Kan ik de herstel reservekopie op een andere iPhone zetten?

Kan ik de herstel reservekopie op een andere iPhone zetten? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone 3GS, met versie 3.0.1. Deze is gejailbreaked en maakt elke keer een herstel kopie als ik hem aansluit op iTunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 April 2010, 00:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 26
Standaard Kan ik de herstel reservekopie op een andere iPhone zetten?

Hallo,

Ik heb een iPhone 3GS, met versie 3.0.1.
Deze is gejailbreaked en maakt elke keer een herstel kopie als ik hem aansluit op iTunes.

Ik heb ook een 3GS, ook 16gb, maar versie 3.1.3

Kan ik de herstelkopie van de 3.0.1, op te 3.1.3 zetten?

In iTunes krijg ik die keuze, maar gaat datgoed? En heb ik dan feitelijk de eerste iPhone "gekloond"?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 April 2010, 02:51
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Yep gaat goed als de iPhones maar exact dezelfde naam hebben, je kloont niets je voorziet gewoon 2 iPhones van dezelfde reservekopie
  #3  
Oud 30 April 2010, 10:52
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 26
Standaard

dus dan is mijn nieuwe iphone ook gejailbreaked?
  #4  
Oud 30 April 2010, 11:23
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

neen, dat moet je opnieuw doen.
  #5  
Oud 30 April 2010, 11:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2010
Berichten: 22
Standaard

Tuurlijk gaat dat niet, je kan namelijk niet downgraden vanuit 3.1.3 dat houdt iTunes tegen.. En daarbij kun je denk ik ook niet een reserve kopie van een andere iPhone op de jouwe zetten, zijn verschillende IMEI nummers.
  #6  
Oud 6 May 2010, 05:20
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anahari Bekijk bericht
Tuurlijk gaat dat niet, je kan namelijk niet downgraden vanuit 3.1.3 dat houdt iTunes tegen.. En daarbij kun je denk ik ook niet een reserve kopie van een andere iPhone op de jouwe zetten, zijn verschillende IMEI nummers.
Dat van die imei-nummers heeft er niets mee te maken en ik had het antwoord daarop al gegeven, kwestie van weten
Downgraden naar 3.1.2. gaat prima je moet alleen even de exacte stappen weten die je hier op het forum kan vinden
  #7  
Oud 6 May 2010, 07:15
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anahari Bekijk bericht
Tuurlijk gaat dat niet, je kan namelijk niet downgraden vanuit 3.1.3 dat houdt iTunes tegen.. En daarbij kun je denk ik ook niet een reserve kopie van een andere iPhone op de jouwe zetten, zijn verschillende IMEI nummers.
Graag antwoord geven als je verstand van zaken hebt

IMEI nummer heeft, zoals shapezzz hierboven al aangeeft, niks mee te maken. Daarnaast downgrade je de firmware ook niet met het terugzetten van een reserve kopie van de gegevens. Het is dus wel mogelijk. Praat hier uit ervaring
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Backup iPad op een andere partitie laten zetten iDre iPad algemeen 8 3 November 2011 16:52
Windows: Kan geen reservekopie terug zetten. sont iTunes 0 14 May 2011 10:50
Abonnement op een andere naam zetten? riksking T-Mobile 2 25 February 2010 09:30
Mac OS X: Reservekopie op een ander computer zetten 020 iTunes 0 25 November 2009 23:50
Is er een hack zodat je een Xcode project kan compilen en op je iPhone kan zetten? MacorgaZ Ontwikkelen voor iOS 1 13 February 2009 19:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:00.