Activeren met AT&T kaart van ebay

Activeren met AT&T kaart van ebay discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forumleden ik zit al 3 jaar met een samunlock en nu heb ik toch beslist om een factory unlock aan te schaffen. ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 September 2014, 18:37
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Exclamation Activeren met AT&T kaart van ebay

Beste forumleden

ik zit al 3 jaar met een samunlock en nu heb ik toch beslist om een factory unlock aan te schaffen. ik heb onlangs een mail gekregen dat het geslaagd was maar ik heb de kleine lettertjes vergeten te lezen en er stond dat je eerst officieel moet activeren met een originele simkaart waar de Iphone gelockt is en niet hacktivaten wat ik dus gedaan heb. In dit geval een heb ik dus een at&t kaart nodig. Nu is mijn vraag kan ik gewoon een micro simkaart kopen op ebay en zo mijn Iphone 4 activeren in Belgie. Of moet ik eerst de simkaart activeren in a
Amerika en zo de iphone unlocken

alvast bedankt !
__________________
///////////////////////////
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2014, 19:55
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 843
Standaard

volgens mij is dat onzin als hij unlocked is hoef je hem niet eerst weer met een at&t kaart te unlocken gewoon vreemde kaart erin en aan ituens hangen en klaar

mocht je een at&t kaart zoeken ik heb er 3 liggen micro en nana sim
  #3  
Oud 4 October 2014, 14:40
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Want ik weet nog vroeger ik moest altijd de originele simkaart insteken anders geraakt ik niet voorbij de activatie, maar ik heb de kaart al op ebay besteld toch bedankt
  #4  
Oud 4 October 2014, 18:53
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 860
Standaard

als hij unlocked is moet je juist met een vreemde kaart activeren, let wel dat je hem moet herstellen /updaten anders maakt hij geen contact met de Apple-servers
  #5  
Oud 5 October 2014, 16:59
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Maar bij het unlock proces was ik sam prefs aan het gebruiken heeft dit invloed ofzo ? Ik heb schrik dat de unlock niet zal slagen. Want het stond er in kleine letters en ik had het gelezen nadat ik de unlock besteld had. [IMG][/IMG]

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 oktober 2014 om 16:02 ----------

En dit kreeg ik aan in mijn mail toen de unlock geslaagd. [IMG][/IMG]
  #6  
Oud 5 October 2014, 17:21
wvy's schermafbeelding
wvy wvy is offline
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 711
Send a message via twitter to wvy
Standaard

Ik heb al een AT&T kaart gekocht in de US en deze was in Belgi volledig onbruikbaar. Ik moest verbinding maken met een AT&T netwerk op het grondgebied USA ... dan pas kon mijn kaart de eerste maal gebruikt worden ...

Zelfs via internet was het onmogelijk de kaart op te laden zolang deze niet n keer op het netwerk was aangemeld.
__________________
 iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017) 3,6 GHz Intel Core i7  iPhone X 256GB  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4 64Gb
  #7  
Oud 5 October 2014, 18:19
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wvy Bekijk bericht
Ik heb al een AT&T kaart gekocht in de US en deze was in Belgi volledig onbruikbaar. Ik moest verbinding maken met een AT&T netwerk op het grondgebied USA ... dan pas kon mijn kaart de eerste maal gebruikt worden ...

Zelfs via internet was het onmogelijk de kaart op te laden zolang deze niet n keer op het netwerk was aangemeld.
Dat is raar want op de AT&T website en op ebay sta het dat je het kunt activeren voor dat je naar Amerika gaat.[IMG][/IMG]
  #8  
Oud 5 October 2014, 18:27
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 860
Standaard

je moet ook de stappen doorlopen die bij het tweede gedeelte staan.
If there is something wrong.

daar staat het volledige en goede verhaal, dan heb je namelijk geen problemen en maakt je telefoon contact met de servers.
  #9  
Oud 6 October 2014, 19:57
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 843
Standaard

om te activeren heb je helemaal geen signaal nodig er is geen at&t netwerk in europa

gewoon at&t kaartje erin en aan itunes hangen dan is ie geactiveerd

haal je hem eruit en stop je er een vreemde sim in zal hij weer om activatie vragen

en volgens mij hoef je helemaal niks te herstellen of te updaten om hem te unlocken als hij unlocked is is ie unlocked gewoon ff aan itunes dan loskoppelen dan er weer aan hangen kan soms ff paar minuten duren ook anders ff airplane mode aan en weer uit
  #10  
Oud 6 October 2014, 20:20
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2012
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 860
Standaard

Hij is nu geactiveerd via sams prefs, als hij unlocked moet worden zal hij contact moeten zoeken met de Appleservers.
Dit doet hij op dit moment juist niet doordat hij geactiveerd is.
Als je hem hersteld of update zal hij dat juist wel gaan doen.
en je kan gewoon je nederlandse sim erin doen.
  #11  
Oud 6 October 2014, 20:58
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Dankuwel voor de info !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help > iphone 4s van sprint en at&t activeren midyattiger iPhone algemeen 1 29 September 2013 00:54
iPhone 1e gen.: iPhone 2G activeren met phonebook kaart davinho91 Unlock 43 22 February 2012 11:58
Activeren met AT&T simkaart tjr iPhone algemeen 3 22 October 2008 08:27
werkt *#307# enkel met at&t kaart ? berommen Unlock [archief] 6 14 January 2008 23:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:05.