unlock werkt behalve bij m n provider base (belgie)

unlock werkt behalve bij m n provider base (belgie) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) na de jailbreak en unlock werkt mijn basekaart niet. krijg steeds geen service. Heb mobistar geprobeerd en daar heb ik geen enkel probleem. Zou toch ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 October 2009, 03:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard unlock werkt behalve bij m n provider base (belgie)

na de jailbreak en unlock werkt mijn basekaart niet. krijg steeds geen service. Heb mobistar geprobeerd en daar heb ik geen enkel probleem. Zou toch mijn basekaart willen gebruiken omdat die goedkoper en internet heeft voor herlaadkaarten. Aan de kaart kan het niet liggen (nieuwe sim). Hoe zou dit komen, Mobistar lukt wel en Base niet. Zijn er nog mensen met dezelfde probleem en is het het opgelost voor hen, aub help...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 October 2009, 05:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 3
Standaard

zelfde probleem hier, mobistar en proximus perfect. Jim en base, werken niet. reden, ik weet het niet
  #3  
Oud 5 October 2009, 09:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 34
Standaard

Base geeft hier geen problemen. Om welke firmware update gaat het?
  #4  
Oud 5 October 2009, 10:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Bij alle versie's had ik problemen. Bij 3.0 had ik een halve dag verbinding daarna geen service meer. 3.01 zelfde probleem, bij 3.1 heb ik helemaal geen signaal meer. Toestel komt uit Frankrijk. Gelukkig kan ik het toestel wel gebuiken met mobistar. Raar dat ie Base niet aanvaard. Heeft mobistar een sterker signaal ofzo... Ik zou echt graag m n Basekaart willen gebuiken. Na verschillende keren jailbreaken en unlocken wil het nog steeds niet. De unlockt lukt denk ik anders kan ik mobistar ook niet gebruiken !... Kan ik dit oplossen ???
  #5  
Oud 5 October 2009, 10:46
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

Hallo ik gebruik ook base op mijn 3g iphone met 3.0 en heb daar geen enkel problemen mee. misschien dat je de verkeerde firmware gebruikt.. je moet de aangepaste 3.0 gebruiken denk ik..
  #6  
Oud 5 October 2009, 10:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Hoe bedoel je aangepaste 3.0... Waar vind ik die...
Kan ik dan downgraden naar 3.0 van 3.1...
  #7  
Oud 5 October 2009, 11:02
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

op welke firmware zit je momenteel? 3.01 of 3.1? das wel belangrijk!!!
  #8  
Oud 5 October 2009, 11:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

momenteel heb ik 3.1... Gedownload al gejailbreaked. Werkt perfect met mobistar. Maar base werkte op geen enkele firmware...
  #9  
Oud 5 October 2009, 11:12
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

hmmm das raar.. en mag ik je vragen met welke jailbreak programma je hebt gejailbreakt? en is het met windows gedaan?
ik heb ook nog een 3 gs 32 gb liggen met 3.1 firmware..het kan zijn dat er nog een unlock moet uitkomen ...
  #10  
Oud 5 October 2009, 11:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik heb die al gejailbreaked gedownload. Was met een mac gejailbreaked. Heb alleen unlocked met ultrasn0w... Toestel werkt perfect behalve met base. Alle andere providers lukken wel. Zou ik eens proberen met 3.01 met de baseband update zou het misschien kunnen lukken. Ben het wel niet zeker, Stel dat mobistar dan ook niet meer wil... De 3.0 had ik met redsnow gejailbreaked...
  #11  
Oud 5 October 2009, 11:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

als ik mij goed herinner is er nog geen unlock voor de 3.1
  #12  
Oud 5 October 2009, 11:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

Oeei, die is er toch, alleen mac users kunnen jailbreaken had ik gelezen en heb de firmware gedownload van een site. Kan ik die alsnog downgraden naar 3.01 ?
  #13  
Oud 5 October 2009, 11:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

ben nu bezig om terug 3.0 op te zetten. Op goed geluk deze keer...
  #14  
Oud 5 October 2009, 12:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 14
Standaard

amaaai, heb ineens wel netwerk via base... pfff da s raar. K ben maanden aan het sukkelen met m n basekaart. Hopen dat ie het blijft doen...
  #15  
Oud 5 October 2009, 12:43
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Belgi, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Als je base hebt, kan het helpen om 3G uit te zetten. Aangezien base geen 3G netwerk heeft. Wanneer 3G aanstaat bij base, krijg ik ook "geen service" te zien. Dat kan je probleem oplossen. Het moet zeker lukken, want bij mij werkt het perfect. Als het nog niet lukt na het uitzetten van 3G, gewoon eventjes vliegtuigmodus aanzetten voor 10seconden(ook 3G uit) en dan vliegtuigmodus opnieuw uitzetten.
  #16  
Oud 21 November 2009, 18:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2009
Berichten: 13
Standaard

Ik heb hier hetzelfde probleem kunnen jullie mij vertellen hoe je dit hebt opgelost, ben een NoOb!
Heb een firmware 3.1.2?
  #17  
Oud 9 December 2009, 16:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 December 2009
Berichten: 1
Standaard

Hey,

Zelfde probleem hier.
Iphone 3g met firmware 3.1.2 en baseband (modemfirmware) 05.11.07
Jailbrake met blackra1n. Met de bijgeleverde sn0w de unlock uitgevoerd.
Wanneer ik Base als netwerk kies (instellingen - aanbieder) krijg ik volgende waarschuwing: 'het geselecteerde mobiele netwerk is beperkt'.
Toestel herkent dus mijn sim, weet dat ik bij Base aangesloten ben maar ik krijg geen netwerk.Alsof ik mij ergens op een onbewoond eiland bevind zonder gsm masten

3g staat uitgeschakeld. Alle instellingen staan erin (apn enz..)
sim vernieuwing uitgevoerd maar helpt niet

edit: Mobistar simkaart gebruikt en werkt perfect.. ligt dus specifiek aan Base.
Blijkt wel een universeel probleem te zijn, de internationale fora staan er vol van.

Iemand een idee(tje)? Behalve overshakelen naar mobi* of proxi?

Laatst gewijzigd door massii; 10 December 2009 om 19:49. Reden: bijkomend nieuws + proef
  #18  
Oud 28 July 2010, 18:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Is hier nog duidelijkheid gekomen in deze kwestie

Zit met een soortgelijk probleem:

Zit met een vergelijkbaar probleem...

Voorheen probleemloos de grens over.. Sprong netjes op belgisch of duits netwerk..
Zojuist naar belgie geweest.. En ineens No Service...

Netwerk handmatig zoeken op Base. (Stond op auto en pakte toen Base)
Kreeg melding: Restricted network (zoiets..)
Reboot.. nog niks...

Pas in Nederland.. Handmatig op KPN NL gezet.. Nog No Service.
Maar na een reboot, pakte hij wel KPN NL...

Omdat ik nog aan de grens zat, kon ik wederom handmatig Base kiezen. Dit gedaan om te testen en kreeg meteen weer No Service..

Nu ik dit hier lees, had ik eens moeten kijken of MobiStar had gewerkt..
  #19  
Oud 2 October 2010, 11:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2010
Berichten: 6
Standaard Nog steeds niemand een oplossing voor dit raadsel?

Beste,

Na lang lezen om oplossingen te zoeken in alle talen kwam ik nergens een oplossing tegen voor dit probleem, weinigen die ermee te maken krijgen denk ik.

3G ontvangt 3 providers, mobistar proximus en Base. Mobi en proxi volop ontvangst, Base niets. Naam komt wel op scherm maar geen enkel streepje. Heb al bij Mobistar en Base geweest die winkelbediende's weten geen raad. Ook technische dienst weet het niet.

Ik weet niet hoe dit komt. Heb 3g 8GB nu op 3.1.2 baseband 05.13.04 5.08 boot, JB redsnow op 3.1.3, blackra1n op 3.1.2, unlocked ultra, yellow, niks helpt.3g aan of af speelt geen rol. Simkaart base is nieuw. Werkt perfect in m'n 2g 3.1.3.

Is er echt geen superiphonespecialist ;-) die dit probleem kan oplossen. Als je al een forum vind omtrent dit probleem loopt dit steeds snel vast zonder pasklare oplossing (zie volgende)

http://www.9lives.be/forum/apple/747...phone-3gs.html
http://www.intermactivity.be/forum/s...d.php?t=111846
https://forum.iculture.nl/f18/i...st-base-2.html

Ga m'n 3g toch niet moeten verkopen zeker...

Bedankt voor de mensen die naar oplossingen zoeken of raad geven.

Thnx
Koen

Laatst gewijzigd door seleiphone; 2 October 2010 om 11:32.
  #20  
Oud 24 January 2011, 21:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Berichten: 2
Standaard Same here

Hallo,

zelfde issue hier.
3GS 16GB uit de uk, unlock op 4.0 baseband 5.13.05
na enkele dagen viel ontvangst weg.
Upgrade gedaan naar 4.2.1, baseband Ipad 6.15.00, maar nog steeds dezelfde issue. BASE logo zichtbaar, EDGE werkt perfect, 3G werkt ook perfect maar geen signaal om te bellen. Heb Mobile Vikings (m'n provider) hierover gemaild, maar ze hebben hier ook geen pasklaar antwoord op.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
providers gevonden, toch base geen ontvangst(belgie) seleiphone Base 5 12 November 2012 10:21
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 7 August 2011 14:30
Belgi: Micro SIM BASE Belgi Colpaert Overige providers Belgi 20 26 July 2010 22:58
Wel geluid bij alles, behalve bij uitgaande oproepen Morfling iPhone algemeen 5 17 June 2008 12:40
HELP! Alles werkt behalve iPod-functie Quido Archief 0 8 November 2007 22:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.