Probleem I-smartsim.

Probleem I-smartsim. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een I-smartsim gekocht. Nu heb ik deze gebruikt in combinatie met mijn vodafone kaart, werkte perfect geen problemen. Maar als ik nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 November 2008, 17:36
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 9
Standaard Probleem I-smartsim.

Hallo,

Ik heb een I-smartsim gekocht.
Nu heb ik deze gebruikt in combinatie met mijn vodafone kaart, werkte perfect geen problemen. Maar als ik nu mijn vodafone kaart eruit haal en zonder I-smartsim mijn T-mobile kaart er weer indruk blijft hij bij het netwerk met Vodafone NL verbinden.
Wat kan hiervan de oorzaak zijn en hoe dit op te lossen ?

Alvaste bedankt!

Mvg,
Mixpower
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 November 2008, 17:42
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Instellingen/aanbieder
daar kan je kiezen of op automatisch zetten!

Succes

EDIT: ik zie dat je een eerste gen iphone heb, waarom dan een unlock kaart?

of pas je profiel even aan
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 7 November 2008, 17:48
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Instellingen/aanbieder
daar kan je kiezen of op automatisch zetten!

Succes

EDIT: ik zie dat je een eerste gen iphone heb, waarom dan een unlock kaart?

of pas je profiel even aan
Ik heb hem op Automatisch gezet werkt niet, en als ik T-Mobile 3G handmatig selecteer pakt hij hem niet.
Ik heb de 2e gen hoor, zoals je kan zien heb ik de 8GB NL en de NL is alleen 2e gen.
  #4  
Oud 7 November 2008, 17:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Off-topic
Dan moet je wel even de iphone 3G 8GB selecteren



Heb je al een keer gereboot?

In het uiterste geval (of gewoon een radicale oplossing) doe je gewoon herstellen. Kan je gewoon de back-up terug plaatsen. Dan pakt hij denk ik zoizo t-mobile.
  #5  
Oud 7 November 2008, 19:24
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hem helemaal hersteld en nog blijft hij Vodafone NL aangeven, wat kan ik hier aan doen ?
  #6  
Oud 7 November 2008, 19:26
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dan zou ik even de fabrikant een emailtje sturen om het daar te vragen. Misschien kan je die I-smartsim wel resetten.

Weet het anders ook niet
  #7  
Oud 7 November 2008, 19:35
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Dan zou ik even de fabrikant een emailtje sturen om het daar te vragen. Misschien kan je die I-smartsim wel resetten.

Weet het anders ook niet
Aha, tja weet niet ik heb alleen mijn T-Mobile SIM erin zonder I-smartsim.
  #8  
Oud 7 November 2008, 22:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

heb je niet toevallig via een andere app handmatig de netwerknaam ingevoerd?

Een herstel met orginele firmware zou toch echt alles moeten overschrijven. Heb je dat via iTunes gedaan of via instellingen op de iPhone?
  #9  
Oud 8 November 2008, 02:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Even je APN instellingen aanpassen, dan moet je het T Mombile verbinding weer zien.

[FONT=Arial]T-Mobile
- APN: internet
- Username: tmobile
- Password: tmobile[/FONT]
  #10  
Oud 8 November 2008, 03:04
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2008
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hem tot meerdere malen toe helemaal hersteld naar standaard via ITunes en nog geeft hij vodafone aan, met elke t-mobile/orange kaart doet hij dat. Ik heb custom APN settings via unlockit.co.nz aangepast en geinstalleerd alleen hij blijft nog steeds Vodafone NL aangeven, maar volgens mij heeft APN toch ook niks met de Provider settings temaken alleen met het internet ?
Ik snap er echt helemaal niks van hij is nog steeds in de war!

Iemand nog een suggestie thanks!

Mvg,
Mixpower

Laatst gewijzigd door Mixpower; 8 November 2008 om 05:24.
  #11  
Oud 15 November 2008, 14:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 3
Standaard

hallo,
ik heb pas een iphone 3g gekocht en ik heb daarbij een I-smartsim om hem simlockvrij te maken.
dit is het probleem: ik gebruik een simkaart van vodafoon die heb ik geeinstaleerd met de I-smartsim in de iphone maar nu kan ik er mee bellen maar niet gebeld worden.

ik heb het met een andere simkaart geprobeerd en met deze kan ik wel bellen en gebeld worden.

kan iemand mij helpen om dit probleem optelossen.
alvast bedankt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 01:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 16:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 23:11
iPhone 3G: Smartsim en vodafone joeyg19 Unlock 4 6 June 2009 23:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:43.