[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic

[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Michael Pwn eerst je itunes en dan een custom erop zetten let wel op dat je die van de 3G pakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 9 August 2008, 15:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: 's-Hertogenbosch
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Pwn eerst je itunes en dan een custom erop zetten let wel op dat je die van de 3G pakt en niet van de 1e generatie
En iTunes Pwn ik dan met WinPwn, en even bijvoorbeeld jouw oude 2.0 custom gebruiken (uiteraard accepteert WinPwn firmware 2.0.1 nog niet in de huidige release)? Ik moet een file selecteren in WinPwn alvorens de button Ipwner bruikbaar wordt geloof ik. Standaard is die greyed-out.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 9 August 2008, 15:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jayjay Bekijk bericht
Nee? Ik heb windows xp, Maar je moet het tog unzippen die handel? Of moest je het niet unzippen

Ik zie die dmg bestand wat 218 mb is....
Het is geen dmg maar een ipsw en als het goed is zag je een soort legoblokje Daarmee restore je en dat hoef je niet te unzippen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #303  
Oud 9 August 2008, 15:13
» iPod touch 16GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Zaltbommel
Berichten: 5
Stuur een bericht via MSN naar Keranos
Standaard

Ik probeer nu custom firmware 2.0.1 voor de iPod Touch te uploaden (met installer en cydia) :thumbs:
  #304  
Oud 9 August 2008, 15:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jayjay Bekijk bericht
Nee? Ik heb windows xp, Maar je moet het tog unzippen die handel? Of moest je het niet unzippen

Ik zie die dmg bestand wat 218 mb is....

jayjay!
Ik had precies hetzelfde probleempje als jij.
Je moet de gedowloade zipfile renamen naar ipsw. Dus ipv xxx.zip wordt het xxx.ipsw.
Werkt verder als een trein!
  #305  
Oud 9 August 2008, 15:14
» iPhone US 16GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 57
Standaard

oke nog 1 noob vraag..: hoe zet ik hem in recovery mode?
  #306  
Oud 9 August 2008, 15:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2008
Locatie: hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

uh moet je hem al gejailbreakt hebben 2.0?, voor dat je hem naar 2.0.1 jailbreak, want dat hat ik maar toen dee hij et niet maar ik heb hem nu hersteld naar 2.0.1 van apple zonder jailbreak(duh)
  #307  
Oud 9 August 2008, 15:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daanhockeyc1 Bekijk bericht
oke nog 1 noob vraag..: hoe zet ik hem in recovery mode?
Uitzetten en weer aan de kabel hangen met je vinger op de homeknop
  #308  
Oud 9 August 2008, 15:17
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

@michael tha CustomGOD

werkt als een speer!!
mucho gracias xxx
  #309  
Oud 9 August 2008, 15:18
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 83
Standaard

Nu heb ik het wel door ik heb mijn originele 3g al gejailbreakt met winpwn.
Dus nu moet ik hem gewoon in dfu stand zetten of restore stand.
En ik heb een 3g zonder abbo dus deze firmware 2.0.13GmetActivatie.ipsw gebruiken en dan zou er cydia en installer opstaan.
  #310  
Oud 9 August 2008, 15:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 9
Standaard

telkens ik mijn iPhone wil jailbreaken krijg ik error (6)...

Ik ben al in het foutmeldingen topic gaan kijken, en daar staat dit:

Citaat:
[h2]Error 6[/h2]
Probleem: Error 6 betekent dat je al eerder de officile firmware 2.0 hebt genstalleerd via iTunes (of de verkeerde firmware bij de restore hebt geselecteerd). Je kunt nu helaas niet meer downgraden naar firmwareversie 1.1.4, omdat iTunes 7.7 dat niet toestaat (dus: Error 6). Je zult nu eerst moeten zorgen dat je iTunes 7.5 op je PC of Mac installeert.
maar ik heb een iphone 3G, dus kan ik die toch niet downgraden naar 1.1.4...

Als ik een gewone recovery doe, werkt alles normaal, maar als ik durf een custom firmware te laden, hop, weer de error... strange
  #311  
Oud 9 August 2008, 15:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 15
Standaard

Oke hij is weer uit restore mode maar hoe krijg ik dit nou voor elkaar "DFU en niet in Restore Mode (iTunes Logo en Usb stekker)"???
  #312  
Oud 9 August 2008, 15:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 103
Stuur een bericht via ICQ naar batumulia Send a message via twitter to batumulia
Standaard

Iemand die weet waar ik de officiele firmware kan downloaden? 2.0.1?
  #313  
Oud 9 August 2008, 15:20
haagsegoof's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 124
Stuur een bericht via MSN naar haagsegoof Send a message via twitter to haagsegoof
Standaard

IK heb een vraag zit zo op het forum te kijken en ben nieuwe in de iphone wereld. Heb sinds vandeweek een 3G en heb toen de tijd de software 2.01 eropgezet.
Ik heb nu geprobeert die software Customs van Mdiersma2 gebruikt voor zonder activatie (t-mobile toestel)
ALs ik gewoon op herstel klik en zowel in DFU mode krijg ik op een gegeven moment een itunes logo met een usb stekker te zien dan geeft me computer ineens aan error 6 en dan gebeurt er niets meer en toestel werkt dan ook niet. Als ik dan zonder shift op herstel klik en de orginele apple softare herstel werkt het wel?
Wat doe ik fout en waarom werkt het niet?

(windows XP gebruiker met Itones 7.7 )
  #314  
Oud 9 August 2008, 15:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 139
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Het is geen dmg maar een ipsw en als het goed is zag je een soort legoblokje Daarmee restore je en dat hoef je niet te unzippen
Het is gewoon een zip bestand? Ik heb via samplex gedownload.... hoe kan dat... jah ik weet dat het een lego bestand moet zijn.
  #315  
Oud 9 August 2008, 15:20
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door demidex Bekijk bericht
Oke hij is weer uit restore mode maar hoe krijg ik dit nou voor elkaar "DFU en niet in Restore Mode (iTunes Logo en Usb stekker)"???
De dfu gaat als volgt Zet je iphone uit en weer aan met je vingers op home en sleepknop na 10 sec sleepknop loslaten en homeknopvasthouden Dan wachten tot iTunes een iPhone heeft gevonden die hersteld moet worden

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batumulia Bekijk bericht
Iemand die weet waar ik de officiele firmware kan downloaden? 2.0.1?
In de wiki bij Firmware

Laatst gewijzigd door Michael; 9 August 2008 om 15:22.
  #316  
Oud 9 August 2008, 15:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haagsegoof Bekijk bericht
IK heb een vraag zit zo op het forum te kijken en ben nieuwe in de iphone wereld. Heb sinds vandeweek een 3G en heb toen de tijd de software 2.01 eropgezet.
Ik heb nu geprobeert die software Customs van Mdiersma2 gebruikt voor zonder activatie (t-mobile toestel)
ALs ik gewoon op herstel klik en zowel in DFU mode krijg ik op een gegeven moment een itunes logo met een usb stekker te zien dan geeft me computer ineens aan error 6 en dan gebeurt er niets meer en toestel werkt dan ook niet. Als ik dan zonder shift op herstel klik en de orginele apple softare herstel werkt het wel?
Wat doe ik fout en waarom werkt het niet?

(windows XP gebruiker met Itones 7.7 )
Omdat je itunes niet gepwn is denk ik
  #317  
Oud 9 August 2008, 15:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
De dfu gaat als volgt Zet je iphone uit en weer aan met je vingers op home en sleepknop na 10 sec sleepknop loslaten en homeknopvasthouden Dan wachten tot iTunes een iPhone heeft gevonden die hersteld moet worden
moet de iPhone dus aanstaan als ik hem aan mijn mac hang en dan home en sleep vasthouden en sleep na 10sec loslaten, of moet de iphone al uit staan voor ik hem aan mijn mac hang???

Want toen ik het net probeerde kreeg ik niet het itunes logo en usb stekker te zien...
  #318  
Oud 9 August 2008, 15:25
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Draait helmaal perfect. Thanx Michael
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
  #319  
Oud 9 August 2008, 15:25
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Berichten: 3
Standaard

Michael, bedankt weer! Was een fluitje van een cent.

Dit zijn de stappen die ik gedaan heb op m'n windows PC:

- Op de achtergrond custom firmware downloaden. Als hij als .ZIP bestand is gedownload; renamen naar .ipsw.
- iPhone aan iTunes hangen en programmas die je niet meer gebruikt binnen iTunes weggooien.
- iTunes laten syncen/backuppen.
- In settings/instellingen van je iPhone instellen dat hij niet automatisch in de sleep stand gaat.
- iPhone uitzetten en loskoppelen.
- iTunes opstarten
- De home button van de iPhone ingedrukt houden en het stekkertje in de iPhone steken (of hem in de dock zetten). Home button loslaten als je op de iPhone ziet dat hij in de restore mode staat.
- iTunes zegt nu dat ie een iPhone in restore mode ziet. Houdt SHIFT op je keyboard ingedrukt en klik op 'restore'. Je kunt nu de custom firmware selecteren die je net gedownload hebt.
- Als hij helemaal klaar is, je backup terug zetten.
  #320  
Oud 9 August 2008, 15:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door demidex Bekijk bericht
moet de iPhone dus aanstaan als ik hem aan mijn mac hang en dan home en sleep vasthouden en sleep na 10sec loslaten, of moet de iphone al uit staan voor ik hem aan mijn mac hang???
Jep het eerste wat je zegt. gewoon aan je mac hangen aan zetten, en dan in dfu zetten als die in dfu staat zie je geen stekker! alleen maar zwart beeld
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: PwnageTool 4.1 Doblie Unlock 0 22 September 2010 16:18
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 22:02
PwnageTool afbeeldingen [S]joerd Ringtones en Wallpapers 3 18 November 2009 17:21
iPhone: QuickPwn 1.1 of PwnageTool 2.1? aaifoon Jailbreak 9 10 December 2008 17:44
Pwnagetool crane Archief 2 1 October 2008 22:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:14.