Splinternieuwe iPod Touch 4 niet te jailbreaken(?)

Splinternieuwe iPod Touch 4 niet te jailbreaken(?) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Van de week een nieuwe iPod Touch 4 gehaald, aangesloten op iTunes en de nieuwste iOs 4.1.3 er op gezet. Vervolgens trachten te jailbreaken. Wrong. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 April 2011, 20:37
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 34
Standaard Splinternieuwe iPod Touch 4 niet te jailbreaken(?)

Van de week een nieuwe iPod Touch 4 gehaald, aangesloten op iTunes en de nieuwste iOs 4.1.3 er op gezet. Vervolgens trachten te jailbreaken. Wrong.

Zowel de nieuwste Redsnow (blijft hangen op "waiting for reboot") als Snowbreeze gebruikt (iTunes blijft foutmelding geven tijdens herstelprocedure), maar niets lijkt te lukken.

Ik heb al een tiental maal succesvolle jailbreaks gedaan op andere iDevices, het ligt dus (waarschijnlijk) niet aan mijn kennis.

Zou mijn nieuwe iPod een nieuwe baseband or whatever kunnen hebben die (nog) niet valt te jailbreaken? Iemand die een vrij recente iPod Touch wel heeft weten te jailbreaken met de pas uitgekomen Redsnow/Snowbreeze?

Laatst gewijzigd door Apple740; 6 April 2011 om 20:41.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2011, 20:42
DJxReventon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar DJxReventon
Standaard

Nee het kan niet aan de baseband liggen want een iPod heeft geen baseband en weet je zeker dat je iOS 4.3.1 hebt en de nieuwste redsn0w
  #3  
Oud 6 April 2011, 21:35
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 34
Standaard

Yep, heb meermaals alles opnieuw gedownload om fouten uit te sluiten.

Redsnow en Snowbreeze processen de te selecteren ispw ook netjes en alles gaat goed, tot aan het daadwerkelijke jailbreakproces.
  #4  
Oud 6 April 2011, 21:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard

Je moet bij redsnow als je hem in de dfu mode zet dan moet je je homeknop ingedrukt houden tot het devteam logo komt
  #5  
Oud 6 April 2011, 21:44
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Kan iets met je USB-poort zijn. Probeer anders een andere kabel of een andere poort.
__________________
iPhone 3G 16GB White - iPad Wi-Fi+3G 64GB - MacBook Air 11'
  #6  
Oud 6 April 2011, 22:27
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Locatie: nederland
Berichten: 125
Standaard

Misschien geen 2.0 usb poort?
  #7  
Oud 6 April 2011, 23:40
GwnEtienne's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2010
Locatie: Breda
Berichten: 75
Standaard

Je moet ze als je het via windows gebruikt wel als administrator uitvoeren anderers blijven redsn0w en dergelijke hangen!
__________________
iPhone 4 16gb 5.0.1,, iPhone 3Gs 16gb 4.2.1,, iPad 16gb Wi-Fi 3G 5.0.1.
  #8  
Oud 7 April 2011, 09:37
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Misschien is de bootrom in de nieuwe iPod touch 4g veranderd, you never know. Was ook zo bij de iPhone 3GS die ineens een nieuwe bootrom had.
Helaas weet ik niet wat de bootrom is van de wat oudere iPod touch 4g, dus daar zal iemand even achter moeten komen (mijn Google zoekopdracht wilde niet echt meewerken).
  #9  
Oud 7 April 2011, 09:48
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

sn0wbreeze is ook een goede programma als het gaat om jailbreaken
  #10  
Oud 7 April 2011, 18:59
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gufra Bekijk bericht
Misschien geen 2.0 usb poort?
Klopt, gaat hier om een oud pc'tje met slechts 2 x usb 1.0

Is usb 2.0 noodzakelijk?
  #11  
Oud 7 April 2011, 19:37
DJxReventon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar DJxReventon
Standaard

Ik heb zelf ook een oude pc uit 2001 om mijn iphone 4 ios 4.3.1 te downloaden
en Die had ook een usb 1. 0 poort en het werkte prima dus het kan wel
  #12  
Oud 7 April 2011, 20:58
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Apple740 Bekijk bericht
Klopt, gaat hier om een oud pc'tje met slechts 2 x usb 1.0

Is usb 2.0 noodzakelijk?
Meestal zijn problemen zoals de jouwe gekoppeld aan fouten met de USB. Dus ik denk van wel.

USB 1 is erg traag. Terwijl je jailbreakt wordt er allerlei data overgezet naar je iPhone, en daar staat volgens mijn weten een limiet in tijd op (in miliseconden). Dat is waarschijnlijk waar het misgaat, probeer het gewoon met een andere computer die wel een USB 2.0 poort heeft.
  #13  
Oud 7 April 2011, 21:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2009
Locatie: Gouda en den Helder
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar youp
Standaard

ik ook had een soort gelijk probleem. Wat je moet doen is iReb (zit in sn0wbreeze) gebruiken om het in dvu tezetten en iets te doen. dan pas kan je hem met itunes restoren
  #14  
Oud 8 April 2011, 11:49
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2010
Locatie: helmond
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Apple740 Bekijk bericht
Van de week een nieuwe iPod Touch 4 gehaald, aangesloten op iTunes en de nieuwste iOs 4.1.3 er op gezet. Vervolgens trachten te jailbreaken. Wrong.

Zowel de nieuwste Redsnow (blijft hangen op "waiting for reboot") als Snowbreeze gebruikt (iTunes blijft foutmelding geven tijdens herstelprocedure), maar niets lijkt te lukken.

Ik heb al een tiental maal succesvolle jailbreaks gedaan op andere iDevices, het ligt dus (waarschijnlijk) niet aan mijn kennis.

Zou mijn nieuwe iPod een nieuwe baseband or whatever kunnen hebben die (nog) niet valt te jailbreaken? Iemand die een vrij recente iPod Touch wel heeft weten te jailbreaken met de pas uitgekomen Redsnow/Snowbreeze?
Hoi
Toevallig heb ik gisteren een nieuwe [ 2 weken oud ] ipod touch 4 gejailbreaked.
Ook ik kwam er in eerste instantie niet uit, want het lukte mij ook niet, [ op het laatst bleef het scherm constant hangen in ''waiting for reboot ''
Ik heb wel een keer of 6 geprobeerd, terwijl mijn iphone in een keer goed ging.
Wat blijkt nu: je hebt een firmware versie 4.3.1 voor de iphone 4, maar je hebt ook een firmwareversie 4.3.1 voor de ipod touch 4, en daar lag bij mij de fout [ ik gebruikte de versie voor de iphone ]
Misschien heb je iets aan dit verhaaltje, en hoop dat ik je hiermee geholpen heb

gr willy
  #15  
Oud 24 April 2011, 14:47
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 34
Standaard

Probleem blijkt de leeftijd van de PC te zijn (Athlon XP1800 icm USB 1.0 poort). Vandaag eindelijk m'n recentere PC weer in gebruik kunnen nemen (was defect) en hiermee is de jailbreak een fluitje van een cent.
  #16  
Oud 25 April 2011, 09:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2011
Locatie: Utrecht(provincie)
Berichten: 112
Standaard

mooi dat het opgelost is
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: Ipod touch 1g jailbreaken? fransbreda Jailbreak 7 24 May 2011 15:49
iPod touch: pod touch 3G wil niet jailbreaken! ikbennietzoslim Jailbreak 3 10 December 2010 18:01
help! ipod touch kan niet meer herstellen na jailbreaken!! nikola14 Archief 14 3 December 2009 18:34
Ipod touch kopen, nu of wachten? meteen jailbreaken of niet? Meikrekel Archief 2 6 May 2009 21:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:55.