(Baseband) van 3.1.3 blijft staan.

Dus als je dan 3.1.2 erop hebt, omdat je die weer terug hersteld heb van 3.1.3, Dan heb je geen bereik.
Ik heb daarmee ook zitten *****n afgelopen week voor een vriend van me..
maar elke keer al kwam hij terug van 3.1.3 naar 3.1.2 had hij geen berijk omdat die Modenfirmware(Baseband) blijft staan van 3.1.3 en klopen de verhoudingen niet meer,,
en kan je dus niet bellen etc, en
heb je er dus niets aan Mensen 3.1.3, die hun Iphone willen unlocken omdat ze geen t-Mobile hebben, zullen geduld moeten
hebben, en tot die tijd hebben ze een hele dure Ipod
Touch!
ik heb 3.1.3 met JB en ik zit bij kpn en kan gewoon bellen/smsen en 3G dus blijkbaar kan het wel gewoon blijven zoeken en lezen en niet betalen voor zooi dat niet
werkt als je dat lukt dan pas weet je waar je het over hebt !
  #224  
Oud 3 April 2010, 09:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Locatie: Assen
Berichten: 2
Send a message via twitter to phboersm
Standaard Vraag

Ik heb een nagelnieuwe, iPhone 3gs 32Gb
Draai thuis op mac, al die beschrijvingen gaan uit van Windows.
Kan ik hem nu wel of niet jailbraiken?

Is er iemand uit de buurt van Assen, die mij kan helpen.


Groet Perry
  #225  
Oud 3 April 2010, 10:41
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: ergens in vlaanderen/want hou nie van Belgi
Berichten: 44
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door phboersm Bekijk bericht
Ik heb een nagelnieuwe, iPhone 3gs 32Gb
Draai thuis op mac, al die beschrijvingen gaan uit van Windows.
Kan ik hem nu wel of niet jailbraiken?

Is er iemand uit de buurt van Assen, die mij kan helpen.


Groet Perry
neen deze kan je niet downgrade

ik zou zeggen nog efkes wachten
en je geduld zal beloont worden

ik heb de mijne ook gekocht op 3.1.3
en heb al alles geprobeerd
en niets lukt
wel 1ding dat ik mijn tijd verpruts
  #226  
Oud 3 April 2010, 11:31
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 108Cotrcie Bekijk bericht
ik heb 3.1.3 met JB en ik zit bij kpn en kan gewoon bellen/smsen en 3G dus blijkbaar kan het wel gewoon blijven zoeken en lezen en niet betalen voor zooi dat niet
werkt als je dat lukt dan pas weet je waar je het over hebt !
Dan zou ik heel graag willen weten hoe jij je Baseband gedowngrade heb!
  #227  
Oud 3 April 2010, 12:40
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

bedankt voor de handleiding, alles ging heel soepel en t werkt
__________________
life is awesome
  #228  
Oud 3 April 2010, 15:46
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 110
Send a message via twitter to heijdemann
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tracker Bekijk bericht
het enige waar ik vast loop is bij dat ipsw.zip file. in de video lijkt het alsof itunes dat zelf uitpakt, maar bij mij doet tie dat niet. dus moet ik zelf dat file veranderen. uitpakken heeft geen enkele zin, omdat er dan een kreet is over codes en zo. dus hoe kan ik dat zip wegkrijgen en het zo krijgen dat itunes het oppakken kan.
als ik probeer met porperties en dan de name veranderen gebeurt er niks. sterker, het laat zien dat het een zip is, maar dat .zip weghalen lukt mij niet.
Had het zelfde probleem bij de uitleg is men vergeten te vermelden dat je de zip file met 3.1.2 moet hernoemem *.zip wordt *.ipsw dan herkend de IP pas dit file. Heb tig keer de zelfde uitleg gezien maar er stond nergens bij dat je de gedownloade file de extensie moet veranderen van zip naar ipsw. Gelukkig bracht Mod King mij in de goede richting.
Ben blij en danlbaar dat er zoveel info staat op dit board maar guys doe het step by step a.u.b. anders kan je dagen zoeken en proberen voor iets lukt.
  #229  
Oud 3 April 2010, 16:13
tracker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Locatie: Zwitserland
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door heijdemann Bekijk bericht
Had het zelfde probleem bij de uitleg is men vergeten te vermelden dat je de zip file met 3.1.2 moet hernoemem *.zip wordt *.ipsw dan herkend de IP pas dit file. Heb tig keer de zelfde uitleg gezien maar er stond nergens bij dat je de gedownloade file de extensie moet veranderen van zip naar ipsw. Gelukkig bracht Mod King mij in de goede richting.
Ben blij en danlbaar dat er zoveel info staat op dit board maar guys doe het step by step a.u.b. anders kan je dagen zoeken en proberen voor iets lukt.
tnx, maar ik er al achter. ik had het via safari gedownload. dat is geen winnaar, omdat het niet mogelijk was om de extentie te veranderen. waarom? no idea. ik heb eht toen met de explorer gedaan en hopla, no problemo. ik heb inmiddels mijn jailbreak weer terug. ik oet erbij zeggen dat itunes 9 een drama is en ik zker niet een volgende opdate ga installeren. ik laat het zoasl het is. er is vrijwel geen toegevoegde waarde aan een nieuwe versie. trouwens heb ik al gelezen dat heel veel gebruikers ineens problemen ondervinden met itunes.
__________________
Heb ik nu een appel of een apple.
富蘭久 伴 多 告, 伴 久 富
  #230  
Oud 3 April 2010, 18:06
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Locatie: Assen
Berichten: 2
Send a message via twitter to phboersm
Standaard waar heb je die handleiding staan dan????

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OOOH Bekijk bericht
bedankt voor de handleiding, alles ging heel soepel en t werkt

waar heb je die handleiding staan dan????
  #231  
Oud 4 April 2010, 11:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 15
Standaard Herkent me Simkaart niet, denk

Hallo,

Ik heb deze stappen gevolgd en tot nu toe dacht ik dat alles goed ging.
Todat ik me simkaart instook, hij vroeg naar me wachtwoord van me simkaart maar daarna gebeurt er niks. hij blijft zeggen Netwerk niet beschikbaar.
Me Basecand staat nu op volgens Info : 05.12.01.
Enig idee waarom hij toch niet werkt?
Of gaat dit nooit zo werken

ik kan verder echt alles, app installeren, muziek downloaden, Wi-Fi werkt ook, Bluetooth ook.
Alleen me GSM gedeelte niet.
Kan ook nog is syc doen met iphone.

gr
lmdiablo
  #232  
Oud 4 April 2010, 13:54
aer0101's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: kortrijk
Berichten: 172
Standaard

Dus als ik het goed versta kan ik mijn iPhone 3GS, gisteren gekocht met een 3.1.3 en een modemfirmwire 05.12.01 nog niet jailbreaken?
__________________
Iphone 5 64GB 6.0
  #233  
Oud 4 April 2010, 13:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 96
Standaard

inderdaad.
  #234  
Oud 5 April 2010, 14:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aer0101 Bekijk bericht
Dus als ik het goed versta kan ik mijn iPhone 3GS, gisteren gekocht met een 3.1.3 en een modemfirmwire 05.12.01 nog niet jailbreaken?
Jailbreaken gaat wel, simlock vrij maken gaat niet.
  #235  
Oud 5 April 2010, 16:17
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door phoenix83 Bekijk bericht
Jailbreaken gaat wel, simlock vrij maken gaat niet.
Nee, dit klopt niet. Hij zal eerst jailbroken moeten zijn geweest, met Cydia de SHSH's bestanden hebben opgeslagen, enz. En als ik dit zo lees heeft hij het toestel met 3.1.3 gekocht en moet ie dus nu geduld hebben. Jailbreaken kan hij dus ook nog NIET !
  #236  
Oud 5 April 2010, 18:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2009
Berichten: 31
Standaard

ow, ik keek zowieso scheel, het ging om een 3GS en geen 3G.
Mijn 3g was ook per ongeluk geupdate naar 3.1.3, basband 5.12.01 bootloader 05.09, maar deze heb ik dus wel succesvol kunnen jailbreaken.
mijn excuses voor het scheelkijken
  #237  
Oud 5 April 2010, 20:38
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 1
Standaard

Maar hopen dat de nieuwe iPhone snel te jailbreaken is, anders zit ik 4 maanden met een dure ipod
  #238  
Oud 5 April 2010, 21:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 3
Standaard Dit werk echt!!

Hallo mensen,

Ik heb het geprobeerd en het werkt!!!
Ik had zelf ook de (onkraakbare) versie, maar met de gebruiksaanwijzing zoals hier gegevens werkt alles weer zoals daarvoor (jailbroken)
  #239  
Oud 6 April 2010, 10:07
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2009
Berichten: 4
Standaard

bedankt werkte goed bij mij
  #240  
Oud 6 April 2010, 19:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: NL
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jurriaan665 Bekijk bericht
Hallo mensen,

Ik heb het geprobeerd en het werkt!!!
Ik had zelf ook de (onkraakbare) versie, maar met de gebruiksaanwijzing zoals hier gegevens werkt alles weer zoals daarvoor (jailbroken)
Post je iphone 3Gs gegevens even als je wil, dus;
- Originele FW waaruit je hebt gejailbreakt (3.1.2, 3.1.3?)
- MC model?
- Bootrom?
- Baseband?

Dank je, anders geloof ik hier niet veel van...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 4.3.3 al untethered voor 3GS met oude bootrom? XIII Jailbreak 23 6 May 2011 12:33
iOS 4.3.2 al untethered voor 3GS met oude bootrom? XIII Jailbreak 29 19 April 2011 07:33
iPhone: Jailbreak Iphone 3GS oude bootrom Darksite Jailbreak 1 30 January 2011 17:18
iPhone: jailbreak iPhone 3gs 4.0.1 oude bootrom Pelle4495 Jailbreak 7 30 July 2010 11:10
iPhone: Iphone 3gs new bootrom downgrade 4.0 to 3.1.3 Gnoompje Jailbreak 6 26 June 2010 08:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:42.