[1.0] Custom FW 2.2.1

[1.0] Custom FW 2.2.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Michael Download bootneuter uit cydia en unlock je iPhone Werkt het unlocken ook met de laatste pwn tool voor windows voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #161  
Oud 6 March 2009, 15:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Download bootneuter uit cydia en unlock je iPhone

Werkt het unlocken ook met de laatste pwn tool voor windows voor de 2.2.1 versie?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 6 March 2009, 16:36
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kwak Bekijk bericht
Werkt het unlocken ook met de laatste pwn tool voor windows voor de 2.2.1 versie?
Zoals ik al schreef je hebt cydia en die download je op je iPhone en unlocken maar. Daar heb je windows niet voor nodig.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #163  
Oud 6 March 2009, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Zoals ik al schreef je hebt cydia en die download je op je iPhone en unlocken maar. Daar heb je windows niet voor nodig.
Dat heb ik dus gedaan maar nog geen netwerk. Deze handleiding heb ik gebruikt:
https://forum.iculture.nl/f59/i...ootneuter.html

Wel heb ik hem van Cydia gedownload! Dit is toch precies wat je bedoeld?
  #164  
Oud 6 March 2009, 20:21
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2009
Berichten: 24
Standaard

kan iemand mij helpen. ben bekent met de macbooks maar heb sinds kort een iphone
heb hem helemaal gereset. doe me kaartje erin t mobile zeg die dat die niet wordt ondersteund het is een g3 wit 16gb alvast bedankt
  #165  
Oud 6 March 2009, 23:37
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stiwies Bekijk bericht
kan iemand mij helpen. ben bekent met de macbooks maar heb sinds kort een iphone
heb hem helemaal gereset. doe me kaartje erin t mobile zeg die dat die niet wordt ondersteund het is een g3 wit 16gb alvast bedankt
Je zit hier niet goed dit is voor de 2G.
Stel je vraag daar eens.
  #166  
Oud 10 March 2009, 09:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 9 March 2009
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remq Bekijk bericht
Deze heb ik geinstalleerd. Maar loopt vast.
Eerst loopt hij vast en staat er dat ik auto lock op never moet zetten.
Als ik dat heb gedaan loopt hij vast zonder dat er een melding komt.
Het scherm dimt iets en het midden is wat feller.
Maar zit totaal vast.

Update: Ik heb hem een aantal keer opnieuw geinstalleerd en opnieuw geopend.
Hij heeft het een ker gedaan. En de telefoon is weer te gebruiken.

Alleen blijft het programma bootneuter vastlopen. Als ik het open????

Zou ik nu bootneuter er af kunnen halen of moet ik hem er op laten staan??
Damn ... ik heb dus ook steeds / nog altijd last van een vastlopende Bootneuter. Feit is verder dat ik alles stappen keurig doorlopen heb maar nog altijd Invalid SIM / SIM Failure meldingen blijf krijgen ... Remq: wat was uiteindelijk jouw oplossing ?
  #167  
Oud 11 March 2009, 17:47
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2009
Berichten: 34
Standaard

met elke jailbreak en FW die ik tot nu toe heb gebruikt blijf een ik een probleem overhouden dat is dat ik geen service heb dus ik kan helemaal niet bellen kan iemand mij hiermee helpen want die telefoon is wel gemaakt om te bellen. ik kan wel zien als ik bij instellingen kijk dan phone of telefoon en dan bij Sim dat ik allerlei vodafone dingen heb dit klopt ook mijn provider is vodafone
  #168  
Oud 11 March 2009, 19:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 34
Standaard 2.2 - 2.2.1

Hallo
Wat is het verschil tussen fw 2.2 (custom destiny's) en fw 2.2.1 (custom Michael)

Alvast bedankt
  #169  
Oud 11 March 2009, 19:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door piet piraat Bekijk bericht
Hallo
Wat is het verschil tussen fw 2.2 (custom destiny's) en fw 2.2.1 (custom Michael)

Alvast bedankt
Nieuwere FW Fw 2.2 is ouder dan FW 2.2.1. Dus mocht je willen updaten, gebruik dan FW 2.2.1 (de custom)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #170  
Oud 11 March 2009, 19:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2008
Berichten: 34
Standaard

Als ik de custom michael heb gedownload, en ik herstel daar naar
Moet ik dan voor de rest nog iets doen, of unlockt en jailbreakt hij alles ineens?

Heb ook gelezen dat bij custom michael installer er niet meer inzit, hoe kan ik die er terug opkrijgen?
Of is dat enkel mogelijk met custom destiny's

thx
  #171  
Oud 11 March 2009, 19:47
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door piet piraat Bekijk bericht
Als ik de custom michael heb gedownload, en ik herstel daar naar
Moet ik dan voor de rest nog iets doen, of unlockt en jailbreakt hij alles ineens?

thx
Ik zou zeggen, gebruik de zoekfunctie eens Dan kom je te weten wat de custom precies inhoud. (Ja hij jailbreakt en unlockt in 1 keer )
  #172  
Oud 16 March 2009, 12:13
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

Hallo,

Vorige week geupdate van 2.2 naar 2.2.1............en alles werkt perfect. Ging net zo goed als de vorige updates via Custom FW.

Het enige probleem is nog dat ik geen reservekopie kan maken.......zegt de hele tijd "kan niet omdat iPhone is losgekoppeld". Het probleem al via het forum opgezocht en de diverse patches gedownload maar niets helpt. Ik weet dat ik dit probleem van 2.1 naar 2.2 ook had maar weet niet meer hoe dat is opgelost. Iemand een idee??

Voor de rest, geweldig Michael..........
  #173  
Oud 18 March 2009, 00:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Berichten: 2
Standaard

Thanks!

De update van 1.14 naar 2.2.1 is gelukt.

Nu kan ik alleen mijn reservekopie niet meer terugzetten omdat itunes zegt dat er al een eerder iphone is aangesloten waarvan de software te oud is...

Iemand ideeen??
  #174  
Oud 18 March 2009, 13:14
jdj86's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Locatie: rotterdam
Berichten: 51
Standaard

echt vaag ...
ik koppel gister me iphone 1 met me laptop om opteladen ,,,, zit ik een beetje te internetten verschijnt het apple logo ineens,,,, en ja hoor..me iphone is Zomaar in 'steen' veranderd... ik flippen joh!
maar ff zoeken en nu ben ik deze custom aan het downloaden... ff kijken of die het doet
maar ik ben wel al me contacten kwijt enzo! daar flip ik wel van ,,,
vind het een heel fijn toestel enzo maar soms word je er wel een beetje gek van

MAAR bovenal THNX voor jullie dat jullie die customs beschikbaar stellen !!

greetzzz JDJ
  #175  
Oud 18 March 2009, 14:42
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Locatie: Beilen
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar gbolwijn
Standaard

Help!!!
Ik ben totaal niet bekend met dit forum of met de iPhone. Sinds kort in bezit van 1ste gen iPhone G2 US. Deze werkte naar behoren. Aan de iMac gekoppled en (met m`n domme kop) geupdate en weet ik het wat nog meer. Waarschijnlijk naar 2.2.1 want dat gaat automatisch ofzo? Vervolgens deed hij niks meer, weer gelocked ofzo of verkeerde firmware?
Ben nu weer zover dat iTunes hem weer herkent en zegt dat ie hersteld moet worden. Wat is nu de volgende stap?
Ik heb de volgende custom gedownload,Michael's Custom FW 2.2.1 voor de "illegale" iPhone, kan ik hiermee herstellen? of moet ie terug naar hoe die was, want ik heb geen backup en geen idee wat erop zat.
En wat is daarna de procedure. Ik heb al iNdependece geprobeerd maar die detecteerd niets.
Ik heb al aardig wat uurtjes erin gestoken maar kom niet veel verder.
Wie heeft raad?


alvast bedankt
een wanhopige iphone leek

Laatst gewijzigd door gbolwijn; 18 March 2009 om 14:50.
  #176  
Oud 18 March 2009, 23:06
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 March 2009
Berichten: 1
Standaard Iphone kraken

Beste, ik kan een iphone uit amerika laten komen, maar is het mogelijk om een at&t iphone te jailbreaken via quick pwn? of is er dan zoiets als turbosim nodig.
  #177  
Oud 18 March 2009, 23:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mattijsbrands Bekijk bericht
Beste, ik kan een iphone uit amerika laten komen, maar is het mogelijk om een at&t iphone te jailbreaken via quick pwn? of is er dan zoiets als turbosim nodig.
Jailbreaken ja
simlockvrij: nee dus rebelsim of zoiets dergelijks nodig.
  #178  
Oud 19 March 2009, 15:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 17
Standaard

Ik moet de firmware van een vriend van mij updaten die nog steeds op 1.1.3 zit (!!) Kan ik dat ineens doen door deze custom firmware erop te zetten of moet er eerst iets anders gebeuren? Alvast bedankt!
  #179  
Oud 22 March 2009, 12:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 15
Standaard 'Server time-out' rapidshare

Beste mede-iphonegebruikers,

Ik ben een blijde gebruiker van Michaels customs, als er een update voor de iphone wordt uitgegeven. Toen nu toe heb ik daar geen problemen mee gehad. Nu echter probeer ik de custom 2.2.1 te downloaden van rapidshare, maar na dit een flink aantal malen geprobeerd (en heeel veel geduld) te hebben, is deze nog steeds niet binnen. Probleem: hij blijft vroegtijdig haken (rond de 40 mb) en geeft uiteindelijk een 'server time-out' aan. Nu heb ik al vele malen gedownload van rapidshare en dit is de eerste keer dat mij dit overkomt! Komt dit omdat ik geen premium gebruiker ben? Zo ja; is de custom nog ergens anders te downloaden?

Groet en alvast bedankt,

Ausroels
  #180  
Oud 15 May 2009, 16:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Berichten: 58
Standaard

Hallo,
ik heb net geprobeerd deze te updaten met mijn iphone 2g 2.0. Ik zette hem in DFU mode en na een tijdje kreeg ik error 1600. Ik weet niet zeker of ik hem wel in DFU mode moet zetten want ik heb zelf nooit quickpwn gebruikt maar de firmware die ik nu heb is wel unlocked en gejailbreaked. Ook dit was costume software(de 2.0 van iphoneclub.nl) Wat moet ik nu doen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 18:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 27 June 2009 00:42
iPhone: [3G] - [1.0] Custom FW 2.2 Destiny Jailbreak 741 15 June 2009 17:50
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.