Backup iPad op een andere partitie laten zetten

Backup iPad op een andere partitie laten zetten discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik zit met het volgende probleem. De backup die van mijn iPad wordt door iTunes standaard op C:\ gezet. Ik heb hier echter ruimtegebrek ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 December 2010, 23:07
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 8
Standaard Backup iPad op een andere partitie laten zetten

Hallo,

Ik zit met het volgende probleem. De backup die van mijn iPad wordt door iTunes standaard op C:\ gezet. Ik heb hier echter ruimtegebrek dus wil graag dat de backup automatisch op een andere partitie wordt gezet.

Ik kan echter nergens in iTunes vinden hoe ik dit kan wijzigen?

Wie weet de oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 January 2011, 01:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Heb exact zelfde probleem gehad... Uiteindelijk opgegeven en via partitionmagic alles herschikt met grotere c:\ drive tot gevolg... Is omweg, maar als je 's avonds alles start, heb je 's morgens een grotere C en is je backup probleem opgelost...
  #3  
Oud 28 January 2011, 11:08
Roroko's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2011
Locatie: Hoogezand
Berichten: 11
Standaard

Volgens mij kun je dat veranderen in Itunes bij Bewerken, Voorkeuren, tab Geavanceerd.
Daar kun je de locatiemap wijzigen.
  #4  
Oud 28 January 2011, 13:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Ok, daar kan je idd je itunes bibliotheek van locatie veranderen, maar ik vermoed dat iDre eerder de locatie van z'n ipad backup zelf wil veranderen en niet zozeer die van z'n bibliotheek... En dat kan je volgens mij niet rechtstreeks in itunes, tenzij je met de registry settings van je pc wil spelen...
  #5  
Oud 30 January 2011, 10:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Die lokatie kun je inderdaad niet even makkelijk wijzigen via iTunes. Handmatig kan wel, dan moet je iedere keer de kopie verplaatsen uit C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup. Maar ja, of je dat wilt....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 30 January 2011, 15:29
fmb fmb is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 39
Standaard

Voor Windows 7 en Vista is dit een goede oplossing, zojuist met succes toegepast; Change the Location of Your iTunes Backups on Windows Vista or 7 (iPhone and iPad) | The iPhone Guru

Waar het kortgezegd op neerkomt:
* Volledige directory verplaatsen naar een andere partitie / harde schijf.
* Op de plek waar de oude directory stond een "symbolic link" maken naar de nieuwe locatie. Hierdoor is geen enkele wijziging in iTunes of het Windows Registry nodig.
  #7  
Oud 15 February 2011, 14:23
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Die lokatie kun je inderdaad niet even makkelijk wijzigen via iTunes. Handmatig kan wel, dan moet je iedere keer de kopie verplaatsen uit C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup. Maar ja, of je dat wilt....
Tip voor de iets minder snelle mensen (zoals ik.. ):
Zorg dat je in je verkenner de "verborgen mappen" weergeeft.
Dan vind je de mappen een stuk sneller
__________________
iPhone 8 Plus 64GB FW10.1 || iPad Air 32GB Wi-Fi FW10.1
  #8  
Oud 16 February 2011, 19:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 46
Standaard

Ja, met "junction", als je een windows PC hebt

Apple iPad Tablet: Change iPad default backup location
  #9  
Oud 3 November 2011, 17:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2011
Locatie: nvt
Berichten: 17
Standaard

Vind het trouwens een schande dat Apple geen voorziening in Itunes heeft om zelf de locatie van je back-ups te kiezen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: backup op andere schijf uit laten voeren? johnnybt iTunes 3 15 September 2011 20:52
iPad: oude backup 3.3 van ipad terug zetten Approxiamtely Jailbreak 0 10 February 2011 12:29
iPhone: Kan ik de herstel reservekopie op een andere iPhone zetten? Raymond1975 Jailbreak 6 6 May 2010 08:15
Abonnement op een andere naam zetten? riksking T-Mobile 2 25 February 2010 10:30
Een backup laten terugzetten in 1.1.4 ArB iPhone algemeen 2 5 July 2008 20:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:55.