iPhone 3G BEL probleem

iPhone 3G BEL probleem discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hey,, ik heb een probleemke met mijn iPhone 3g FW 2.2 ( jailbreak + unlock /yellowsn0w) Ik heb een Proximus SIM kaartje en een X-sim ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 January 2009, 21:18
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Unhappy iPhone 3G BEL probleem

hey,,

ik heb een probleemke met mijn iPhone 3g FW 2.2 (jailbreak + unlock/yellowsn0w)

Ik heb een Proximus SIM kaartje en een X-sim (gebruik ik normaal niet,maar hebk liggen)

Het volgende -> Ik KAN smsen met de iPhone maar NIET bellen, als ik wil bellen zegt een vrouw in verschillende talen 'Dit gsm toestel werd uit veiligheids redenen geblokeerd..bel naar de klantendienst voor meer informatie 078056000' enz ..

Het rare is dat als ik het probeer met een Mobistar sim kaartje er geen problemen aanwezig zijn.. En heb ookal geprobeerd met 2 andere proximus simkaartjes (even ter melding)

Weten jullie wat het probleem kan zijn ? Als ik mijn Proximus kaartje in mijn andere gsm steek (nokia E66 white steel edition) dan heb ik gen problemen met bellen enz..dus ligt het denkik wel aan de iPhone. (iPhone komt naar het scheind vanuit Engeland)

Greetz & ThX_

Laatst gewijzigd door PearLRoX; 13 January 2009 om 21:56.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2009, 21:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

je kan misschien eens naar dat nummer bellen? nog nooit van gehoord en werk ook met proximus
  #3  
Oud 13 January 2009, 21:42
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
je kan misschien eens naar dat nummer bellen? nog nooit van gehoord en werk ook met proximus
idd raar ... wel..kben naar gsm winkel geweest die proximus doet enz en jah die zegt dat het aan het toestel moet liggen Omdat hij het wel doet op mn gewone gsm
  #4  
Oud 13 January 2009, 21:43
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PearLRoX Bekijk bericht
hey,,

ik heb een probleemke met mijn iPhone 3g FW 2.2 (jailbreak + unlock/yellowsnow)

Ik heb een Proximus SIM kaartje en een X-sim (gebruik ik nromaal niet)

Het volgende -> Ik KAN smsen met de iPhone maar NIET bellen, als ik wil bellen zegt een vrouw in verschillende talen 'Dit gsm toestel werd uit veiligheids redenen geblokeerd..bel naar de klantendienst voor meer informatie 078056000' enz ..

Het rare is dat als ik het probeer met een Mobistar sim kaartje er geen problemen aanwezig zijn..

Weten jullie wat het probleem kan zijn ? Als ik mijn Proximus kaartje in mijn andere gsm steek (nokia E66 white steel edition) dan heb ik gen problemen met bellen enz..dus ligt het denkik wel aan de iPhone. (iPhone komt naar het scheind vanuit Engeland)

Greetz & ThX_
Waarom gebruik je de X-sim nog? met yellowsn0w heb je die niet meer nodig he. Het kan daaraan liggen he
  #5  
Oud 13 January 2009, 21:44
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Waarom gebruik je de X-sim nog? met yellowsn0w heb je die niet meer nodig he. Het kan daaraan liggen he
dat klopt .. dat was maar om te zeggen dat ik deze heb liggen. Als hij de originele FW heeft ..de iPhone, dan kan ik met de X-sim ook niet bellen en krijg ik het zelfde probleem
  #6  
Oud 13 January 2009, 21:51
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

De x-sim kan je niet meer gebruiken met 2.2 dit komt door de update van de baseband. Heb ook nog een x-sim liggen voor show.

Het zou goed kunnen dat het aan je simkaart ligt. Gewoon eens zoeken achter een andere proximus kaart dan kan je weten of het werkelijk lukt met proximus. Volgens mij zal je een probleem hebben met je simkaart en gewoon bij proximus een nieuwe vragen kan het probleem oplossen.
  #7  
Oud 13 January 2009, 21:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

hmm mijn x-sim werkt tochwel op 2.2 maar het zal inderdaad een fout van proximus zijn lijkt me.
  #8  
Oud 13 January 2009, 21:53
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ben je dan zeker dat je op de juiste baseband zit? want bij mij werkt mijn x-sim niet meer hoor.
  #9  
Oud 13 January 2009, 21:55
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
De x-sim kan je niet meer gebruiken met 2.2 dit komt door de update van de baseband. Heb ook nog een x-sim liggen voor show.

Het zou goed kunnen dat het aan je simkaart ligt. Gewoon eens zoeken achter een andere proximus kaart dan kan je weten of het werkelijk lukt met proximus. Volgens mij zal je een probleem hebben met je simkaart en gewoon bij proximus een nieuwe vragen kan het probleem oplossen.
hmz neen dat kan normaal niet liggen aan de simkaart .. die is pas vernieuwd in augustus EN ik heb 3 proximus simkaartjes getest :s 1 met abbo (mijne) en 2 zonder .. (herlaadkaart)
  #10  
Oud 13 January 2009, 21:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

en ze geven allemaal dezelfde fout? man dit is bizar
  #11  
Oud 13 January 2009, 21:57
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Als je dan zeker bent dat alles goed is aan je sim, dan stel ik voor om eens te restoren met je proximus simkaart in je iphone en opnieuw te jailbreaken en yellowsn0w te installeren.
  #12  
Oud 13 January 2009, 21:58
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
en ze geven allemaal dezelfde fout? man dit is bizar
jups .. die vrouw aan de telefoon blijft het in alle talen zeggen
  #13  
Oud 13 January 2009, 21:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

zoals colpaert zegt: restore + yellowsn0w 0.9.6 erop en zien wat er dan gebeurd maar het bizarre is dat ze het ook deed met je x-sim
  #14  
Oud 13 January 2009, 22:00
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Als je dan zeker bent dat alles goed is aan je sim, dan stel ik voor om eens te restoren met je proximus simkaart in je iphone en opnieuw te jailbreaken en yellowsn0w te installeren.

en hoe kan ik dat doen ? Natuurlijk wel raar dat het enkel bij alle proximus kaartjes is en bij mobistar niet ..

heb ondertussen al 4x opnieuw jailbreak en unlock gedaan (met yellowsn0w) erbij natuurlijk .. ik zou echt geen oplossing weten. Kan het niet een het IMEI liggen die miss kan geblokeerd zijn ?
  #15  
Oud 13 January 2009, 22:01
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Hebben je simkaarten van proximus nog in een andere gsm gezeten voor ze in je iphone terecht kwamen. Bij name allemaal in hetzelfde toestel. Is het mogelijk om met je simkaart naar de klantendienst van proximus te bellen?
  #16  
Oud 13 January 2009, 22:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 109
Standaard

IMEI hangt van je iphone af en zou alle kaartjes blokkeren me dunkt. gewoon via itunes een restore uitvoeren en opnieuw jailbreaken en yellowsn0w installeren...
  #17  
Oud 13 January 2009, 22:04
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Colpaert Bekijk bericht
Hebben je simkaarten van proximus nog in een andere gsm gezeten voor ze in je iphone terecht kwamen. Bij name allemaal in hetzelfde toestel. Is het mogelijk om met je simkaart naar de klantendienst van proximus te bellen?
euhm mijn simkaartje .. ja die heeft in tal van gsm's gezeten Nooit ergens problemen mee gehad ..en zit al tamelijk lang in de 'hack' sene ..maar dit hebk nog nooit mee gemaakt daarom vraag ik het hier int algemeen ff. (al bedankt dat jullie willen helpen !)

die andere .. 1 ervan is net nieuw en gebruikt mn zus in haar gsm.. de andere daat ookal 4jaar mee fzo
  #18  
Oud 13 January 2009, 22:06
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Ja ik zou eens een restore proberen in iTunes en dan vervolgens opnieuw jailbreaken en opnieuw de unlock uitvoeren en klaar is kees.
  #19  
Oud 13 January 2009, 22:06
PearLRoX's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 220
Stuur een bericht via Skype™ naar PearLRoX Send a message via twitter to PearLRoX
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door venereaz Bekijk bericht
IMEI hangt van je iphone af en zou alle kaartjes blokkeren me dunkt. gewoon via itunes een restore uitvoeren en opnieuw jailbreaken en yellowsn0w installeren...
die restore hebk al veel gebruikt ..

hm ok maar de X-sim..omzeilt de IMEI dacht ik ? omdat deze met een originele FW met mobistar en X-sim wel kan bellen en met een X-sim en proximus niet
  #20  
Oud 13 January 2009, 22:09
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

Het zal niet met de IMEI te maken hebben hoor. Probeer de restore eens, ik hoop voor jou dat het dan lukt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bel + sms + web icm iPhone CrimpyRex Overige providers Nederland 6 19 December 2010 11:51
Iphone 3g 16gig probleem bel speaker. timarea51 iPhone algemeen 10 17 March 2010 23:43
iPhone met i-abonnement ůf bel+sms+web IphoneWhite Koopinformatie Nederland 1 17 February 2010 12:28
Vodafone Bel+SMS+Web samen met iPhone krijg064 Vodafone 1 1 February 2010 23:46
Bel probleem Rob_Hoi iPhone algemeen 3 28 December 2009 12:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:29.