Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb nog een vraagje.... (ik ben er achter dat ik een Rebel Sim retour heb gekregen naja ik kan bellen en sms-en dus i ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1101  
Oud 18 December 2008, 22:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

ik heb nog een vraagje.... (ik ben er achter dat ik een Rebel Sim retour heb gekregen naja ik kan bellen en sms-en dus i don't care )

ik lees veel mensen over 3g dat het niet doet, maar werkt bij jullie (mensen met yes-sim n rebelsim) GPRS wel? want dat krijg ik met m'n Hi abbo ook niet aan de praat.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1102  
Oud 18 December 2008, 22:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
ik heb nog een vraagje.... (ik ben er achter dat ik een Rebel Sim retour heb gekregen naja ik kan bellen en sms-en dus i don't care )

ik lees veel mensen over 3g dat het niet doet, maar werkt bij jullie (mensen met yes-sim n rebelsim) GPRS wel? want dat krijg ik met m'n Hi abbo ook niet aan de praat.
Nee, geen data via GPRS/3G mogelijk
  #1103  
Oud 19 December 2008, 01:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

ik heb nu met de rebelsim een heel klein blauw rondje boven in m'n balk staan.... ik kan ook op internet, (super traag, maar het is een begin)
maar ik kan dat rondje niet plaatsen.. GPRS is een vierkantje en EDGE is een E
  #1104  
Oud 19 December 2008, 01:53
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
ik heb nu met de rebelsim een heel klein blauw rondje boven in m'n balk staan.... ik kan ook op internet, (super traag, maar het is een begin)
maar ik kan dat rondje niet plaatsen.. GPRS is een vierkantje en EDGE is een E
met de nieuwe firmware is gprs een rondje geworden en btw hier in nederland hebben we geen edge netwerk
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #1105  
Oud 19 December 2008, 01:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

dat laatste wist ik maar de iPhone geeft gprs nog wel eens weer als edge

ok,, nou cool! dan heb ik in ieder geval gprs
  #1106  
Oud 19 December 2008, 08:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

En je kan ook gebeld worden met 3G ( of gprs als umts niet aanwezig is) ingeschakeld?
Dat zou betekenen dat jij een volledig werkende sim hebt met baseband 2.2
  #1107  
Oud 19 December 2008, 09:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 3
Standaard

Heb ook idd gprs met de Rebelsim, + tel en sms. Deze sim is vorige week helaas gesloopt met het in- en uithalen..

Maar gelijk daarna de Y3G geprobeert die na ruim 2 weken was geleverd en ook met deze sim heb ik gprs +tel en sms.

Ik heb een At&t gelockt toestel met de laatste firmware en baseband.
3G heb ik wel uitstaan, anders krijg ik "geen service".
  #1108  
Oud 19 December 2008, 10:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

Met 3g aan kan ik niet bellen, met gprs aan wel maar dat is nix nieuws volgens mij

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
En je kan ook gebeld worden met 3G ( of gprs als umts niet aanwezig is) ingeschakeld?
Dat zou betekenen dat jij een volledig werkende sim hebt met baseband 2.2
  #1109  
Oud 19 December 2008, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
Met 3g aan kan ik niet bellen, met gprs aan wel maar dat is nix nieuws volgens mij
Maar dat klopt volgens mij niet! Als je 3g (met yessim iig) aan hebt kun je niet bellen/gebeld worden. als je 3g uit hebt, kun je volgens mij ook niet internetten (ook niet op gprs).
  #1110  
Oud 19 December 2008, 13:53
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Berichten: 35
Standaard

ik heb nu zo'n rebelsimcard gekregen. De eerste stap die ik moet doen is: verwijder de pincode van je eigen simkaart. Ik kan in mijn nokia n70 pincode op 0000 zetten maar niet verwijderen, hoe doe ik dat?
  #1111  
Oud 19 December 2008, 14:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door isomis Bekijk bericht
ik heb nu zo'n rebelsimcard gekregen. De eerste stap die ik moet doen is: verwijder de pincode van je eigen simkaart. Ik kan in mijn nokia n70 pincode op 0000 zetten maar niet verwijderen, hoe doe ik dat?
Je moet in je GSM instellingen pincode uitzetten. m.a.w als je de GSM aanzet moet ie niet om een pincode vragen.
  #1112  
Oud 19 December 2008, 14:38
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 August 2008
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door linkemink Bekijk bericht
Je moet in je GSM instellingen pincode uitzetten. m.a.w als je de GSM aanzet moet ie niet om een pincode vragen.
hmm dat doet ie al niet meer. alleen hij wil het nog niet doen in mijn iphone, hij ziet de simkaart niet. Het support op internet met betrekking tot de rebel is echt bagger.

Laatst gewijzigd door isomis; 19 December 2008 om 15:37.
  #1113  
Oud 19 December 2008, 19:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

Nee 3g aan betekent alleen dat je die vorm van mobiel internet niet kunt gebruilen, pas als je dataroaming uit hebt staan kun je helemaal niet meer gebruik maken van welke vorm van mobiel internet

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door groentjie Bekijk bericht
Maar dat klopt volgens mij niet! Als je 3g (met yessim iig) aan hebt kun je niet bellen/gebeld worden. als je 3g uit hebt, kun je volgens mij ook niet internetten (ook niet op gprs).
  #1114  
Oud 19 December 2008, 20:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
Nee 3g aan betekent alleen dat je die vorm van mobiel internet niet kunt gebruilen, pas als je dataroaming uit hebt staan kun je helemaal niet meer gebruik maken van welke vorm van mobiel internet
Dat geldt alleen in het buitenland, binnen Nederland kan je met Data Roaming uit toch gewoon data binnenkrijgen (ik doe het dagelijks).
  #1115  
Oud 20 December 2008, 12:53
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 67
Standaard

Het is misschien een domme vraag maar zijn er vandaag 3g iphones op de markt die NIET hardwarematig kunnen unlockt worden?
  #1116  
Oud 20 December 2008, 13:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Alleen die SLECHT hardware matig unlock kunnen worden, die met FW 2.2 en de baseband update, meer info is er te vinden op deze site. (3G werkt niet, wel geen verbinding met de provider etc etc)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #1117  
Oud 20 December 2008, 14:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 54
Standaard

en die dat je nu in de winkel standaard koopt zijn die 2.2?
__________________
iPhone 3G ( FW : 2.2.1 // Modem: 2.30.03 -_> Unlocked by RebelSim! )
  #1118  
Oud 20 December 2008, 14:20
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door goofke Bekijk bericht
en die dat je nu in de winkel standaard koopt zijn die 2.2?
Waarschijnlijk niet, ik ga me zo een nieuw toestel halen bij Mobistar dus ik kan het je deze namiddag met zekerheid zeggen.

PS: Heb vorige week nog eentje gehaald en deze was nog 2.1 Firmware. Maar heb net naar Mobistar Center Leuven gebeld en daar hebben ze alleen nog maar 2.2 Firmwares. Op zich maakt dit niets uit aangezien ze simlockvrij zijn.
  #1119  
Oud 20 December 2008, 14:20
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, heb er pas 1 gekocht, (blijkbaar oude voorraad) met 2.1

Dit kan je pas zien wanneer je iPhone aan staat!

EDIT
undertaxxx was me voor

  #1120  
Oud 20 December 2008, 18:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 19
Standaard

Vandaag een rebelsim binnen gekregen met hun nieuwste firmware. Ik kan gelukkig weer bellen. Maar internet werkt hele maal niet, dus elke app die gebruik maakt van internet werk ook niet.
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:53.