ATV 2 Seas0nPass Jailbreak

ATV 2 Seas0nPass Jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Niemand die dezelfde problemen heeft als ik? Om films te kijken op je ATV 2 hoef je toch ook niet XBMC op je pc/laptop te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 22 January 2011, 22:51
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Niemand die dezelfde problemen heeft als ik? Om films te kijken op je ATV 2 hoef je toch ook niet XBMC op je pc/laptop te zetten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 22 January 2011, 23:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 December 2008
Berichten: 123
Standaard

je moet op je mac je deling bij de map aanzetten en dan op je Apple Tv naar video > add source gaan >> browse >> SMB >> dan zie je je map
  #83  
Oud 22 January 2011, 23:06
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Ok top dank je.. Ga ik zo ff proberen!!
  #84  
Oud 22 January 2011, 23:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Helaas...

Via mijn Mac en PC geprobeerd maar krijg bij het restoren steeds de 1600 of 1601 error.

Op windows ook dmv iREB geprobeerd, deze zorgt eerst voor de limerain exploit maar mocht helaas ook niet werken.

Seas0npass gaat opzich goed tot hij zelf in iTunes de restore wilt doen, ik krijg dan failed select IPSW file...
Als ik dan zelf via ALT de SP firmware aanklik krijg ik de 1600.

iTunes al herinstallatie gegeven met schoon hosts file maar mocht ook niet werken.

Iemand nog tips?


iTunes error log:
2011-01-22 22:44:51.000 iTunes[1360:40b]: device disconnected (isDFU = 1)
2011-01-22 22:44:51.000 iTunes[1360:40b]: _AMDFUModeDeviceFinalize: 0x22c93d0
2011-01-22 22:44:51.000 iTunes[1360:40b]: device connected (isDFU = 1)
2011-01-22 22:44:51.000 iTunes[1360:40b]: iTunes: SCEP 1
2011-01-22 22:44:51.000 iTunes[1360:ac33]: iTunes: Restore error 1600
  #85  
Oud 23 January 2011, 10:58
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reverb Bekijk bericht
je moet op je mac je deling bij de map aanzetten en dan op je Apple Tv naar video > add source gaan >> browse >> SMB >> dan zie je je map

Heb t geprobeerd en als ik dat doe krijg ik de hee tijd error/fout 2: kan de gedeelde map niet vinden,terwijl ik m op mn Mactoch echt gedeeld heb..
  #86  
Oud 23 January 2011, 12:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
Heb t geprobeerd en als ik dat doe krijg ik de hee tijd error/fout 2: kan de gedeelde map niet vinden,terwijl ik m op mn Mactoch echt gedeeld heb..
Ga eerst in xbmc naar systeem, netwerk, SMB-client, bij wins-server vul je het ip adres van je airport extreme in (bij mij is dat 192.168.1.1), werkgroep is bij mij WORKGROUP (moet ook in je airport extreme staan)

Ga daarna terug naar het hoofdmenu en kies video, lokatie toevoegen, bladeren, netwerklocatie toevoegen.

Protocol staat al op SMB, Servernaam tik hier wederom je ip van je apple extreme (bij mij 192.168.1.1). Dan gebruikersnaam en wachtwoord (zoals die ook in je apple extreme staan).

Daarna op OK en zie je in de lijst smb://192.168.1.1 (wellicht voor jou een ander ip adres) deze kies je en druk je OK, je kunt nog een map naam meegeven.

Vanaf nu kun je rechtstreeks vanaf de airport extreme je films bekijken.

succes
  #87  
Oud 23 January 2011, 12:32
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

@mail.eve Thnx voor je uitgebreide uitleg, ga er zo weer mee aan de slag
  #88  
Oud 23 January 2011, 14:28
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

@ mail.eve


Ben ermee bezig geweest en t lukt me tot op zekere hoogte.. T enige wat bij mij nu niet lukt is, als ik bij systeeminformatie kijk en dan bij netwerk, dan staat er bv wel internet: xbmc is verbonden, maar helemaal bovenaan staat, verbinding: niet verbonden... Heb geen idee hoe ik dat op wel verbonden krijg.. Mss kan je me nog 1x op weg helpen
  #89  
Oud 23 January 2011, 15:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
@ mail.eve


Ben ermee bezig geweest en t lukt me tot op zekere hoogte.. T enige wat bij mij nu niet lukt is, als ik bij systeeminformatie kijk en dan bij netwerk, dan staat er bv wel internet: xbmc is verbonden, maar helemaal bovenaan staat, verbinding: niet verbonden... Heb geen idee hoe ik dat op wel verbonden krijg.. Mss kan je me nog 1x op weg helpen

Ik weet niet exact wat je bedoel.. Ik zie als ik bij System->Network->Internet access-> helemaal niets staan, althans daar heb ik niets ingevuld.
  #90  
Oud 23 January 2011, 15:40
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

T heeft zichzelf gelukkig al opgelost.. XBMC speelt bij mij wel films af.. Maar kan weer geen foto's bekijken.. Maar goed..
  #91  
Oud 23 January 2011, 17:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 49
Standaard

weet iemand hoe je de appt tv in dfu krijgt, want heb alles geprobeerd (met seasonpas) om hem in dfu te krijgen, stroom aan stroom uit, 6 sec menu en down en dan menu en play. niets lukte
  #92  
Oud 23 January 2011, 18:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arkel99 Bekijk bericht
weet iemand hoe je de appt tv in dfu krijgt, want heb alles geprobeerd (met seasonpas) om hem in dfu te krijgen, stroom aan stroom uit, 6 sec menu en down en dan menu en play. niets lukte
Je moet de apple verbinden alleen met de usb, dan menu-play, 6 a 8 seconden. Daarna usb uit de apple, dan deze terug koppelen, even wachten totdat het lampje heel snel gaat knipperen, dan pas 220 erbij aansluiten. Dan wederom menu-play 6 a 8 seconden.

Suc6
  #93  
Oud 23 January 2011, 20:51
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Iemand Groovy al goed geinstalleerd en goed werkend gekregen op ATV 2?
En mochten er nieuwe functies/apps komen voor ATV 2, post ze hier en hou me (als ik nog niet op de hoogte mocht zijn) op de hoogte
  #94  
Oud 23 January 2011, 21:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 49
Standaard

ik krijg het tpoch niet voor elkaar Bah DFU s..cks
  #95  
Oud 23 January 2011, 21:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Berichten: 314
Send a message via twitter to mail.eve
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
Iemand Groovy al goed geinstalleerd en goed werkend gekregen op ATV 2?
En mochten er nieuwe functies/apps komen voor ATV 2, post ze hier en hou me (als ik nog niet op de hoogte mocht zijn) op de hoogte
Vertel je eigen ervaring eens over Groovy,want alleen aan andere vragen hebben we niets aan
  #96  
Oud 23 January 2011, 21:45
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 527
Standaard

Installeren op mn Mac gaat prima, gewoon de stappen gevolgd die op internet staan en dan staat er ook dat t goed is gegaan, alleen zie ik Groovy niet op mn ATV 2.. Dat is mijn ervaring met Groovy, volgens mij ben ik niet de enige die dit probleem heeft..
  #97  
Oud 24 January 2011, 01:08
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

DFU kan ook zo:
- menu + down inhouden tot hij snel gaat knipperen.
- loslaten
- zodra je lampje aan ziet gaan: menu + play ingedrukt houden totdat hij snel gaat knipper. Dan play loslaten en menu ingerdukt houden...



Die 1600 melding krijg je volgens mij als je de powercable erin hebt zitten wanneer je m in DFU brengt.
__________________
iPhone 6 iOS9 // iPad Air iOS8.4 //Apple Watch
  #98  
Oud 24 January 2011, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 11
Standaard

Weet iemand of je met de ATV 2 1080P probleemloos kunt afspelen met bv Plex,Boxee of XBMC.
  #99  
Oud 24 January 2011, 14:22
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

De output van de ATV2 is maximaal 720p dus dat gaat sowieso niet zomaar.
Met XBMC is het iig wel mogelijk, de content wordt dan naar beneden geschaald naar 720p

Of de output later nog naar 1080p gezet kan worden is nog niet duidelijk.

Laatst gewijzigd door glaantje; 24 January 2011 om 14:27.
  #100  
Oud 24 January 2011, 14:37
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 813
Standaard

ATV2 is hardwarematig beperkt tot 720p.
Loopt nu al wel aardig op XBMC, geloof dat ze nog gaan proberen framerate wat stabieler te krijgen...
Hij speelt iig wel alles af...

Je kan natuurlijk ook gewoon 720p versies downloaden, scheelt ook weer downloadtijd
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 27 March 2010 23:19
2xl ATV OffRoad marcellie iPhone Apps 2 7 January 2010 16:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:55.