[1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows)

[1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Zo juist is quickpwn voor windows uitgegeven door het dev team Het ondersteunt fw 2.1 van de iPhone Meer info, torrents en mirrors downloaden na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 September 2008, 22:11
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows)

Zo juist is quickpwn voor windows uitgegeven door het dev team Het ondersteunt fw 2.1 van de iPhone Meer info, torrents en mirrors downloaden na de klik http://blog.iphone-dev.org/post/5088...ave-a-pwnapple
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.

Laatst gewijzigd door Michael; 19 September 2008 om 22:41.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 September 2008, 22:38
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.884
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Krijg meteen een melding dat er geen communicatie is met Apple Mobile Device Helper...

Werkt deze alleen met iTunes 8 ?

Cheers...

Wally...
  #3  
Oud 19 September 2008, 22:40
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Ja, je moet inderdaad itunes 8 installeren en dan zal het moeten lukken.
  #4  
Oud 19 September 2008, 22:42
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Krijg meteen een melding dat er geen communicatie is met Apple Mobile Device Helper...

Werkt deze alleen met iTunes 8 ?

Cheers...

Wally...
Daar ga ik wel van uit. Heb je iTunes helper uitgezet?
  #5  
Oud 19 September 2008, 22:43
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Misschien een domme vraag, maar krijg je installer en cydia hier ook mee????

EDIT
O nee, domme vragen bestaan niet, alleen domme mensen.....

__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #6  
Oud 19 September 2008, 22:44
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Ja, deze worden automatisch geinstalleerd.
  #7  
Oud 19 September 2008, 22:46
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Ja, deze worden automatisch geinstalleerd.

Ok, wellicht dat ik dan 1.1.4 eraf gooi en toch maar overstag gaat.........
  #8  
Oud 19 September 2008, 23:46
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Moet je 2.01 er ook op hebben? Zit nog op 2.0 namelijk. Enne ik heb mijn laatste reservekopie gemaakt in de versie vr iTunes 8, moet ik dan nog eens een reservekopie maken in 8 of maakt dat niet uit?
  #9  
Oud 19 September 2008, 23:47
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Nee, je kan rechtstreeks naar 2.1 vanaf uw versie.
  #10  
Oud 19 September 2008, 23:57
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

En enig idee over die reservekopie? Moet ik die nogmaals maken in iTunes 8 voordat ik ga upgraden?
  #11  
Oud 19 September 2008, 23:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wieke Bekijk bericht
En enig idee over die reservekopie? Moet ik die nogmaals maken in iTunes 8 voordat ik ga upgraden?
Ligt eraan wanneer je voor het laatst gesynct hebt. Als je nu synct heb je ook je laatste sms-en terug als je de backup er weer op zet
  #12  
Oud 20 September 2008, 00:00
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Gisteren. Maar t duurt ongeveer anderhalf 2 uur. Vandaar dat ik dat graag wil weten.
  #13  
Oud 20 September 2008, 00:10
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wieke Bekijk bericht
Gisteren. Maar t duurt ongeveer anderhalf 2 uur. Vandaar dat ik dat graag wil weten.
Als je itunes 8 gebruikt gaat het een stuk sneller
  #14  
Oud 20 September 2008, 00:10
sNicker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: In de buurt van Arnhem
Berichten: 124
Standaard

:-( Mijn iPhone blijft hangen in het booten... Maar eens opnieuw QuickPwnen...
  #15  
Oud 20 September 2008, 00:15
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Als ik quicpwn start, moet ik browsen naar een bestand. Waar kan ik dit vinden??
  #16  
Oud 20 September 2008, 00:22
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Hoi,

Mijn iPhone 2G draait nog op 1.1.4. Kan je ook gewoon van 1.1.4 naar 2.1 of moet je dan eerst naar een andere FW?
__________________
Bor3d @ Stage
  #17  
Oud 20 September 2008, 00:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert M. Bekijk bericht
Hoi,
Mijn iPhone 2G draait nog op 1.1.4. Kan je ook gewoon van 1.1.4 naar 2.1 of moet je dan eerst naar een andere FW?
Je kan deze herstellen naar de laatste versie en dan quickpwn erop los laten.
  #18  
Oud 20 September 2008, 00:23
sNicker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: In de buurt van Arnhem
Berichten: 124
Standaard

Prettig, nu heb ik een iBrick... Alleen maar rebooten en QuickPwn meldt dat-ie alleen werkt met iPhone-FW 2.0 of hoger... (Ik heb er toch echt 2.1 op staan!)

Dan maar DFU en de custom FW van Michael er maar weer opzetten Ow wacht, ik doe gewoon originele FW en QuickPwn die daarna gewoon Duimen maar!

Laatst gewijzigd door sNicker; 20 September 2008 om 00:31.
  #19  
Oud 20 September 2008, 00:23
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert M. Bekijk bericht
Hoi,

Mijn iPhone 2G draait nog op 1.1.4. Kan je ook gewoon van 1.1.4 naar 2.1 of moet je dan eerst naar een andere FW?
Eerst updaten naar 2.1 en dan quickpwn gebruiken. Daarna uit cydia bootneuter downloaden om te unlocken
  #20  
Oud 20 September 2008, 00:29
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wieke Bekijk bericht
Als ik quicpwn start, moet ik browsen naar een bestand. Waar kan ik dit vinden??
Iemand die dit weet?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 18:21
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Jailbreak 391 16 July 2009 13:29
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 14:36
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Jailbreak 203 18 April 2009 20:17
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 18:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:44.