Iphone 3G van custom naar original software

Iphone 3G van custom naar original software discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb hier voor me liggen een Iphone 3G 8GB met een T-mobile simlock. Nou zag ik na vandaag dat je nu gratis de simlock ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2011, 12:40
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard Iphone 3G van custom naar original software

Ik heb hier voor me liggen een Iphone 3G 8GB met een T-mobile simlock. Nou zag ik na vandaag dat je nu gratis de simlock eraf kan halen ( Link )dus dacht hey dat ga ik doen. Maar de iphone is gejailbreaked en unlocked en wil m weer in orginele staat krijgen maar kreeg steeds 1015 error als ik met itunes de orginele firmware erop wou zetten. Nu heb ik het onderstaande gevolgd en werkt de iphone inmiddels weer:

Je moet de originele FW 4.2.1 downloaden. En een custom firmware 4.2.1 (zonder baseband update). Redsn0w (windows versie) downloaden.

In Redsn0w de originele fw selecteren. Daarna via Redsn0w je iPhone in DFU mode plaatsen.
Redsn0w afsluiten. En nu iTunes opstarten, shift+herstel en je Custom Firmware selecteren.

Nu moet hij hem opnieuw herstellen, maar mocht je een software lock hebben ben je die ook kwijt en moet je weer via Cydia Ultrasn0w installeren. Check wel eerst je baseband, en anders je baseband via Redsn0w updaten naar een baseband versie die ultrasn0w ondersteund.

Je kan hierna nog wel problemen tegenkomen dat je geen netwerk hebt. Dan is er iets niet goed gegaan met Ultrasn0w en waarschijnlijk je baseband.


Maar nu heb ik de iphone weer werkend 4.2.1 maar dmv van Ultrasnow en heb Cydia enz er weer op staan? Hoe krijg ik de iphone weer in echte originele staat zonder ultrasnow & cydia enz?
__________________
(.) (.)

Laatst gewijzigd door bstruik; 17 January 2011 om 19:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2011, 15:22
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Locatie: nederland
Berichten: 125
Standaard

Volgens mij moet je itunes starten en dan iphone koppelen en dan met dfu herstellen. Jailbreak is dan volgens mij weg. Groeten guus.
  #3  
Oud 17 January 2011, 15:53
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gufra Bekijk bericht
Volgens mij moet je itunes starten en dan iphone koppelen en dan met dfu herstellen. Jailbreak is dan volgens mij weg. Groeten guus.
Heb ik ook al geprobeerd maar dan kom ik weer terug in de 1015 error loop?

Laatst gewijzigd door bstruik; 17 January 2011 om 15:58.
  #4  
Oud 17 January 2011, 16:55
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Locatie: nederland
Berichten: 125
Standaard

Dat is raar hopelijk nog andere reacties
  #5  
Oud 17 January 2011, 16:58
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Erg raar inderdaad, ik heb vandaag een clean install gedaan via PWND DFU mode met Redsn0w. Daarna shift + herstel in iTunes, alles ging vlekkenloos. Hij was geconfigureerd als nieuwe iPhone en Cydia stond er al op zonder dat ik hem gejaibreakt had. Heel vaag.
__________________

  #6  
Oud 17 January 2011, 18:16
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Typ 81 Bekijk bericht
Erg raar inderdaad, ik heb vandaag een clean install gedaan via PWND DFU mode met Redsn0w. Daarna shift + herstel in iTunes, alles ging vlekkenloos. Hij was geconfigureerd als nieuwe iPhone en Cydia stond er al op zonder dat ik hem gejaibreakt had. Heel vaag.
Precies heb ik ook ... met Cydia er nog op. Maar dan kun je ook alleen maar restoren met Custom Firmware en niet met original firmware.

Wat ik dus wil is dus gewoon in originele staat zonder Cydia en ultrasnow met de originele firmware?

Laatst gewijzigd door bstruik; 17 January 2011 om 19:11.
  #7  
Oud 17 January 2011, 22:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Heb je soms de iPad baseband op die 3G staan? Dan kun je geen originele firmware meer installeren.
  #8  
Oud 20 January 2011, 14:03
bstruik's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 62
Send a message via twitter to bstruik
Standaard

Is er een mogelijkheid om de ipad baseband te verwijderen dan?
  #9  
Oud 20 January 2011, 14:08
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bstruik Bekijk bericht
Is er een mogelijkheid om de ipad baseband te verwijderen dan?
Nee, momenteel niet.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Software: Tomtom software van oude naar nieuwe iphone verplaatsen? Boom01 iPhone Navigatie 2 21 January 2010 18:07
iPhone: fout bij restoren van 2.2.1 naar custom 3.0 Phille023 Jailbreak 7 10 October 2009 00:39
iPhone 1e gen.: Van 3.0 (custom) naar 3.0 (regular) Shlomo Unlock 13 23 June 2009 12:32
Na software-upgrade van 1.1.4 naar 2.0.2 ... foutmelding bij synchoniseren van foto's rivierke Muziek, foto & video 0 4 September 2008 11:28
Windows: software van harde schijf naar iphone nawikre Desktop-applicaties 14 12 April 2008 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:03.