Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door iSP Stuur mij eens een lijst met details zodat ik dit kan toevoegen aan de lijst per pm. Probeer trouwens stap ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 15 August 2008, 23:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iSP Bekijk bericht
Stuur mij eens een lijst met details zodat ik dit kan toevoegen aan de lijst per pm.
Probeer trouwens stap 6 van hierboven, mogelijk verhelpt jouw probleem dat.
Anders moet er de code van portugal ingeprogd worden.

Zo'n herprogrammeer ding wil ik maybe kopen en dan tegen een kleine vergoeding herproggen hier.
Iig ik denk dat ie standaard op at&t staat afgesteld.

MCC-MNC voor het proggen van de Yessim voor Portugal is 268-01 / count 30 of 01
Ik heb bij yessim zo'n setje besteld tegelijk met nieuwe sims, ook heb ik voor de zekerheid nieuwe sims besteld bij kpn. Zodra ik het spul binnen heb ga ik het proberen. THX voor de tip!!!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 15 August 2008, 23:49
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

alle voor ons belang zijnde mcc-mnc's hier neergegooid meteen:
https://forum.iculture.nl/f14/i...erkt-niet.html
Waar er meerdere voor zijn moeten we zien uit te vogelen of die allemaal werken of welke van de zoveel dan wel.
Ik ga morgen eerst weer eens in Belgi kijken toch maar.
  #203  
Oud 16 August 2008, 11:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Ik heb hier een iPhone 3G 8GB uit de UK (origineel O2). Voor de unlock van het toestel gebruik ik furiousim.
Nadat ik de jailbreak heb uitgevoerd en de furiousim had geplaatst wilde hij niet inloggen bij mijn provider. Sim uitgenomen en even in een ander toestel geplaatst en gewacht tot er verbinding was. Daarna weer met de furiousim in de iPhone 3G en ja hoor het werkt. Zowel bellen als 3G met Proximus. Toch is er nog steeds een probleem. Na een uurtje of zo is de verbinding opnieuw verbroken en krijg ik hem niet meer aan de gang.
Heeft er iemand soortgelijke ervaringen?
__________________
Current: iPhone 4 32GB origineel zonder simlock
Keep up the good work op iPhoneclub.nl
  #204  
Oud 16 August 2008, 12:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Ik heb hier een iPhone 3G 8GB uit de UK (origineel O2). Voor de unlock van het toestel gebruik ik furiousim.
Nadat ik de jailbreak heb uitgevoerd en de furiousim had geplaatst wilde hij niet inloggen bij mijn provider. Sim uitgenomen en even in een ander toestel geplaatst en gewacht tot er verbinding was. Daarna weer met de furiousim in de iPhone 3G en ja hoor het werkt. Zowel bellen als 3G met Proximus. Toch is er nog steeds een probleem. Na een uurtje of zo is de verbinding opnieuw verbroken en krijg ik hem niet meer aan de gang.
Heeft er iemand soortgelijke ervaringen?
Voor Belgie heb ik met provider Proximus de settings "boost - universal mode - count 1" gebruikt op de furiousim. Alles schijnt naar behoren te werken.
  #205  
Oud 16 August 2008, 14:56
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

eej leipo's!
ik heb voor 9 dollar een i-smartphone gekocht bij dealextreme,mn vaste stekje.
ik heb supersnelle verzending (gratis) want ik heb die gasten geholpen om dat bedrijf op te starten.
ik HAD een iphone 8GB UK maar die is kaput dus ben nu aan eht kijken voor oude 16gb of de nieuwe 3g,moet nog even kijken welke de beste is want ik weet het nog steeds niet.


anyways,ik gebruik nu vodafone prepaid in een Motorola A780 en het werkt perfect!
ik heb het oom in een nokia E50 en een LG chocolate geprobeerd en het werkt perfect! ik moet zelf toegeven dan mn signaal zelfs beter is!!!!
eerst gebeurde er niets en had ik het gevoel dat het niet werkte want had geen ontvangst,na 2sec...BAM!!!....vol bereik met vodafone.
als ik een iphone 3g koop zal ik het ook eens proberen, want ik wil geen t-mobile,slechte ervaring met die muppets. vodafone is voor mij The One.

als jullie pics willen moet je maar ff zeggen. als ik mn iphone ga kopen (binnen 3 weken) zal ik het testen. als het werkt en dr is nog geen software unlock,zal ik er dan een stuk of 10 inklopen en hier verkopen? gewoon voor zelfde prijs hoor.
het zit in een rood plastic doosje met: i-smartphone dr op en het logo. en er in zit de zwarte chip die je op je simkaart doet.
__________________
Ik ben niet verantwoordelijk voor wat ik zeg. Toch?
  #206  
Oud 16 August 2008, 16:54
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Die werken alvast niet met vodafone!
  #207  
Oud 16 August 2008, 17:00
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Gisteren de i-smart nog maar eens geprobeerd met de sim-code eraf (had ik ergens gelezen). Mijn Vodafone kaart werd na wat moeite weer gevonden en ben maar weer gaan rijden. Signaal hielt nu langer vol en werd zelfs overgeschakeld naar Vodafone 3G. Alleen zag ik de EDGE en 3G symbolen niet!

Maar ja, na verloop van de rit toch weer de beroemde 'geen service' en met geen mogelijkheid kreeg ik dit weg.

Ben benieuwd naar de mensen die claimen dat het werkt, of ze het alleen bij hun thuis hebben getest of dat ze ook daadwerkelijk op pad zij geweest met de iPhone en alles hebben getest. Een foto bewijst dus niet zo veel, die kan ik ook leveren
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #208  
Oud 16 August 2008, 17:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Gisteren de i-smart nog maar eens geprobeerd met de sim-code eraf (had ik ergens gelezen). Mijn Vodafone kaart werd na wat moeite weer gevonden en ben maar weer gaan rijden. Signaal hielt nu langer vol en werd zelfs overgeschakeld naar Vodafone 3G. Alleen zag ik de EDGE en 3G symbolen niet!

Maar ja, na verloop van de rit toch weer de beroemde 'geen service' en met geen mogelijkheid kreeg ik dit weg.

Ben benieuwd naar de mensen die claimen dat het werkt, of ze het alleen bij hun thuis hebben getest of dat ze ook daadwerkelijk op pad zij geweest met de iPhone en alles hebben getest. Een foto bewijst dus niet zo veel, die kan ik ook leveren
ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat het icm met T-Mobile flex feilloos werkt, of je het nou gelooft of niet Getest in Rotterdam (centrum) en onderweg van Rotterdam naar Arnhem. Had overal gewoon bereik (3G niet overal, maja das een bekend probleem :'))
  #209  
Oud 16 August 2008, 17:05
iSP iSP is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 77
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geniux Bekijk bericht
ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat het icm met T-Mobile flex feilloos werkt, of je het nou gelooft of niet Getest in Rotterdam (centrum) en onderweg van Rotterdam naar Arnhem. Had overal gewoon bereik (3G niet overal, maja das een bekend probleem :'))

Geef dan eens details door zodat ik die kan adden
  #210  
Oud 16 August 2008, 17:26
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geniux Bekijk bericht
ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat het icm met T-Mobile flex feilloos werkt, of je het nou gelooft of niet Getest in Rotterdam (centrum) en onderweg van Rotterdam naar Arnhem. Had overal gewoon bereik (3G niet overal, maja das een bekend probleem :'))
Dat kan ook wel kloppen omdat je een T-Mobile (flex) kaart gebruikt op een T-Mobile mobiel. Dit heeft niks met de unlock kaart te maken. Maar misschien bedoel je dat ook.

Zijn al meerder mensen die een gelockte iPhone 3G (T-Mobile) overgenomen hebben en daar gewoon hun T-Mobile Flex kaart in hebben gestopt. Dit werkt ook zonder unlock kaart.

Linkje: https://forum.iculture.nl/f14/i...obile-sim.html
  #211  
Oud 16 August 2008, 17:55
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

ik gebruik al 2 dagen lang de i-smartphone op mn gelockte t-mobile nokia E50 en ik grbuik vodafone sim. en tot nu toe alles goed!
  #212  
Oud 16 August 2008, 18:42
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dedafmonteur Bekijk bericht
ik gebruik al 2 dagen lang de i-smartphone op mn gelockte t-mobile nokia E50 en ik grbuik vodafone sim. en tot nu toe alles goed!
We zien graag testen met de iPhone 3G
  #213  
Oud 16 August 2008, 19:16
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Zou iemand zo vriendelijk kunnen zijn om mij te helpen via MSN?
Ik heb vandaag mijn adapter van Mooglex ontvangen, maar ik krijg het niet werkend met KPN NL.

Alvast bedankt.
  #214  
Oud 16 August 2008, 19:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Dat kan ook wel kloppen omdat je een T-Mobile (flex) kaart gebruikt op een T-Mobile mobiel. Dit heeft niks met de unlock kaart te maken. Maar misschien bedoel je dat ook.

Zijn al meerder mensen die een gelockte iPhone 3G (T-Mobile) overgenomen hebben en daar gewoon hun T-Mobile Flex kaart in hebben gestopt. Dit werkt ook zonder unlock kaart.

Linkje: https://forum.iculture.nl/f14/i...obile-sim.html
Ik heb geen T-Mobile mobiel, maar een AT&T Zou een beetje dom zijn om een T-Mobile Iphone te gaan unlocken als je al een T-Mobile abo hebt, niet?
  #215  
Oud 16 August 2008, 21:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door geniux Bekijk bericht
ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat het icm met T-Mobile flex feilloos werkt, of je het nou gelooft of niet Getest in Rotterdam (centrum) en onderweg van Rotterdam naar Arnhem. Had overal gewoon bereik (3G niet overal, maja das een bekend probleem :'))
Omdat je hierboven T-Mobile flex noemde ging ik er eigenlijk van uit dat je die gebruikte. Hoe dom van mij
  #216  
Oud 16 August 2008, 21:25
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

jongens,ik heb net mn zusjes mobiel geprobeerd,die heeft 3g.
paar x gebeld en 3 uur er in laten zittten en werkt nog steeds.
en dat voor een chip van 9 dollar hahahah
  #217  
Oud 16 August 2008, 21:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

Met welke chip was dit? Werkt je google locate me?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dedafmonteur Bekijk bericht
jongens,ik heb net mn zusjes mobiel geprobeerd,die heeft 3g.
paar x gebeld en 3 uur er in laten zittten en werkt nog steeds.
en dat voor een chip van 9 dollar hahahah
  #218  
Oud 16 August 2008, 21:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
Met welke chip was dit? Werkt je google locate me?
Iets erboven schreef hij:

ik gebruik al 2 dagen lang de i-smartphone op mn gelockte t-mobile nokia E50 en ik grbuik vodafone sim. en tot nu toe alles goed!
  #219  
Oud 16 August 2008, 22:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Tessenderlo
Berichten: 162
Stuur een bericht via MSN naar pcmarket
Standaard

En ik die dacht dat het hier ging over de unlock van een 3G iPhone...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SkunkfireJoe Bekijk bericht
Iets erboven schreef hij:

ik gebruik al 2 dagen lang de i-smartphone op mn gelockte t-mobile nokia E50 en ik grbuik vodafone sim. en tot nu toe alles goed!
  #220  
Oud 16 August 2008, 22:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pcmarket Bekijk bericht
En ik die dacht dat het hier ging over de unlock van een 3G iPhone...
Ja, hij is denk ik een beetje off-topic geraakt toen hij las over de unlock kaartjes. Er is ook al aan hem gevraagd om het kaartje te proberen met een iPhone 3g.
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:14.