[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic

[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) pwnagetool is enkel om je custom firmware te maken.. je kan gerust de firmware van Michael gebruiken en via iTunes restoren, hier heb je pwnagetool ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #401  
Oud 9 August 2008, 21:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

pwnagetool is enkel om je custom firmware te maken.. je kan gerust de firmware van Michael gebruiken en via iTunes restoren, hier heb je pwnagetool niet voor nodig.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #402  
Oud 9 August 2008, 22:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bibi2205 Bekijk bericht
pwnagetool is enkel om je custom firmware te maken.. je kan gerust de firmware van Michael gebruiken en via iTunes restoren, hier heb je pwnagetool niet voor nodig.
Ja dat was deel 1 van pwnagetool toen ik hem gebruikte om van 1.1.4 naar 2.0 te gaan. Na het herstellen van je iphone middels itunes en de custom ipsw moest ik weer pwnagetool opstarten en deed het programma een aantal handelingen.

Als ik je goed begrijp hoeven deze handelingen dus niet en volsta ik met een herstel via iTunes met de custom ipsw.

Thanks.

Martin

Laatst gewijzigd door MartinZ; 9 August 2008 om 22:01. Reden: text fout
  #403  
Oud 9 August 2008, 22:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 317
Send a message via twitter to macmichel
Standaard

heeft er iemand ook het probleem dat het typen soms heel traag loopt?????
  #404  
Oud 9 August 2008, 22:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

ik dacht dat het traag typen net opgelost moest zijn bij 2.0.1?

(trouwens succesvol geupdate hier! tnx Michael!!)

backup teruggeplaatst (heb zelfs de saved games van Chopper terug ), mail fix erbij en klaar voor gebruik

Dit was mijn langste firmware update ooit:
* backup nemen: 3u
* restoren met enkel cydia: 5 min (?)
* installer & cydia firmware downloaden: 5 min
* restoren met de juiste firmware: 5 min (+-)
* backup terug zetten: 3u
ben er om 14u aan begonnen en om 21u was ie pas klaar

*edit*
ik merk wel dat er een icoon is bijgekomen bij mij: Contacts..
deze had ik vroeger niet.. Ik vermoed dat ik deze kan "verwijderen" met Poof?

(sorry voor de OT)

Laatst gewijzigd door Bibi2205; 9 August 2008 om 22:25.
  #405  
Oud 9 August 2008, 22:19
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Het custom herstellen m.b.v. michael's custom restore werkt bij mij niet! Ik blijf hangen in het scherm waar het volgende staat: De Iphone Iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (6).
Kan iemand mij hier a.u.b. mij helpen? alvast bedankt!
  #406  
Oud 9 August 2008, 22:25
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 24
Standaard

Zit nu via Michaels toverware op 201. Gewoon customfile gedownd en via shift-restore in itunes geinstalleerd. Werk op xp dus geen last van restoremodes of andere spannende dingen.

Michael nogmaals: chapeau!!

edit: zal mijn phonegegevens aanpassen..
__________________
1 Apple a day keeps Bill away..
  #407  
Oud 9 August 2008, 22:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Berichten: 24
Standaard

Trouwens mods: ben 43 jaar oud.. hoeveel posts moet je hebben geplaatst om dat 'junior' voor member weg te krijgen??
  #408  
Oud 9 August 2008, 22:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

@christiaanderijk: ben je zeker dat je in restore mode zit (dus itunes logo & usb stekker) en niet in DFU of normal mode?
  #409  
Oud 9 August 2008, 22:46
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 19
Standaard

@BIBI Ja ik ben in de restore mode. Ik heb zojuist de restore gedaan van Apple. (was echt mijn last resort, want wist het niet meer)
Nu krijg ik het volgende: Ik zie het itunes logo inclusief draad, moet mijn pincode invoeren en daarna zie ik t-mobile rechtsbovenaan en ontvang zelfs gemiste oproepen. Ik kan alleen niet mijn menu in en Itunes vraagt nu om te activeren!???

Heel vreemd allemaal!
  #410  
Oud 9 August 2008, 22:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door christiaanderijk Bekijk bericht
@BIBI Ja ik ben in de restore mode. Ik heb zojuist de restore gedaan van Apple. (was echt mijn last resort, want wist het niet meer)
Nu krijg ik het volgende: Ik zie het itunes logo inclusief draad, moet mijn pincode invoeren en daarna zie ik t-mobile rechtsbovenaan en ontvang zelfs gemiste oproepen. Ik kan alleen niet mijn menu in en Itunes vraagt nu om te activeren!???

Heel vreemd allemaal!
Je zit op de echte fw 2.0 Zet hem in recovery en restore met de custom 2.0.1
Vergeet niet je vinger op de shiftknop de drukken en vasthouden en dan herstel Dan browsen naar de custom.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #411  
Oud 9 August 2008, 23:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 1
Standaard locate me werkt niet en kan geen andere providers kiezen

IK heb alle 21 pagina's doorgenomen in de hoop op een antwoord.
Hb vandaag update gedaan van G2 2.0 iphone naar v2.01 met Michiels iPhone1_1_2.0.1_5B108_Custom_Restore.ipsw (dank Michiel)
Alles leek te werken allen dat ik geen restore kon doen van mijn backup.
Dan maar terug gesynced en instellingen terug aangepast. Alles leek nu in orde alleen
- kan geen locatie vinden (komt wel vragen of die het mag gebruiken)
- kan geen andere provider kiezen, blijft gewoon draaien. Kan wel bellen zonder problemen (proximus)

Iemand ook dit probleem of enig idee wat fout is ?
  #412  
Oud 9 August 2008, 23:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 45
Standaard

Ik heb iets vreemds.

Na herstel met alt toets en de ipsw van Michael en een restore van mijn backup.
Blijft iTunes elke keer als ik die opstart en mijn iPhone aansluit het beeld "Uw iphone configureren" geven. Heb het herstel van de backup voor de tweede keer uitgevoerd maar dat helpt niet.

Weet iemand hoe ik dit zou kunnen oplossen?

toevoeging: als ik de inhoud van mijn iphone bekijk heeft hij de restore van de backup wel uitgevoerd!

Laatst gewijzigd door MartinZ; 9 August 2008 om 23:08. Reden: toevoeging
  #413  
Oud 9 August 2008, 23:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

gaat wel erg hard in deze topic

zit ondertussen ook op 2.0.1 en alles werkt perfect vrij stabiel en veel sneller dan in 2.0.0

tot ik de mail app lanceerde, na 2 sec. floept hij dan terug naar mijn springboard ???

iemand een idee ?
__________________
IMAC 2.1 GHz PPC - OSX
  #414  
Oud 9 August 2008, 23:04
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Beste Michael,

Dank voor je reactie, ik heb dit reeds meerdere keren gedaan! Op de manier zoals jij het aangeeft.
Ik houd de aan/uit knop ingedrukt en de home button. Zodra het apple logo verschijnt, laat ik de aan/uit knop los en daarna verschijnt het recovery scherm.
Daarna shift ingedrukt gehouden en restore aangeklikt.
Dan gaat het voorbereiden voor restore en daarna zegt hij
De Iphone Iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (6). Exact op deze wijze dus 2 maal Iphone

?????
  #415  
Oud 9 August 2008, 23:05
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door b-boy Bekijk bericht
gaat wel erg hard in deze topic

zit ondertussen ook op 2.0.1 en alles werkt perfect vrij stabiel en veel sneller dan in 2.0.0

tot ik de mail app lanceerde, na 2 sec. floept hij dan terug naar mijn springboard ???

iemand een idee ?
In Cydia zit een fix asMailFix2 die installeren en dan is het goed. Zie ook post 1 voor details
  #416  
Oud 9 August 2008, 23:08
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

txs !

net gekeken en staat er niet tussen

misschien ontbreekt die source in mijn cydia ??

weet je soms welke het is ?
  #417  
Oud 9 August 2008, 23:11
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Zie nu alleen nog maar het apple logo!
Heb reeds geprobeerd om het te opnieuw te pwnen, met de vorige custom van jou! Kom niet eens door winpwn heen! Hij blijft hangen bij het scherm. put iphone in recovery mode! Terwijl hij dat echt wel staat!

kan jij me helpen michael?
  #418  
Oud 9 August 2008, 23:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door b-boy Bekijk bericht
txs !

net gekeken en staat er niet tussen

misschien ontbreekt die source in mijn cydia ??

weet je soms welke het is ?
Kijk eens in post 1 zei ik al daar staat de bron

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door christiaanderijk Bekijk bericht
Zie nu alleen nog maar het apple logo!
Heb reeds geprobeerd om het te opnieuw te pwnen, met de vorige custom van jou! Kom niet eens door winpwn heen! Hij blijft hangen bij het scherm. put iphone in recovery mode! Terwijl hij dat echt wel staat!

kan jij me helpen michael?
Waarom pwnen in winpwn is toch gewoon een kwestie van de custom via iTunes op de iphone te krijgen en niet via winpwn
  #419  
Oud 9 August 2008, 23:20
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikatjuh Bekijk bericht
Is deze custom firmware met Cydia en installer?? En met Appeltje of Annanas?
Srry voor late reactie

Is MET installer MET cydia en MET appeltje
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #420  
Oud 9 August 2008, 23:29
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Kijk eens in post 1 zei ik al daar staat de bron



Waarom pwnen in winpwn is toch gewoon een kwestie van de custom via iTunes op de iphone te krijgen en niet via winpwn

De custom werkt bij mij dus niet!? Ik heb mijn iphone eerder gepwned en heb ook geupdate naar de officiele 2.0.1 via itunes. Nu wil ik naar jou custom en krijg ik foutmelding 6

bedankt voor je reactie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: PwnageTool 4.1 Doblie Unlock 0 22 September 2010 17:18
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 23:02
PwnageTool afbeeldingen [S]joerd Ringtones en Wallpapers 3 18 November 2009 18:21
iPhone: QuickPwn 1.1 of PwnageTool 2.1? aaifoon Jailbreak 9 10 December 2008 18:44
Pwnagetool crane Archief 2 1 October 2008 23:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:40.