Hulp gezocht bij update firmware

Hulp gezocht bij update firmware discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Ik voel me echt olie dom als ik alle berichten lees. Termen gieren mij om de oren en ik snap er niks van. Normaal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 16 October 2010, 14:49
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard Hulp gezocht bij update firmware

Hoi
Ik voel me echt olie dom als ik alle berichten lees.
Termen gieren mij om de oren en ik snap er niks van.
Normaal ben ik eigenlijk best handig... maar dit is nog te nieuw voor mij

Ik heb een Iphone 3GS 32 Gb en een Telfort simkaart
Info:
Model MC134B
Serienr 88012Pwe3Ns
Aanbieder Carrier 5.1
Versie 3.1.3 (7 E18)
FW 05.12.01

En ik wil naar os 4.?
bestand iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw al op mijn pc staan en heb dit geprobeerd te laden in Ituns met de shift toets, maar krijg dan foutmelding.

Er staat cydia op mijn phone, dus .... zeg het maar
Als iemand mij kan helpen, hebben andere hier ook vast wat aan, want de gemiddelde taal in het forum is toch wel voor gevorderde

Ik ben blij als iemand mij kan helpen
Groetjes en afwachting van berichten Margreet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2010, 15:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Locatie: Buren
Berichten: 7
Standaard

hoi margreet,

heb jij je host al aangepast!!!
in het zoekvenster bij het startmenu notepad zoeken en met de rechter muis knop aanklikken en openen als admin.
in notepad optie openen aaklikken en dan naar deze mappen:
C:\Windows\System32\drivers\etc
eenmaal in de map etc dan zet je naast het vakje bestandsnaam i.p.v. text docu ,alle bestanden en dan zie je de file "host" en die open je.
en dan zet je onderaan deze link neer: 74.208.10.249 gs.apple.com
opslaan en dan notepad uit doen en dan weer proberen te restoren.

succes
marc
  #3  
Oud 16 October 2010, 16:31
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

Hoi Marc
Linke soep, het is laptop van de zaak, maar heb het onderaan geplakt
Nogmaals restore gedaan met shift, maar krijg foutmelding 3194, hostbestand beetje netter gemaak, zaten allemaal verspringingen in de tekst, nu krijg ik foutmelding 3014
Zeg het maar... krijg er klamme handjes van
Groetjes Margreet

In de DSU mode krijg ik ook fout 3194
Misschien hostbesand nog niet goed?
ziet er zo uit
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# 127.0.0.1 localhost
# 74.208.10.249 gs.apple.com

Laatst gewijzigd door WDS001; 16 October 2010 om 19:46. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #4  
Oud 16 October 2010, 17:18
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Als je het # voor de regel: # 74.208.10.249 gs.apple.com weg haalt zal het waarschijnlijk beter gaan, het hekje betekend dat de regel genegeerd moet worden
  #5  
Oud 16 October 2010, 18:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

Zet 74.208.10.249 eens op een nieuwe regel onder de tekst en herstart de pc
  #6  
Oud 16 October 2010, 18:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

Gedaan, herstart en nieuwe poging zonder dsu, maar krijg nog 3194?
  #7  
Oud 16 October 2010, 18:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

je hebt het over versie 4.01?
die signeert apple niet meer je kan alleen naar 4.1.
Is je iphone officieel simlock-vrij of met de jailbreak simlock-vrij gemaakt.
  #8  
Oud 16 October 2010, 19:04
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

geen idee?

cydia zal er niet voor niks op staan, dacht ik.... maar het is allemaal nieuw voor mij!

krijg nu de melding 3014

4.1 is toch nog niet de "kraken" ? snap er echt nog niks van, sorry hoor

Laatst gewijzigd door WDS001; 16 October 2010 om 19:44. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #9  
Oud 16 October 2010, 19:08
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Heb jij je SHSH wel opgeslagen van 4.0.1? Want anders kan je niet naar 4.0.1 restoren.
4.1 is al te jailbreaken. M.b.v. limera1n.
Wat me het slimst lijkt is dat je upgrade naar 4.1.
  #10  
Oud 16 October 2010, 19:10
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

4.1 kan ik er gewoon opzetten via Itune toch?
Backup maken
erop zetten en welke volgorde dan?
backup terug
jailbreak site starten op telefoon
en dan nog met cydia snow dingesen?
Wil wel blijven bellen, dus moet het wel beetje zeker weten hoor

Nu komen er te moeilijke termen voor mij!!
SHSH 4.0.1 opgeslagen?
Ik heb geen 4.0.1, dus hoe opslaan en wat is shsh???

Laatst gewijzigd door WDS001; 16 October 2010 om 19:45. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #11  
Oud 16 October 2010, 19:15
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Weet jij waar de telefoon vandaan komt? Nederland of uit het buitenland.
  #12  
Oud 16 October 2010, 19:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2010
Locatie: Antwerpen(Belgie)
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar bobo1981
Standaard

Voor zij die er meer van begrijpen dan ik:

Heb sinds vorige week een iphone 4 (jailbreak) uit UK import Belgie.
Alles werkte perfect tot ik per ongeluk een file van m'n iphone smijt.
Hierdoor had ik plots geen ontvangst meer, ook geen mogelijkheid meer om netwerk te kiezen of te zoeken via instellingen.
Vervolgens oliedom als ik ben update via itunes naar 4.1 gedaan. Uiteraard alles geblokkeerd.
Nu heb ik hem terug gejailbreakt, limera1n en Ultrasn0w toegepast, foon is terug toegankelijk maar m'n netwerkprobleem blijft 't zelfde.
Is dit kwestie van wachten op een nieuwe unlock of moet ik het anders zoeken.
Weet ook echt niet meer wat te doen, is m'n eerste iphone dus ook allemaal redelijk nieuw voor mij. Moest iemand me gewoon kunnen uitleggen wat m'n probleem is zou ik al gelukkig zijn. Groetjes
  #13  
Oud 16 October 2010, 19:36
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Heb je bij de instellingen | algemeem | netwerk de mogelijkheid om te kiezen voor Mobiele datanetwerk?
  #14  
Oud 16 October 2010, 19:38
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2010
Locatie: Antwerpen(Belgie)
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar bobo1981
Standaard

Daar ligt 't probleem dus. Die mogelijkheid is niet meer te vinden

Foutje, mobieldatanetwerk staat er wel tussen

Laatst gewijzigd door WDS001; 16 October 2010 om 19:45. Reden: Editknop gebruiken aub!
  #15  
Oud 16 October 2010, 19:40
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

Hoi Jemmie
Ik weet niet waar mijn telefoon vandaan komt
Ik heb het nummer wel eens opgezocht en kwam toen bij Ierland
Maar ik weet het echt niet.
Bovenaan staan alle gegevens die ik kan vinden
Groetjes Margreet
  #16  
Oud 16 October 2010, 19:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2010
Locatie: Antwerpen(Belgie)
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar bobo1981
Standaard

Jemmie is ondertussen de huisdokter van dienst.. lol
  #17  
Oud 16 October 2010, 19:47
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

In Ierland geldt volgens mij de zelfde constructie als in nederland, dat de iphone maar door een provider verkocht mag worden, en zal deze een simlock hebben om te voorkomen dat er gebruik gemaakt kan worden van andere providers.

Hierdoor moet je niet upgraden met itunes naar 4.1, je raakt dan de mogelijkheid om te bellen kwijt.

Wat volgens mij wel mogelijk is om met een custom firmware naar 4.1 te gaan en vervolgens met limerain te jailbreaken en met ultrasnow te unlocken.

Zelf ben ik nooit afhankelijk geweest van een unlock dus ik kan het niet met zekerheid zeggen.

Laatst gewijzigd door jemmie; 16 October 2010 om 19:56. Reden: Edit/MQuote knop gebruiken aub!
  #18  
Oud 16 October 2010, 19:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2010
Locatie: Antwerpen(Belgie)
Berichten: 30
Stuur een bericht via Skype™ naar bobo1981
Standaard

In m'n instellingen staat enkel het volgende:

Schakel 3G in (I of O) staat op I
Mobiele data (I of O) staat op I
Dataroaming staat op O

VPN (geen verbinding)
Wi-fi (verbonden)
  #19  
Oud 16 October 2010, 19:53
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 42
Standaard

jammer, nu weet ik helemaal niet meer wat ik moet doen
Iemand die mij kan helpen?
Begon zo goed, maar nu ben ik de draad kwijt
Groetjes Margreet
  #20  
Oud 16 October 2010, 20:03
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bobo1981 Bekijk bericht
In m'n instellingen staat enkel het volgende:

Schakel 3G in (I of O) staat op I
Mobiele data (I of O) staat op I
Dataroaming staat op O

VPN (geen verbinding)
Wi-fi (verbonden)

Je kunt Supreme Preferences installeren via cydia. Je zal eerst Winterboard moeten installeren. Je moet hiervoor wel een source moeten toevoegen, mag deze source niet noemen omdat deze ook illegale apps bevat.

Dez komt dan bij instellingen te staan en kun je bij Aplications | Phone de network settings editten

Laatst gewijzigd door jemmie; 16 October 2010 om 20:10.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3Gs zit vast bij update graag hulp? jorgen iPhone algemeen 4 31 July 2010 19:30
hulp bij updaten firmware gram iPhone algemeen 2 15 June 2010 13:48
Hulp gezocht bij updaten firmware pvdp116 iTunes 2 13 May 2010 13:24
Alle iDevices: Hulp nodig bij downgraden van firmware 3.1.3 naar 3.1.2 - Verzameltopic danijel-p Jailbreak 119 30 March 2010 12:55
Hulp bij firmware herstellen knuf iPhone algemeen 1 23 January 2009 23:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.