Nieuwe iPhone (2G) met AT&T activatie

Nieuwe iPhone (2G) met AT&T activatie discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoneclub-members, een vriend heeft een nieuwe iPhone (2G) uit Amerika gekregen aangezien mijn vorige kapot was. Gewoon de Apple Store ingelopen en omgeruild... Nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 January 2009, 13:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 5
Standaard Nieuwe iPhone (2G) met AT&T activatie

Beste iPhoneclub-members,

een vriend heeft een nieuwe iPhone (2G) uit Amerika gekregen aangezien mijn vorige kapot was. Gewoon de Apple Store ingelopen en omgeruild...

Nu heb ik hem hier en wil deze unlocken natuurlijk, maar, hij wil pas wat doen als er een AT&T kaart in zit, dat zit er nu in, maar dan krijg ik de AT&T activatie vragen etc, hoe kan ik hier om heen? Om hem te unlocken met Destiny's ipsw, gelukt op een andere btw...
Overigens krijg ik hem nu niet in DFU mode omdat ie wil activeren... Weet iemand een oplossing?

Dankjewel!

Groeten,
Floris
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 January 2009, 14:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Activeren/Unlocken en Jailbreaken: Quickpwn
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 19 January 2009, 15:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Activeren/Unlocken en Jailbreaken: Quickpwn
Dat snap ik, maar ik kan de iPhone dan niet uit zetten of in DFU mode krijgen...
Hoe doe ik dit?

(ik weet HOE het moet, maar niet HOE het in deze situatie moet....)

Heeft iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

Laatst gewijzigd door King1987; 19 January 2009 om 19:19. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #4  
Oud 19 January 2009, 18:49
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

In deze situatie is het hetzelfde als in iedere andere situatie?
  #5  
Oud 19 January 2009, 18:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Nee.. Dat zeg ik, het is anders!
Ik heb een splinternieuwe en hij wil alleen aansluiten aan iTunes als er een AT&T kaart in zit en dan wil hij het niet doen want ik moet activeren! Dit gaat niet want ik heb n geen AT&T nummer, wil ik ook niet, en ik kan het apparaat niet uitzetten met het TURN OFF-schuifje of via DFU mode, hij wil geactiveerd worden!

Wat moet ik doen?!

Bedankt,

FlorisW

Update: Ik heb hem nu eindelijk zover om uit te gaan, maar dan wil ie niet in DFU mode gaan....

Hoe kan dit opgelost worden?

Bedankt,

FlorisW

Laatst gewijzigd door King1987; 19 January 2009 om 19:20. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #6  
Oud 19 January 2009, 19:13
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je krijgt hem ALTIJD in DFU mode. Je moet het soms alleen een aantal keren proberen. Kijk eens goed in de wiki bij DFU.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 19 January 2009, 23:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Hi Destiny,

nou eindelijk is het voor mekaar, maar nu krijg ik de error 1600 terug van iTunes. Hier heb ik op gezocht maar kon geen oplossing vinden.

Groet,

FlorisW
  #8  
Oud 19 January 2009, 23:46
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Probeer eens een andere USB poort of gebruik een andere pc/mac
  #9  
Oud 20 January 2009, 12:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik vind het heel vervelend om mede te delen maar dan komt ie nog niet in DFU...
  #10  
Oud 1 June 2010, 00:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2007
Locatie: Sanane
Berichten: 5
Standaard

heb precies hetzelfde probleem

Weet iemand er raad mee?
ik kan m'n iphone 2g niet activeren.
Heb 3.1.3 op staan via itunes..
  #11  
Oud 1 June 2010, 08:02
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Jij zult bootneuter moeten gebruiken, kijk even in de Wiki.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #12  
Oud 6 June 2010, 12:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 February 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 16
Standaard

Ik had hetzelfde. Met ireb kreeg ik alles geactiveerd. In dfu zetten steekt trouwens heel nauw. Op youtube staan filmpjes waar je bij kunt meetellen, stap voor stap. Kan ook helpen.
  #13  
Oud 8 June 2010, 17:59
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2009
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Jij zult bootneuter moeten gebruiken, kijk even in de Wiki.
Bootneuter is alleen voor iPhone 2G met 2.0 software toch?
Niet voor 3.x

Staat in de beschrijving van de applicatie in ieder geval?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: 4.2.1 unlock&activatie maar geen netwerk service ceylanbey Unlock 3 17 March 2011 20:40
iPhone 3GS: 06.15.00 unlock & activatie maar geen netwerk Robe187 Unlock 2 7 February 2011 19:37
iPhone 1e gen.: Unlock hulp (activatie AT&T omzeilen) vanilla Unlock 1 16 November 2010 15:18
iPhone 3GS: AT&T activatie maar hoe nu unlocken? Questor Unlock 1 18 July 2010 15:45
iPhone 3GS: nieuwe iphone activatie batou Unlock 2 23 June 2010 20:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.