Unlock iOS 5 met Ultrasn0w

Unlock iOS 5 met Ultrasn0w discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Het wachten blijkt over te zijn. We kunnen unlocken: (bron: Dev-Team Blog) pre-QUALifier We’ve updated ultrasn0w to be compatible with iOS5, which came out a ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14 October 2011, 11:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2011
Berichten: 43
Thumbs up Unlock iOS 5 met Ultrasn0w

Het wachten blijkt over te zijn. We kunnen unlocken: (bron: Dev-Team Blog)

pre-QUALifier
We’ve updated ultrasn0w to be compatible with iOS5, which came out a few days ago. While ultrasn0w 1.2.4 (available now in Cydia) doesn’t add support for any new basebands, the update is required for any ultrasn0w unlockers trying out iOS5 (it remains backwards compatible though, so you should be able to use it no matter what firmware you have).

The supported basebands for the iPhone 3G and 3GS are 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, and 06.15.00. The baseband supported for the iPhone4 is 01.59.00.

Remember, the only way to get to iOS5 while preserving your ultrasn0w-compatible baseband is by using a custom IPSW. redsn0w now has the ability to create such a custom IPSW for you (at least on Macs…the same capability for Windows will be coming soon).

The majority of people who use ultrasn0w at iOS5 right now will probably be those with old-bootrom iPhone3GS devices, since they already have an untethered jailbreak via redsn0w. For everyone else, the iOS5 jailbreak is currently tethered and you need to “Just boot” tethered with redsn0w every time your phone reboots. That’s not always easy to do if your phone reboots while away from home!

Note: there’s a special “trick” that iPhone3GS owners with baseband 06.15 need for iOS5. During the new setup screens you see when you start iOS5 for the first time, you’ll be asked about Location Services. Be sure to select “Disable Location Services” when asked! Later on in the setup, you’ll have the chance to turn on Location Services again when asked if you want to use “Find my iPhone”. It’s fine to turn it back on at that point, if that’s your desire (or you can always go in and enable it in Settings.app).

Also, some iPhone3GS users with the 06.15 baseband may have tried to install iOS5 using a stock IPSW (even though you should never ever try to use a stock IPSW if you’re an ultrasn0w unlocker). If you did try this, your baseband is probably in an inconsistent state, and you’ll need to reflash the 06.15 baseband again (using redsn0w). Be very careful if you use redsn0w to reflash the iPad baseband — don’t interrupt the process! And please avoid using stock IPSWs in the future Unlockers should never go near stock IPSWs.

If you need to use redsn0w for any of the above tasks, please make sure it’s version 0.9.9b4 or higher, which is available here.

Enjoy!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2011, 12:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

ik wil dit zo gaan proberen, heb alleen geen idee waar te beginnen
  #3  
Oud 14 October 2011, 12:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Ik heb een ipsw bestand gemaakt met snowbreeze en dit gebruikt in itunes maar itunes zegt dat er geen simkaart aanwezig is.
  #4  
Oud 14 October 2011, 13:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

Moet ik bij Snowbreeze kiezen voor de optie Baseband preservation Mode, of gewoon Simple Mode? Omdat er boven staat all modes still preserve the baseband ..
  #5  
Oud 14 October 2011, 14:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colinho91 Bekijk bericht
Moet ik bij Snowbreeze kiezen voor de optie Baseband preservation Mode, of gewoon Simple Mode? Omdat er boven staat all modes still preserve the baseband ..
Zoals er staat. Maakt niet uit welke optie je kiest, alle opties, dus ook simple mode zorgt ervoor dat je baseband behouden blijft.

Zelf kies ik ervoor om nog even te wachten met mijn iPhone 4 te updaten wanneer en een untethered jailbreak is aangezien ik dan straks waarschijnlijk weer moet gaan updaten/herstellen om een te jailbreaken.
  #6  
Oud 14 October 2011, 14:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

ik krijg nu een 3194 foutmelding, word er een beetje moe van ..
  #7  
Oud 14 October 2011, 14:09
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard

Wat ik gedaan heb is met Sn0wbreeze een IPSW gemaakt en toen geinstalleerd. (Je krijgt te zien dat je hem niet kan activeren zonder een juiste Simcard).
Daarna heb ik hem gejailbreakt met Redsn0w en toen die klaar was kon ik hem (Je krijgt te zien dat je hem niet kan activeren zonder een juiste Simcard).Unlocken met Ultrasn0w en alles werkt.
__________________
iPhone 5 S [16GB] 7.0.4
  #8  
Oud 14 October 2011, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colinho91 Bekijk bericht
ik krijg nu een 3194 foutmelding, word er een beetje moe van ..
Dat komt doordat er iets niet goed staat in je Host file van Windows.

Simpelste oplossing hiervoor is de fix van Microsoft.

http://download.microsoft.com/downlo...Fixit50267.msi

Installeren, opnieuw opstarten en updaten in iTunes.
  #9  
Oud 14 October 2011, 14:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jewcookie Bekijk bericht
Dat komt doordat er iets niet goed staat in je Host file van Windows.

Simpelste oplossing hiervoor is de fix van Microsoft.

http://download.microsoft.com/downlo...Fixit50267.msi

Installeren, opnieuw opstarten en updaten in iTunes.
Dat is gelukt, nu krijg ik echter de 1601 foutmelding ..
  #10  
Oud 14 October 2011, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colinho91 Bekijk bericht
Dat is gelukt, nu krijg ik echter de 1601 foutmelding ..
Zet je toestel in PWND DFU mode met IREB en voer dan de update uit met shift+herstel in iTunes.
  #11  
Oud 14 October 2011, 14:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jewcookie Bekijk bericht
Zet je toestel in PWND DFU mode met IREB en voer dan de update uit met shift+herstel in iTunes.
ga ik proberen, moment!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 oktober 2011 om 13:25 ----------

ik neem aan dat de iREB die in Snowbreeze 2.8b8 zit werkt voor mijn 3gs? omdat ik een Apple tv te zien krijg

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 oktober 2011 om 13:27 ----------

sorry was er even niet bij, moest gewoon op No drukken, sorry
  #12  
Oud 14 October 2011, 14:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Klopt, bovenin kun je IREB aanklikken en kies je nee bij de vraag voor een Apple TV. Je moet eerst lezen wat er staat voor je ergens op klikt.
  #13  
Oud 14 October 2011, 14:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

@Jewcookie bedankt, tot nu gaat ie goed heb nu het snowbreeze logo op mijn scherm staan met de laadbalk onderin dus hij gaat goed
  #14  
Oud 14 October 2011, 14:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PartyRico Bekijk bericht
Wat ik gedaan heb is met Sn0wbreeze een IPSW gemaakt en toen geinstalleerd. (Je krijgt te zien dat je hem niet kan activeren zonder een juiste Simcard).
Daarna heb ik hem gejailbreakt met Redsn0w en toen die klaar was kon ik hem (Je krijgt te zien dat je hem niet kan activeren zonder een juiste Simcard).Unlocken met Ultrasn0w en alles werkt.
Jailbreaken met redsnow is dat met de IPSW van snowbreeze ?
  #15  
Oud 14 October 2011, 14:37
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freaky448 Bekijk bericht
Jailbreaken met redsnow is dat met de IPSW van snowbreeze ?
Ja werkt prima
  #16  
Oud 14 October 2011, 14:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Alsjeblieft
  #17  
Oud 14 October 2011, 14:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PartyRico Bekijk bericht
Ja werkt prima
redsnow zegt dit bij het selecteren van de ipsw :
that i^sw is not supported by this version of redsnow
  #18  
Oud 14 October 2011, 15:05
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard

Begreep je verkeerd !!
Wel de Die gene pakken van Apple
  #19  
Oud 14 October 2011, 15:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PartyRico Bekijk bericht
Begreep je verkeerd !!
Wel de Die gene pakken van Apple
is gelukt. mijn iphone 3gs werkt nu met ios5 maar het netwerk blijft zoeken naar een provider. Ik heb ultrasnOw geinstalleerd.
  #20  
Oud 14 October 2011, 16:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 12
Standaard

Ik snap er niks van. ik heb via snowbreeze mijn 3GS Geupdate met custom firmware om mijn baseband te behouden. Nadat deze was voltooid heb ik hem hersteld met die IPSW. alles is goed gedaan. Daarna mijn reservekopie teruggezet. Toen mijn telefoon voor het eerst aanging, vond die gelijk mijn simkaart, en het netwerk werkte. ik had nog niet via Cydia iets met UltrasnOw gedaan, en hij vond mijn netwerk al. betekent dit dat mijn telefoon gewoon een KPN simlock heeft? ik heb de telefoon destijds gekocht van iemand en hij was toen al gejailbreaked met ultrasnOw erop, dus ik weet niet wat voor simlock deze telefoon heeft. Overigens staat de Repo 666.ultrasn0w wel in cydia, maar hij is nog niet geinstalleerd volgens mij .. Ik heb de repo verwijderd uit cydia en hij vind mijn netwerk gewoon.
iemand die dit weet?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: iOS 4.1 unlock met ultrasn0w Geen aanbieder kemeel Unlock 4 25 November 2010 15:42
iPhone 3G: Kan niet meer bellen naar unlock met ultrasn0w chabirx Unlock 1 24 June 2009 12:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.