Smartsim en vodafone

Smartsim en vodafone discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een smartsim gekohct omdat ik per ongeluk de 2.2.1 versie erop heb gezet en ik bootloader 5.9 heb. Moet dus wachten op een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 June 2009, 21:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 64
Standaard Smartsim en vodafone

Ik heb een smartsim gekohct omdat ik per ongeluk de 2.2.1 versie erop heb gezet en ik bootloader 5.9 heb. Moet dus wachten op een hack. Alleen nu heb ik een Hi kaart erin gedaan met mn smartsim en dat werkt perfect. DOe ik mijn eigen vodafone kaart erin geeft hij aan geen simkaart... iemand enig idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 June 2009, 22:02
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joeyg19 Bekijk bericht
Ik heb een smartsim gekohct omdat ik per ongeluk de 2.2.1 versie erop heb gezet en ik bootloader 5.9 heb. Moet dus wachten op een hack. Alleen nu heb ik een Hi kaart erin gedaan met mn smartsim en dat werkt perfect. DOe ik mijn eigen vodafone kaart erin geeft hij aan geen simkaart... iemand enig idee?
Ja, je hebt een vrij nieuwe Vodafone SIM en die worden niet ondersteund door een unlock sim.
  #3  
Oud 6 June 2009, 22:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 64
Standaard

is daar wat aan te doen?
  #4  
Oud 6 June 2009, 22:19
kcaj's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2009
Locatie: Oud-Vossemeer
Berichten: 34
Stuur een bericht via ICQ naar kcaj Stuur een bericht via MSN naar kcaj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joeyg19 Bekijk bericht
is daar wat aan te doen?
Nee, anders had Vodafone wel ondersteund geweest...
Zit niets anders op dan te wachten op een oplossing of toch proberen je unlock sim (waarschijnlijk een Rebel SIM) te flashen naar een andere firmware versie, maar ik denk niet dat dat helpt.
Flashfiles kun je hier vinden: Rebel Support Page.
Je hebt dan wel een USB programmer nodig (P-key of andere simkaart lezer/schrijver).
  #5  
Oud 6 June 2009, 23:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 64
Standaard

iemand dan enig idee wanneer de baseband terugzetter voor bootloader 5.9 uitkomt of de yellowsnow versie voor deze baseband? kan nu niks meer met de iphone
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone sim abonnement naar Vodafone prepaid toestel mvo72 Koopinformatie Nederland 1 13 February 2011 11:51
iPhone 3G: Probleem I-smartsim. Mixpower Unlock 10 15 November 2008 14:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:00.