[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic

[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Thaan Kijk hier even voor foutmeldingen: Pwnage Tool / WinPwn: Foutmeldingen bij jailbreak en unlock van je iPhone > Nieuws > ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 9 August 2008, 15:00
bdb bdb is offline
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaan Bekijk bericht
oke thanks, alleen hij komt nu ook niet meer uit de recovery mode... springt soms op apple teken, en dan weer om het itunes+usb logo...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 9 August 2008, 15:01
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard

eeehh ik hoop dat iemand mij ook een antwoord geeft ???
moet ik eerst pwnage uitvoeren of kan ik gelijk aan de slag met de custom???
mazzel.
  #223  
Oud 9 August 2008, 15:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 59
Standaard

Even voor de duidelijkheid. Ik zie op pagina 1 staan dat je als windows gebruiker je tel in restore stand moet zetten, maar ik lees ook dat je ook je tel aan itunes kan hangen en gewoon shift + restore kan doen en dan de custom selecteren zonder je tel in wat voor stand dan ook te zetten.... Welke is beter?
  #224  
Oud 9 August 2008, 15:02
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

@michael

ik heb de custom erop, reserverkopie erop gezet, maar nu steeds als ik hem aansluit komt in itunes: Uw iphone configureren ik kan dan alleen maar reservekopie of als nieuwe iphone selecteren, ik kan niet meer syncen
  #225  
Oud 9 August 2008, 15:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bdb Bekijk bericht
oke thanks, alleen hij komt nu ook niet meer uit de recovery mode... springt soms op apple teken, en dan weer om het itunes+usb logo...
Dan moet je opnieuw restoren met een (custom) firmware.
  #226  
Oud 9 August 2008, 15:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: haaltert
Berichten: 31
Standaard

Hallo

Heb jij ook een originele 3G wat heb jij zitten downloaden?

greetz
  #227  
Oud 9 August 2008, 15:04
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tapijtkever Bekijk bericht
eeehh ik hoop dat iemand mij ook een antwoord geeft ???
moet ik eerst pwnage uitvoeren of kan ik gelijk aan de slag met de custom???
mazzel.
als je al een keer gepwnd hebt kan je direct aan de slag gaan met de custom firmware
  #228  
Oud 9 August 2008, 15:05
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 383
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Stuur een bericht via Skype™ naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

Als ik configureer als nieuwe iphone heb ik mijn aangekochte apps dan nog ter beschikken daarna?
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
  #229  
Oud 9 August 2008, 15:05
bdb bdb is offline
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2008
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yvesken Bekijk bericht
Hallo

Heb jij ook een originele 3G wat heb jij zitten downloaden?

greetz
heb je het tegen mij?
  #230  
Oud 9 August 2008, 15:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2008
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaan Bekijk bericht
'
thx die had ik nog niet gezien. en nu loopt het.
  #231  
Oud 9 August 2008, 15:06
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 14
Standaard Custom

Tja, en ik zou custom firmware willen hebben zonder Installer en zonder Cydia. Kan die zelf nog niet aanmaken want ik gebruik Windows en winpwn is nog niet zo ver. De applicaties haal ik wel uit de Store.

Wie wil mij hieraan helpen?

Groet,

Ren
  #232  
Oud 9 August 2008, 15:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 139
Standaard

Cool! jah ik heb ook windows. Ik heb het al eerder gepwnd, dus een customfirmware van mr. Micheal is al voldoende. Vraagje: ik heb 1.1.4, is het slim dat ik alles beter kan wissen en dan die nieuwe firmware erop zetten? Ik heb liever dat ik met een schone lei kan beginnen.
  #233  
Oud 9 August 2008, 15:09
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stig666 Bekijk bericht
@michael

ik heb de custom erop, reserverkopie erop gezet, maar nu steeds als ik hem aansluit komt in itunes: Uw iphone configureren ik kan dan alleen maar reservekopie of als nieuwe iphone selecteren, ik kan niet meer syncen
Lees even post 1 als je de backup erop zet Anders opnieuw aanmelden als nieuwe iphone en opnieuw syncen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #234  
Oud 9 August 2008, 15:10
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard cydia

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
als je al een keer gepwnd hebt kan je direct aan de slag gaan met de custom firmware
oke top ga ik nu pawnen!

ik vraagje kan ik in cydia ook nederlands taal en t9 installeren??

alvast bedankt! rene
  #235  
Oud 9 August 2008, 15:10
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stig666 Bekijk bericht
@michael

ik heb de custom erop, reserverkopie erop gezet, maar nu steeds als ik hem aansluit komt in itunes: Uw iphone configureren ik kan dan alleen maar reservekopie of als nieuwe iphone selecteren, ik kan niet meer syncen
Gewoon nieuwe iPhone aanvinken en het werkt
__________________
Origineel: iPhone 8Gb US | iOS: 3.1.3 (simlock vrij) | Origineel: iPhone 3G 8Gb | iOS: 4.2.1 | Origineel: iPhone 4 16Gb | iOS: 6.0.2 | Origineel: iPhone 4S 16Gb | iOS: 7.0.3
  #236  
Oud 9 August 2008, 15:10
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 198
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Lees even post 1 als je de backup erop zet Anders opnieuw aanmelden als nieuwe iphone en opnieuw syncen
Weet jij waarom de firmware met Installer + Cydia 15MB kleiner is dan de andere firmwares? Ik ben nu geneigd de firmware met enkel Cydia te installeren omdat die met Installer n Cydia volgens mij niet goed is.
  #237  
Oud 9 August 2008, 15:11
mjay's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tapijtkever Bekijk bericht
oke top ga ik nu pawnen!

ik vraagje kan ik in cydia ook nederlands taal en t9 installeren??

alvast bedankt! rene
FW 2 heeft standaard al Nederlands.
  #238  
Oud 9 August 2008, 15:12
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Ik heb zojuist met bosstools (Cydia) de fonts van de een naar de andere partitie verplaatst en heb nu meteen ruim 100 mb meer ruimte om apps te installeren!
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #239  
Oud 9 August 2008, 15:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: haaltert
Berichten: 31
Standaard

ja tegen u heb jij mij soms de link voor installer op de 3G en is het simpel
  #240  
Oud 9 August 2008, 15:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ren noob Bekijk bericht
Tja, en ik zou custom firmware willen hebben zonder Installer en zonder Cydia. Kan die zelf nog niet aanmaken want ik gebruik Windows en winpwn is nog niet zo ver. De applicaties haal ik wel uit de Store.

Wie wil mij hieraan helpen?

Groet,

Ren
Waarom zou je dat er allemaal niet op willen hebben? Als je het niet gebruikt, zet het gewoon een pagina verderop zou ik zeggen.
Maar als me huidige upload klaar is wil ik er best 1 aanmaken zonder Cydia/Installer, wat voor iPhone?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yvesken Bekijk bericht
ja tegen u heb jij mij soms de link voor installer op de 3G en is het simpel
Ik denk dat het handig is als je eerst dit even doorleest:
http://www.iphoneclub.nl/8595/handle...ac-en-windows/

Laatst gewijzigd door Thaan; 9 August 2008 om 15:19.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: PwnageTool 4.1 Doblie Unlock 0 22 September 2010 17:18
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 23:02
PwnageTool afbeeldingen [S]joerd Ringtones en Wallpapers 3 18 November 2009 18:21
iPhone: QuickPwn 1.1 of PwnageTool 2.1? aaifoon Jailbreak 9 10 December 2008 18:44
Pwnagetool crane Archief 2 1 October 2008 23:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:45.