Jailbreak & Unlock iPhone3G UK

Jailbreak & Unlock iPhone3G UK discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had laatst een iPhone3G 16GB in Engeland gekocht bij O2. Tijdens het jailbreaken met QuickPwn 2.2 voor Mac OS krijg ik te zien "The ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 March 2009, 13:10
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard Jailbreak & Unlock iPhone3G UK

Ik had laatst een iPhone3G 16GB in Engeland gekocht bij O2.

Tijdens het jailbreaken met QuickPwn 2.2 voor Mac OS krijg ik te zien "The firmware installed on your iPhone3G is not supported by QuickPwn, please check our website for further information".

Nu heb ik me O2 simkaart van Engeland nog niet ingestopt, dus direct kabel aangesloten op me Mac en toen QuickPwn gedraaid.

Mijn vraag is nu:

1. Moet ik toch eerst met O2 simkaart in de iPhone komen om te zien welke firmware ik heb?
2. Eerst met QuickPwn jailbreaken en dan yellowsn0w uit Cydia unlocken?

3. Ik had ook een cMichael's Custom FW 2.2.1 voor de "illegale" iPhone gedownload, moet ik deze firmware gebruiken?


Alvast bedankt.

Kev
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 March 2009, 13:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Jij moet de Custom FW gebruiken, waarom: dan heb je geen baseband update. Anders kan je Yellowsn0w niet meer gebruiken!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 8 March 2009, 13:17
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Maar dan komen we nog bij het eerste punt dat QuickPwn zegt dat me firmware niet word gesupport, dus op dit moment kan ik niet QuickPwn draaien.

Ik moet dus met het meegeleverde O2 simkaart helemaal niks doen? Of moet ik eerst met de O2 simkaart in me iPhone komen om de firmware te controleren?

Of zie ik nu iets over het hoofd?
  #4  
Oud 8 March 2009, 13:22
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kev Bekijk bericht
Maar dan komen we nog bij het eerste punt dat QuickPwn zegt dat me firmware niet word gesupport, dus op dit moment kan ik niet QuickPwn draaien.

Ik moet dus met het meegeleverde O2 simkaart helemaal niks doen? Of moet ik eerst met de O2 simkaart in me iPhone komen om de firmware te controleren?

Of zie ik nu iets over het hoofd?
De custom gebruik je niet met quickpwn maar met iTunes. Zet je iPhone in dfu (zie in de wiki hoe) en herstel met de custom je iPhone.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #5  
Oud 8 March 2009, 14:00
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Ik heb zelf een iPhone3G van T-Mobile waar ik niet op jailbreak en unlock.

De Iphone3G die ik voor iemand gaat jailbreaken en unlocken, kan ik dat in mijn eigen iTunes doen waar ik na die 2 handelingen nog mijn huidige dingen heb of als ik met mijn iTunes een andere iPhone jailbreak en unlock en ik sluit daarna mijn eigen iPhone3G aan, krijg ik dan problemen daarmee met bv me firmware?

Dus mag ik het in mijn eigen iTunes doen of moet ik een andere pc pakken met een lege iTunes?
  #6  
Oud 8 March 2009, 14:20
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee hoor kan gewoon met je eigen mac gedaan worden. Alleen niet syncen daarna anders staan jou gegevens op die andere iPhone. Je kan wel een backup maken en die later terugzetten.
  #7  
Oud 8 March 2009, 14:34
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nee hoor kan gewoon met je eigen mac gedaan worden. Alleen niet syncen daarna anders staan jou gegevens op die andere iPhone. Je kan wel een backup maken en die later terugzetten.
Bij het doen van de DFU krijg ik te zien:

iTunes Cannot activate your iPhone because the SIM card is not inserted or a SIM PIN is required.

Nu zit er nog geen Simkaart in, ook niet die van O2 waarmee ik had had gekocht in Engeland.

Moet er een simkaart aanwezig zijn bij het aanzetten van de DFU om de custom firmware te upgraden??
  #8  
Oud 8 March 2009, 15:37
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kev Bekijk bericht
Bij het doen van de DFU krijg ik te zien:

iTunes Cannot activate your iPhone because the SIM card is not inserted or a SIM PIN is required.

Nu zit er nog geen Simkaart in, ook niet die van O2 waarmee ik had had gekocht in Engeland.

Moet er een simkaart aanwezig zijn bij het aanzetten van de DFU om de custom firmware te upgraden??
Als je dat ziet staat hij niet in dfu. Je moet een zwart scherm hebben en itunes die zegt dat je telefoon hersteld moet worden.
  #9  
Oud 8 March 2009, 15:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 147
Standaard

Als ik jouw verhaal zo hoor dat quickpwn hem niet ondersteund..... dan denk ik dat je een oudere versie van quickpwn hebt, en dat je telefoon reeds 2.2.1 geinstalleerd heeft....

Onder in het quickpwn scherm staat welke fw's ondersteund zijn.

Download eens de nieuwste quickpwn 2.5.2 (uit mijn hoofd...).
  #10  
Oud 8 March 2009, 22:54
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Als je dat ziet staat hij niet in dfu. Je moet een zwart scherm hebben en itunes die zegt dat je telefoon hersteld moet worden.
Het is me eindelijk gelukt om in DFU te komen en op Restore te drukken.

Maar hoe zorgt ik ervoor dat die de customs firmware installeerd?
  #11  
Oud 8 March 2009, 23:06
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Druk op alt en houdt die ingedrukt druk dan op retore en je kan naar de custom browsen.
  #12  
Oud 8 March 2009, 23:16
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Druk op alt en houdt die ingedrukt druk dan op retore en je kan naar de custom browsen.
Ik kom nu in DFU Mode

Via nieuwste QuickPwn 225 kom ik nu in QuickPwn en zeg die dat het volgende iPhone3G was gevonden: iPhone1,2_2.2.1_5H11 en heeft die tijdens QuickPwn blijkbaar de firmware ergens bewaard.

Na QuickPwn ben ik dus nu weer aan het restoren met "hopelijk" die firmware die QuickPwn net had bewaard.

Dit alles is zonder de customs firmware en met de "alt" toets.

Ben nu nog steeds bezig....

Als alles goed gaat, moet ik Stap 2 via Cynthia/Installer Yellowsn0w installeren. Dus dan kan ik gewoon een T-Mobile simkaart die ik erin wil gebruiken in me iPhone3G komen en naar Cynthia/Installer gaan ??

Alvast bedankt.
  #13  
Oud 8 March 2009, 23:18
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Ow...ik krijg nu te zien dat ik een Simkaart in moet stoppen zonder PIN Lock.


Hoe laat ik me PIN Code van de T-Mobile Simkaart op me normale Nederlandse iPhone3G?
  #14  
Oud 8 March 2009, 23:20
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Wacht. Heb al
  #15  
Oud 8 March 2009, 23:27
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Ik ben uiteindelijk toch met me O2 Simkaart ff naar de iPhone3G Overzicht gegaan en ik zie dat ik 2.2.1 (5H11) en 02.30.03 heb.

Dus ik moet toch die custom firmware installeren?
  #16  
Oud 8 March 2009, 23:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat is inmiddels te laat want je hebt een nieuwe baseband en die is niet te unlocken.
  #17  
Oud 8 March 2009, 23:50
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Oohh Oohh..

Ja...lees inderdaad dat 02.30.03 niet te unlocken valt. Dom Dom....

Kan ik met een iUnlock toch een unlock uitvoeren en met een T-Mobile Simkaart bellen in NL?
  #18  
Oud 8 March 2009, 23:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 147
Standaard

Nee, hij is naar de knoppen..... (tezij je een O2 simkaart heb, of piggybagsim gaar gebruiken, of als het DEVteam eindelijk het licht ziet, maar dat laatste zie ik in 2009 niet meer gebeuren....)
  #19  
Oud 9 March 2009, 00:06
Kev Kev is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisV1984 Bekijk bericht
Nee, hij is naar de knoppen..... (tezij je een O2 simkaart heb, of piggybagsim gaar gebruiken, of als het DEVteam eindelijk het licht ziet, maar dat laatste zie ik in 2009 niet meer gebeuren....)
Als ik van Verwijder je simlock - Unlock je Iphone V2.2.1 - baseband 02.30.03, Nokia, Samsung, LG, HTC, Blackberry etc met de unlocksim mag geloven, werk de iUnlock met de 02.30.03 Baseband.

Iemand ervaring mee, gezien het maar 25 euro kost om dit problem mogelijk op te lossen?

Alvast voor iedereen's support.
  #20  
Oud 9 March 2009, 00:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 147
Standaard

Dat is dus de piggybagsim, werkt wel, maar niet optimaal......
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Jailbreak & Unlock HA-iphone Unlock 3 30 November 2010 23:34
iPhone: iPhone3G Update naar OS 4 icm Jailbreak en Unlock MathysKogelman Jailbreak 28 1 October 2010 16:19
Jailbreak & Unlock 3.1.3(2) Deed Archief 1 31 March 2010 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:38.