Wil alleen van iphone de ipod werkend krijgen

Wil alleen van iphone de ipod werkend krijgen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb het volgende probleem. Ik heb via marktplaats voor mijn zoon een iphone gekocht 3g 8gb. Software matig was hij niet goed, je bleef ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 May 2010, 19:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard Wil alleen van iphone de ipod werkend krijgen

Ik heb het volgende probleem.

Ik heb via marktplaats voor mijn zoon een iphone gekocht 3g 8gb.
Software matig was hij niet goed, je bleef het apple logo zien.
Ik heb hem toen weer aan de praat gekregen zodat hij weer gewoon opstart, echter krijg ik nu de melding dat ik hem aan itunes moet hangen en er een sim in moet stoppen zonder pincode.
Die heb ik dus niet want het blijkt hij komt uit het buitenland, en dan nog weet ik niet welke provider, ik kom dus niet verder dan dit scherm.
Ik weet door veel te lezen hier dat het niet mogelijk is om hem te unlocken ivm met de nieuwe baseband en versie 3.1.3 die erop staat.

Maar ik wil voor hem eigenlijk alleen dat de ipod werkt (unlocken komt wel), is dit mogelijk hoe kan ik de telefoon verder laten opstarten zonder dat sim probleem?

bvd gogo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 May 2010, 20:37
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

als je je shh gegeven heb opgeslagen van 3.1.2 kan je daar naar terug en kan je hem hackiveren als het goed is, oke je kan hem niet unlocken maar je kan hem dan wel gewoon als ipod touch gebruiken
  #3  
Oud 16 May 2010, 20:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casiej Bekijk bericht
als je je shh gegeven heb opgeslagen van 3.1.2 kan je daar naar terug en kan je hem hackiveren als het goed is, oke je kan hem niet unlocken maar je kan hem dan wel gewoon als ipod touch gebruiken
dat heb ik helaas niet, ik ben nog nooit in de iPhone geraakt kom niet verder als dat sluit aan op iTunes scherm en het sim probleem, ik heb wel zelf een iPhone 3 gs kan ik daar het ssh bestand vanaf halen?
Is er nog een andere optie?

Gr. Gogo
  #4  
Oud 16 May 2010, 20:47
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

om welken iphone gaat het eigenlijk?

een 3gs of 3g of 2g

en hij moet denk ik wel gekraagt zijn want hij was tog al (softwarematig)ontlockt??

-------------------
owh ik zie het al een 3g
dan kan je gewoon terug naar 3.1.2 je moet aleen de goede custom firmware downloaden en dan kan je hem gebruiken als ipod en dan moet je maar wachten tot 4.0 word uitgegeven en de unlock uitkomt
of je heb een 5.08 bootloader dan kan je met fuzzyband downgraden

Laatst gewijzigd door casiej; 16 May 2010 om 20:51.
  #5  
Oud 16 May 2010, 20:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casiej Bekijk bericht
om welken iphone gaat het eigenlijk?

een 3gs of 3g of 2g

en hij moet denk ik wel gekraagt zijn want hij was tog al (softwarematig)ontlockt??

-------------------
owh ik zie het al een 3g
dan kan je gewoon terug naar 3.1.2 je moet aleen de goede custom firmware downloaden en dan kan je hem gebruiken als ipod en dan moet je maar wachten tot 4.0 word uitgegeven en de unlock uitkomt
dat is goed nieuws, maar wat is een goede custom firmware, bedoel je die hier op de site staat? Ik moet dan toch die hebben met activatie?
En start de iPhone dan wel op zonder te vragen om de sim?
Welke prog moet ik gebruiken snowbreeze?
Welke handleiding moet ik volgen om dit voor elkaar te krijgen?
Hoop vragen maar ik heb er nu weer zin in nu het toch mogelijk is
Was het zat na 2 dagen tot in de nacht van alles geprobeerd te hebben

Gr.

Gr.
  #6  
Oud 16 May 2010, 21:19
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

hier probeer dit

1 download dit bestand http://www.sendspace.com/file/gh89vg (het is zelfs 3.1.3)

2 zet je iphone in dfu

3 druk met shift op herstellen en selecteer dat bestand dat je heb gedownload

4 als hij weer opstart werkt hij weer gewoon alleen geen unlock je kan even kijken of je een 5.08 bootloader en anders moet je maar even wachten maar dan kan je hem te minste gebreuken als ipod touch

Laatst gewijzigd door casiej; 16 May 2010 om 21:29.
  #7  
Oud 16 May 2010, 21:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Ik ga het morgen gelijk proberen thx ik ben nu op werk maar ik heb morgen vrij, het zou fantastische zijn als het lukt word vervolgt.

Gr. Gogo
  #8  
Oud 16 May 2010, 23:20
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Waarom niet gewoon de spirit jailbreak uitvoeren?
  #9  
Oud 17 May 2010, 03:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 96
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Waarom niet gewoon de spirit jailbreak uitvoeren?
Veel makkelijker!
  #10  
Oud 17 May 2010, 07:28
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Waarom niet gewoon de spirit jailbreak uitvoeren?
Spirit activeert niet dus niet mogelijk

edit-
Miss werkt de aparte versie van redsn0w van 3.1.3 wel maar weet het niet zeker
  #11  
Oud 17 May 2010, 10:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

je kunt het makkelijkst redsnow 0.94 downloaden en de originele 3.1.2 firmware.
via redsnow krijg je je iphone dan geactiveerd en gejailbreaked, zodat je er alles mee kunt, behalve bellen dan natuurlijk.
  #12  
Oud 17 May 2010, 10:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casiej Bekijk bericht
hier probeer dit

1 download dit bestand Download iPhone 3G Activatie Cydia.ipsw from Sendspace.com - send big files the easy way (het is zelfs 3.1.3)
Ik heb het geprobeers maar hij zegt dat de firmware niet compatibel is, er staat ook bij het bestand 2g dus ik denk dat de link niet goed was.

gr
  #13  
Oud 17 May 2010, 11:16
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

Ok raar als ik thuis ben kijk ik er wel even naar
  #14  
Oud 17 May 2010, 11:58
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

probeer het maar met redsnow 0.9.4 en haal hier de originele 3.1.2. weg, gaat je dan vast lukkken
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
  #15  
Oud 17 May 2010, 12:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
probeer het maar met redsnow 0.9.4 en haal hier de originele 3.1.2. weg, gaat je dan vast lukkken
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
Oke ik ga dit nog proberen en anders, moet ik het helaas opgeven ik ben al weer 4 uur bezig en nog geen stap verder, alleen maar 1600 en 1601 meldingen.

thx gr gogo
  #16  
Oud 17 May 2010, 13:05
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

succes!

hieronder ff snel een stappenplannetje voor je gemaakt:

1. iphone aan de computer hangen.
2. dan iphone uitzetten, maar wel aan de kabel laten zitten
3. redsnow opstarten
4. firmware 3.1.2. laden in redsnow.
5. volg dan de stappen van resnow....
  #17  
Oud 17 May 2010, 13:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Het is gelukt met redsnow allemaal bedankt voor het meedenken.

Hij start nu op en ik zie cydia staan, die is nu iets aan het updaten.

Ik heb even mijn tmobile sim erin gedaan hij vraagt dan om de pin maar ik krijg geen signaal hij is dus zoals ik eigenlijk al wist gelocked.

Als ik op weather druk krijg ik new york houd dat in dat de iphone uit amerika komt?

Wat kan of moet ik nu nog doen

gr gogo

Laatst gewijzigd door gogo49; 17 May 2010 om 13:27.
  #18  
Oud 17 May 2010, 13:28
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

braaf wachten totdat er een unlock beschikbaar wordt gesteld, helaas.
Volgens mij is de verwachting ergens begin juni, dus das niet heel lang meer.

Weather heeft niets te maken met waar je iphone vandaan komt.
kijk maar even bij, instellingen/ algemeen/ info naar het model.
dan kunnen we al kijken uit welk land hij zou kunnen komen.
  #19  
Oud 17 May 2010, 17:12
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gogo49 Bekijk bericht
Het is gelukt met redsnow allemaal bedankt voor het meedenken.

Hij start nu op en ik zie cydia staan, die is nu iets aan het updaten.

Ik heb even mijn tmobile sim erin gedaan hij vraagt dan om de pin maar ik krijg geen signaal hij is dus zoals ik eigenlijk al wist gelocked.

Als ik op weather druk krijg ik new york houd dat in dat de iphone uit amerika komt?

Wat kan of moet ik nu nog doen

gr gogo
owh mooi dat het gelukt is en om te kijken of ie te onlocken is kan je ven kijken of je een 5.08 bootloader heb want dan kan je downgraden en dan onlocken
  #20  
Oud 17 May 2010, 18:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2009
Locatie: midden Nederland
Berichten: 50
Standaard

Ik heb er modem 05.12.01 opstaan
firmware 3.1.3(7e18)
model is mb498b

welke gegevens hebben jullie nog meer nodig om te kijken waar hij vandaan komt?

gr gogo

Laatst gewijzigd door King1987; 17 May 2010 om 18:53. Reden: serie nummer verwijderd
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3gs werkend krijgen jvdommelen Jailbreak 4 30 July 2010 10:49
HELP PLEASE: iPhone niet meer werkend te krijgen pdewildt Archief 1 15 May 2010 18:31
Video: Hoe Videocodec H.264 filmjes werkend te krijgen op je Iphone selvishocks Muziek, foto & video 2 4 August 2009 20:10
Wie wil mij helpen om Funiculus 0.60 werkend te krijgen Basil Jailbreak apps en thema's 5 2 September 2008 15:54
iPhone nog werkend te krijgen? Tom Goedhart Unlock [archief] 13 26 November 2007 15:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:06.